daggulka Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #1 Napisano 9 czerwca 2013 Bardzo dziękuję Redakcji i Organizatorom za zorganizowanie tak niesamowitej imprezy jaką była Letka 2013 . Luźna atmosfera , wspaniali uczestnicy , konkursy rozmaite , i pycha żarełko sprawiły, że czas zleciał jak z bicza... Dziękuję też znajomym i przyjaciołom , że mogłam spędzić z Wami ten dzień - zawsze staram się czerpać od Was pozytywną energię - ostatnio różnie z tym bywało, ale myślę że mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że teraz pozbierałam jej mnóstwo . Jeśli miałabym wybierać jakiś dzień na dzień świstaka , bo najpewniej wybrałabym ten właśnie - tylko nie wiem ile by wątroba wytrzymała .Jeszcze raz dziękuję bardzo !!! Link do komentarza
Barbossa Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #2 Napisano 9 czerwca 2013 i ode mnie - dzięki Redakcjo tak se aku naładowałem, że jestem całkowicie rozładowany, z trudem piszę no i wszystkim za towarzystwo, mam nadzieję, że mnie jakoś "strawiliście" (łącznie z Red.) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #3 Napisano 9 czerwca 2013 Dziękujemy i my.Dzieci jeszcze przeżywać nie przestały i ciągle trajkoczą jak to im się podobało i który konkurs najfajniejszy i czemu głos się zmienia po wypiciu (niektórym wręcz go odbiera) .... i kto im podbierał bez umiaru klocki i se budował kopułę ..... Dziękujemy Redakcji za, tradycyjnie, dobrą organizację.Dziękujemy syćkim, za dobrą, choć tym razem nieco krótszą, zabawę.Pogodzie dziękujemy, że była i dała.Sponsorom za hojne dary.I w ogóle dziękujemy. Link do komentarza
TINEK Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #4 Napisano 9 czerwca 2013 Tinek się również przyłącza do podziękowańDziękuję Redakcji za wspaniałą organizację i hojność Sponsorom, za sponsoring Wszystkim uczestnikom, nowym i tym "starym" za wspaniałe towarzystwo DZIĘKUJĘ Link do komentarza
kaban001 Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #5 Napisano 9 czerwca 2013 Witam,dziękuje wszystkim za pierwsze ale na pewno nie ostatnie spotkanie. świetna atmosfera super organizacja i oczywiście wspaniale towarzystwo jestem świeżak na forum ale myślę, że szybko nadrobię obiecałem ze się odezwę więc jestem pozdrawiam wszystkich Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2013 Autor Udostępnij #6 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Witam,dziękuje wszystkim za pierwsze ale na pewno nie ostatnie spotkanie. świetna atmosfera super organizacja i oczywiście wspaniale towarzystwo jestem świeżak na forum ale myślę, że szybko nadrobię obiecałem ze się odezwę więc jestem pozdrawiam wszystkich taaaa ... a teraz mam zgadywać ktoś Ty taki Link do komentarza
TINEK Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #7 Napisano 9 czerwca 2013 a ja wiem, od razu zgadłemobiecał że się zarejestruje i dotrzymał słowaDarek witamy Cię Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2013 Autor Udostępnij #8 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat a ja wiem, od razu zgadłemobiecał że się zarejestruje i dotrzymał słowaDarek witamy Cię kolega Kalumeta i Miki ? Link do komentarza
TINEK Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #9 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat kolega Kalumeta i Miki ? Bingo Link do komentarza
daggulka Napisano 9 czerwca 2013 Autor Udostępnij #10 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Bingo No to ja również witam Cię , Darku bardzo serdecznie na forum, mam nadzieję że się zadomowisz Link do komentarza
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #11 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Witam,dziękuje wszystkim za pierwsze ale na pewno nie ostatnie spotkanie. świetna atmosfera super organizacja i oczywiście wspaniale towarzystwo jestem świeżak na forum ale myślę, że szybko nadrobię obiecałem ze się odezwę więc jestem pozdrawiam wszystkich No nareszcie witam serdelecznie , ale ja cie po niku poznałem no nie spodziewałem się sentymentu do dawnego nazwiska tak czy siak super że jesteś Cytat taaaa ... a teraz mam zgadywać ktoś Ty taki No cóż Siostro chyba nam te drinki bieżnik na oponach (mózgowych) zjechały z lekka Link do komentarza
retrofood Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #12 Napisano 9 czerwca 2013 To i ode mnie podziekowania dla wszystkich, a największe dla tych, którzy wytrzymali chrapanie. W niocy, oraz w drodze powrotnej. Link do komentarza
adam_mk Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #13 Napisano 9 czerwca 2013 I ja także te wyrazy składam.Super było!Adam M. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #14 Napisano 9 czerwca 2013 Baaaaaaaaaaaaardzo dziękuję Wszystkim za to, że mogłam się z Wami spotkać i razem pobyć, za wszystkie pogaduchy na tematy nie tylko budowlane i za ten optymizm, którego mi po każdym spotkaniu na nowo przybywa Wielkie ukłony w stronę Redakcji za świetną organizację, obfitość stołu, konkursów i prezentów, a przede wszystkim za ciepłą, niezapomnianą atmosferę!PS. Również od Mojej Większej Połowy Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #15 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat To i ode mnie podziekowania dla wszystkich, a największe dla tych, którzy wytrzymali chrapanie. W niocy, oraz w drodze powrotnej. Kurde cały czas mi się zdawało, że to mi się tylko śniło ;) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #16 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat taaaa ... a teraz mam zgadywać ktoś Ty taki Jak to kto?Cichy wielbiciel forum BD Ja nie bylem ale tak jakbym był,więc też dziękuję Link do komentarza
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #17 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Jak to kto?Cichy wielbiciel forum BD Ja nie bylem ale tak jakbym był,więc też dziękuję Ech Heniu Heniu żeby mi taka absencja była przedostatni raz Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #18 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Ech Heniu Heniu żeby mi taka absencja była przedostatni raz Do następnego roku jak dożyjem to się zjawiem Link do komentarza
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #19 Napisano 9 czerwca 2013 Wiecie co, życie odmierza się różnymi ważnymi wydarzeniami i nasze życie chyba odmierza się Zlotami FBD , tak myślę sobie że tym razem nawet mi nie żal jak poprzednio że tak szybko to wszystko przebiegło i przeminęło, bo tempo tego naszego życia jest tak już zwariowane że za chwile Jeśka 2013. nie ma co sie smucić a może już i nie ma na to nawet czasu ....Tak czy siak choć się pewnie powtórzę dziękuje Kochani za wszystko za niezapomniane chwile, i bezcenne wspomnienia które jakoś to życie trochę odszarzają . No i ogromny ukłon w stronę Redakcji za zabezpieczenie logistyczne.Jeszcze raz dziękuję Cytat Do następnego roku jak dożyjem to się zjawiem No mam nadzieje, trzymam za słowo a jakby cos nie wypaliło to pociągnę ... za tzw "konsekwencje" ze zaboli Link do komentarza
cieszynianka Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #20 Napisano 9 czerwca 2013 W razie potrzeby razem Go tak pociągniemy za te konsekwencje, że już zawsze będzie obecny Link do komentarza
Gość gawel Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #21 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat W razie potrzeby razem Go tak pociągniemy za te konsekwencje, że już zawsze będzie obecny o to to to Bożenko Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #22 Napisano 9 czerwca 2013 Cytat W razie potrzeby razem Go tak pociągniemy za te konsekwencje, że już zawsze będzie obecny Z propozycji Piotra to raczej nie skorzystam,ale Z Twojej to jak najbardziej Link do komentarza
elutek Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij #23 Napisano 9 czerwca 2013 bardzo dziękuję, wszystkim i za wszystko osobne podziękowania dla Tinka Link do komentarza
Xavieer Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #24 Napisano 10 czerwca 2013 ... taaaa ... i komary były happy ,że miały tylu dawców krwawych drinków...dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę , wyluzowanie, i odstres ... ... za wspaniałą organizację i atrakcje zlotu podziękowania dla Redakcji i p.Teresydzięki Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #25 Napisano 10 czerwca 2013 dziękuję zarówno Redakcji jak i wszystkim uczestnikom.i do następnego Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #26 Napisano 10 czerwca 2013 Dziękuję RedakcjiDziękuję Wam wszystkim A w szczególności mojemu trenerowi który mnie bardzo dobrze przygotował do konkurencji ;) Do następnego... Link do komentarza
retrofood Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #27 Napisano 10 czerwca 2013 Redakcja odsypia... Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #28 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Redakcja odsypia... trafić nie mogą ;) Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #29 Napisano 10 czerwca 2013 (edytowany) Cytat trafić nie mogą ;) może jechali trasą Toruńską i tak im się zostało ?a tak przy okazji podziękowań muszę przeprosić Olka bo się jakoś nie złożyło żeby pogadać - umknął mi nieco Edytowano 10 czerwca 2013 przez MTW Orle (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #30 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat może jechali trasą Toruńską i tak im się zostało ?a tak przy okazji podziękowań muszę przeprosić Olka bo się jakoś nie złożyło żeby pogadać - umknął mi nieco Na drugi raz nie zastanawiaj się tak długo. Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #31 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Na drugi raz nie zastanawiaj się tak długo. Stasiu jedno popołudnie na pogadanie ze wszystkimi - nierealne nie wyrobisz się , Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #32 Napisano 10 czerwca 2013 Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna. Nawet żabom dziękuję, mimo że rechotały bezczelnie i bez umiaru - może dlatego nie słyszałem chrapania S. I muszę to napisać - 3L jesteś WIELKI. Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #33 Napisano 10 czerwca 2013 dojechaliśmy. Zgodnie z omawianą na Zlocie wylewnością - dziękuję wszystkim za spotkanie Niebawem udostępnię zdjęcia naszego fotografa PozdrawiamMarcin Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #34 Napisano 10 czerwca 2013 (edytowany) Cytat I muszę to napisać - 3L jesteś WIELKI. Z wolna zaczynam rozpatrywać opcję zmiany nicka na "Jego Wysokość Król Trzylew" ...... Zachęcajcie mnie dalej .... razem .. damy radę .... Edytowano 10 czerwca 2013 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
drzwi_dallas Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #35 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat dojechaliśmy. Zgodnie z omawianą na Zlocie wylewnością - dziękuję wszystkim za spotkanie Niebawem udostępnię zdjęcia naszego fotografa PozdrawiamMarcin już się nie mogę doczekać tych zdjęć Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #36 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Z wolna zaczynam rozpatrywać opcję zmiany nicka na "Jego Wysokość Król Trzylew" ...... Zachęcajcie mnie dalej .... razem .. damy radę .... nicka zostaw zmień sobie podpis nad nickiem na taki jak proponujesz Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #37 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat nicka zostaw zmień sobie podpis nad nickiem na taki jak proponujesz Csiiiiiii Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #38 Napisano 10 czerwca 2013 Dodałem nowe zdjęcia https://forum.budujemydom.pl/index.php?s=&a...st&p=361497 PozdrawiamMarcin Link do komentarza
retrofood Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #39 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Z wolna zaczynam rozpatrywać opcję zmiany nicka na "Jego Wysokość Król Trzylew" ...... Zachęcajcie mnie dalej .... razem .. damy radę .... Zmień se od razu na PRZELEW! Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #40 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Z wolna zaczynam rozpatrywać opcję zmiany nicka na "Jego Wysokość Król Trzylew" ...... No taka karta z ręki, raczej upoważnia do królewskiego tytułu. Link do komentarza
kalumet Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #41 Napisano 10 czerwca 2013 kalumety również dziękują za możliwość spędzenia soboty w doborowym towarzystwie Link do komentarza
elutek Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #42 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Witam,dziękuje wszystkim za pierwsze ale na pewno nie ostatnie spotkanie. świetna atmosfera super organizacja i oczywiście wspaniale towarzystwo jestem świeżak na forum ale myślę, że szybko nadrobię obiecałem ze się odezwę więc jestem pozdrawiam wszystkich i to się nazywa dotrzymanie słowa bardzo miło było Cię poznać Link do komentarza
cieszynianka Napisano 10 czerwca 2013 Udostępnij #43 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Z propozycji Piotra to raczej nie skorzystam,ale Z Twojej to jak najbardziej To się jeszcze okaże Link do komentarza
jeea Napisano 11 czerwca 2013 Udostępnij #44 Napisano 11 czerwca 2013 Serdeczne dzięki za sympatyczne, jak zawsze, spotkanie i nocne rozmowy. Link do komentarza
Baru Napisano 11 czerwca 2013 Udostępnij #45 Napisano 11 czerwca 2013 I ja też dziękuję za kolejny fantastyczny weekend!Jak zwykle wspaniałe towarzystwo i pogaduchy do białego rana... Ehhh... Piękne chwile! Link do komentarza
qlaqla1 Napisano 12 czerwca 2013 Udostępnij #46 Napisano 12 czerwca 2013 I ja pragnę się przyłączyć do podziękowań. Redakcji za super organizację i Wam za ciepłą atmosferę . Mimo, że to mój pierwszy zlot nie czułam się obco Dziękuje i pozdrawiam Was ciepło Link do komentarza
cieszynianka Napisano 12 czerwca 2013 Udostępnij #47 Napisano 12 czerwca 2013 Cytat I ja pragnę się przyłączyć do podziękowań. Redakcji za super organizację i Wam za ciepłą atmosferę . Mimo, że to mój pierwszy zlot nie czułam się obco Dziękuje i pozdrawiam Was ciepło I dlatego musisz pojechać na następny (jesienny) Również Cię ciepło pozdrawiam i mam nadzieję poznać bardziej osobiście. Link do komentarza
r-32 Napisano 12 czerwca 2013 Udostępnij #48 Napisano 12 czerwca 2013 (edytowany) Dziękuję i ja Szanownej Redakcyji a. za to , że kolejny raz stanęła na wysokości zadania. b. za pomysły na konkursy i zabawy - by nasze pociechy się nie nudziły , a miały full radochy c. za atmosferę jaką zawsze buduje , której nie sposób opisać Dziękuję NIE MNIEJ Forumowiczom !! a. za (jak zwykle ) super towarzystwo b .za niezapomniane pogaduchy do bladego świtu c .retro za zaszczyt możności pokosztowania dębowego enzymu d .xavieer za pomysł na wycieczkę do Wilanowa e. cieszyniance za kiełbachy ...itd. ...braknie za moment alfabetu Wielkie Dzięki ! howk !...bym zaponiał Sponsorom za gifty tyz wielgachne dzięki Edytowano 12 czerwca 2013 przez r-32 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się