Jak doprowadzić do pomieszczenia więcej światła?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja ze względu na to że ściany piwnicy miałem całe mokre, bo drenaż był całkowicie zatkany, zaizolowałem tylko folią kubełkową, ściany wyschły w ciągu kilku miesięcy. A jak chodzi o izolację termiczną to stwierdziłem, że zwróci się to za 100 lat, więc zrezygnowałem i ocieplę tylko stropy w piwnicach. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
To zadaj mu pytanie: - czy wyroby gumowane to do pojemnika na tekstylia wyrzucać? Ja tak to rozumiem. Do spalarni trafiają odpady, których nie można poddać recyklingowi, w tym zmieszane odpady komunalne oraz odpady z procesu sortowania, które nie nadają się do dalszego przetwarzania. Odpady komunalne zmieszane: To odpady, które trafiają do "czarnego pojemnika".
-
Niekoniecznie. Przede wszystkim są lekkie i dlatego łatwiejsze w montażu na akryl. A pomalowanie to żaden kłopot.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Nie do końca się zgadzam... Mam w trzech pomieszczeniach przy sufitach listwy styropianowe - z tych z tworzywa zrezygnowałem w trakcie montażu, ze względu na upierdliwość w tymże i wykańczaniu... Natomiast te styropianowe pięknie się montowało i wykańczało białym akrylem z tuby... -
No właśnie tu są sprzeczne opinie i nie wiem jaka jest końcowa. Jedni twierdzą, że jednak są tekstyliami, inni że nie są. A my znowu musimy szukać materiałów jak do doktoratu, zamiast wymagać od producentów towarów aby oznaczali gdzie się ich po zużyciu pozbywać. AI odpowiedziała, że to się wiąże z propozycją (nie do odrzucenia) dopłaty w wysokości 5 000 PLN.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się