-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Mam do wytynkowania dosłownie z 5m2 sufitu na klatce schodowej. Chcę położyć jak najcięńszą warstwę, bo w tej chwili jest już tam chyba mniej niż 2m wysokości. Tak jak na fotce widać nierówność od szalunku. Chcę wyciąć bruzdy na listwy i położyć tynk, albo jakąś zaprawę naprawczą. Są takie, które już od 3mm można kłaść, coś polecacie? Nie wiem czy gipsową, czy wapienną, bo generalnie tynkowałem zawsze swojej roboty cementowo-wapienną. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Pchełki są i są pchełki. Są ze trzy, cztery rodzaje, jedna wystaje mocno, druga tak sobie a trzecia nie wystaje poza profil. Czasami bez pcheł się nie da, brak podejścia. Ten nieogolony ci to wytłumaczy łopatologicznie.
-
https://allegro.pl/oferta/klej-i-uszczelniacz-do-plyt-budowlanych-plyty-panele-listwy-do-it-300ml-10841772957
-
Wystają bez płyty. Pod płytą już nie. Ale Twój cyrk, Twoje małpy.
-
Z tego co piszą w komentarzach, to te Yato czy tej klasy najtańsze to trzeba się dobrze przyłożyć żeby zacisnąć. Ale z tą przeróbką to nienajgorszy pomysł, bo syn mi wyspawa jak będę chciał, bo już myślałem, żeby te Knaufa przerobić. A z tą droższą to zobaczę jeszcze jak z kasą będę stał, bo na zarobek bym nie oszczędzał, a na dwa pokoje to nie bardzo się opłaca. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Tego właśnie chce uniknąć, bo pchełki z 2mm wystają. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts