daggulka Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #1 Napisano 22 lutego 2015 Bardzo dziękuję wszystkim za extra czas Za długie i krótkie acz treściwe rozmowy , za ciepłe słowa, za mnóstwo pozytywnej energii, za grę w bilard, za tańce jednej osobie , za klimatyczne granie na gitarrrrrrra i śpiewanie przy ognisku ..... niezapomniany czas . Jak zwykle było rewelacyjnie - dużo wspomnień, uśmiech mi z twarzy nie schodzi do tej chwili Jesteście boscy Robiłam jakieś foty , jak dojdę do siebie to coś wkleję .... również zachęcam innych do podzielenia się materialem audiowizualnym Link do komentarza
MrTomo Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #2 Napisano 22 lutego 2015 Wnioskuję z tego, że zlot się udał.No to fajnie, fajnie. Link do komentarza
Leszek4 Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #3 Napisano 22 lutego 2015 Taaak, ci co bawili się grzecznie dawno wsiedli do swoich bolidów i już są w swoich domkach.A taki, dajmy na to 3lwy, to pewnie jeszcze śpi smacznie w pokoju... PS Boli mnie tyłek. Mam dwóch podejrzanych... No i dzięki za fajne spotkanie! Link do komentarza
MrTomo Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #4 Napisano 22 lutego 2015 Cytat PS Boli mnie tyłek. Mam dwóch podejrzanych... Rozwiń Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #5 Napisano 22 lutego 2015 Cytat PS Boli mnie tyłek. Mam dwóch podejrzanych... Rozwiń czyżby to było ostrzeżenie czy zachęta aby jeździć lub nie na zloty Link do komentarza
Leszek4 Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #6 Napisano 22 lutego 2015 To zależy czy lubisz, jak Cię pociska facet od tyłu. Znaczy się nawet nie facet, lecz duet! Heniu, musisz kiedyś pojechać. Toć lepszej zachęty chyba nie trzeba! Kto to taki?Niech sami mają odwagę się przyznać!Już widzę te tłumaczenia... "no bo byliśmy pijani, gitarrra, endorfiny, nagła potrzeba" i takie tam. Link do komentarza
retrofood Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #7 Napisano 22 lutego 2015 Cytat PS Boli mnie tyłek. Mam dwóch podejrzanych... Rozwiń Aż tak? Bacę bolał po koniaku... Link do komentarza
daggulka Napisano 22 lutego 2015 Autor Udostępnij #8 Napisano 22 lutego 2015 Cytat Wnioskuję z tego, że zlot się udał.No to fajnie, fajnie. Rozwiń A Ty kiedy dasz się poznać Forumowiczom ? Cytat PS Boli mnie tyłek. Mam dwóch podejrzanych... Rozwiń No ja Cię proszę , bez siania paniki .... byłam codzienie do końca a nawet i dłużej ... i nieumkłybymi takie ekscesy . Tak, że bez lęku Leszku ... nic nie byyyyłooooo, nic nie byyyyłooooo ... Może się tylko wilka na ognisku nabawiłeś? Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #9 Napisano 22 lutego 2015 Fajnie, fajnie.Też już dawno jestem w domciu - pozdrowienia dla tych którzy jeszcze się tłuką po dziurawych asfaltach polskich Link do komentarza
Trzylwy Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #10 Napisano 22 lutego 2015 Tak. Yhym. Tak. Link do komentarza
retrofood Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #11 Napisano 22 lutego 2015 Cytat Fajnie, fajnie.Też już dawno jestem w domciu - pozdrowienia dla tych którzy jeszcze się tłuką po dziurawych asfaltach polskich Rozwiń Jak pstrągi? Żyją? Link do komentarza
bajbaga Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #12 Napisano 22 lutego 2015 Byłem i jestem już w domu. Link do komentarza
MrTomo Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #13 Napisano 22 lutego 2015 Cytat A Ty kiedy dasz się poznać Forumowiczom ? Rozwiń eee - ja nieśmiały jestem Link do komentarza
retrofood Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #14 Napisano 22 lutego 2015 Cytat eee - ja nieśmiały jestem Rozwiń Przecież możesz założyć maskę! Link do komentarza
r-32 Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #15 Napisano 22 lutego 2015 Yyyy ...tego ...cóżby tu nowego wnieść coby nie przynudzić anitroszku Zacnie było jak zwykle i za to Wszystkim biesiadnikom dziękować spieszę ! ...piwko przy ognichu na dębinach ...w śniegu ...gitara wspomagana organkami ...ech Niech żałuje każdy kto odpuścił Link do komentarza
MrTomo Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #16 Napisano 22 lutego 2015 Tak naprawdę to nie dałem rady. W weekendy żona ciężko pracuje i muszę "tyrać" w domu ,gotować obiadki, bawić dizeci i takie tam... Za to mam trochę czasu żeby usiąść przed komputerem.Co by to było, gdyby wszyscy polecieli na zlot?Paraliż! Link do komentarza
r-32 Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #17 Napisano 22 lutego 2015 Cytat Byłem i jestem już w domu. Rozwiń Specjalne podziękowania Przyjmij proszę (od mej skromnej osoby) , za przyjęcie zaproszenia na filiżankę espresso Bardzo miło było nam Cię znów gościć. Link do komentarza
Barbossa Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #18 Napisano 22 lutego 2015 w domudzięki za towarzystwo, tradycyjnie było gitmam nadzieję, że te (nieistniejące) ławy ktoś tej babie z knajpy poskładał następnym razem nie ma co się pie... tylko na potrzeby komunikacyjne zdejmować drzwi i tyle a ognisko mam nadzieję, że na jakiejś fotce je obaczę Link do komentarza
kosiarka Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #19 Napisano 22 lutego 2015 Dziękuję Wszystkim było super jak zwykle Link do komentarza
Moose Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #20 Napisano 22 lutego 2015 Wszystkim dziękuję a Arturkowi to podwójnie Link do komentarza
cieszynianka Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #21 Napisano 22 lutego 2015 Również tradycyjne podziękowania za Wszystkim za wszystko Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #22 Napisano 22 lutego 2015 Cytat Heniu, musisz kiedyś pojechać. Toć lepszej zachęty chyba nie trzeba! Rozwiń Powiedziałbym, że to dobra zanęta aby pojechać Link do komentarza
Leszek4 Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #23 Napisano 22 lutego 2015 Znalazłem trzy fotki, to wklejam."Daleko jeszcze?" Cytat a ognisko mam nadzieję, że na jakiejś fotce je obaczę Rozwiń A na ognisku było mniej więcej tak: Link do komentarza
Baru Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #24 Napisano 22 lutego 2015 Się i ja dopiszę...Tak dla przyzwoitości tylko...No bo poprzednicy już wszystko napisali...DZIĘKUJĘ!!!!!! Link do komentarza
molytek Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #25 Napisano 22 lutego 2015 Cytat pozdrowienia dla tych którzy jeszcze się tłuką po dziurawych asfaltach polskich Rozwiń Śmiem mniemać, że byliśmy w domu szybciej, niż Ty ;)) Cytat a ognisko mam nadzieję, że na jakiejś fotce je obaczę Rozwiń a proszszs..... ZDJĘCIAJAKIEŚTAKIE I my tam bylim... itd., itp... I niniejszym dziękujemy za super spotkanie w jeszcze bardziej superowszym Towarzystwie Link do komentarza
retrofood Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #26 Napisano 22 lutego 2015 Cytat Się i ja dopiszę...Tak dla przyzwoitości tylko... Rozwiń Widzę, że Barkę odkopaliśta gdzieś z zaspy... Cytat a proszszs..... ZDJĘCIAJAKIEŚTAKIE Rozwiń A czego te szklanki (piaty rząd od góry) takie pokrzywione? Od mrozu, czy to na stoku było? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #27 Napisano 22 lutego 2015 Moi Drodzy serdecznie Wszystkim dziękuje za rewelacyjne, niepowtarzalnie i niezapomniane spotkanie , niestety cholernie powtarzalnie jest mi żal i smutno że jest już po Jak to ktoś kiedyś zaśpiewał nic nie może przecież wiecznie trwać .. Link do komentarza
Baru Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij #28 Napisano 22 lutego 2015 Cytat Widzę, że Barkę odkopaliśta gdzieś z zaspy... Rozwiń Samam się odkopałam byłam! :-) Link do komentarza
daggulka Napisano 22 lutego 2015 Autor Udostępnij #29 Napisano 22 lutego 2015 (edytowany) Cytat Znalazłem trzy fotki, to wklejam.A na ognisku było mniej więcej tak:[attachment=21234:Trzylwy_..._ognisku.jpg][attachment=21235:Daga_i_bobiczek.jpg] Rozwiń Ja pierdziele ... poległam .... Cytat a proszszs..... ZDJĘCIAJAKIEŚTAKIE Rozwiń Super foty , thx za udostępnienie Edytowano 22 lutego 2015 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
PeZet Napisano 23 lutego 2015 Udostępnij #30 Napisano 23 lutego 2015 I my dziękujemy za wypaśne spotkanie. Zdjęcia kłamią! Czylwy wyć potrafi jak mało kto, a lepszy od niego w tym jest tylko Prezes. WŁaściwie... zdjęcia prawdę mówią. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 23 lutego 2015 Udostępnij #31 Napisano 23 lutego 2015 Cytat I my dziękujemy za wypaśne spotkanie. Zdjęcia kłamią! Czylwy wyć potrafi jak mało kto, a lepszy od niego w tym jest tylko Prezes. WŁaściwie... zdjęcia prawdę mówią. Rozwiń No fakt lepiej śpiewają na zdjęciach niż w realu a nawet biedronce Link do komentarza
bobiczek Napisano 23 lutego 2015 Udostępnij #32 Napisano 23 lutego 2015 (edytowany) Cytat Śmiem mniemać, że byliśmy w domu szybciej, niż Ty ;)) Rozwiń Tylko że ja jeszcze z Bożenką, Piotrem i resztą parafian - wymienialiśmy znak pokoju!No i karnet oddawałem!Nie zapominaj Cytat Ja pierdziele ... poległam .... Rozwiń ja też! no i kilka moich:tutaj Leszku - mamy Cię! na ostatniej prostej, ale jednak! Edytowano 23 lutego 2015 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 23 lutego 2015 Udostępnij #33 Napisano 23 lutego 2015 Cytat tutaj Leszku - mamy Cię! na ostatniej prostej, ale jednak! Rozwiń Tratatatttaaaaa. Saaby tak szybko nie pojadą Link do komentarza
bobiczek Napisano 23 lutego 2015 Udostępnij #34 Napisano 23 lutego 2015 (edytowany) Żal i zazdrość tych którzy nie załapali się na bilety w cabrio - bezcenny chociaż był moment że i sam właściciel zaczął wątpić czy o tej porze roku między zaśnieżonymi górami cabrio nie odezwie się do niego: "Nie,nie i jeszcze raz nie - zdecydowanie odmawiam i wybij sobie z głowy ten guzik do otwierania":DPiczmanowi dzięki że pozwalał w negliżu ganiać na pace dostawczaka i że nie otwarł drzwi jak zakładałem bieliznę termoaktywną. Bo byłby wstyd na cały parking! I za to że było z kim pohasać na górce teżFajnie tam było prawda?bez znaczenia czy jeździło się na desce czy na :scratching:! Fajnie było!Zawsze na końcu jest za szybki............Zawsze! Cytat Tratatatttaaaaa. Saaby tak szybko nie pojadą Rozwiń Jak nie - zobacz wyświetlone spalanie w tym momencie i uwierzysz! Edytowano 23 lutego 2015 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 23 lutego 2015 Udostępnij #35 Napisano 23 lutego 2015 Cytat Żal i zazdrość tych którzy nie załapali się na bilety w cabrio - bezcenny Rozwiń Proszę Link do komentarza
bajbaga Napisano 23 lutego 2015 Udostępnij #36 Napisano 23 lutego 2015 Cytat Jak nie - zobacz wyświetlone spalanie w tym momencie i uwierzysz! Rozwiń Wierzę - tyle, nie w to, że to Saab tyle "wypił" Myślę, że to spalanie, to było tego w uszatce. Link do komentarza
Leszek4 Napisano 23 lutego 2015 Udostępnij #37 Napisano 23 lutego 2015 A teraz ode mnie coś serio:- byłem jako nowicjusz,- mogliście mnie potraktować z tzw. buta, (tym bardziej, że na forum potrafiłem zaleźć za skórę),- okazało się, że spotkałem wspaniałych ludzi (czyli takich, jakich sobie - mimo wszystko - wyobrażałem),- zlotowicze byli wspanialsi niż sobie to mogłem wyobrazić, bo na wózku czułem się nie jak kaleka, a jak ich świetny kumpel, który tylko na chwilę zaniemógł.Nie wymienię nikogo z nicku, bo wszystkim Wam dziękuję. Link do komentarza
PeZet Napisano 23 lutego 2015 Udostępnij #39 Napisano 23 lutego 2015 Juro wrzucę kilka zdjęć zobionych przez paparazzi, z przejazdu karetą przez Brenną. jak tylko Redakcja mnie odblokuje trochę miejsca.Było cudownie.Lechu!!! Pozdrowienia Link do komentarza
daggulka Napisano 24 lutego 2015 Autor Udostępnij #40 Napisano 24 lutego 2015 Cytat A teraz ode mnie coś serio:- byłem jako nowicjusz,- mogliście mnie potraktować z tzw. buta, (tym bardziej, że na forum potrafiłem zaleźć za skórę),- okazało się, że spotkałem wspaniałych ludzi (czyli takich, jakich sobie - mimo wszystko - wyobrażałem),- zlotowicze byli wspanialsi niż sobie to mogłem wyobrazić, bo na wózku czułem się nie jak kaleka, a jak ich świetny kumpel, który tylko na chwilę zaniemógł.Nie wymienię nikogo z nicku, bo wszystkim Wam dziękuję. Rozwiń Bardzo się cieszę że Ci się podobało .... mam nadzieję, że kiedyś jeszcze bedziesz miał okazję zawitać na zlot A z obiecanek .... foty u płota Link do komentarza
PeZet Napisano 24 lutego 2015 Udostępnij #41 Napisano 24 lutego 2015 To i ja wrzucam Kulka ujęć... Wielka niepewność:Radość. Wyprzedzamy Leszka!I pełna Prezesowska gotowość na order zwycięstwa! Link do komentarza
Leszek4 Napisano 24 lutego 2015 Udostępnij #42 Napisano 24 lutego 2015 Cytat Radość. Wyprzedzamy Leszka! Rozwiń Bo walka była nierówna.Saab łykał dodatkowe wyziewy nitro od kolesia w futrzanej czapie! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 lutego 2015 Udostępnij #43 Napisano 26 lutego 2015 (edytowany) Kto był i widział ten wie, że nie miałem mandatu do używania aparatu ani żadnego innego przedmiotu, którego wartość należałoby wyrażać w więcej niż pięciu piwach.Od razu obalam zarzuty co do gitarryy - otóż Gitarra była Prezesa, więc ........A zdjęcia będą tu. Jak się załadują i niczego nie zepsułem z linkowaniem.NA ZDROWIE! Edytowano 26 lutego 2015 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 lutego 2015 Udostępnij #44 Napisano 26 lutego 2015 No i już wiem, że nie widać. Jak mnie się skończy serial to poprawię. Link do komentarza
molytek Napisano 26 lutego 2015 Udostępnij #45 Napisano 26 lutego 2015 Cytat No i już wiem, że nie widać. Jak mnie się skończy serial to poprawię. Rozwiń nie przeszkadzaj sobie... "M jak Miłość" to nie bele co Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 lutego 2015 Udostępnij #47 Napisano 26 lutego 2015 Topsz .... w związku ze skróceniem czasu na edycję postów poprzedni link pozostaje jako podpucha a działać ma ten oto.I dziękuję. Link do komentarza
molytek Napisano 26 lutego 2015 Udostępnij #48 Napisano 26 lutego 2015 Cytat Topsz .... w związku ze skróceniem czasu na edycję postów poprzedni link pozostaje jako podpucha a działać ma ten oto.I dziękuję. Rozwiń hmmm... widzę, że się musimy powymieniać zdjęciami do albumów rodzinnych.. a tu miszcze drugiego planu Link do komentarza
daggulka Napisano 26 lutego 2015 Autor Udostępnij #50 Napisano 26 lutego 2015 Allle super foty Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się