Skocz do zawartości

Ciekawe maile i PW które otrzymałem od userów...

Recommended Posts

Napisano
Cytat

gosciu popierwsze to odwal sie od tego co ja chce robic i to ze raz robie to a drugi to to nieważne a jesli chodzi czy cos z tego zrobie to zrobie i nie wypowiadaj sie w moim imjeniu dupku bo mnie nieznasz to skąd morzesz wiedziec ze nie zrobie a podrugie to niewiedziałem ze do ciebie nie morzna pisac debilu. i prosze mnie odblokowac na elektroda.pl bo bedziesz jezdził dupą polodzie smrodzie

Napisano
Wypowiedź godna głębszego przeanalizowania,bo coś mi się wydaje,że autor ukrył w treści posta przesłanie :hahaha2:
Napisano
... do mnie piszą "otwartym tekstem" ... "forum publicum" icon_biggrin.gif
Cytat

Jesteś niepiśmiennym pariasem, żerującym na ochłapach rzucanych pod stół przez twoich mocodawców.
Rzucanych w zamian za wypełnianie poleceń w smsach.
Prawdopodobnie też jesteś rusofilem i potomkiem targowiczan.
Wzbudzasz niesmak, wręcz obrzydzenie, ty okropny człowieku.

icon_lol.gif
Napisano
Cytat

niech zgadnę , tak na 99% - NS...? icon_biggrin.gif

... nie zgadłaś icon_biggrin.gif ... "poetycki" tekst wyszedł spod klawiatury, wielbiciela Antosia M (głównego pisowskiego specjalisty od spisków) - kornika icon_lol.gif
Napisano
Cytat

... nie zgadłaś icon_biggrin.gif ... "poetycki" tekst wyszedł spod klawiatury, wielbiciela Antosia M (głównego pisowskiego specjalisty od spisków) - kornika icon_lol.gif

nie podejrzewałabym, że możesz mieć więcej takich "wielbicieli" icon_eek.gif icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

To forum jest poniżej krytyki. Już zgłosiłem gdzie trzeba połowa z wypowiadających się podlega już pod paragraf nie mówiąc o świństwach jakie wyżądza się wszystkim zainteresowanym obelgi ośmieszanie i zwyczajne hamstwo to norma na tym forum

• 2 tygodnie temu...
Napisano
Na działkach leśnych mieszka,ale kompa i prąd posiada to taki głupi chyba nie jest icon_lol.gif
Napisano
Cytat

Kurcze okazało się później, że Działki Leśne to dzielnica Gdyni... icon_biggrin.gif

No to ładne jaja icon_biggrin.gif ale gościu napisał to z malej litery a nazwa dzielnicy pisze się z dużej więc nie ma co się dziwić że człowiek się pomylił (nie ten co pisał tylko ten kto czytał) niby mała różnica icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Retro jak chcesz to ci mogę dać namiary na nowe rumunki icon_smile.gif pod Płockiem icon_smile.gif

icon_mrgreen.gif
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowany)
Cytat

"Ty jesteś jednak naprawdę walnięty. retrofood "
https://forum.budujemydom.pl/Cena-za-ociepl...&start=100#
Tu też Cię kochają icon_biggrin.gif

To jakaś smuga za mną się niesie, bo akurat przez tydzień mnie nie było... icon_biggrin.gif

Cytat

Fajnie się czyta...
icon_lol.gif
"chyba nie potrafiłabym wymyślić takiej wiązanki ...."
Daga! Więcej wiary w siebie!
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Adam M.

Kumpel (też mod) podpowiedział mi, że lepiej będzie jak będę sypiał w piżamce... Edytowano przez retrofood (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

Kolego jeżeli masz jakieś kompleksy odnośnie swojej osobowości to nie zabieraj głosu i nie udzielaj żadnych odpowiedzi, nikt Ci nie kazał odpowiadać na to pytanie, a jeżeli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to widocznie Ty nie uczęszczałeś na lekcje polskiego w podstawówce. A i to co było napisane na końcu Twojej wypowiedzi miało być chyba śmieszne ale nie wyszło Ci to jakoś, no chyba że bawi tylko Ciebie...
Proszę, żebyś już nie zabierał głosu w tej sprawie "mądrusiu", gdyż widzę że nie masz o tym pojęcia.

Napisano
Cytat

Naucz się czytać !!!!!!!!!!!!!! Markę podałem w temacie .Potrafisz wszystko wrzucać do kosza a nie dać opinii na temat . Jak nie znasz się na takich wskaźnikach to się nie wypowiadaj .Co to k... za forum

Ch..... Ci w d>>>>>>>>>

• 4 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Chociaż znając życie cwaniaku zamykasz temat bo myślisz że ktoś w ten sposób odbiera ci pracę.
To że prowadzisz własną działalność związaną z tą tematyką nie obliguje cię do zamykania bez przyczyny tematów.

• 4 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Stary Dupek, tak sie okresla ludzi ktorym wali wapno do glowy.
Jaka szkoda ze w dzisiejszych czasach juz nie ma ORMO, ale by sie kolega
wtedy wykazal.
Bez powazania
PS. dziekuje za kolejne ostrzezenie, mazylem o tym od dawna

Napisano
Cytat

Nie wiem co gorsze czy stary czy dupek. icon_lol.gif

Ani jedno, ani drugie. Doceniam te bardziej fantazyjne... icon_biggrin.gif

Bo takie na przykład:

Cytat

O co ci chodzi pajacu?!
Temat był normalny! Nie wiem jakim cudem cymbale zostałeś moderatorem!
Najpierw naucz się czytania ze zrozumieniem potem usuwaj posty idioto!

To pisują cieniasy...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

goń sie łajzo nie slyszales nigdy o dyslekcji albo dysortografi zapisz sie na forum do miodka i tam bedziesz mogl poprawiac bledy PALANT!!!!!!!!!!!

mało oryginalne.
Napisano
Cytat

ciekawe, czemu wzbudzasz tak negatywne emocje icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Z powodu stosowania tego punktu regulaminu:

3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
Napisano
oj, moderowało się kiedyś niemałe forum... szkoda mi nerwów osobiście na jakichś obcych ludzi zza monitora. I czasu szkoda żeby czytać te cuda.
  • 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowany)
Cytat

Możesz mnie pocałować w kakaowe oczko. I teraz sobie wstaw kolejne ostrzeżenie i myślę, że zakończymy tę szopkę jeszcze do północy. A potem się za ciebie wezmę.

Na przyjemności trzeba sobie zasłużyć Edytowano przez retrofood (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

Nie kazdy musi sie kurwa znac co i jak sie nazywa. nie dacie dojsc do słowa tylko od razu usuwacie tematy.dziekuje kurwa jego mac bardzo.

nie wysilił się...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Ech, zaniedbałem wątek, a tyle nowości było...

Cytat

Ty jebnięty debilu! Czy to aby nie jest nie normalne?? Co w tym poście jest nie tak? Masz nasrane czy z własnym kutasem na rozumy się pozamieniałeś. Sram na wasze forum i przyjebane zasady! Mam nadzieję, że się spełniasz blady, żałosny trollu.... Czekam na twojego jakże skutecznie żałosnego bana niemoto!

Cytat

dlaczego ten post zostal wyslany do kosza?
nie jest ani niedbaly ani nie zrozumianly ani niepoprawny...

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowany)
Cytat

Nudzi ci sie?
Naucz sie czytać to w tedy porozmawiamy,jak już ci sie nudzi to sam rób tematy i spobie banuj,kasuj,myślisz że jak jesteś admi /moderator to ci wszystko wolno?Jeszcze nie a później w cale.Nie życze sobie takiego tymu wpisów na moich tematach nigdy więcej.

Edytowano przez retrofood (zobacz historię edycji)
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

to forum jest tak do bani ze nie mam pytań, gówno mnie obchodzi czy ten temat już był i gdzie jest zapisany proszę od jakieś wskazówki a nie jakieś problemy robicie gówno i tyle ja już z waszego forum nie korzystam bo to śmieciarski kosz na śmieci. Modernizatorzy się nadają na wycior do armaty.

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Ten się zdrzaźnił łokrutnie!

Cytat

Jakas moderatroska kurwa stwierdziła, że mój watek jak podłączyć monitoring jest do kosza, a kogoś innego jak podłączyć kamerę juz nie, więc kurwo moderatorska huj ci w dupe kurwo jebana szmato pierdolona, fredzlu koniobijco jebany kurwo szmato kurwo dziwko wybiersza sobie w/g losowaniaq czy jaki huj cwelu jebnaba kurwo

• 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

jak nie widzisz roznicy to spierdalaj, robilem to zeby bylo czytelne, widac woda sodowa odpierdala do glowy a 2 ostrzezenia za jednym strzalem zostaly zgloszone do elektrody, bo raczej nie jest to zgpdne z regulaminem

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Cytat

4400199700_1354447569_thumb.jpg

Gdyby takie cuś dostał gej to na pewno byłby bardzo,ale to bardzo zadowolony :hahaha2:

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Dawno nie wchodzilam na Forum, i tu troche sie pozmienialo, juz myslalam, ze nie uda mi sie zalogowac. Ostatnio tez nader rzadko zagladalam na dzialke, wszystko niezle pozarastalo. Warzywnik jest piekny      Truskawki robia co moga, ale to juz chyba ich ostatni rok, bo po trzech latach podobniez nalezy posadzic nowe     Troche popielilam, bo siewki sosenek i brzozek mialy sie zbyt dobrze... Mam nadzieje, ze brama zarosnie powojnikiem i bedzie troche lepiej wygladac         Oprocz wiewiorek ktore tu mieszkaja, na dzialke zagladaja rowniez zajace i dziki.        Sasiad powiedzial, ze to mlode tak poryly, bo grudki sa male. Moze to i prawda, bo to taka miniatura sladow dzialalnosci duzych dzikow. Znalazlam spory podkop pod ogrodzeniem, a moze przelazly pod brama. Troche mnie to martwi, bo to mlode i glupie, moze miec trudnosci z odnalezieniem drogi jak mamuska bedzie wolac. A nie jestem pewna, czy ogrodzenie by wytrzymalo napor zdesperowanej rodzinki. Mam nadzieje, ze mlode szybko rosna i nie dadza juz rady wejsc na dzialke.
    • Jestem zainteresowany jestem.Tylko tez pracuje.To nie jest polski dom.mieszkam w innym kraju.Duzo informacji przydatnych mi podaliście.Co to jest ten inhibitor?Jakie informacje są jeszcze potrzebne?
    • Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Naszą specjalnością jest programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS. SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i zarządzanie serwerami, marketing, hakowanie i lubimy wyzwania związane z podejmowaniem zadań, w których większość innych się poddaje..   Przykłady: Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont od wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie i Instagramie. Usuwanie karalności, zwiększanie wyniku kredytowego, zmiana oceny za kurs szkolny, śledzenie lokalizacji na żywo itp. Pełen pakiet, uzyskiwanie dostępu do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz wyszukiwanie potrzebnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo gospodarcze. Zdobycie prywatnych informacji od kogoś, zrujnowanie biznesu przeciwnika lub osoby prywatnej, której nie lubisz, możemy ich zniszczyć finansowo lub doprowadzić do ich aresztowania. Nie mamy żadnych ograniczeń ani granic co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!   E-mail: Blackhat_plug@hotmail.com
    • Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Naszą specjalnością jest programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS. SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i zarządzanie serwerami, marketing, hakowanie i lubimy wyzwania związane z podejmowaniem zadań, w których większość innych się poddaje..   Przykłady: Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont od wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie i Instagramie. Usuwanie karalności, zwiększanie wyniku kredytowego, zmiana oceny za kurs szkolny, śledzenie lokalizacji na żywo itp. Pełen pakiet, uzyskiwanie dostępu do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz wyszukiwanie potrzebnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo gospodarcze. Zdobycie prywatnych informacji od kogoś, zrujnowanie biznesu przeciwnika lub osoby prywatnej, której nie lubisz, możemy ich zniszczyć finansowo lub doprowadzić do ich aresztowania. Nie mamy żadnych ograniczeń ani granic co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!   E-mail: Blackhat_plug@hotmail.com
    • Obstawiać to my możemy różnie, w zależności od naszej wiedzy o takich układach, ale @macijek - żebyś mógł mu KONKRETNE pomóc - musi podać więcej danych, a on wrzucił temat i od 20 godzin jakby nie jest zainteresowany odpowiedzią...   A najlepiej, gdyby zaprosił na konsultację jakiegoś kumatego hydraulika i on, widząc jak wygląda sytuacja - pokaże co zamknąć, co ewentualnie zaślepić, co zostawić bez zmiany...
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...