retrofood Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #451 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat co tu takie pustki?? Wszyscy się pakują, a Ci którzy nie z zazdrości pewnie obgryzają paznokcie i nie umieją pisać hihihihi Leżę i czekam, kiedy biegun północny nasunie się nad Polskę. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #452 Napisano 10 czerwca 2010 A mnie się nic nie chce .... Link do komentarza
daggulka Napisano 10 czerwca 2010 Autor Udostępnij #453 Napisano 10 czerwca 2010 spakowałam sie .... jak mnie z tymi bagażami Xavieer zobaczy to standardowo ręce załamie .... no ale : awaryjny materacyk, kocyk , wieża z dwoma głośnikami i torba .... może jakoś damy radę .... jeszcze ino prysznic i do łózia .... wyspać sie trza bo coś mi się widzi , że w weekend to ja się nie wyśpię ... Link do komentarza
TINEK Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #454 Napisano 10 czerwca 2010 Cytat spakowałam sie .... jak mnie z tymi bagażami Xavieer zobaczy to standardowo ręce załamie .... no ale : awaryjny materacyk, kocyk , wieża z dwoma głośnikami i torba .... może jakoś damy radę .... jeszcze ino prysznic i do łózia .... wyspać sie trza bo coś mi się widzi , że w weekend to ja się nie wyśpię ... to prysznic też zabierasz? Xavieer na pewno się załamiepozdrowionka Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #455 Napisano 11 czerwca 2010 no, my wyruszamy za kilkanascie minut Link do komentarza
retrofood Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #456 Napisano 11 czerwca 2010 A mnie żona dziś opuściła... i kto mnie spakuje? Kto mi włoży do walizki skarpetki i chustkę do nosa? Link do komentarza
labas Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #457 Napisano 11 czerwca 2010 Już wyjeżdżam, oscypki zapakowane, śliwowica też.Po drodze muszę wstąpić na budowę w Sosnowcu, W Ruścu będę ok. 18-tej.Do zobaczenia na miejscu. Link do komentarza
Barbossa Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #458 Napisano 11 czerwca 2010 a furę masz z HDS-em czy będziesz kiprował te łozcipki? Link do komentarza
retrofood Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #459 Napisano 11 czerwca 2010 Cytat Już wyjeżdżam, oscypki zapakowane, śliwowica też.Po drodze muszę wstąpić na budowę w Sosnowcu, W Ruścu będę ok. 18-tej.Do zobaczenia na miejscu. Ty tam nie zapomnij coś mi w Koniakowie obiecywał Ja nie zapomniałem! Link do komentarza
Ciril Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #460 Napisano 11 czerwca 2010 labas ślubny się doczekać z Tobą spotkania nie może Link do komentarza
Trzylwy Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #461 Napisano 11 czerwca 2010 Eeeee ... się narobiło .... dzieciska się nam pochorowały .... Link do komentarza
Ciril Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #462 Napisano 11 czerwca 2010 Nie gadaj, że nie jedziecie Link do komentarza
Trzylwy Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #463 Napisano 11 czerwca 2010 ehm .... sprawa nie jest jeszcze jasna ... decyzje nie podjęte ... pewnie dopiero jutro się okaże ... Link do komentarza
Ciril Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #464 Napisano 11 czerwca 2010 CzyLwy bardzo zachorzały? Trzymam kciuki, żeby to się jednodniówka okazała ... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #465 Napisano 11 czerwca 2010 38,5 gorączka ... tak przez całą noc i po lekach ... Jednemu właśnie zaczynało przechodzić to drugiego trachnęło wczoraj wieczorem ... czekamy czy się najmniejsza nie rozłoży .... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #466 Napisano 11 czerwca 2010 Cytat Eeeee ... się narobiło .... dzieciska się nam pochorowały .... Bardzo Wam współczuje trzymajcie sie Link do komentarza
Gość gawel Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #467 Napisano 11 czerwca 2010 A tak w ogóle to goście tłumnie i bardzo szybko przybywają do Ruśca. Delegacja Forumowiczów nawiedziła Szanowną Redakcję było miło i szybko bo atmosfera ogólnie rzecz biorąc very hot. Zostało .... niecałe 19 h do Zlotu ale dziś zapoczątkujemy nową świecką tradycję tzn jakoś tak wyszło i odbędzie się before party Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #468 Napisano 11 czerwca 2010 Juz straciłem godzinę i gówno wiem.Jak z centralnego do tego Ruśca sie dostać.Piszcie.Gaweł, pisz Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #469 Napisano 11 czerwca 2010 Cytat Juz straciłem godzinę i gówno wiem.Jak z centralnego do tego Ruśca sie dostać.Piszcie.Gaweł, pisz telefon masz odbierz Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #470 Napisano 11 czerwca 2010 No i jesteśmy...Gorące spotkanie z Redakcją się odbyło. Miło było ale szybko się skończyło.Teraz rozpoczeliśmy before party:)Zapraszamy Link do komentarza
retrofood Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #471 Napisano 11 czerwca 2010 A jak komary? Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #472 Napisano 11 czerwca 2010 Dzięki za impulsy wydane na mnie.I dzięki za deklaracje.Wszystkich pozdrawiam, kończę dniówkę, i oby się udało wspólnego oscypka z żurawiną połknąć jutro. Link do komentarza
dzempel Napisano 11 czerwca 2010 Udostępnij #473 Napisano 11 czerwca 2010 Cytat A jak komary? bzzzykają Link do komentarza
dzempel Napisano 12 czerwca 2010 Udostępnij #474 Napisano 12 czerwca 2010 lecimy do was Link do komentarza
Yeti1 Napisano 12 czerwca 2010 Udostępnij #475 Napisano 12 czerwca 2010 Cytat lecimy do was ...no ale najpierw jeszcze przez nas macie przelecieć . Przypominam tylko.Żebyście rozpędu za dużego nie wzięli Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 czerwca 2010 Udostępnij #476 Napisano 12 czerwca 2010 extra jest i tyle:P Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 czerwca 2010 Udostępnij #477 Napisano 12 czerwca 2010 Jest super burze szaleją nad Ruścem .Powietrze jest welwetowe atmosfera też ale bardziej gęsta Afterpaty się rozkręca do zenitu Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #481 Napisano 13 czerwca 2010 spadła ze stołu butelka po piwie więc niewielka rozbiła się na trawnika niwie obok kundelka przerwała sen na ławce krzyżem przeszły dreszcze legnę niżej na murawce nie wiem co poleci jeszcze butelki to nie latawce! jeszcze nie męczy kacem troszkę gniotą kasztany zbyt pijanym na spacer holowali mnie, barany z butów zdarty lakier wrócę do domu zaparzę kawy boję się trzeźwienia symptomu muszę wstać z tej trawy e, wracam do poziomu w ustach trochę sucho poranka mroczny dramat wokół jakoś głucho można się załamać pies mi naszczał w ucho Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #482 Napisano 13 czerwca 2010 Cytat Jest super burze szaleją nad Ruścem .Powietrze jest welwetowe atmosfera też ale bardziej gęsta Afterpaty się rozkręca do zenitu Siedzę sobie w tej burzy po uszy Choć wody lecą tony, to nic, dalej mnie suszy Wodospadem z nieba gleba przemoknięta Od trzymania parasola puchną mi rączęta Błyski z góry walą, a po plecach dreszcze Jak długo napie... (padać) tak będzie jeszcze Robię już się głodny, lecz na dupie siedzę przecież przy tej ulewie, baru nie odwiedzę Popatrzę na schowane mrówki, czy pszczół roje Tam zapie... (charują), tylko za wikt i napoje I choć tylko przy burzy leżą do góry wentylem Nie kochają jej... no może gdyby odżywiały się krylem Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #484 Napisano 13 czerwca 2010 Tradycyjnie pierwszy dotarłem do domu . Chciałbym serdecznie Wszystkim podziękować za super spotkanie i niezapomniane chwile. Buziaczki dla Wszystkich i do następnego razu!!! Link do komentarza
Draagon Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #485 Napisano 13 czerwca 2010 A ja dziękuję ..DZIĘKUJĘ !!No i dziękuję za przecudny dzień Co tu mówić Redakcyja jest spoko Forumowicze są spoko.A i wytargam przepis jaki na wióry dębiny z winem wchodzące w "współpracę" Ale jak wracałem to tak pod Rawą Mazowiecką lunęło, że czułem się jak pilot jaki lądujący w sztormie - czerwone światło słupka z prawej, białe na balustradzie ochronnej z lewej - trzymać kurs między nimi 90km/h.. bałem się zwolnić by mi ktoś w dupę nie przyparkował Ciekawym strasznie czy do afterpartowiczów dotarła ta burza.. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #486 Napisano 13 czerwca 2010 (edytowany) Burza dotarła, ale tak bez przekonania. Pobłyskała flashem i dość sumiennie pokropiła, ale zasadniczo przeszła bokiem i poszła pokarać bardziej grzeszne rejony.Dopisuję się do podziękowań dla redakcji za LetKĄ imprezę. Było przepysznie i z rozmachem.Forumkom i Forumom dziękuję za współudział i żałuję, że nie dane mi było doczekać z Wami do świtu P.S.Bądźta czujne ludziska ... zdjęcia niebawem ... Edytowano 13 czerwca 2010 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Draagon Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #487 Napisano 13 czerwca 2010 (edytowany) no i moja familia po grillowaniuPrzepraszam, że tak mało fotek, ale byłem pod takim wrażeniem, że zwyczajnie zapominałem cykać Edytowano 13 czerwca 2010 przez Draagon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Deamos Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #488 Napisano 13 czerwca 2010 I ja dotarłem do domu, zaraz zajmę się fotkami z tańcami, hulankami i swawolami Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #489 Napisano 13 czerwca 2010 Tutaj też daję linkę, żeby się nikomu nie przeoczyła ...... foty ... Link do komentarza
PeZet Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #490 Napisano 13 czerwca 2010 Wielkie dzięki za wspaniały nastrój spotkania! Cieszę się ogromnie, żeśmy się poznali. Tylko czas za szybko zleciał. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #491 Napisano 13 czerwca 2010 Fakt ... czas ma tę przykrą właściwość, że w miłym towarzystwie znacząco przyspiesza ... nie poradzisz ... Link do komentarza
elutek Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #492 Napisano 13 czerwca 2010 też już w domku bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za miłe spotkanie Link do komentarza
r-32 Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #493 Napisano 13 czerwca 2010 Witam wszystkich !!!Tyż już w chałpie... Aaaaaaaaaaaale fajna impra była !!!Super towarzycho , jadło , atmosfera ...Na następny melanż się już zapisujemy ... w ciemno...ps nie żebym kadził czy co...ale do redakcji BIG SZACUN !! Link do komentarza
Barbossa Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #494 Napisano 13 czerwca 2010 (edytowany) eluteki co, trza się się było stresować? Edytowano 13 czerwca 2010 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #495 Napisano 13 czerwca 2010 no my już też jesteśmy i też jak wszyscy wielkie dzięki wszystkim superowym ludziom....redakcji za koszulki ale i nie tylko....za wspaniałe żarełko i za karaoke a forumowiczom za to, że są i trzymając za słowo Yeti'ego kiedy pożegnanie wiosny?? Link do komentarza
Ciril Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #496 Napisano 13 czerwca 2010 Jooołłłł ludziska!!! Mam nadzieję,że do następnej imprezki głosik wróci, co by pośpiewać Link do komentarza
elutek Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #497 Napisano 13 czerwca 2010 Cytat eluteki co, trza się się było stresować? nie trza Link do komentarza
abdom Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #498 Napisano 13 czerwca 2010 Ja też już wróciłem...Nie będę chyba zbyt oryginalny, jak powiem, że mi też się podobało Teraz tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać do następnego razu! Link do komentarza
dzempel Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #499 Napisano 13 czerwca 2010 ja też chcę bardzo podziękować redakcji w swoim i męża imieniu za super imprezę.A Wszystkim forumowiczom i gościom za to że mogliśmy się poznać w realu i pobawić wspólnie .Mam nadzieję ,ze będziemy sie widywać coraz częściej.No i przepraszam ,za fałsz przy karaoke ,ale jakoś tak mam że pcham się na scenę nie wiadomo czemu i jak się dorwę do mikrofonu to już mój Pozdrawiam Link do komentarza
coolibeer Napisano 13 czerwca 2010 Udostępnij #500 Napisano 13 czerwca 2010 Dziękuję:Redakcji - za super imprezę i otwartość do forumowiczówStarym forumowiczom za kolejną dobrą i udaną imprezkę Nowo poznanym za to że przełamali barierę strachu No i teraz pozostaje kwestia zdjęć Już się powoli szykują 3 Lwy - kawał dobrej multimedialnej roboty... czekamy na zwiastun... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się