daggulka Napisano 22 maja 2014 Udostępnij #102 Napisano 22 maja 2014 O, i obrazek poglądowy się znalazł Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 22 maja 2014 Udostępnij #103 Napisano 22 maja 2014 Cytat Ądźa to chyba nigdy nie poznam osobiście ... już straciłam nadzieję Nie kracz, życie przed nami!Ps sierpień wew domu siedzisz, czy szlajasz się po Londku, albo innej części świata? Cytat bo tylko u nas, możliwy jest ciąg przyczynowo skutkowy (logiczny) :Pani z piany = ądź = łabądek A nie, inaczej to szło...jakoś tak.Pani z piany=Łabędzica=Łabędź=Łabądek=Bądek/nie mylić z Bondem/=Ądek=ĄdźJest Oś, to może być i Ądź Link do komentarza
daggulka Napisano 22 maja 2014 Udostępnij #104 Napisano 22 maja 2014 Cytat Nie kracz, życie przed nami!Ps sierpień wew domu siedzisz, czy szlajasz się po Londku, albo innej części świata? W sierpniu niestety raczej będę się szlajać po Londku tudzież w innej części świata Ale zobaczy się jeszcze bliżej terminu Link do komentarza
Jani_63 Napisano 22 maja 2014 Udostępnij #105 Napisano 22 maja 2014 Tak to jest jak się ma urlop dwa razy w roku... po pól roku PS(obecną sytuacje pomijam) Link do komentarza
daggulka Napisano 22 maja 2014 Udostępnij #106 Napisano 22 maja 2014 Cytat Tak to jest jak się ma urlop dwa razy w roku... po pól roku PS(obecną sytuacje pomijam) Osoba sie nie mądrzy , tylko na zlot zapisuje Link do komentarza
cieszynianka Napisano 22 maja 2014 Udostępnij #107 Napisano 22 maja 2014 Poproszę o zapisanie Od piątku, bez noclegu Link do komentarza
daggulka Napisano 23 maja 2014 Udostępnij #109 Napisano 23 maja 2014 Cytat Poproszę o zapisanie Od piątku, bez noclegu znaczy spać nie zamierzasz? w sensie, że ja rozumiem, że snu zawsze na zlotach deficyt .... ale bez przesady Link do komentarza
Baru Napisano 23 maja 2014 Udostępnij #110 Napisano 23 maja 2014 Cytat Łomatkozcórkom!!!!Taż ta mój konwój łodzi podwodnych jest!!!!Łezka się mię w oku zakręciła była... Link do komentarza
coolibeer Napisano 24 maja 2014 Udostępnij #111 Napisano 24 maja 2014 to ten łomżing TAk? Link do komentarza
ewiq0 Napisano 26 maja 2014 Udostępnij #112 Napisano 26 maja 2014 Cytat Poproszę o zapisanie Od piątku, bez noclegu no ja nie wiem czy Piotruś tak chętnie samą Cieszkę puszcza bez noclegu!!! Link do komentarza
cieszynianka Napisano 26 maja 2014 Udostępnij #113 Napisano 26 maja 2014 Cytat no ja nie wiem czy Piotruś tak chętnie samą Cieszkę puszcza bez noclegu!!! Sam nie może jechać, więc mnie deleguje, jako naszą reprezentację Link do komentarza
daggulka Napisano 28 maja 2014 Udostępnij #114 Napisano 28 maja 2014 (edytowany) KOCHANI !!!POZOSTAŁY 3 DNI NA ZAPISY!!!31 maja zamykamy listę obecności !!!Zwieramy poślady i przybieżamy zapisać się na tą wspaniałą imprezę kto jeszcze tego nie zrobił !!! Szy-bko .... szy-bko ... szy-bko !!! Póki czas !!!! Już się nie mogę doczekać Pozostało 10 dni do spotkania Edytowano 28 maja 2014 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 29 maja 2014 Udostępnij #117 Napisano 29 maja 2014 Kuka z tej czarnej - to żyje Link do komentarza
Yeti1 Napisano 29 maja 2014 Udostępnij #118 Napisano 29 maja 2014 Cytat zyjesz?!? ...czekaj... sprawdzę Link do komentarza
Yeti1 Napisano 29 maja 2014 Udostępnij #119 Napisano 29 maja 2014 ...noż kurzatwarz - tyle za co i przeciw...ale nie będę już teraz o tym myślał - jeść mi się zachciało - idę coś upolować Link do komentarza
Trzylwy Napisano 29 maja 2014 Udostępnij #120 Napisano 29 maja 2014 (edytowany) UUuuuuuu ... jak głodny to żywy. Edytowano 29 maja 2014 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 29 maja 2014 Udostępnij #121 Napisano 29 maja 2014 (edytowany) Cytat Daruś .... Ty mi tu nie teges , jeno zgłaszaj akces ;) Edytowano 29 maja 2014 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coulignon Napisano 29 maja 2014 Udostępnij #122 Napisano 29 maja 2014 uprasza się o dopisane mnie i Konkubiny wraz z dwójką Młodych. Na sobotę bez noclegu. Link do komentarza
daggulka Napisano 29 maja 2014 Udostępnij #123 Napisano 29 maja 2014 Cytat uprasza się o dopisane mnie i Konkubiny wraz z dwójką Młodych. Na sobotę bez noclegu. To już dwójka ???!!! Kiedy ???!!! No tak, śmy sie sporo nie widzieli Fajnie będzie znowu Was zobaczyć Już dopisuję Link do komentarza
Gość gawel Napisano 29 maja 2014 Udostępnij #124 Napisano 29 maja 2014 Cytat uprasza się o dopisane mnie i Konkubiny wraz z dwójką Młodych. Na sobotę bez noclegu. No super Marcin bardzo sie cieszę Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #126 Napisano 30 maja 2014 KOCHANI!!! Jeszcze tylko dziś i jutro można zgłaszać uczestnictwo w imprezie !!! Impreza już za tydzień !!!! Link do komentarza
jeea Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #127 Napisano 30 maja 2014 Cytat Impreza już za tydzień !!!! To po imprezie...będę. P.S.Daga, dopisz mnie, proszę. Link do komentarza
daggulka Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #128 Napisano 30 maja 2014 Cytat To po imprezie...będę. P.S.Daga, dopisz mnie, proszę. Suuuuper , Królik . Mam nadzieję, że od piątku będziesz .Zadzwoń sobie do Pani Tereski po nocleg Link do komentarza
jeea Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #129 Napisano 30 maja 2014 (edytowany) Cytat Suuuuper , Królik . Mam nadzieję, że od piątku będziesz .Zadzwoń sobie do Pani Tereski po nocleg To już mam, w standardzie A będę ... wcześniej (sympozjum w Częstochowie i Łodzi...taka niespodzianka edyt;literówka Edytowano 31 maja 2014 przez jeea (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Yeti1 Napisano 31 maja 2014 Udostępnij #130 Napisano 31 maja 2014 Cytat Daruś .... Ty mi tu nie teges , jeno zgłaszaj akces ;) Jeśli się jeszcze zmieścimy, to poproszę o dopisanie:Yeti z Najdroższą i Yeciątkami - sztuk 2+2 bez noclegu...i jeszcze chciałbym zarezerwować miejscówki dla znajomych pracusiów, którzy obiecali się dopisać samodzielnie, ale wracają do domu dopiero dzisiaj wieczorem, więc nie wiem czy zdążą przed zamknięciem listy...Pracusie z pisklętami - sztuk 2+2 bez noclegu.Ale fajnie będzie Was znów zobaczyć ...tylko czy ja Was wszystkich poznam...? - z góry udzielam dyspensy Nierozpoznanym za przypominającego kopa Link do komentarza
daggulka Napisano 31 maja 2014 Udostępnij #131 Napisano 31 maja 2014 Cytat Jeśli się jeszcze zmieścimy, to poproszę o dopisanie:Yeti z Najdroższą i Yeciątkami - sztuk 2+2 bez noclegu...i jeszcze chciałbym zarezerwować miejscówki dla znajomych pracusiów, którzy obiecali się dopisać samodzielnie, ale wracają do domu dopiero dzisiaj wieczorem, więc nie wiem czy zdążą przed zamknięciem listy...Pracusie z pisklętami - sztuk 2+2 bez noclegu.Ale fajnie będzie Was znów zobaczyć ...tylko czy ja Was wszystkich poznam...? - z góry udzielam dyspensy Nierozpoznanym za przypominającego kopa Hahaha Allle super ... już się cieszę na spotkanie Rizumiem, że sobota w chodzi w grę, tak zaznaczam Link do komentarza
Draagon Napisano 1 czerwca 2014 Udostępnij #132 Napisano 1 czerwca 2014 (edytowany) To da radę się zapisać ? Edytowano 1 czerwca 2014 przez Draagon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość stach Napisano 1 czerwca 2014 Udostępnij #133 Napisano 1 czerwca 2014 A co będzie, jak przyjadę nie zapisawszy się uprzednio Link do komentarza
daggulka Napisano 1 czerwca 2014 Udostępnij #134 Napisano 1 czerwca 2014 Cytat To da radę się zapisać ? Już przekazałam Twojego priva Redakcji.Tobie też odpisałam na priv Cytat A co będzie, jak przyjadę nie zapisawszy się uprzednio Co na to Redakcja to ja nie wiem- musi się Redakcja wypowiedzieć , ale ja osobiście bardzo się ucieszę Link do komentarza
Redakcja Napisano 2 czerwca 2014 Autor Udostępnij #135 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat A co będzie, jak przyjadę nie zapisawszy się uprzednio Skontaktujemy się na PW.Możemy uznać, że lista zlotowa jest kompletna Teraz zostaje dopięcie kilku spraw organizacyjnych i... widzimy się w przyszłą sobotę PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
Gość stach Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #136 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat widzimy się w przyszłą sobotę Chyba już w TĄ sobotę Link do komentarza
Redakcja Napisano 2 czerwca 2014 Autor Udostępnij #137 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat Chyba już w TĄ sobotę W najbliższą Marcin Link do komentarza
PeZet Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #138 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat Chyba już w TĄ sobotę TĘ Link do komentarza
PeZet Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #140 Napisano 2 czerwca 2014 NAJBLIŻSIEJSZE Link do komentarza
Gość stach Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #141 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat TĘ Ojtam, ojtam Link do komentarza
daggulka Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #142 Napisano 2 czerwca 2014 Hahahaha ... fajni jesteście Też się nie mogę doczekać TEJ soboty ... w zasadzie to już piątku ;) Patrzyłam na prognozę pogody .... kochani , przyjdzie nam chyba wystąpić nago . Upały zapowiadają od 27 do 29 stopni . Wolałabym komfortowo 24 stopnie .... ma ktoś "chody" tam u góry i może wysępić o kilka stopni mniejsze cyferki? Link do komentarza
Gość stach Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #143 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat przyjdzie nam chyba wystąpić nago To chyba jeszcze jeden powód, aby jednak pomyśleć o wpadnięciu ... na letkę Link do komentarza
daggulka Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #144 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat To chyba jeszcze jeden powód, aby jednak pomyśleć o wpadnięciu ... na letkę A to jeszcze się wahasz? Link do komentarza
Gość stach Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #145 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat A to jeszcze się wahasz? Tak widzę, że amplituda wahań zmienia się i coś wykręca "wahadło" w stronę Ruśca Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #146 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat Jeśli się jeszcze zmieścimy, to poproszę o dopisanie:Yeti z Najdroższą i Yeciątkami - sztuk 2+2 bez noclegu...i jeszcze chciałbym zarezerwować miejscówki dla znajomych pracusiów, którzy obiecali się dopisać samodzielnie, ale wracają do domu dopiero dzisiaj wieczorem, więc nie wiem czy zdążą przed zamknięciem listy...Pracusie z pisklętami - sztuk 2+2 bez noclegu.Ale fajnie będzie Was znów zobaczyć ...tylko czy ja Was wszystkich poznam...? - z góry udzielam dyspensy Nierozpoznanym za przypominającego kopa Miło że się odezwałeś Będziemy na zlocie więc będzie dużo do nadrobienia :0Daga dopisz jeszcze 1 osobę z dzieckiem bo przyjadą z nami Link do komentarza
daggulka Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #147 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat Tak widzę, że amplituda wahań zmienia się i coś wykręca "wahadło" w stronę Ruśca Oooo, i bardzo dobrze .Wiesz ... jakby jeszcze się wahało, to mogę dużo obiecać .... Tusk też naobiecywał (bez pokrycia) i zobacz, wygrali wybory Cytat Daga dopisz jeszcze 1 osobę z dzieckiem bo przyjadą z nami Oooo, to już do Redakcji informacja ... ja swoją prace zakończyłam w tym zakresie Mam nadzieję, że Redakcja sie przychyli .... pozytywnie Link do komentarza
bajbaga Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #148 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat Wiesz ... jakby jeszcze się wahało, to mogę dużo obiecać .... Tusk też naobiecywał (bez pokrycia) i zobacz, wygrali wybory O żesz .................., .................................., ................................. a ja głupi nie wahałem się i ominęło mnie to bez okrycia. Link do komentarza
daggulka Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #149 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat Daga dopisz jeszcze 1 osobę z dzieckiem bo przyjadą z nami Mam już pozwoleństwo ... dopisuję ... Komu jeszcze, komu ... bo idę do domu Cytat O żesz .................., .................................., ................................. a ja głupi nie wahałem się i ominęło mnie to bez okrycia. Oj tam ... możemy negocjować Rysiu Link do komentarza
coolibeer Napisano 2 czerwca 2014 Udostępnij #150 Napisano 2 czerwca 2014 Cytat 32. Znajomy/znajoma ? coolibra z dzieckiem czyli 1 osoba dorosła + dziecko Ja bym napisał inaczej Znajomy dagulki także a nawet Miśki Napisz Tomek :P Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się