Spotkanie na żywo forumowiczów Budujemy Dom!
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez voyager2550 · Napisano
Szlifujemy wieniec z nierówności szczególnie w miejscach szpilek pod murłatę. Jak pamiętacie - powstały pod drewnianymi klepkami podczas betonowania. Położyliśmy również papę pod przyszłą murłatę - Icopal Fundament 4,0. Będzie konkretna izolacja przeciwwilgociowa. Poranek obudził nas śniegiem i zasypanym stropem. Łopaty w dłoń! -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Gnoom: Na działce rodos można sobie pomalować. Z daleka wygląda ok, z bliska tragicznie. Kiedyś dałem się skusić n a pomalowanie łazienki, po miesiącu wszystko skułem i położyłem nowe kafle. -
Jeśli płytki w łazience są stare i mają okropny kolor, można je pomalować zamiast skuwać i układać nowe. Ważny jest wybór dobrej farby do malowania płytek. Czy płytki na podłodze też można odświeżyć w ten sposób? Wyjaśniamy. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/lazienka/a/118468-malowanie-plytek-zamiast-kucia
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Agus77: Ach te kuny… długo walczyłam wszystkich metod próbowałam. Jedyne rozwiązanie na cwaną kune jest pastuch. -
To właściwie nie bardzo wiem w czym jest problem. Demontuje się stare gniazdko czy wyłącznik, a przewody podłącza się do podobnych zacisków nowego i to nowe się zamontowuje. Nawet się specjalnie zastanawiać nie trzeba tylko przypatrywać jak był w starym tak zrobić i nowe.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się