Skocz do zawartości

Spotkanie w 4-5 października. Dlaczego nie? :)

Recommended Posts

Napisano

Opanujmy emocje.

Proszę!

Były do tej pory zloty forumowiczów w najróżniejszych miejscach.

Często odległe, czasem bliżej.

Nie pamiętam takich w okolicach Gdańska, ale często w Beskidzie zimowe, często pod Warszawą te letnie.

Raz miałem bliżej raz dalej.

Pamiętam jak daleko mieli niektórzy, pędzący pół Polski znad morza.

To nie problem przecież.

Zdarzają się tak rzadko ostatnio (chociażby przez pieprzoną pandemię) że nie warto się naparzać z chętnymi do wzięcia w nich udziału.

Ja tam z przyjemnością spotkam się z wszystkimi starymi uczestnikami, a jeszcze bardziej z tymi którzy będą po raz pierwszy.

Nie róbmy sobie wstrętnie.

Napisano

Czy wszyscy, którzy znajdują się na liście uczestników potwierdzają swoją obecność na zlocie w zapisanej przez Michała miejscówce? Proszę o potwierdzenie w wątku :)

Osoby chętne, a dotąd niezapisane mogą się jeszcze wpisać :icon_cool:

Napisano
Dnia 15.09.2025 o 17:44, daggulka napisał:

Czy wszyscy, którzy znajdują się na liście uczestników potwierdzają swoją obecność na zlocie w zapisanej przez Michała miejscówce? Proszę o potwierdzenie w wątku :)

Osoby chętne, a dotąd niezapisane mogą się jeszcze wpisać :icon_cool:

Ja potwierdzam 🙂

Marcin

Napisano

Uaktualniłam listę przy Bajbadze o dodatkową osobę ;) 

Nie wiem, co z ostatnim wpisem na liście - powinna potwierdzić obecność Bara, bo to Jej koleżanka. 

Napisano
Dnia 10.06.2025 o 14:25, daggulka napisał:

Hej :) 

Jakoś się nie złożyło, żeby spotkać się w czerwcu, ale nic traconego, ponieważ możemy spotkać się przecież na początku  października :icon_cool: Dokładnie 3,4,5 października :) 

Wszyscy będą po-wakacyjnie wypoczęci i z nowym zapasem energii ... którą trzeba podzielić się z przyjaciółmi ;) 

ZAPRASZAMY KAŻDEGO, KTO CHCE SIĘ SPOTKAĆ Z FAJNYMI LUDŹMI B| Gwarantowane przyjemne pogaduchy o budowlance i nie tylko, naładowanie baterii dobrą energią i beztroski odstres weekendowy :) 

Ważne - spotkanie odbędzie się w miejscu innym, niż przez ostatnie 2 lata.

Może macie propozycje jakieś swoje, ale Colibeer też zapyta w poprzednich miejscówkach w swojej okolicy, czy zechcą nas przyjąć :) Może powrót do Czerwonego Młyna? Pięknie tam było :x

P.S. Proszę o przekazanie innym naszym przyjaciołom spotkań ... żeby zajrzeli i się wypowiedzieli.

Mam część kontaktów i wieczorem postaram się wysłać sms, ale będę wdzięczna za rozesłanie dobrej nowiny w świat :) 

Będę uzupełniać listę - będzie wiadomo, jakie jest zainteresowanie :) 

1,2 Redakcja z (najpewniej) Olkiem :icon_cool:

3,4. Colibeer z (najpewniej) połowicą własną osobistą :) 

5,6. Daga z Dragonem 

7,8. Ewiq + Adiq 

9,10. Ciril z Malżem

11,12. Bajbaga + 1 osoba

13. Bobiczek

14. Baru 

15,16. R-32 z Kasią 

17 18. Karolina + chłop osobisty (znajomi Bary) 🙂

Potwierdzam, z najpewniej Olkiem :)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...