Leszek4 Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #1 Napisano 7 lutego 2016 (edytowany) Wróciłem. Jako że jestem wypoczęty, to i temat zakładam.No, wreszcie odpocząłem sobie. Kilka kropli meksykańskiej agawy zagryzanych cytryną zadziałało zbawiennie, a i niektórym pozwoliło się bezpiecznie zresetować.Fajni ludzie, kilka nowych twarzy, niezwykle miłych i towarzyskich, no i ta atmosfera.Dziękuję wszystkim za pogawędki i pomoc w przy taszczeniu bolidu. Zwłaszcza Piratu. Hehehe, stary, jak kiedyś usiądziesz z lenistwa z doopą na wózku, to przynajmniej będziesz miał opanowany. (sorki, jeśli kogoś razi czarny humor!) Edytowano 7 lutego 2016 przez Leszek4 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
aaaa Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #2 Napisano 7 lutego 2016 było... dziękuję wszystkim (szczególnie tym którzy byli pierwszy raz) i już nie mogę się doczekać następnego spotkania... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #3 Napisano 7 lutego 2016 (edytowany) Hej.Niewłaściwy dział, Leszku wybrałeś - już napisałam do Redakcji, żeby przeniosła wątek do działu odpowiedniego, czyli ogólnego Zimki 2016. Do działu IPZ zostanie przeniesiony w odpowiednim czasie Tak łatwiej będzie się znalezć Ogólnie ... dziękuję wszystkim za świetną zabawę Co tu dużo ... jak zwykle - było extra Foty dawać ... ja mam mało i to nie najlepszej jakości (z telefonu) bo wrodzona skleroza spowodowała pozostawienie aparatu w domu ( i wielu innych rzeczy też ) Edytowano 7 lutego 2016 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
cieszynianka Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #4 Napisano 7 lutego 2016 Wielkie dzięki za wspólne spędzenie czasu, za dobry humor, rozmowy, śpiewy, granie i za wszystko inne.Fajnie, że nas tyle sztuk przyjechało. Miło było poznać Nowe Osoby i zobaczyć te Stare (bez urazy). Teraz czekam na kolejny zlot w terminie zgodnie z uchylonym rąbkiem tajemnicy przez Redaktorów. Trzymam ich za słowo! Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #5 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Wielkie dzięki za wspólne spędzenie czasu, za dobry humor, rozmowy, śpiewy, granie i za wszystko inne.Fajnie, że nas tyle sztuk przyjechało. Miło było poznać Nowe Osoby i zobaczyć te Stare (bez urazy). Teraz czekam na kolejny zlot w terminie zgodnie z uchylonym rąbkiem tajemnicy przez Redaktorów. Trzymam ich za słowo! Dziękuję w imieniu Swoim za ten czas z uśmiechem na twarzy, za te spacerki co miały być daleko a okazało się całkiem blisko, za Ekipę, z którą raczej nikomu nuda nie grozi, za Pana w szlafroku też dziękuję i tak mogę bez końca ale jak pozbieram myśli to coś jeszcze dodam.Niezmiennie brawo dla Organizatorów.PS. Pasażerka z Danii dotarła na Pyrzowice przed czasem godzinę. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #6 Napisano 7 lutego 2016 Póki co to tylko napiszę że my dotarliśmy do domów bezpiecznie.Głębsze przemyślenia za chwil kilka.Dziękuję. Link do komentarza
ewiq0 Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #7 Napisano 7 lutego 2016 Cytat za Pana w szlafroku też dziękuję no mi niestety nie było dane, ale chyba nic nie straciłam.....dziękuję wszystkim za jak zwykle ekstra ból brzucha i koleżankom "nowym" ale już też starym Link do komentarza
elutek Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #9 Napisano 7 lutego 2016 Pociag do Kalisza mam 18:08 i tak sobie czekam na pabianickim dworcu, ledwo zywa od przeziebienia i wrazen zlotowych.jak bede juz w domku to skrobne cos wiecej, a teraz tylko wielkie podziekowanie dla Michala za super transport Wesolym Busem :-) Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #10 Napisano 7 lutego 2016 coś słabo mi się stronka odświeżyła, wiec tematu nie widziałem;Leszku - nie kadź, o mało nie doszło do śmiertelnego potrącenia osoby niepełnosprawnej wewnątrz samochodu osobowego marki VieśWagen przez szaleńca z dżojstickiem ale fakt - maszynka niczego sobie Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #11 Napisano 7 lutego 2016 Cytat coś słabo mi się stronka odświeżyła, wiec tematu nie widziałem;Leszku - nie kadź, o mało nie doszło do śmiertelnego potrącenia osoby niepełnosprawnej wewnątrz samochodu osobowego marki VieśWagen przez szaleńca z dżojstickiem Hahahahahaha ... widziałam , aleś przeeeepraszaaał ... kilka razy Link do komentarza
Gość stach Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #12 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Foty dawać ... tak po tej drugiej focie widać, że się działo... świat wirował i na głowie stawał... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #13 Napisano 7 lutego 2016 (edytowany) Cytat tak po tej drugiej focie widać, że się działo... świat wirował i na głowie stawał... Taaaa ... miałam poprawić, ale zaległam .... jak się klika na obrazek, to wyskakuje w powiększeniu już na nogach Prawda taka, że widoki piękne .... uwielbiam patrzeć na góry , mam tak blisko a tak rzadko zaglądam - w śniegu byłyby na pewno piękniejsze I jeszcze tutaj też przeproszę Przylazłam przeprosić Solę i Wszystkich pozostałych jeszcze raz za zagubione gacie Aci.... dałam ciała Przed wyjazdem obszukałam całą chałupę i nie znalazłam ich. Są dwie opcje : albo schowałam tak i kiedyś się znajdą, albo przy porządkach świątecznych generalnych się zaplątały z resztą ciuchów i poszły do kontenera odzieżowego na osiedlu Jeszcze raz przepraszam .... bardzo bardzo. Zobowiązuję się sporządzić nowe (może bardziej seksowne ) i jeśli nie będę mogła być na Letce to prześlę je komuś kto będzie i przekaże je osobie która będzie na szczycie rankingu. Edytowano 7 lutego 2016 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #14 Napisano 7 lutego 2016 Teraz takie phony Ludziska mają, że szkoda aparatu na karku dźwigać. My dotarliśmy z Marcinem jakoś za kwadrans 13:00 do Wawki. Marcin jeszcze potem 60 km na Swoje śmieci jechał.Jeszcze raz dziękuję za super zabawę, tańce, Biesiadników przesympatycznych, Nowe Twarze, uginające się stoły itp. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #15 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Teraz takie phony Ludziska mają, że szkoda aparatu na karku dźwigać. Dokładnie Link do komentarza
solange63 Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #16 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Przylazłam przeprosić Solę i Wszystkich pozostałych jeszcze raz za zagubione gacie Aci.... dałam ciała Przed wyjazdem obszukałam całą chałupę i nie znalazłam ich. Są dwie opcje : albo schowałam tak Gacie są przereklamowane. Trza iść z duchem czasu. Mam propozycję żeby szczytujący na liście dostawał bon pieniężny w wysokości tysiąca złotych oraz dożywotnią prenumeratę Budujemy Dom oraz na ten przykład... yyyyyyyy..... nooooooo5 litrów wódki, albo, albo nie wiem co jeszcze, ale opcji jest mnóstwoWiecie jaki byłby ruch w popierdółkowie, rozruszalibyśmy tę budę A jak mnie głowa przestanie boleć to napiszę coś konstruktywnego Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #17 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Gacie są przereklamowane. Trza iść z duchem czasu. Mam propozycję żeby szczytujący na liście dostawał bon pieniężny w wysokości tysiąca złotych oraz dożywotnią prenumeratę Budujemy Dom oraz na ten przykład... yyyyyyyy..... nooooooo5 litrów wódki, albo, albo nie wiem co jeszcze, ale opcji jest mnóstwoWiecie jaki byłby ruch w popierdółkowie, rozruszalibyśmy tę budę A jak mnie głowa przestanie boleć to napiszę coś konstruktywnego Hahahahaha ... Ty to masz dobre pomysły, Sola .... kombinuj Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #18 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Hahahahaha ... Ty to masz dobre pomysły, Sola .... kombinuj Cóż to za czasy, że wódka ma być nagrodą. To już lepiej szlafrok właściciela tego przybytku. I do końca nie wiem, czy to była przerobiona narzuta z sofy czy firana . Już się nie dowiemy, chyba, że komuś się coś przypomni. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #19 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Cóż to za czasy, że wódka ma być nagrodą. To już lepiej szlafrok właściciela tego przybytku. I do końca nie wiem, czy to była przerobiona narzuta z sofy czy firana . Już się nie dowiemy, chyba, że komuś się coś przypomni. Ja byłam w takim szoku, że to była ostatnia rzecz nad którą się zastanawiałam w rzeczonym momencie Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #20 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Ja byłam w takim szoku, że to była ostatnia rzecz nad którą się zastanawiałam w rzeczonym momencie Brakowało mu jeszcze fajki, a Prezes biedny przyjął na klatę z pokorą gorzkie żale. Szacuneczek.Objawił się też talent dyplomatyczny Bobiczka.Ps. idę się pogapić na 42 cale Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #21 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Brakowało mu jeszcze fajki, a Prezes biedny przyjął na klatę z pokorą gorzkie żale. Szacuneczek.Objawił się też talent dyplomatyczny Bobiczka. Wiem, słyszałam ... własnymi uszami Dlatego wiem na pewno, że nie padły żadne nieprzyjemne słowa i cała dyskusja z naszej strony była jak najbardziej na poziomie.Już wiemy na przyszłość , żeby szukać lokalu w którym troszkę głośniejsza muzyka i rozmowy nie będą przeszkadzały nikomu do póznej nocy - czyli niezależnego Link do komentarza
TINEK Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #22 Napisano 7 lutego 2016 CześćUprzejmy kierowca wesołego busa pod furtę Tinkowej Marysi podstawił mnie przed 17, jeszcze raz dziękuję za transport.Wszystkim dziękuję za miłe towarzystwo i zabawę, miło było poznać nowe twarzyczki i nowe twarze, oraz zobaczyć "stare ryje" pozdrawiam TINEK PS i prezesowi jeszcze raz dziękuję, że mnie na ten wyjazd namówił, czekam kolejnego Link do komentarza
jeea Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #23 Napisano 7 lutego 2016 Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę, reset.Do następnego spotkania Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #24 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę, reset.Do następnego spotkania niedługo...czekam na tel... ;)Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i tym starym i tym nowym którzy odświeżyli te spotkania ;)No i Panu Januszowi za mega wjazd. O mało co nie wyrwał sobie kontaktu ze ściany Do następnego Link do komentarza
Moose Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #25 Napisano 7 lutego 2016 Było jak zwykle... nic się nie zmieniło... i zupełnie nie wiem dlaczego się pojawiam od 2010 roku Link do komentarza
Xavieer Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #26 Napisano 7 lutego 2016 (edytowany) Dzięki za spotkanie, zabawę... :-)...i za pokojowe spotkania gitarowe... o harmonijce nie wspomnę..do zobaczenia ponownie.........i aż mnie świerzbi by wrzucić coś o szlafroku... :-) Edytowano 7 lutego 2016 przez Xavieer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #27 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Dzięki za spotkanie, zabawę...:-)...i za pokojowe spotkania gitarowe... o harmonijce nie wspomnę..do zobaczenia ponownie.........i aż mnie świerzbi by wrzucić coś o szlafroku...:-) lepiej nie wrzucaj bo PIŚory uchwaliły ustawę o inwigilacji internetu ;) Link do komentarza
Xavieer Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #28 Napisano 7 lutego 2016 ...czyli,że co...?lepiej nie? ..ok,przepłuczę język napojem miodowo-limonkowym(dzięki Tinek)i nie będzie świerzbić Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #29 Napisano 7 lutego 2016 Cytat ...czyli,że co...?lepiej nie? ..ok,przepłuczę język napojem miodowo-limonkowym(dzięki Tinek)i nie będzie świerzbić aaaaa tam napisz raz się żyje ;) Leszek dzięki za kościółek PIKO Link do komentarza
Xavieer Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #30 Napisano 7 lutego 2016 ...tego ...no...drobiazg :-) Link do komentarza
cieszynianka Napisano 7 lutego 2016 Udostępnij #31 Napisano 7 lutego 2016 Cytat I do końca nie wiem, czy to była przerobiona narzuta z sofy czy firana . Już się nie dowiemy, chyba, że komuś się coś przypomni. Ja stawiam na narzutę Link do komentarza
Baszka Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #32 Napisano 8 lutego 2016 Dziękuję Szanownemu Towarzystwu za wspólnie spędzony czas.Miło było poznać na żywo ludzkość tworzącą tę społeczność. Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #33 Napisano 8 lutego 2016 Cytat Miło było poznać na żywo ludzkość tworzącą tę społeczność. Piknie by było na odwyrtkę - społeczność (ta) tworząca (na żywo) ludzkość A bliżej meritum - podziękowania;- Dziopom, za to ,że są i za cmokesy na powitanie i przy pożegnaniu - -przy czym mam nadzieją, ze te przed były żarliwsze od tych pożegnalnych - Panom, za mocne uściski (rąk),- Pani Magdzie, za Rotę do przeciętnego kotleta,- Panu kucharzowi Pod Sosnami, za artystyczne i smakowite półmiski,- Panu Szlafrokowi, więcej luzu, choć przyznaje, że się wq...., znaczy zdenerwował, dopiero po którejś tam z kolei interwencji zewnętrznej.Jak zwykle było, bajkowo, smacznie, wesoło - jednym słowem zajefajnie. Link do komentarza
Redakcja Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #34 Napisano 8 lutego 2016 Dziękuję za spotkanie Teraz, hop, hop i zobaczymy się w czerwcu PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #35 Napisano 8 lutego 2016 Cytat Dziękuję za spotkanie Teraz, hop, hop i zobaczymy się w czerwcu PozdrawiamMarcin Szymanik Marcin - a te serduszka to do kogo szczególnie ?? Tylko proszę bez wykrętnych odpowiedziPS. Powiem uczciwie, że brakowało mi Jednego Cieszyniaka, Niejakiego Męża Bożenki Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #36 Napisano 8 lutego 2016 Cytat Marcin - a te serduszka to do kogo szczególnie ?? Tylko proszę bez wykrętnych odpowiedzi a kogo odwoziliście na lotnisko? ;) hę Link do komentarza
daggulka Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #37 Napisano 8 lutego 2016 Cytat a kogo odwoziliście na lotnisko? ;) hę Paczpan ... Marcin serduszka zamieścił, a Olek zapomniał Link do komentarza
Gość gawel Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #38 Napisano 8 lutego 2016 Ja również przyłączam się do podziękowań za fajne spotkanie. Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #39 Napisano 8 lutego 2016 Było co i z kim zjeść, było co i z kim wypić, było o czym i z kim pogadać, było z kim i z kogo się pośmiać.Nawet z...bkę w tym roku nie wiadomo za co i nie wiadomo od kogo szło zebrać.Dlatego strasznie mi się podobało, strasznie.Dziękuję wszystkim - bawiłem się jak zawsze. Jak jest zawsze to sie wie.Pozdrawiam wszystkim.Miguel - dzięki za busa.Następnym razem weź nowszy model i ewentualnie tańszy nawet Pozdro dla wszystkich którym się chciało.Edit Redakcja: aforyzmy kwieciste trochę przerobiłem. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #40 Napisano 8 lutego 2016 Cytat Było co i z kim zjeść, było co i z kim wypić, było o czym i z kim pogadać, było z kim i z kogo się pośmiać.Nawet z...bkę w tym roku nie wiadomo za co i nie wiadomo od kogo szło zebrać.Dlatego strasznie mi się podobało, strasznie.Dziękuję wszystkim - bawiłem się jak zawsze. Jak jest zawsze to sie wie.Pozdrawiam wszystkim.Miguel - dzięki za busa.Następnym razem weź nowszy model i ewentualnie tańszy nawet Pozdro dla wszystkich którym się chciało. A Bobiczek i Królik w roli El Mariachi - nie ma nikogo lepszego Dla Nich wszystkie drzwi otworem stoja nawet o 2:00 nad ranem, wystarczy gitarra przez ramię i organki w ustach cooliber niedługo tez w zespole chyba zawita bo konkretne wprawki robił.A teraz dajemy serduszka z czystego serduszka Każdy (a) wie dla Kogo. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #41 Napisano 8 lutego 2016 Cytat PS. Powiem uczciwie, że brakowało mi Jednego Cieszyniaka, Niejakiego Męża Bożenki Był częściowo, znaczy w piątek wieczorem Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #42 Napisano 8 lutego 2016 Cytat Był częściowo, znaczy w piątek wieczorem Pamiętam, pamiętam, wreczyłem mu naczynie z logo BD. Ale się nagle pojawił, zabawił krótko i tyle Go widziałem. Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #43 Napisano 8 lutego 2016 Był przeca.Duchem cały czas, a cielśnie przez chwilunię. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #44 Napisano 8 lutego 2016 Cytat Był przeca.Duchem cały czas, a cielśnie przez chwilunię. Daga, grzaniec nieźle grzał bo jedna fotka jest chyba robiona profesjonalnym aparatem - szczytem do ziemi Link do komentarza
solange63 Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #45 Napisano 8 lutego 2016 Trochę w końcu odespałam, to w przypływie energii skrobnę oficjalnie Dziękuję bardzo Ptokowi za transport do celu i połechtanie mego podniebienia specjałami z KFC (to był mój pierwszy raz ). Całej załodze Wesołego Busika za umilanie podróży. Baszce za najdłuższe znoszenie mojego uciążliwego jestestwa. Prezesowi za wykłady na temat życia i nie tylko. Królikowi za ochraniacze na moje skoki; pokonały długą drogę z Włoch, przez Polskę do Dunii. Xavieerowi za pierwszą w życiu partyjkę bilarda (to był drugi pierwszy raz w moim życiu i to w tym samym dniu). Bajbadze, Leszkowi i Cieszce za przemiłe pogawędki. Trzylewowi za bycie sympatycznym natrętem. Redaktorom za bezpieczne i szybkie przetransportowanie zwłok na lotnisko... i innym za troskę i umilanie pobytu. Było mi bardzo miło poznać Was wszystkich. Dziękuję Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #46 Napisano 8 lutego 2016 Cytat Trochę w końcu odespałam, to w przypływie energii skrobnę oficjalnie Dziękuję bardzo Ptokowi za transport do celu i połechtanie mego podniebienia specjałami z KFC (to był mój pierwszy raz ). Całej załodze Wesołego Busika za umilanie podróży. Baszce za najdłuższe znoszenie mojego uciążliwego jestestwa. Prezesowi za wykłady na temat życia i nie tylko. Królikowi za ochraniacze na moje skoki; pokonały długą drogę z Włoch, przez Polskę do Dunii. Xavieerowi za pierwszą w życiu partyjkę bilarda (to był drugi pierwszy raz w moim życiu i to w tym samym dniu). Bajbadze, Leszkowi i Cieszce za przemiłe pogawędki. Trzylewowi za bycie sympatycznym natrętem. Redaktorom za bezpieczne i szybkie przetransportowanie zwłok na lotnisko... i innym za troskę i umilanie pobytu. Było mi bardzo miło poznać Was wszystkich. Dziękuję I solange63 za uświadomienie mi, że podniebienie można dopieścić na wiele sposobów I poproszę w odpowiednim kąciku tzw. kulinarnym przepis na surówkę z buraczków z dopalaczami smakowymi.Ten transport to zasługa Marcina a ja tylko jak ciele powtarzałem za Panią, co mi w telefonie gadała. Ale udało się w porę zawieźć na samolocik a potem papa i I na śmierć bym zapomniał ale, ze młody jestem to nie zapomniałem - miło było poznac Leszka4 i dziękuję za pogawędke o Jego bolidzie.I jeszcze kilka ciepłych słów dla Tinka - jak się Kolega rozgada to wtedy jest wesoło tylko na dwie nóżki najpierw trzeba sobie zdrowia życzyć Link do komentarza
daggulka Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #47 Napisano 8 lutego 2016 Cytat Daga, grzaniec nieźle grzał bo jedna fotka jest chyba robiona profesjonalnym aparatem - szczytem do ziemi Hmmmm .... myślisz, ze to wina wina , sprzętu czy operatora aparatu? Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #48 Napisano 8 lutego 2016 Ma ktoś jakieś fajne zdjęcie grupowe? Było robione - pamietam Link do komentarza
daggulka Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #49 Napisano 8 lutego 2016 Cytat Ma ktoś jakieś fajne zdjęcie grupowe? Było robione - pamietam Było,było ... ale już nie pamiętam czyim aparatem. Miałam też takie fajne z Leszkiem4, i jeszcze kilka - i też nie pamiętam kto robił ... a bardzo chciałabym zobaczyć Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 lutego 2016 Udostępnij #50 Napisano 8 lutego 2016 (edytowany) Cytat Szanowni Państwo, chciałbym serdecznie podziękować za zaproszenie na spotkanie w Brennej. Była to dla mnie niebywała okazja poznania Was osobiście. Ludzi z niezwykłą charyzmą i poczuciem humoru , którzy znajdują czas żeby się spotkać. Dziękuję za bardzo ciepłe przyjęcie.Żałuje jedynie,że nie mogłam spędzić w tak wspaniałym gronie więcej czasu. Pragnę także pogratulować niezwykle sprawnej organizacji i wysokiego poziomu spotkania. Wypieki przygotowane własnoręcznie , smalczyk - hmm..same przysmaki. Mam nadzieję, że w przyszłości podobne ,,zloty" będą nadal organizowane.Oczywiście czuję się zaproszona :-) Wszystkim serdecznie dziękuję. Byłem wtedy gdzie???!!!!A może to nie o tym u nas ???bo czytam - "Pragnę także pogratulować niezwykle sprawnej organizacji i wysokiego poziomu spotkania. "U nas??? Chyba nie? co? Edytowano 8 lutego 2016 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się