cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 #151 Napisano 4 lutego 2016 Cytat cholerka, własnie ściągnęłam do domu silnie pociągająca i z gorączką na dodatek, mam nadzieję, że się dziadostwo nie rozwinie... zdrówka życzę wszystkim potrzebującym Mnie wczoraj rano zaatakowało Taka mieszanka dolegliwości Dzielnie stawiam czoło, mam zamiar na jutro być w dobrej formie
Baszka Napisano 4 lutego 2016 #152 Napisano 4 lutego 2016 O rany, widzę, że zanosi się na konkretną wymianę bakterii i wirusów .A mówiłaś onegdaj, że nie chorujesz, wykrakałaś .
Leszek4 Napisano 4 lutego 2016 #153 Napisano 4 lutego 2016 A ja sobie dzisiaj obciąłem rękę. Nożem!Znaczy się nie rękę, a dłoń!Krew się lała...No, może nie dłoń, a palec, a właściwie opuszek palca.Ale następstwem był krwotok, sikało jak z fontanny! Walczyłem jednak dzielnie o życie. Wszyscy w biurach się bali, że zejdę z tego padołu z upływu krwi.Bohatersko jednak przetrwałem. Nie wiem tylko jak taki ranny będę jutro prowadził auto. Może odzyskam przez noc siły, a za kierownicą zagryzę wargi z bólu.Leszek jest dzielny.Bądźcie jak Leszek, zdechlaki!
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 #154 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Leszek jest dzielny.Bądźcie jak Leszek, zdechlaki! Staramy się z całej siły Cytat O rany, widzę, że zanosi się na konkretną wymianę bakterii i wirusów .A mówiłaś onegdaj, że nie chorujesz, wykrakałaś . Ale już ogłaszam zmartwychwstanie
Baszka Napisano 4 lutego 2016 #155 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Staramy się z całej siły Niektórzy nawet już drugi tydzień się starają .Musiałam dziś wpaść do pracy. Zostałam przywitana słowami:"Boże, jak ty wyglądasz! " . Nie powiem, nie brzmiało to jak komplement . Cytat właściwie opuszek palca. Nie wiem tylko jak taki ranny będę jutro prowadził auto. Opuszki są bardzo unaczynione. Byś mógł jechać, musisz zrobić okłady.
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 #156 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Byś mógł jechać, musisz zrobić okłady. A co i czym ma obłożyć?
Baszka Napisano 4 lutego 2016 #157 Napisano 4 lutego 2016 Cytat A co i czym ma obłożyć? Jak to co? "obcięty" palec.Czym?No nie wiem, czy wypada napisać.W każdym razie koledzy mówią, że taki okład pomaga zawsze .
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 #158 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Jak to co? "obcięty" palec.Czym?No nie wiem, czy wypada napisać.W każdym razie koledzy mówią, że taki okład pomaga zawsze . Może właśnie jest w trakcie okładania, bo się nie odzywa
Baszka Napisano 4 lutego 2016 #159 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Może właśnie jest w trakcie okładania, bo się nie odzywa Bardzo prawdopodobne, znaczy zna ten sposób .
Leszek4 Napisano 4 lutego 2016 #160 Napisano 4 lutego 2016 Człowiek walczy o życie, a im same pierdoły w głowach. Straciłem chyba ze 4 litry krwi, a te mi każą cyckami się obkładać. Erotomanki!
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 #161 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Człowiek walczy o życie, a im same pierdoły w głowach. Straciłem chyba ze 4 litry krwi, a te mi każą cyckami się obkładać. Erotomanki! Ja myślałam o okładach lodem, a Ty tu o cyckach
Baszka Napisano 4 lutego 2016 #162 Napisano 4 lutego 2016 I chciej tu pomóc człowiekowi...to usłyszysz, że ho, ho .
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 #163 Napisano 4 lutego 2016 Hmmm, ewentualnie mogą być okłady bukowe W okolicy jakiegoś buka znajdziemy, gałązkę się ułamie i zamaszystymi ruchami pookłada kolegę
Baszka Napisano 4 lutego 2016 #164 Napisano 4 lutego 2016 Chyba kiedyś Heniu podawał ten sposób. W każdym razie, jestem za .
Gość arturo72 Napisano 5 lutego 2016 #165 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Cytat Leszek jest dzielny.Bądźcie jak Leszek, zdechlaki! No masakra Lechu,jesteś debeściak ;)SZACUN Ja tam zdechlak jestem Cytat No nie wiem, czy wypada napisać.W każdym razie koledzy mówią, że taki okład pomaga zawsze . No już żałuję,że mnie tam nie będzie...mam kuku w nogę,dokładnie to też paluszki ;) Edytowano 5 lutego 2016 przez arturo72 (zobacz historię edycji)
elutek Napisano 5 lutego 2016 #166 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Leszek jest dzielny.Bądźcie jak Leszek, zdechlaki! Cytat No już żałuję,że mnie tam nie będzie...mam kuku w nogę,dokładnie to też paluszki ;) paluszki to wymówka, coś tam kiedyś mówili ja jadę bez węchu i bez smaku, za to z czerwonym zagluciałym nosem, i z tego co wiem, to będzie nas więcej w takim stanie ech...
smoaga Napisano 5 lutego 2016 #167 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Edytowano 5 lutego 2016 przez smoaga (zobacz historię edycji)
solange63 Napisano 5 lutego 2016 #168 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Ja pozwalam. Nie mogę być jedyną swieżynką
bobiczek Napisano 5 lutego 2016 #169 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Pamiętaj.Wszystkie forumowe "Nowe" muszą na Zlocie:- zaśpiewać piosenkę (najlepiej świńską)- wyrecytować wierszyk (najlepiej świński)- i opowiedzieć świński i śmieszny (ale to taki bardzo śmieszny) dowcip.Idź ćwiczyć, bo masz mało czasu!
Trzylwy Napisano 5 lutego 2016 #170 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Dziś może być trudno z szybkimi odpowiedziami, bo niejadący mają focha z zazdrości, a jadący albo się akurat pakują albo śpią jeszcze by siłę mieć na nocną posiadówkę, względnie jadą akurat.Ale jak życie znam, to Oni - Ci co tam być będą - to strasznie lubią gdy ktoś "nowy" choć na chwile wpadnie i doceni ich wspaniałość .....Tak żeeee .... śmiało. Wpadaj i się poznać dawaj. Ago.EDIT:pierdółka Edytowano 5 lutego 2016 przez Trzylwy (zobacz historię edycji)
bobiczek Napisano 5 lutego 2016 #171 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Ja pozwalam. Nie mogę być jedyną swieżynką Ty to masz już wykute na beton Wystarczająco czasu miałaś.
Trzylwy Napisano 5 lutego 2016 #172 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Ja pozwalam. Nie mogę być jedyną swieżynką Coś mi dzwoni w uchu, że i tak nie będziesz. Cytat Pamiętaj.Wszystkie forumowe "Nowe" muszą na Zlocie:- zaśpiewać piosenkę (najlepiej świńską)- wyrecytować wierszyk (najlepiej świński)- i opowiedzieć świński i śmieszny (ale to taki bardzo śmieszny) dowcip.Idź ćwiczyć, bo masz mało czasu! Prezes, a nie wystarczy ze świńską grypą wpaść?
Gość gawel Napisano 5 lutego 2016 #173 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Wpadaj śmiało zapraszamy serdecznie ..!
smoaga Napisano 5 lutego 2016 #174 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Ja pozwalam. Nie mogę być jedyną swieżynką Bardzo się cieszę i dziękuję za pozwolenie
Baszka Napisano 5 lutego 2016 #175 Napisano 5 lutego 2016 Cytat czy mogę wpaść na kawę Ja to bym Cię chętnie zaprosiła, ale mnie nie bardzo wypada , .
bobiczek Napisano 5 lutego 2016 #176 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Prezes, a nie wystarczy ze świńską grypą wpaść? Wszystkie wyprzedane.Zostało jeszcze tylko kilka rezerwacji, ale podejrzewam że też zostaną zrealizowane
Baszka Napisano 5 lutego 2016 #177 Napisano 5 lutego 2016 Cytat z czerwonym nosem będzie nas więcej Proponuję założyć klub czerwonych .
aaaa Napisano 5 lutego 2016 #178 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Cytat Ja to bym Cię chętnie zaprosiła, ale mnie nie bardzo wypada , . ciebie nie widziałem na liście obecnosci... Cytat Wpadaj śmiało zapraszamy serdecznie ..! ciebie też nie Edytowano 5 lutego 2016 przez aaaa (zobacz historię edycji)
Baszka Napisano 5 lutego 2016 #179 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Lechu,jesteś debeściak ;)No już żałuję,że mnie tam nie będzie...mam kuku Co się chwalisz? Wszyscy się zorientowali . Nie żałuj, tylko wbijaj.A Lesiowi nie cukruj, bo i tak podpadłeś . Cytat ciebie nie widziałem na liście obecnosci... Trudno by było, jak mnie na tej liście nie ma .
Baszka Napisano 5 lutego 2016 #180 Napisano 5 lutego 2016 Jednak fakt, że mnie na liście nie ma, nie oznacza, że mnie nie będzie .
daggulka Napisano 5 lutego 2016 Autor #181 Napisano 5 lutego 2016 Hahahaha .... a cóż tu sie podziało? Cytat Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Sztuka jest sztuka ... każda jedna mile i chętnie na zlotach widziana ... i tej wersji będę bronić zawsze piersiom własnom Zapraszamy Ja jeszcze muszę odwiedzić jednak lekarza .... mam nadzieję , że na zlot dotrę, ewentualnie będę pózniej niż miałam być
Baszka Napisano 5 lutego 2016 #182 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Ja jeszcze muszę odwiedzić jednak lekarza .... mam nadzieję , że na zlot dotrę, ewentualnie będę pózniej niż miałam być Nawet tak nie żartuj, monopol na zarazy mam ja .A w temacie zlotuChora Baszka zwłok swoich z łoża zwlec nie chciała,a już w jej kierunku szybka kareta zmierzała.Pomyślała: wstać muszę, w końcu dzisiaj piąteki gatki założyła na dobry początek.Zewsząd już się zjeżdżała niezwykła ekipa cała .
solange63 Napisano 5 lutego 2016 #183 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Nawet tak nie żartuj, monopol na zarazy mam ja .A w temacie zlotuChora Baszka zwłok swoich z łoża zwlec nie chciała,a już w jej kierunku szybka kareta zmierzała.Pomyślała: wstać muszę, w końcu dzisiaj piąteki gatki założyła na dobry początek.Zewsząd już się zjeżdżała niezwykła ekipa cała . A ta kareta to czyja?Posłusznie melduje, że jestem już na lotnisku Czekam na swojego rumaka.
Trzylwy Napisano 5 lutego 2016 #184 Napisano 5 lutego 2016 Cytat A ta kareta to czyja? Strzelam - Ryśka.
Baszka Napisano 5 lutego 2016 #185 Napisano 5 lutego 2016 Cytat A ta kareta to czyja?Posłusznie melduje, że jestem już na lotnisku . Tajemnica .Widząc Cię na pasku, byłam pewna obaw, że nie zdążysz, uff . Cytat Strzelam - Ryśka. I miej tu człowieku tajemnice .Pędzę się zbierać .
solange63 Napisano 5 lutego 2016 #186 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Cytat Tajemnica .Widząc Cię na pasku, byłam pewna obaw, że nie zdążysz, uff . I miej tu człowieku tajemnice .Pędzę się zbierać . No I mi nic nie powiedzieli no! Randka jaka? Edytowano 5 lutego 2016 przez solange63 (zobacz historię edycji)
retrofood Napisano 5 lutego 2016 #190 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Kupcie mi najmodniejsze teraz rękawiczki. Edytowano 5 lutego 2016 przez retrofood (zobacz historię edycji)
smoaga Napisano 6 lutego 2016 #194 Napisano 6 lutego 2016 (edytowany) Szanowni Państwo, chciałbym serdecznie podziękować za zaproszenie na spotkanie w Brennej. Była to dla mnie niebywała okazja poznania Was osobiście. Ludzi z niezwykłą charyzmą i poczuciem humoru , którzy znajdują czas żeby się spotkać. Dziękuję za bardzo ciepłe przyjęcie.Żałuje jedynie,że nie mogłam spędzić w tak wspaniałym gronie więcej czasu. Pragnę także pogratulować niezwykle sprawnej organizacji i wysokiego poziomu spotkania. Wypieki przygotowane własnoręcznie , smalczyk - hmm..same przysmaki. Mam nadzieję, że w przyszłości podobne ,,zloty" będą nadal organizowane.Oczywiście czuję się zaproszona :-) Wszystkim serdecznie dziękuję. Edytowano 6 lutego 2016 przez smoaga (zobacz historię edycji)
retrofood Napisano 6 lutego 2016 #195 Napisano 6 lutego 2016 Ciesz się, że mnie nie było. Nie byłabyś taka wesoła...
Gość mhtyl Napisano 6 lutego 2016 #196 Napisano 6 lutego 2016 Cytat Nie byłabyś taka wesoła... Była by bardzo, ale to bardzo wesoła
retrofood Napisano 6 lutego 2016 #197 Napisano 6 lutego 2016 Coś załoga zmęczona niczym motyle zimą...
PeZet Napisano 6 lutego 2016 #198 Napisano 6 lutego 2016 Cytat Coś załoga zmęczona niczym motyle zimą... Ooo, ilość decybeli dyskusyjnych zdecydowanie podniosłasie, mniemam. Retro, wspominam, jakeśmy banerem się zaopiekowywali.
smoaga Napisano 6 lutego 2016 #199 Napisano 6 lutego 2016 Cytat Ciesz się, że mnie nie było. Nie byłabyś taka wesoła... Straszysz czy obiecujesz? Z taką super ekipą nie ma się czego bać
retrofood Napisano 6 lutego 2016 #200 Napisano 6 lutego 2016 Cytat Straszysz czy obiecujesz? Z taką super ekipą nie ma się czego bać No... nie wiem... Cytat Retro, wspominam, jakeśmy banerem się zaopiekowywali. On wie, że ja spać nie lubię...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się