-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Dyskusja na forum: Segregacja tekstyliów 2025: gdzie wyrzucić ubrania? Nowe zasady segregacji śmieciJa pojechałem. Ale z głową. Zrobiłem porządki w garderobie, w szafach, w skrzyniach pod tapczanami. Uzbierało się 9 worków z nieużywanymi ciuchami, poduszkami, firanami i tak dalej. Do tego dołożyłem 6 opon które jako jeszcze "całkiem niezłe" czekały w garażu od lat - nie wiem na co. Pełny, załadowany po dach samochód pojechał do PSZOK-u, wszystko sprawnie oddane za darmo, a w domu przybyło wolnej przestrzeni. Polecam.
-
Gruntowy wymiennik ciepła. GWC żwirowy. https://youtu.be/XLxEOJo_sZg
-
Czy to normalne ze przy poborze wody naczynie tak szumi ?? Naczynie zamontowane na zasilaniu na zimnej wodzie. Wideo WhatsApp 2025-09-12 o 20.56.38_9b6a4756.mp4
-
Tak chodzi o tą listwę zewnętrzna tutaj przy obróbce od razu jest masakra krzywo to wszystko idzie o nie wiem jak to poprawić .Może szerszą listwę kupić i dać po całości tak żeby było w jednej linii ? Nie mogę jej dociac ponieważ tutaj po lewej strony w deskach będzie widać docinki a jest ta listwa co teraz to bardzo źle wygląda bo jest krzywo .Myślę może trochę szerszą listwę kupić wykończeniowa bo ta ma 4,5 cm szerokości ,to może z 6 cm szerokości i wtedy jakoś dać w Libii prostej czy też to samo będzie ?
-
Popularne tematy
Recommended Posts