elutek Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #101 Napisano 5 maja 2010 wiem, że już marudna jestem z tymi moimi pytaniami, ale jeszcze jedno:czy mam zabrać piżamę? Link do komentarza
daggulka Napisano 5 maja 2010 Autor Udostępnij #102 Napisano 5 maja 2010 Cytat wiem, że już marudna jestem z tymi moimi pytaniami, ale jeszcze jedno:czy mam zabrać piżamę? a wiesz , Elcia ..... to zależy czy jest Ci koniecznie do szczęścia potrzebna .... Link do komentarza
TINEK Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #103 Napisano 5 maja 2010 Cytat wiem, że już marudna jestem z tymi moimi pytaniami, ale jeszcze jedno:czy mam zabrać piżamę? według mnie - nie Link do komentarza
elutek Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #104 Napisano 5 maja 2010 to się tak teraz zastanawiam - po co mi to łóżko? Link do komentarza
TINEK Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #105 Napisano 5 maja 2010 (edytowany) Cytat to się tak teraz zastanawiam - po co mi to łóżko? a torbę to gdzie postawisz? Edytowano 5 maja 2010 przez TINEK (zobacz historię edycji) Link do komentarza
elutek Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #106 Napisano 5 maja 2010 Cytat a torbę to gdzie postawisz? no ale po co mi torba? alkohol kupię na miejscu, piżama niepotrzebna... Link do komentarza
TINEK Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #107 Napisano 5 maja 2010 no, faktto, ja już nie wiem co powiedzieć (a zawsze taki wyszczekany) Link do komentarza
elutek Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #108 Napisano 5 maja 2010 to ja za dużo pytam, zdam się po prostu "na żywioł" Link do komentarza
daggulka Napisano 5 maja 2010 Autor Udostępnij #109 Napisano 5 maja 2010 Cytat to ja za dużo pytam, zdam się po prostu "na żywioł" noooo..... wrrrreszcieeeeee .... na żywioł to jest bardzo dobre określenie ..... Link do komentarza
PaniSmith Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #110 Napisano 5 maja 2010 elutek - ja też nikogo na oczy nie widziałam, tylkożywioł zostaje.. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #111 Napisano 7 maja 2010 Cytat elutek - ja też nikogo na oczy nie widziałam, tylkożywioł zostaje.. ja już się nie mogę doczekać ...... będzie rewelacyjnie ..... Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #112 Napisano 7 maja 2010 (edytowany) Cytat no ale po co mi torba? alkohol kupię na miejscu, piżama niepotrzebna... jak ciuchy na imprze postradasz, to chociaż w co odziać się będziesz miała, kiedy wstydy rankiem nadjedoma torbę na głowę - skuteczne Edytowano 7 maja 2010 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #113 Napisano 7 maja 2010 Cytat a torbę na głowę - skuteczne myślę, że tyle wystarczy ..... Link do komentarza
bajbaga Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #114 Napisano 7 maja 2010 Cytat myślę, że tyle wystarczy ..... Oj, chyba oboje sobie grabicie. Toć wynika z tego, że facjatę trzeba zasłonić – nieładnie. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #115 Napisano 7 maja 2010 Cytat Oj, chyba oboje sobie grabicie. Toć wynika z tego, że facjatę trzeba zasłonić – nieładnie. ale absolutnie nie to miałam na myśli .... Link do komentarza
elutek Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #116 Napisano 7 maja 2010 Cytat jak ciuchy na imprze postradasz ciuchy rzecz nabyta, gorzej jak zmysły postradam... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #117 Napisano 7 maja 2010 Cytat ciuchy rzecz nabyta, gorzej jak zmysły postradam... kurcze ..... istnieje takie ryzyko..... Link do komentarza
elutek Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #118 Napisano 7 maja 2010 Cytat kurcze ..... istnieje takie ryzyko..... a już miałam nadzieję, że golizna i torba na głowie to szczyt zlotowych atrakcji... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #119 Napisano 7 maja 2010 Cytat a już miałam nadzieję, że golizna i torba na głowie to szczyt zlotowych atrakcji... ależ nie nie nie ...... skąd Ci to przyszło do głowy ..... co byś jeszcze chciała ? ..... załatwimy ..... Link do komentarza
elutek Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #120 Napisano 7 maja 2010 Cytat ależ nie nie nie ...... skąd Ci to przyszło do głowy ..... co byś jeszcze chciała ? ..... załatwimy ..... nie, no... przecież jak postradam zmysły to i tak będzie mi wszystko jedno Link do komentarza
Gość gawel Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #121 Napisano 7 maja 2010 Cytat ależ nie nie nie ...... skąd Ci to przyszło do głowy ..... co byś jeszcze chciała ? ..... załatwimy ..... Ja już rok temu pisałem że można się owszem nago po lasku przebiec ale nie za szybko bo lasek mały żeby nie wylecieć z 2 strony Link do komentarza
Gość gawel Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #122 Napisano 7 maja 2010 Cytat wiem, że już marudna jestem z tymi moimi pytaniami, ale jeszcze jedno:czy mam zabrać piżamę? Owszem TAK, ale koszule nocną żeby łatwiejszy dostęp był Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #123 Napisano 7 maja 2010 Cytat Owszem TAK, ale koszule nocną żeby łatwiejszy dostęp był Piotrek .... ja Cie prosze ...... bo żadna samotna kobita już się ze strachu na listę nie wpisze albo ......hm...... wręcz przeciwnie ..... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #124 Napisano 7 maja 2010 Cytat Piotrek .... ja Cie prosze ...... bo żadna samotna kobita już się ze strachu na listę nie wpisze albo ......hm...... wręcz przeciwnie ..... A ty w czym ostatnio nocowałaś że się spytam Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #125 Napisano 7 maja 2010 Cytat A ty w czym ostatnio nocowałaś że się spytam kurrrrrde ..... chyba strasznie dawno to było bo w pamięci jak za mgłą ..... ale .... oczywiście w piżamie ...... pasiaczek .... Link do komentarza
elutek Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #126 Napisano 7 maja 2010 czy to zdjęcie z ostatniego zlotu? Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #127 Napisano 7 maja 2010 Cytat czy to zdjęcie z ostatniego zlotu? Elcia ..... ja Cie prosze ..... bez takich herezji ...... Pani Teresa może zaświadczyć .... takich ekscesów nie było.... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #128 Napisano 7 maja 2010 takich ekscesów też nie było..... Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 maja 2010 Udostępnij #130 Napisano 7 maja 2010 Cytat czy to zdjęcie z ostatniego zlotu? Elutek tak było w zeszłym roku Kulturalnie Od lewej: Cieszynianka, Daggulka, Penelopa Link do komentarza
daggulka Napisano 7 maja 2010 Autor Udostępnij #131 Napisano 7 maja 2010 Cytat Elutek tak było w zeszłym roku Kulturalnie Od lewej: Cieszynianka, Daggulka, Penelopa a potem Michaś się obudził ....... Link do komentarza
elutek Napisano 8 maja 2010 Udostępnij #132 Napisano 8 maja 2010 Cytat Elutek tak było w zeszłym roku Kulturalnie a te stroje to obowiązkowe, czy w tym roku będą inne? mogę zmarznąć troszkę... Link do komentarza
retrofood Napisano 8 maja 2010 Udostępnij #133 Napisano 8 maja 2010 Cytat a te stroje to obowiązkowe, czy w tym roku będą inne? mogę zmarznąć troszkę... w środku lata??? Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 maja 2010 Udostępnij #134 Napisano 8 maja 2010 strasznie się świecą tłuszczem.Chyba smarowane nad ranem kromki smalcem na kolanie - zjeżdżały na boczki - Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 maja 2010 Udostępnij #135 Napisano 8 maja 2010 Ja tam pamiętam z jednego zlotu tak, ale to chyba nie był zlot forumowiczów, albo...........no kurcze nie pamietam juz - ale i tak fajnie było - Link do komentarza
daggulka Napisano 12 maja 2010 Autor Udostępnij #136 Napisano 12 maja 2010 Miesiąc do zlotu ....... czas zacząć odliczanie .... 31 dni Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 maja 2010 Udostępnij #137 Napisano 12 maja 2010 Cytat Ja tam pamiętam z jednego zlotu tak, ale to chyba nie był zlot forumowiczów, albo...........no kurcze nie pamietam juz - ale i tak fajnie było - To chyba była impreza jak twój klub zdobywał miszczostfo Link do komentarza
daggulka Napisano 12 maja 2010 Autor Udostępnij #138 Napisano 12 maja 2010 30 dni do zlotu .... Link do komentarza
Witand - pokrycia dachowe Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #139 Napisano 13 maja 2010 Cytat ciuchy rzecz nabyta, gorzej jak zmysły postradam... Według Sztaudyngera byłoby to tak:"Cnota z okazją razem noc przespałyCnoty nie było kiedy rano wstały" Jeszcze nie wiem czy pojadę ale jakby co to Ci pokażę moją kolekcje Jokerów Pozdrawiam. Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2010 Autor Udostępnij #140 Napisano 13 maja 2010 Andrzej .... jak zwykle wierszykami .... Link do komentarza
Witand - pokrycia dachowe Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #141 Napisano 13 maja 2010 Tak Andrzej wierszykami (fraszkami) dziewczyny mami Pozdrawiam Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2010 Autor Udostępnij #142 Napisano 13 maja 2010 Cytat Tak Andrzej wierszykami (fraszkami) dziewczyny mami Pozdrawiam A Ty , słoneczko .... na zlot jeszcze nie zapisany .... ojjjj, karniak będzie .... Link do komentarza
Witand - pokrycia dachowe Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #143 Napisano 13 maja 2010 Z Tobą każdy karniak będzie rozkoszą Pozdrawiam. Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2010 Autor Udostępnij #144 Napisano 13 maja 2010 Cytat Z Tobą każdy karniak będzie rozkoszą Pozdrawiam. ojjjjj ..... to poczekaj jeszcze trochę z zapisaniem - to się uzbiera kilka .... Link do komentarza
elutek Napisano 13 maja 2010 Udostępnij #145 Napisano 13 maja 2010 Cytat Jeszcze nie wiem czy pojadę ale jakby co to Ci pokażę moją kolekcje Jokerów najbardziej mnie ciekawi ten ... w rękawie Link do komentarza
daggulka Napisano 13 maja 2010 Autor Udostępnij #146 Napisano 13 maja 2010 a czy jedzie ktoś w ogóle w piątek już? ja jadę na pewno - w piątek rano .... zadekuje się u Pani Osińskiej, potem w planach pozwiedzać troszkę Warszawę ... jakiś przewodnik by się zdał.... bo w Wawie to ja zawsze przejazdem ... to choć raz bym coś zobaczyła może ... ktoś chętny na oprowadzenie grupy w ilości osób kilku? bo pewnie sama w piątek nie jadę ... przyznawać się.... można by się na jakieś piwko wieczorne umówić ... posiedzieć ... to co .... ktoś chętny na piątkowe przedimprezowanie? Link do komentarza
daggulka Napisano 14 maja 2010 Autor Udostępnij #147 Napisano 14 maja 2010 29 dni do zlotu .... wróżę ..... wróżę..... wróżę...... zajefajną zabawę...... Link do komentarza
Ciril Napisano 14 maja 2010 Udostępnij #148 Napisano 14 maja 2010 Daga my jeszcze nie wiemy czy przyjedziemy w piątek po robocie, czy w sobotę od rana... Ja chyba jeszcze nie dorosłam, żeby smarka aż na dwie noce od się odstawić... Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 maja 2010 Udostępnij #149 Napisano 14 maja 2010 Cytat Daga my jeszcze nie wiemy czy przyjedziemy w piątek po robocie, czy w sobotę od rana... Ja chyba jeszcze nie dorosłam, żeby smarka aż na dwie noce od się odstawić... Nie pitol tylko w Piątek wpadajcie ja sie postaram też w Piątek po pracy a jeśli nie to z rana w Sobotę Link do komentarza
daggulka Napisano 14 maja 2010 Autor Udostępnij #150 Napisano 14 maja 2010 Cytat Daga my jeszcze nie wiemy czy przyjedziemy w piątek po robocie, czy w sobotę od rana... Ja chyba jeszcze nie dorosłam, żeby smarka aż na dwie noce od się odstawić... Hm .... czy dorosłaś czy nie to Ty sama wiesz najlepiej .... więc nic do gadania tu nie mam .... ale ..... z doświadczenia wiem, że te piątkowe przedimprezy też są barrrrrdzo fajne ... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się