Czyszczenie ścian-jak i czym.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Dziękuję, ale pomysłowość jest powielona. Znaczy skopiowana. Od siebie samego, żeby nie było. Sterownik temperaturowy pierwszy raz zastosowałem w domu córki, którym się opiekuję (córka w Anglii). Nikt w nim póki co nie mieszka, a przecież są zimy, natomiast dom ma nowa instalacje wodną, więc kuchnia, łazienka i toaleta nie mają prawa zamarznąć. Mógłbym wprawdzie w nim palic, ale to teoria. Palić aby można w nim było przebywać nie ma sensu, bo to koszty. Palić aby nie zamarzło? To trzeba by siedzieć w zimnie. Codziennie. I pewnie chorować co kilka dni. Dlatego postawiłem w nim nagrzewnicę (2000 watów) sterowaną właśnie odpowiednim termostatem. Załącza się dopiero przy spadku temperatury do plus 2,0 stopnia. A wyłącza przy plus 2,9 stopnia. Efekty są takie, że za poprzednią zimę zapłaciłem coś około 80 (osiemdziesiąt) PLN, natomiast ta była droższa, coś około 350 PLN. Za CAŁĄ zimę. No i śniegu nie musiałem usuwać ze ścieżek. Owszem, słonce mi pomagało, bo okno kuchenne jest od południa, więc często pomieszczenia nagrzewały się same, ale przecież trochę nocy z dużymi mrozami jednak było. Automatyka prosta, tania, a zaoszczędziła mi mnóstwo trudu i kasy też.
-
To znaczy u Ciebie nic nie zakwitnie przez cały rok???
-
Przez podczytywacz · Napisano
Nie zaśmiecam... dbam raczej o przejrzystość wątku... -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Piter: Od 12 lat mam roboty tej marki w ogrodzie. Jakość koszenia jest nieporównywalna z innymi, do tego super serwis i zawsze fajne nowości. Polecajka leci! -
Wszystko jest potrzebne, to premedytacja! Sam zacznij myśleć. Ustaw zwijanie. Nie dyktuj komuś, co ma robić. Nie zaśmiecaj wątku!
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się