Skocz do zawartości

Galeria fuszerki

Recommended Posts

Napisano
Myślisz, że tu wymyślił jakiś projektant?

Wyszło zarzadzenie że budynek trzeba dostosować do potrzeb niepełnosprawnych to p.Zdzisio wymyslił tę rampę samobójców.
Napisano
Bo to zdjęcie za szybko zrobiono, przed wykonaniem podjazdu ,teraz zapewne jest tam ładny podjazd do tych środkowych drzwiczek icon_biggrin.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

icon_eek.gif

to w basenie jest przekozackie. ja pitole, niektórzy ludzie to mają siano w głowach.

dla mnie dętka podobnie groźna.
A jak niefachowo
Taśmą - feeee - by chociaż drutkiem miedzianym miętkim skręcili - tak jak ja u siebie! icon_smile.gif
Niechluje!
icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Koty lubią coś miękkiego...

To raczej były kocie gwiazdy i zostawiły odcisk swojej łapy dla potomnych icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

To raczej były kocie gwiazdy i zostawiły odcisk swojej łapy dla potomnych icon_biggrin.gif

zgadza się - to był on
Zresztą chwile później jak odcisnął, bardzo był z siebie zadowolony icon_smile.gif

Napisano
W tym przypadku nie uznałbym tego za fuszerkę,jest zrobiony otwór na przepuszczenie kabla w peszlu.
Natomiast fuszerka jest w kładzeniu wełny.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

W tym przypadku nie uznałbym tego za fuszerkę,jest zrobiony otwór na przepuszczenie kabla w peszlu.
Natomiast fuszerka jest w kładzeniu wełny.

Ale przewód w peszlu, kładziony w wełnie, może (chociaż nie musi) być też fuszerką. I to niemałą!
  • 2 tygodnie temu...
Napisano (edytowany)
Cytat

fachowcy pełną gębą

do brania pieniążków. 180 tys wyrzucone w błoto.

Cytat

ale budują komuś kolejny - słyszałeś!
Panie Boże - broń nas przed spotkaniem z nimi na swojej budowie

Raczej mi to nie grozi bo nie zamierzam się budować po raz drugi, no chyba że wygram w totka icon_biggrin.gif

Cytat

obejrzałem....pięknie.
Kierownik odpowiedzialny - nie ponosi konsekwencji żadnych - wybudowane rozebrać na swój koszt - i w dupie reszta.
Porażka

A jeszcze lepszy numer wywinęli tej brunetce co mieszkanie jej remontowali, nie dość że spe.... robotę to jeszcze kobietę do sądu podali zalamka.jpg Edytowano przez mhtyl (zobacz historię edycji)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...