Skocz do zawartości
Róża Ocean Niebo Wiosna Betoniarka Jajoszczypiorny Bruk Wrota Hadesu Purpurowy obłęd Smok

Chef Paul

Uczestnik
  • Posty

    1676
  • Dołączył

  • Ostatnio

Reputacja

2 Neutralny

O Chef Paul

  • Ranga
    garkotłuk
  1. Chef Paul

    Kulinaria

    W moich propozycjach "nowe" miesza się ze "starym" Dla mnie najlepszą "dietą" (gdy potrzebuję zrzucić nieco wagi), jest dieta "żp" (żryj połowę) ... nie wykluczam jednak, że może znajdą się jakieś receptury dietetyczne wg upodobań w poniższej propozycji e-book można ściągnąć tutaj url=http%3A%2F%2Fchefpaul.net%2FKwO%2FKwO_sle.pdf (bez żadnych opłat)
  2. Chef Paul

    Kulinaria

    Tak mi jakoś zeszło :) ;) Terazem już emeryt :) więc i czasu więcej :)
  3. Chef Paul

    Kulinaria

    Wszystkiego, Wszystkim z nowym rokiem :)
  4. hmmmm ... u mnie na ryneczku taniej niż w sklepie ... wszystko "eko" również ps - warzywa i owoce kupuję u "chińczyka" w warzywniaku (opanowali ten rynek) ceny jak na "ryneczku" ale kupują wszystko na farmach i nie trzymają w chłodniach ... jajka eko (gwarancja na 100%) w spożywczaku ... owoce morza z nocnych połowów bezpośrednio od rybaków ... da się żyć ... i zjeść
  5. kiedy kupowałem cokolwiek u "baby" , kupowałem tylko u "baby" znajomej .... lub na "wycieczkach"" ekologicznych (bbezpośrednnio w gospodarstwach lub małych sadach i ogrodnictwach ... aby gały widziały co wybrały
  6. ... i to mnie się podoba bardzo ... członkiń i członków coraz więcej ... pora na nazwę, np Samorządna Niezależna Sekta "tytuł" ... (no dawajcie propozycje) ... plebiscyt przeprowadzim
  7. może jakaś chwytająca za żołądek nazwa sekty przyciągnie więcej sekciaży ? dawać propozycje wraz z chęcią akcesu
  8. dobre Stasiu ... dobre ... możem zakładać sektę ... przeprowadimy werbunek wśród Forumowiczów ? ... kto jeszcze chętny ?
  9. ... heh ... jestem sekciażem ..."sekta różnicy smaku"
  10. ... nie ... nie było ... czegoś przekąsić :( foty przejrzałem ... wszyscy na diecie ... czy cóś ... ieeeeeeetam
  11. Chef Paul

    Sosy do makaronu ...

    bardzo jadalne ... polecem ten domowy sposób ps - należy posolić (lepsza konserwacja i smak po rozmrożeniu)
  12. Chef Paul

    Sosy do makaronu ...

    kurki mrożone mogą być jak świeże (tak jak i inne grzyby), pod warunkiem wszakże, iż zamrozimy je w procesie głębokiego mrożenia (temp. -40*C) ... w domowych warunkach raczej niewykonalne
  13. Chef Paul

    Sosy do makaronu ...

    najczęściej ? ... masz kurki dostępne przez cały rok, czy makaron jadasz tylko w "sezonie kurkowym" ?
×