Redakcja Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #1 Napisano 12 czerwca 2011 Zapraszam do dzielenia się wspomnieniami z LetKA 2011.PozdrawiamMarcinP.S. Film z wykładem z konferencji zamieszczę w poniedziałek. Link do komentarza
retrofood Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #2 Napisano 12 czerwca 2011 O! Niektórzy żyją... ! Link do komentarza
Redakcja Napisano 12 czerwca 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat O! Niektórzy żyją... ! Rozwiń Yes, Sir! Jak zawsze na posterunku Marcin Link do komentarza
Draagon Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #4 Napisano 12 czerwca 2011 No dajcie spokój - ja dopiero oczy otwieram Ale było i tak czadowo Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #5 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat No dajcie spokój - ja dopiero oczy otwieram Ale było i tak czadowo Rozwiń A było tyle rządzić Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #6 Napisano 12 czerwca 2011 Ech...I tak Letka 2011 przeszła do historii. Dlaczego wszystko co dobre czy fajne musi się tak krótko trwać? to niesprawiedliwe. Dziekuję bardzo serdecznie Redakcji , w imieniu wlasnym oraz osób mi towarzyszących za zorganizowanie niezapomnianej imprezy. Powiem że wszystko było wyjatkowe ale "gwiazdy tańczą z gwiazdami" to był czad totalny .I dziękuję Wszystkim obecnym za wszystko, nie ma słów żeby wyrazić czy opisać nastrój więc nawet nie probuję . Sami wiecie jak było Link do komentarza
Draagon Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #7 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat A było tyle rządzić Rozwiń Rządzenia nie kumam Mnie to "gierkófka" wykończyła - jakiś cymbał w busie kilkanaście aut przede Mną iście stosował sie do znakóf- 50km w porywie do 70km - i tak się wracało 2,5h 110km odcinek :/. A ja bardzo klnę za kierownicą Żałuję jednego - że nie miałem więcej corneliusa celem obdarowania wszystkich zlotowiczów i redakcyji naszej A Gracja jeszcze odsypia gruppen party z Haką Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #8 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat Rządzenia nie kumam Mnie to "gierkófka" wykończyła - jakiś cymbał w busie kilkanaście aut przede Mną iście stosował sie do znakóf- 50km w porywie do 70km - i tak się wracało 2,5h 110km odcinek :/. A ja bardzo klnę za kierownicą Żałuję jednego - że nie miałem więcej corneliusa celem obdarowania wszystkich zlotowiczów i redakcyji naszej A Gracja jeszcze odsypia gruppen party z Haką Rozwiń Rządzić to u mnie tak się mówi jak ktoś dzień wcześniej się porządnie zabawi (taka przenośnia) Ja też jestem kierowca i wiem co to znaczy, ja to mówię że jadą z jajami albo w kondukcie pogrzebowym i parę (no nieraz kilkadziesiąt) niecenzuralnych epitetów też leci Link do komentarza
Chef Paul Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #9 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat ... . Sami wiecie jak było Rozwiń ... no niestety NIE Cytat ... jeszcze odsypia gruppen party ... Rozwiń ... no ... no ... możesz trochę bardziej szczegółowo Link do komentarza
Moose Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #10 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat A ja bardzo klnę za kierownicą Rozwiń A nie wyglądasz na takiego... JESZCZE RAZ POZDRÓWKA DLA WSIECH OBECNYCH Fajnie było spotkać starych znajomych i poznać nowych, mam nadzieję, że spotkamy się za czas jakiś w równie sympatycznym gronie... Link do komentarza
adam_mk Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #11 Napisano 12 czerwca 2011 Było super!Ale, jak zwykle, to co przyjemne to krótkie, reglamentowane lub wręcz zakazane...A ja już chcę zaś!Może by tak jaki październik se na trochę zająć?Bywszych pozdrawiam a niebywszym powiem - niech żałują!Adam M. Link do komentarza
animus Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #12 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat Było super!Ale, jak zwykle, to co przyjemne to krótkie, reglamentowane lub wręcz zakazane...A ja już chcę zaś!Może by tak jaki październik se na trochę zająć?Bywszych pozdrawiam a niebywszym powiem - niech żałują!Adam M. Rozwiń Nie dobijaj Link do komentarza
adam_mk Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #13 Napisano 12 czerwca 2011 Ja nie dobijam!Ja MOTYWUJĘ! Adam M. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #14 Napisano 12 czerwca 2011 Dawajcie ludziska foty! Niech inni zobaczą co stracili ( ze mną na czele oczywiście ) Link do komentarza
daggulka Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #15 Napisano 12 czerwca 2011 Za zorganizowanie z "wielką pompą" wspaniałego zlotu , za wykład z poczuciem humoru i ogromem polotu , za pyyyyyycha jedzonko i napitku od groma ,za udostępnienie możliwości użycia balona za integrację bez barier i super towarzystwo za fajnych gadżetów i atrakcji mnóstwo bardzo gorąco REDAKCJI dziękuję i o kolejny zlot już teraz apeluję.A przyjaciołom i tym stażem "starym" i nowym znajomym dziękuję za miłe spędzenie czasu w gronie wyborowym .Łezkę przyszło otrzeć, że już "po wszystkiemu" i czekać na kolejne ..... byle ku nowemu ..... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #16 Napisano 12 czerwca 2011 No dokładnie jakby byli nie zadowoleni aż mi trochę przykro. Pomijając fakt że niby mam fajnie bo mieszkam w Ruścu ale jak bylem dzisiaj koło agroturystyki to mi się tak smutno zrobiło że aż nie wiem wiec mam gorzej jednak. Dobra pomimo mojego dennego netu jakieś fotki na dobry początek: Link do komentarza
elutek Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #17 Napisano 12 czerwca 2011 właśnie dotarłam do domku, zmęczona straszliwie - ale tak... pozytywnie zmęczona bardzo dziękuję wszystkim za spotkanie, a dla Redakcji szczególnie niskie ukłony za moc atrakcjii przede wszystkim za film godny Oskara osobne podziękowania dla Yeti'ego i Mireczki oraz an-buda Link do komentarza
ewiq0 Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #18 Napisano 12 czerwca 2011 no to ja.....1. bardzo serdeczne dziękuję Redakcji za super jedzonko, picie karaoke, balona i oczywiście możliwość tańca z Sarkozy'm 2. dzięki Gaweł za rewela śniadanko w piątek, suoeraśny obiad w cudnej knajpce i w ogóle za wszystko 3. dziękujemy Coolibeer za grillka w drodze powrotnej4. wszystkim obecnym wszystkim wszystkim za przecudowną imprezkę....szkoda, że już koniec aha no i Redakcji za winko oczywiście, ale jak smakuje powiem za pół roku Link do komentarza
TINEK Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #19 Napisano 12 czerwca 2011 WitamDziękuję Redakcji za zorganizowanie LETKI 2011, było super, wsio na ostatni guzik zapięte Dziękuję Wszystkim moim przyjaciołom, tym "starym" i tym nowo poznanym, za wspaniałą zabawę dziękuję koleżankom, tym odważnym, które zaryzykowały z Tinkiem... taniec (tu szczególnie Elutkowi dziękuję )i specjalne pozdrowienia dla "Smarka"... jest Kochany Link do komentarza
coulignon Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #20 Napisano 12 czerwca 2011 Ja to chciałem złożyć pozdziekowania jednej Koleżance za wydekoltowany dekolt. Jeśli ktoś miałby zdjęcie..... Link do komentarza
kiwaczek Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #21 Napisano 12 czerwca 2011 pytanie do uczestnikow zlotupopiliscie chociaz troszeczke? Link do komentarza
Moose Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #22 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat pytanie do uczestnikow zlotupopiliscie chociaz troszeczke? Rozwiń Nie rozumiem... Przeca to poważna naukowa konferencja była... Link do komentarza
TINEK Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #23 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat pytanie do uczestnikow zlotupopiliscie chociaz troszeczke? Rozwiń chyba żartujesz, to była poważna impreza, nawet przez myśl nie przeszło, aby jakiś alkohol pić Link do komentarza
retrofood Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #24 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat pytanie do uczestnikow zlotupopiliscie chociaz troszeczke? Rozwiń Ale dałeś po jajach! Chyba se żartujesz! Dorośli ludzie, pić????????????????????????Niemożliwe!!!! Link do komentarza
animus Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #25 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat pytanie do uczestnikow zlotupopiliscie chociaz troszeczke? Rozwiń Kiwaczek wymiata Link do komentarza
adam_mk Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #26 Napisano 12 czerwca 2011 Mało kumaty jakiś....Degustacji od popijawy nie rozgarnia? To trza było być a nie podpytywać!Adam M.TAK!DEGUSTOWAŁEM TROCHĘ!Adam M. Link do komentarza
kiwaczek Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #27 Napisano 12 czerwca 2011 nikt z uczestnikow nie narzeka ze go glowa boli...wiec... Link do komentarza
Moose Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #28 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat nikt z uczestnikow nie narzeka ze go glowa boli... Rozwiń GŁOWA TO EWENTUALNIE Z NADMIARU WIEDZY... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #29 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat GŁOWA TO EWENTUALNIE Z NADMIARU WIEDZY... Rozwiń Doopa raczej nikogo bo ja po ofrołdach tą razo nie jeżdziłem , chyba że ktos mnie godnie zastapił o czym nie wiem Cytat GŁOWA TO EWENTUALNIE Z NADMIARU WIEDZY... Rozwiń Doopa raczej nikogo bo ja po ofrołdach tą razo nie jeżdziłem , chyba że ktos mnie godnie zastapił o czym nie wiem Link do komentarza
adam_mk Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #30 Napisano 12 czerwca 2011 Nie czuję ucisku w skroniach....Adam M. Link do komentarza
Moose Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #31 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat Doopa raczej nikogo bo ja po ofrołdach tą razo nie jeżdziłem , chyba że ktos mnie godnie zastapił o czym nie wiem Rozwiń Starałam się jak mogłam maestro... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #32 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat Starałam się jak mogłam maestro... Rozwiń Ja już nawet sie nie staram tylko starzenie sie mi pozostało Link do komentarza
an-bud Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #33 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat nikt z uczestnikow nie narzeka ze go glowa boli...wiec... Rozwiń DECZKO BOLAŁA dotarłem do domku, wielkie dzięki wszystkim. Link do komentarza
animus Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #34 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat TAK!DEGUSTOWAŁEM TROCHĘ!Adam M. Rozwiń Trzeba tu dodać że za szoferkę nikt się chyba nie pchał z degustujących tylko miał swojego drivera,ostatecznie autopilota. Link do komentarza
Moose Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #35 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat Ja już nawet sie nie staram tylko starzenie sie mi pozostało Rozwiń Dżizaz chopie, NIE PRZESADZAJ Link do komentarza
retrofood Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #36 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat Dżizaz chopie, NIE PRZESADZAJ Rozwiń Ogrodnictwo też było???? Link do komentarza
retrofood Napisano 12 czerwca 2011 Udostępnij #37 Napisano 12 czerwca 2011 Cytat DECZKO BOLAŁA Rozwiń Byłeś na tęczowej manifestacji???? Link do komentarza
molytek Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #38 Napisano 13 czerwca 2011 Dziękuję i ja za świetną zabawę, za wspaniałe towarzystwo, za tańce, hulańce i swawole i inne bocianki.. P.S.Ewentualnie przepraszam również wszystkich, którzy odnieśli szkody na swoim poczuciu estetyki muzyczno-wokalnej Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #39 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat Dziękuję i ja za świetną zabawę, za wspaniałe towarzystwo, za tańce, hulańce i swawole i inne bocianki.. P.S.Ewentualnie przepraszam również wszystkich, którzy odnieśli szkody na swoim poczuciu estetyki muzyczno-wokalnej Rozwiń O ja też bardziej niż TY No dobra. Co z tymi zdjęciami ??? Tutaj kilka moich http://www.empikfoto.pl/398651/letka_2011/ Link do komentarza
Baru Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #40 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat Ewentualnie przepraszam również wszystkich, którzy odnieśli szkody na swoim poczuciu estetyki muzyczno-wokalnej Rozwiń Ewentualnie - przyjmuję przeprosiny Zabawa była przednia! Jak zwykle z resztą Dzięki wszystkim za kolejne spotkanie... I do następnego!! Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #41 Napisano 13 czerwca 2011 A ja specjalne podziękowanie dla Adiqa i Gawła - że mnie nie pozostawili na pastwę Mariana i ogórków w piątek -I jeszcze innym uczestnikom za robienie herbatki zielonej i kawki od samego rana w mojej sypialni - Link do komentarza
coolibeer Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #42 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat A ja specjalne podziękowanie dla Adiqa i Gawła - że mnie nie pozostawili na pastwę Mariana i ogórków w piątek -I jeszcze innym uczestnikom za robienie herbatki zielonej i kawki od samego rana w mojej sypialni - Rozwiń Słyszałem żeś jakąs starą babcie obok sklepu w nadarzynie poderwał... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #43 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat A ja specjalne podziękowanie dla Adiqa i Gawła - że mnie nie pozostawili na pastwę Mariana i ogórków w piątek -I jeszcze innym uczestnikom za robienie herbatki zielonej i kawki od samego rana w mojej sypialni - Rozwiń Oj Pawel nie ma sprawy ale zlituj sie i odbieraj komórke bo ciezka z toba nawiązac łącznośc Link do komentarza
molytek Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #44 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat .... i kawki od samego rana w mojej sypialni - Rozwiń a ja dziękuję, że ...byłeś przykryty Link do komentarza
Baru Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #45 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat A ja specjalne podziękowanie dla Adiqa i Gawła - że mnie nie pozostawili na pastwę Mariana i ogórków w piątek -I jeszcze innym uczestnikom za robienie herbatki zielonej i kawki od samego rana w mojej sypialni - Rozwiń Zaraz, zaraz!!A Marian i ogórki to nie w niedzielę nad ranem aby????? Nie pokręciło Ci się coś, Prezes??? Link do komentarza
retrofood Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #46 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat Słyszałem żeś jakąs starą babcie obok sklepu w nadarzynie poderwał... Rozwiń Jaka "stara"!!! Miała zaledwie 74 lata! Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #47 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat Jaka "stara"!!! Miała zaledwie 74 lata! Rozwiń coś pomylliłeś retro - 74 to ma moja teściowa, a nie widziałem żeby ją ktokolwiek podrywał Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #48 Napisano 13 czerwca 2011 Moja kopara, dopiero za jakiś czas wróci na swoje miejsce – totalnie opadła.Postuluję aby Redakcji przyznać również tytuł zarezerwowany do tej pory tylko dla Bary – motywując: „bo im się należy”.Dziękuję – patrz wpisy wyżej + stosowne o pokoju na Świecie itp.Słowa tego nie oddadzą – ale powiem że faaaaaaajnie było, ale niestety się zakończyło.Osobno chce podziękować Dadze za to, że ostatnia kończyła, choć pierwsza zaczynała, oraz za to, że „nowych” wprowadzała, a „starych” obłaskawiała dziękuję Smoczyco. I wiadomość dla bobiczka – Irena jest oburzona, wpierw głaskałeś, teraz nie dzwonisz, nie piszesz ….. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #49 Napisano 13 czerwca 2011 No i przede wszystkim chciałem wszystkim podziękować za świetną zabawę na zlocie Link do komentarza
Baru Napisano 13 czerwca 2011 Udostępnij #50 Napisano 13 czerwca 2011 Cytat coś pomylliłeś retro - 74 to ma moja teściowa, a nie widziałem żeby ją ktokolwiek podrywał Rozwiń No daj spokój!Kobitę z wózkiem podrywać?! (ważna jest tu literka Z!!!!) I to na dodatek głębokim????? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się