Zestawy: Róża Ocean Niebo Wiosna Betoniarka Jajoszczypiorny Bruk Wrota Hadesu Purpurowy obłęd Smok
Wzór: Czysty Fale Notes Ostre Drewno Kamień Skóra Miód Pionowy Trójkąty

Redakcja

Admin
  • Posty

    4708
  • Dołączył

  • Ostatnio

  • Dni najlepszy

    11

Reputacja

72 Neutralny

O Redakcja

  • Ranga
    Ekspert

Ostatnio na profilu byli

105809 wyświetleń profilu
  1. Nikt bez mojej wiedzy nie usuwa postów. Możliwe, że system komentarzy zawiódł, problem w tym, że musiałbym odnaleźć powtarzalność takiego problemu. Marcin Szymanik
  2. Niestety, ja tych postów, o których piszecie nie widziałem. Wykasowałem tylko w poniedziałek dyskusję nie na temat.
  3. Nowe Forum mamy od 16 grudnia 2016 r., to nie jest długi okres, aby sprawdzić, jak szybko producent oprogramowania reaguje na zgłoszenia. Nie znalazłem jeszcze przyczyn tych rozbieżności. Czytałem, że nadal jest problem z "ą", o czym rozmawialiśmy w osobnym wątku. Czy coś przeoczyłem? Pozdrawiam Marcin
  4. Zmieniłem ustawienia. Teraz można ukrywać albumy. Jak już pisałem, strona Forum jest generowana dynamicznie, bez przeładowania całej strony, natomiast numery postów nie są generowane (przeliczane) po załadowaniu strony w przeglądarce. Nie widzę powodu, dla którego miałbyś odrzucać polubienia swoich postów. Mam dostęp do statystyk Forum, ale nie wiem do czego chcielibyście wykorzystać te dane? Kupiliśmy nowszą wersję programu, na którym działało poprzednie Forum. To jest jak z każdym systemem operacyjnym (Windows, Mac OS) - możecie mieć uwagi, zgłaszać je i czekać na naprawienie usterki. Tak właśnie zrobiliśmy z problemem występującym przy wpisaniu "ą", zgłosiliśmy i czekamy na aktualizację. To prawda, nie ma możliwości powrotu do starej wersji. Miłego dnia Pozdrawiam Marcin
  5. Otrzymaliśmy informację od producenta oprogramowania, że problem "ą" zostanie usunięty przy najbliższej aktualizacji. Zakładam, że w ciągu miesiąca.
  6. Tak, dziś zamieszczę w Aktywie stosowną grafikę. Dziękuję za przypomnienie. Pozdrawiam Marcin
  7. Ja zepsułem Przywróciłem poprzednie ustawienie. Pozdrawiam Marcin
  8. Zgłosiliśmy problem do producenta i czekamy na rozwiązanie
  9. Dodałem przekierowanie. Liczba postów jest różna, bo w "Czołowych aktywistach" zlicza z miesiąca, a w "Najwyżej oceniani" od kiedy reputacja (wcześniej plusy) jest dodawana. Zmieniłem tłumaczenie.
  10. W piątek zgłosiliśmy problem do producenta i czekamy na odpowiedź. Problem pojawił się po czwartkowej aktualizacji oprogramowania. Nie jesteśmy w stanie wychwycić takich problemów przed aktualizacją.
  11. Około miesiąca temu ustawiłem na nowo opcje wyszukiwania. Za chwilę dodam "moje tematy" Dopiero po odświeżeniu strony możliwe jest pojawienie numeracji. Pisałem o tym w poście nr 33 Też mi się nie podoba. Postaram się to zmienić. Formatować można w samym poście. Zauważyłem, że posty często są przeklejane z Worda z oryginalnym formatowaniem i przez to robi się bałagan. Dlatego wyłączyłem tę opcję. Tu nie wiem w czym problem, bo lista rozwijana pojawia się zawsze po najechaniu kursorem. Ustawiłem tę opcję, ale nie sprawdzałem poprawności działania. Dzięki za informację. Dam znać, co ustaliłem. Pozdrawiam Marcin Szymanik
  12. Masz rację Sprawdzamy zatem, co możemy zrobić.
  13. Znaleźliśmy ten problem w przeglądarce Opera. W innych (Mozilla, Chrome) nie występuje. Zobaczymy, co możemy z tym zrobić, ewentualnie zgłosimy do producenta oprogramowania.
  14. Ja nadal nie potrafię odtworzyć tego błędu u siebie, ale poprosiłem Informatyka o interwencję. Zobaczymy czy uda mu się pokonać problem. Marcin
  15. W sprawie brakującego "ą" piszemy tu: