Spotkanie w 4-5 października. Dlaczego nie? :)
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez podczytywacz · Napisano
Czy na pewno dobrze zacytowałaś/zacytowałeś? -
Cześć, Proszę o fachową poradę w jaki sposób można dociągnąć wodę i odpływ dla pralki na inną scianę? Obecnie deweloper sobie to ładnie zaplanował ale pod bardzo małą pralkę - jeszcze ok kiedy potrzebna jest tylko pralka, ale ja jeszcze potrzebuję na to suszarkę, idealnie by sie to sprawdziło za prysznicem. Nie mam innego miejsca w mieszkaniu aby to ładnie ograć, wszędzie małe metry, małe szafy, kuchnia nie wchodzi w grę, przedpokój za mały. Tak więc albo zostawimy jak jest a będzie to koszmarnie przytłaczające, albo zrezygnuje z suszarki (czego nie chcę robić), albo zmienię miejsce tej kanalizacji. Idealnie by było aby pralkę z suszarką ulokować pod przeciwną scianą - obok prysznica jak na zdjęciu. Pytanie: Jak to powinno zostać poprawnie wykonane? Deweloper zabrania wkuwania w ściany nośne, czy to znaczy że można tylko po posadzce? Czy po posadzce to dobry pomysł i jak bardzo kosztowne to moze byc rozwiązanie? (kolorki na screenie zaworów ciepła/zimna mi się pomerdały są odwrotnie ;P )
-
Czy udało Ci się przenieść? Podziel się proszę informacjami bo mam dokładnie ten sam układ i ten sam pomysł. Jak zostało rozwiązane to przepięcie? Czy udało Ci się przenieść? Podziel się proszę informacjami bo mam dokładnie ten sam układ i ten sam pomysł. Jak zostało rozwiązane to przepięcie?
-
Dziękuję Redakcji i dolączam moje. „Magii w te święta, prezentów bez liku, i pięknych rozmów przy choinki blasku, niech radość zagości w każdym Waszym krzyku, a czas się zatrzyma w świątecznym obrazku!”
-
Przez Kucharz 18315 · Napisano
Czyli wnioskuję z twojej wypowiedzi że za bardzo panikuje i dalej robic wykończeniówkę .
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się