Eksperci Foveo Tech - profesjonalne systemy ociepleń budynków
Profesjonalne Systemy Ociepleń Budynków FOVEO TECH to bardzo bogata oferta produktów przeznaczonych do wykonywania ociepleń. FOVEO TECH jako jedyna marka w swojej kategorii i na polskim rynku wykorzystuje Teflon® surface protector. Eksperci są do Państwa dyspozycji. Więcej o firmie
52 tematów w tym forum
-
Tynk siloksanowy
Przez mmaarcin,- 5 odpowiedzi
- 25,7k wyświetleń
-
-
Podłoga - ściany
Przez raff0121,- 2 odpowiedzi
- 8,9k wyświetleń
-
Kto jest dostępny 0 użytkowników, 0 anonimowych, 204 gości (Zobacz pełną listę)
- Brak zalogowanych użytkowników
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez jaroslawm7 · Napisano
Jestem mgr inż. budownictwa z wieloletnim doświadczeniem w branży. Posiadam uprawnienia budowlane oraz praktykę przy inwestycjach mieszkaniowych i komercyjnych. Oferuję profesjonalne i rzetelne usługi budowlane dla osób prywatnych i firm. 🔨 Zakres usług: Kosztorysy budowlane i przedmiary robót Kontrole okresowe budynków roczne i pięcioletnie Doradztwo techniczne przy zakupie nieruchomości Odbiory mieszkań i domów od dewelopera Opinia techniczna na temat budynku lub lokalu przed zakupem Pełnienie funkcji Kierownika Budowy 💡 Dlaczego warto: Rzetelność i terminowość Wieloletnie doświadczenie w branży budowlanej Nowoczesny sprzęt do pomiarów i kontroli jakości Ubezpieczenie OC – bezpieczeństwo dla Klienta Jasne zasady współpracy i atrakcyjne ceny 📍 Lokalizacja: Działam głównie na terenie: [Kraków + okolice]. Możliwość dojazdu również w dalsze lokalizacje – do uzgodnienia. 📞 Kontakt: 📲 Telefon: [503 949 477] 📧 E-mail: [nbudowlane@wp.pl] https://kosztorysykrakow.pl ⌛ Szybka odpowiedź i dostępne terminy! -
Przez sasakraus777 · Napisano
Cześć wszystkim! Trafiłem na seks kamerki dzięki reklamie w social media, która akurat wpadła mi w oko. Początkowo myślałem, że to kolejny sztampowy serwis, ale szybko się przekonałem, że interaktywność i różnorodność modelek w Polsce naprawdę robi wrażenie. Spędziłem tam kilka wieczorów i zawsze wychodziłem zadowolony. Co ciekawe, znalazłem też kilka transmisji, które były kompletnie spontaniczne i mega zabawne. -
Hejka 😀 Dziękuję bardzo Michał za informację 👍 Pomimo chęci nie dam rady być, mam gości w ten weekend 😔 Bawcie się dobrze i pozdrawiam Was serdecznie 😊
-
Na początek polecam https://budujemydom.pl/instalacje/woda-i-kanalizacja/filmy/30506-zmiekczacz-wody-co-musisz-wiedziec-by-wybrac-i-zamontowac https://budujemydom.pl/instalacje/woda-i-kanalizacja/a/18332-czy-zmiekczacz-wody-do-domu-to-dobra-inwestycja-sprawdzamy-oszczednosci
-
Cześć wszystkim, mam w domu problem z bardzo twardą wodą - kamień w czajniku, nalot na umywalkach i bateriach. Myślę o montażu zmiękczacza. Czy ktoś z Was ma doświadczenie - jakie parametry brać pod uwagę, ile kosztuje eksploatacja, ile soli schodzi itp.?
-
Podglądając prognozę pogody, nie wygląda to na razie jakoś zachęcająco. A jeszcze przed weekendem szczuła słoneczkiem i stabilizacją.
-
Poddasze musi mieć dobrą wentylację ogólną (np. otwory wentylacyjne w dachu, kominki wentylacyjne), niezapchane skosy wełną (ocieplać także skosy), dodatkowa wentylacja, w podłodze wtedy nie jest konieczna.
-
My chyba średnio Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Czy w sobotę robimy jakieś kajaki, rafting albo paintball, ASG?
-
Przez Magda1lena · Napisano
No a co z grzybem na drewnie? czy znacie jakieś dobre środki grzybobójcze i impregnaty? Co robić krok po kroku? Proszę poradźcie coś.
-
-
Doradcy redakcyjni i firmowi
-
Jarosław Antkiewicz
Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne
Zapytaj eksperta -
Joanna Dąbrowska
Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza -
Małgorzata Kolmus
Budujemy Dom - otoczenie domu
Zapytaj eksperta -