Skocz do zawartości

nagrody z aktywu forum...

Recommended Posts

Napisano
3 minuty temu, Takiowaki napisał:

Dzień dobry :)

A jest już może dostępne styczniowe wydanie "Budujemy dom"?

Jeszcze nie ma na rynku, będzie dopiero w połowie stycznia.

Napisano
41 minut temu, Redakcja napisał:

Jeszcze nie ma na rynku, będzie dopiero w połowie stycznia.

A dałoby się w połowie stycznia wymienić za punkty świeżynkę i listopadowo-grudniowy numer? Co by dwa razy nie wysyłać? :)

Napisano
3 minuty temu, Takiowaki napisał:

A dałoby się w połowie stycznia wymienić za punkty świeżynkę i listopadowo-grudniowy numer? Co by dwa razy nie wysyłać? :)

Tak nawet lepiej. Wystarczy napisać w mailu taka informację, a ja odejmę punkty za dwa numery.

• 11 miesiące temu...
Napisano

A cóż Wy tak chcecie nas nagle odchamiać? :icon_cool: Wiolonczele jakieś, kwartety, fortepiany w tych nagrodach :icon_lol:

A gdzie gotyk, metal, albo chociaż rock nieśmiertelny? :71_smiling_imp:

Biletem na  dobry koncert ludziska też nie pogardzą :icon_biggrin:

• 1 rok temu...
Napisano

Z wielką nieśmiałością...

A może by tak odświeżyć zestaw płyt.... te, jak widać nie idą... chyba...

Jest taka możliwość?

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, zenek napisał:

Może z takiego profilu "Muzyka bobasa" na YT

:zalamka: bez komentarza...

I teraz widać, dlaczego napisałem:

23 godziny temu, uroboros napisał:

Z wielką nieśmiałością...

Edytowano przez Gość (zobacz historię edycji)
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja poproszę o wysyłkę co miesiąc miesięczników

Budujemy Dom

Młody Technik

aż do wyczerpania punktów.

Po wyczerpaniu punktów proszę o usunięcie konta.

Dziękuję.

Napisano
6 godzin temu, MrTomo napisał:

Ja poproszę o wysyłkę co miesiąc miesięczników

Budujemy Dom

Młody Technik

aż do wyczerpania punktów.

Po wyczerpaniu punktów proszę o usunięcie konta.

Dziękuję.

48 m-cy.

Napisano

Dzień dobry,

@MrTomo masz oczywiście prawo do usunięcia konta, ale w ramach Aktywu Forum mogę wysłać bieżące numery. Proszę wyślij mi zamówienie raz na miesiąc. Tymczasem wysyłam do Ciebie numer Budujemy dom 7-8/2020 oraz Młoty Technik z sierpnia 2020.

Pozdrawiam

Marcin

• 2 tygodnie temu...
  • 4 tygodnie temu...
  • 5 miesiące temu...
Napisano

Moi drodzy, mam listę płyt oraz ich dostępność. Każda płyta jest warta 120 pkt KBD. Zamieszczam w tym temacie, do jutra postaram się dodać kilka płyt w zakładce https://forum.budujemydom.pl/aktyw/ Zamówienia można składać na PW lub adres marcin@budujemydom.pl, decyduje kolejność zgłoszeń :) 

• Andrea Bocelli - Si x 3     
  • Andrzej Dąbrowski - Zielono mi. Walkin' x 3     
  • Assassin's Creed (soundtrack) x 1     
  • Blue Note All-Stars - Our Point Of View x 3     
  • Charles Lloyd & The Marvels - I Long to See You x 1     
  • David Garrett - Garrett vs. Paganini x 3     
  • Diana Krall - Christmas Songs x 2     
  • Lars Danielsson - Tarantella x 3     
  • Marcin Wasilewski Trio, Joe Lovano - Arctic Riff x 2     
  • Max Richter - Three Worlds: Music from Woolf Works x 3     
  • Melody Gardot - Live at the Olympia Paris x 1     
  • Mick Hucknall - American Soul x 2     
  • Norah Jones - Begin Again x 2     
  • Paul McCartney - Flowers in the Dirt x 2     
  • Paul McCartney - Pure McCartney x 2     
  • Paul McCartney - Tug of War x 2     
  • Paul Simon - Stranger to Stranger x 2         
  • Sonny Rollins - Holding The Stage: Road Shows Vol. 4 x 3     
  • Takuya Kuroda - Zigzagger x 3     
  • Thelonious Monk - Paris 1969 x 2     
  • Tomasz Stańko Quartet - December Avenue x 3     
  • Van Morrison - Versatile x 3     
  • Various artists - Kolędy i pastorałki x 2     
  • Various artists - Opera Gold: 50 Greatest Tracks x 1     
  • Vijay Iyer Craig Taborn, The Transitory Poems x 2    
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
16 godzin temu, Elfir napisał:

a ja cierpliwie czekam na czas na wnętrze

Śmiało wysyłaj informację, że nagroda nie dotarła. Dowiem się co się stało, bo zamówienie przekazałem do Działu Prenumeraty od razu po otrzymaniu maila.

Napisano
10 godzin temu, Redakcja napisał:

@Elfir mam odpowiedź z Prenumeraty - CnW nie zostało wysłane :icon_rolleyes: Dziś wyjdzie.

Ja cierpliwie czekam, bo kiedyś jak pisałam, to dostawałam dwie, bo okazało się, że po prostu pocztą szło wolniej niż się spodziewałam :)

Napisano
12 godzin temu, Elfir napisał:

Ja cierpliwie czekam, bo kiedyś jak pisałam, to dostawałam dwie, bo okazało się, że po prostu pocztą szło wolniej niż się spodziewałam :)

Jak widać nie ma doskonałego rozwiązania ;) 

• 2 tygodnie temu...
Napisano
Dnia 26.03.2021 o 08:12, Redakcja napisał:

Jak widać nie ma doskonałego rozwiązania ;) 

Nie ma :D
Numer dostałam, ale ma chochlika drukarskiego - pierwsze 24 strony powielone zostały 7 x, a reszty stron brak.

czy mogłabym prosić o inny egzemplarz?

Napisano
18 godzin temu, Elfir napisał:

Nie ma :D
Numer dostałam, ale ma chochlika drukarskiego - pierwsze 24 strony powielone zostały 7 x, a reszty stron brak.

czy mogłabym prosić o inny egzemplarz?

Kiedyś to będzie drogi egzemplarz. :takaemotka:

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Dzisiaj, o godzinie 23.11, stała się rzecz straszna. Mój ostatni kubek z logo BD, wziął wyzionął ducha i przemienił się w zbiorowisko mniejszych i większych fragmentów szkiełek.  Mam w związku z tym pytanie do Redakcji. Czy, uwzględniając panujące wciąż obostrzenia COVID-owe, nie jest przewidziana jakaś forma zaocznego pozyskania firmowych kubków? Bo nie będę miał się w czym napić! I co teraz, mam się zeschnąć na amen? 

Proszę o rozważenie i zanalizowanie powstałej sytuacji nadzwyczajnej, oraz odpowiednią reakcję na możliwe reperkusje, związane z jej zaistnieniem.

Pozostaję z poważaniem i pozdrowieniami!

Stanisław

Napisano

Ale dziś jest jakieś fatum, bo ja co prawda zwykły kubek, co mi się nigdy nie zdarza, wypuściłem z ręki i też się roztrzaskał na drobne, na szczęście są jeszcze chyba 2 albo trzy takie same, a wyjątkowo mi kawa z nich smakuje.

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Napisano

W ogóle bida w tych nagrodach ..... święta coraz bliżej - może mogłyby się pojawić jakieś fajne prezenciki za punkty? Płyty, kubki i inne może jakieś? :) Redakcja kreatywna jest, może coś wymyśli :icon_biggrin:

Napisano

Widzę że jest "Młody Technik" 

Całe wieki nie miałem w rękach. Chyba się skuszę. 

Ale może redakcja ma kilka numerów z lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku i tysiąclecia. To byłby czad!!!:icon_mrgreen:

Napisano

Moi drodzy, produkcję gadżetów wstrzymaliśmy, kiedy przyszła pandemia. Staram się uruchomić fundusze na ten cel. Tymczasem znalazłem w swoim prywatnym archiwum kubek, pierwszy który wyprodukowaliśmy (nieużywany :D). Z chęcią go wyślę, tylko jakiś konkurs wymyślę ;), aby każdy miał szansę. A może losowanie? Ilu mamy chętnych?

@Buster mam tylko bieżące numery, może kilka numerów wstecz. Napisz proszę które numery Cię interesują.

Pozdrawiam

Marcin Szymanik  

IMG_8735.jpg

Napisano (edytowany)

O, ooooo!!! Pierwszy!!!!!!!!!!!!!!!!

Taki kubek po intensywnym użytkowaniu się "rozpękł", rozkroił...  Ileż to herbatki z niego wypiłem...

Mogę wziąć go nawet bez losowania :509: za wszystkie moje 383 punkty :ih::ih::ih:

A jak będzie konkurs, to podeślijcie mi jedyną możliwą, poprawną odpowiedź na PW...

Edytowano przez podczytywacz (zobacz historię edycji)
Napisano
8 godzin temu, daggulka napisał:

Odpuszczam ..... ja sobie szanuję .... mam nietknięty :icon_mrgreen:

Znaczy - wpatrujesz się tylko w niego -

i szczęście płynie złotą stróżką....? 9_9

Napisano
10 godzin temu, zenek napisał:

Znaczy - wpatrujesz się tylko w niego -

Nie tylko! Zdarza mi się w nim wypić kawę, lub herbatę :) . Ma swoje miejsce w szafce, obok innych kubków :)

10 godzin temu, zenek napisał:

i szczęście płynie złotą stróżką....? 9_9

Zawsze mogłoby być lepiej :icon_lol:

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Zapraszam do zapoznania się z usługami firmy elektrycznej działającej na terenie Warszawa.  Szeroki zakres usług  wykonywanych przez elektryk warszawa, instalacja infrastruktury elektrycznej, montaż kamer CCTV, usuwanie awarii elektrycznych typu brak prądu.  Pogotowie działające 24 h na dobę. Firmę cechuję rzetelność profesjonalność i fachowość. Pomożemy każdemu potrzebującemu w jego awarii z prądem . Zapraszamy do kontaktu i dzwonienie w potrzebie o każdej porze.
    • Cześć wszystkim, dołączyliśmy do forum, aby przedstawić Wam naszą ofertę. Tworzymy dla Firm i Osób Prywatnych.     Szukasz sprawdzonego partnera do realizacji sufitów napinanych i innych elementów dekoracyjnych? Gładki Sufit to firma z 15-letnim doświadczeniem na rynku, która stawia na jakość, innowację i zadowolenie klienta. Działamy na terenie całego kraju, gwarantując szybką i sprawną realizację każdego projektu.   Dlaczego warto wybrać Gładki Sufit? Doświadczenie i profesjonalizm: - Nasze 15-letnie doświadczenie to gwarancja perfekcyjnego wykonania i dbałości o każdy szczegół. Znamy branżę od podszewki i wiemy, jak sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Najlepsze materiały w atrakcyjnych cenach: - Dzięki wynegocjowanym cenom z dostawcami, możemy zaoferować Ci najwyższej jakości podzespoły w konkurencyjnych cenach. Nie uznajemy kompromisów – nie montujemy tanich, śmierdzących folii ani wadliwych LED-ów czy zasilaczy. Stawiamy na trwałość i bezpieczeństwo. Indywidualne podejście: Często profile wykonujemy sami, aby idealnie dopasować je do specyfiki Twojego zlecenia. To pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych i skomplikowanych projektów. Szybkość realizacji: Montaż sufitu napinanego, np. w przedpokoju, zajmuje nam około 3 godzin. Szanujemy Twój czas i staramy się, aby prace przebiegały sprawnie i bez zakłóceń.   Co oferujemy? Nasze usługi to znacznie więcej niż tylko sufity napinane. Materiał, który wykorzystujemy do sufitów, z powodzeniem montujemy również na ścianach, tworząc unikalne i spójne aranżacje. Ponadto, specjalizujemy się w projektowaniu i tworzeniu: Nowoczesnych lamp: od subtelnych podświetleń po designerskie konstrukcje, które staną się ozdobą każdego pomieszczenia. Efektownych reklam: Nietypowy sufit podświetlany z Logo wyróżnią Twoją Firmę. Ścianek działowych: lekkich i estetycznych konstrukcji, które pozwolą Ci elastycznie zaaranżować przestrzeń. Elementów dekoracyjnych: trójwymiarowych form, półek – wszystko, co pozwoli Ci stworzyć wnętrze z charakterem. Akustycznych paneli: idealnych do biur, sal konferencyjnych czy domowych kin, poprawiających komfort akustyczny.   Naprawy i poprawki po innych wykonawcach Czy Twoja poprzednia ekipa zawiodła, a efekt końcowy jest daleki od oczekiwań? Oferujemy również kompleksowe naprawy i poprawki po źle wykonanych zleceniach.   Zaufaj naszemu doświadczeniu i daj nam szansę na przywrócenie blasku Twoim wnętrzom. Skontaktuj się z nami już dziś i pozwól nam zrealizować Twoje wizje! Gładki Sufit – jakość, na którą zasługujesz. https://gładki-sufit.pl
    • EQ Entrance to najnowsza propozycja renomowanej firmy Konsport, która łączy w sobie estetykę, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Jest to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych systemów ogrodzeniowych. Multifunkcyjny słupek furtkowy z zadaszeniem wyznacza nowe standardy w projektowaniu przestrzeni zewnętrznych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrodzenia/polecane/110363-zwieksz-bezpieczenstwo-swojego-domu-z-eq-entrance-funkcjonalnym-slupkiem-furtkowym
    • Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...