Skocz do zawartości

Życzenia Świąteczne i na Nowy Rok :)

Recommended Posts

Napisano
Wszystkim życzę udanych spotkań oraz rozmów przy świątecznym stole, pod drzewkiem fajnej zawartości w otrzymanej torbie a przede wszystkim dobrej opieki od małego Dzieciątka. Udanych i spokojnych świat.
Napisano
A ja z lenistwa zacytuję siebie: Wszystkim userom, ich rodzinom, Administracji foruma życzę wraz z moją koleżanką-małżonką wszystkiego naj- najlepszego zdrowia, najlepszego szczęścia, najlepszych wygranych w totku, itd - każdy wie, co by chciał, a my mu tego życzymy icon_biggrin.gif

http://um.pulawy.pl/naszemiasto/6349.html
  • 11 miesiące temu...
Napisano

:santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump:

Z okazji nadchodzacych świąt i Nowego Roku chciałbym życzyć, aby budowało się Wam bez problemy, mieszkało bezpiecznie i żeby kolejne pokolenia wracały do rodzinnych domów :D 

kartka_swieta2016_n.jpg

Napisano

Ja również życzę wszystkim udanych Świąt - takich jakie każdy sobie sam dla siebie wymarzy. Dla jednych będzie to zgiełk i pełna chata ludzi (bo lubią) , dla innych kanapa i "Kevin sam w domu" (bo lubią) ... jeszcze dla innych wyjazd z przyjaciółmi lub rodziną na narty (bo lubią). 

Ja lubię póznym wieczorem usiąść sobie z lampką wina przy choince ... wspaniałych Świąt, Kochani :hug:

15541993_1200119823370599_6858904979828049697_n.jpg

Napisano
Kiedy Boże Narodzenie nadchodzi, przesłać życzenia się godzi. Przyjmijcie zatem z rąk naszych, garść życzeń najlepszych zdrowia, spokoju, radości, a w Nowym Roku - olbrzymiego rogu obfitości.
Pozdrawiam

Napisano

A ja tak po prostu: zdrowych i SPOKOJNYCH Świąt życzę i lepszego, SPOKOJNIEJSZEGO Nowego następnego Roku życzę!

Napisano

Na szczęście, na zdrowie, na tę świętą Wigilię!
 Żebyście się mieli jak w niebie Anieli,
 Od roku do roku lepiej niż tego roku,
 Między snopami, między kopami, jak miesiąc między gwiazdami.
 Żeby wam niczego nie brakowało, wszystkiego nabywało,
 Jak w komorze, tak w oborze – tego szczęścia daj wam Boże!

Napisano

I ja życzę zdrowych,wesołych ,w licznym gronie spędzonych świąt,spełnienia wszystkich życzeń i spotkania się po świętach z tą samą wagą co przed:D

39.gif

• 3 tygodnie temu...
Napisano
10 minut temu, PannaAnna1 napisał:

Czuje, że ten rok będzie cudowny! Dnia 3 stycznia urodziła się moja córka! Cała i zdrowa!
Życzę wszystkim równie wiele szczęścia ile mnie i męża spotkało! :)

Córka urodziła się ale rozumiem że Ty też miałaś w tym swój udział ;) 
I mnóstwo gratulacji ,dużo dużo szczęścia i siły.:)

• 11 miesiące temu...
Napisano

:santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump::santajump:

Dzień dobry,

proszę przyjmijcie od całej redakcji Budujemy Dom najserdeczniejsze życzenia zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nowym 2018 roku.

Oby nam się budowało :hug:

Pozdrawiam

Marcin

zyczenia_swiateczne_budujemydompl.jpg

Napisano

Drodzy Forumowicze, na początek dziękuję Wszystkim za obecność, aktywność i atmosferę. Życzę Wam wypoczynku w gronie rodzinnym i oczywiście chwili czasu dla Siebie. Jest w tym wszystkim coś bezcennego, mało docenianego - Święty Spokój. Wtedy znajdzie się czas zarówno na refleksję nad rokiem minionym, jak również czas na planowanie roku 2018. A na sam koniec - spełnienia tych planów :).

Tyle ode mnie :)

• 3 tygodnie temu...
  • 11 miesiące temu...
Napisano

Wszystkim Forumowiczom oraz Redakcji życzę udanych i radosnych świąt Bożego Narodzenia.

Owocnych rozmów przy świątecznym stole (nie tylko tych związanych z budowaniem)

Cieszmy się świętami Bożego Narodzenia.

Napisano

Zdrowych Świąt i dni poświątecznych bez bólu głowy oraz PIĘKNEGO NOWEGO ROKU 2019!!!

9 godzin temu, bobiczek napisał:

Owocnych rozmów przy świątecznym stole (nie tylko tych związanych z budowaniem)

Dzięki!!! Twoje życzenie już się spełniło :santajump:. Na uczcie z synem i jego rodziną  padły trzy pomysły, zaakceptowane do realizacji w czasie planowanego na wiosnę remontu  mieszkania!!! między innymi... "powiększenie " łazienki poprzez "wyprowadzenie" pralki do szafy w przedpokoju :icon_mrgreen:

• 11 miesiące temu...
Napisano

Dzień dobry :)
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam radości, bliskości, ciepełka w sercach, odpoczynku od codzienności, a Nowy Rok niech przyniesie spełnienie wszystkich planów i oczekiwań!

Pozdrawiam

Marcin Szymanik

kartka_swiateczna.jpg

Napisano

Tak Moi Drodzy. Kolejny rok wytrzymaliśmy ze sobą :), a nawet Nasze Forumowe Grono powiększyło się. Widocznie jesteśmy tu na dobre i na złe. :) Skoro tak, życzę Wam dużo spokoju i ciepła. Topory wojenne zakopujemy i zapominamy, gdzie to było i kiedy? :) , podajemy sobie ręce i mocno ściskamy. CI, którzy nie dokończyli budowy Swojego wymarzonego domu, niech dokończą bez wysiłku po Nowym Roku. Ci którzy jeszcze nie zaczęli, niech podejmą najlepszą decyzję, wybiorą projekt wymarzonego domu i tanio go wybudują. I tak to się toczy - od budowy - do budowy, od remontu do remontu :). Nie zapomnijcie podzielić się wrażeniami i doświadczeniem. 

Napisano

1433316573_DSC_01632.thumb.JPG.57ff227c22de05c85ff51e4126a9176c.JPG

Spod mojej MAŁEJ choineczki przesyłam Wam WSZYSTKIM - WIELKIE życzenia wszelkiego powodzenia według swojego zapotrzebowania! Kto co lubi!

Ale przede wszystkim - ZDROWIA!!!

Reszta się jakoś znajdzie...

Napisano

Przyłączam się do życzeń.

Dużo szczęścia.....oj tam, to banalne.

Dużo seksu.... eee tam, to normalne.

Dużo kasy.....hmmm, nie wiem skąd.

Dobra.

Życzę po prostu. Wesołych Świąt! :)

Udanych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich uczestników forum.

Bo to święta najlepsze ze wszystkich.

NTE2NjA2YTUkUDhZbklsIGcIbAMoEGJ2MBB0SG59YWJxBjZecwZhMGtFPgMsVWAkKR1_WHECemB3Bn5SbB9_Y3wAfV9wBnllalAhECQfIDU3XSoQJFwnMWtYPg1jTw==.jpg

Napisano

Dołączam się do powyższych życzeń!

Przede wszystkim zdrowia! wtedy jest szansa na resztę - czyli pieniążki, pracę, szczęście w Rodzinie!

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...