Odpowiedź na to, czy były zastosowane łączniki jest prosta: nie wiem 😅 mieszkanie było kupione po generalnym remoncie i jest wiele rzeczy, których początkowo nie widziałem a które albo wychodzą albo zaczynają irytować. A nie ma jakiegoś sposobu, żeby tę nierówność w jakiś sposób złagodzić? W sensie nawet jakimś domowym sposobem spróbować je połączyć, żeby te nierówności były mniejsze?
Tak chodzi o podłogę w kabinie prysznicowej,czym tak wypełnić ponieważ zerwałem ten stary silikon i teraz słyszałem o takim że parę lat spokoju jest ,co tam położyć na tą podłogę na wypełnienie tych płytek ?
Witam .Mam do Was gorącą prośbę o poradę ponieważ robiłem podbitke w budynku gospodarczym i jedna listwa wykończeniowa wyszła krzywo ponieważ tak blacha idzie od obróbki ,jak to zrobić żeby było w linii prostej ?Nie mogę odkryć docięć bo będzie widać .
https://zapodaj.net/plik-V839SFTHWZ
Też mam takie wrażenie, dlatego uważam, że jest dwa wyjścia. Albo poprawić (wyrównać) to co jest w pionie i poziomie, albo kupić nowy karnisz. Taki niełączony.
W składach masz najczęściej 0,2 lub 0,5mm. Zdecydowanie 0,5mm będzie lepsza, choć jak poczytasz kartę katalogową (zwał jak zwał) takiej folii to się dowiesz, że grubość może się różnić od deklarowanej nawet o 40%.
Zawsze możesz kupić PCV np 0,8mm ale to już wydatek nawet kilkunastu zł/m2.
Komentarz dodany przez Ja ostroda: Czy brzeg strumyka morze być włączony do dzialki tak 27m2 i pobierac opłat dzialki rod i jest brak dostępu osób trzecich do brzegu strumyka
Doradcy redakcyjni i firmowi
Jarosław Antkiewicz
Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne
Zapytaj eksperta
Joanna Dąbrowska
Budujemy Dom - budownictwo i wnętrza
Małgorzata Kolmus
Budujemy Dom - otoczenie domu
Zapytaj eksperta
Aleksander Rembisz
Budujemy Dom - budownictwo ogólne
Zapytaj eksperta