Skocz do zawartości

Gdzie się spotkamy zimą?

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

EDIT: coolibeer

A więc Termin pozostaje bez zmian: 

20-21-22 Marzec

Miejsce:  Biały Dunajec Pensjonat NaRówni  http://narowni.pl/galeria

2 km do Term 

1 km do PKP i dojazd do Zakopanego 14 min. 

Możliwość zorganizowania ogniska i kuligu jak będzie śnieg. 

Blisko karczmy i knajpki. 

O kolejnych atrakcjach jakie możemy zorganizować będę informował. 

Cena noclegu + śniadanie + obiadokolacja = 75 zł osoba

Edytowano przez coolibeer (zobacz historię edycji)
Napisano
  Dnia 15.10.2019 o 18:06, cieszynianka napisał:

Cześć,

co to oznacza?

Miejsc już nie ma czy jakieś inne okoliczności?

Rozwiń  

W okresie feriowym miejsc tam nie znajdziemy w żadnym z tych dwóch Groniowych pensjonatów. Mają obłożenie i u nich nie ma takich terminów jak weekend piątek sobota niedziela tylko pakietowo miniumu 5 noclegów. Jeśli chodzi o 3 noclegi to od czwartku do soboty ale nam to nie pasuje. U nich za wszystko odpowiada dział rezerwacji i marketingu i naprawdę przeanalizowaliśmy wszystkie możliwe scenariusze i propozycje. Szukamy dalej.

Dnia 15.10.2019 o 15:33, gawel napisał:

Michał z tego co ja rozmawiałem z kilkoma osobami to nie ma ciśnienia na narty, bo sam zobacz że obecnie nigdzie nie wychodziliśmy ze względu na aurę i jakoś ze sobą wytrzymaliśmy i było naprawdę fanie jedziemy się wygadać generalnie a narty to już sam sobie każdy zafunduje jak lubi. Priorytetem jest przynajmniej jeden pokój dostępny dla Leszka i to must have, i jakiś znośny dojazd. Co do terminu to stanęło na 28/02 - 1/03 ?

Rozwiń  

Co ty gadasz? Z kim rozmawiałeś? Kulka to Kulka nikt nikogo na narty czy sanki nie wyciąga na siłę i nie jest to obowiązkiem ale tradycja Kulka - Góry musi być zachowana. Szukamy dalej. Oczywiście Leszek teraz jest najważniejszy (stał się ostatnio bardzo popularny) i nie może nocować w gorszych warunkach ;) co do terminu to nic nie stanęło bo będziemy znali wolne terminy to będziemy decydowac. Na razie to tyle informacji. 

Oczywiście jak ktoś ma jakieś propozycje to proszę pisać

Napisano

Gadam to co usłyszałem, a na narty upierasz się póki co, Ty i OK masz prawo. Może zrobić jakieś rozeznanie i założyć stosowny wątek jakie są priorytety, aby nie było unieszczęśliwiania na siłę jednych kosztem drugich. 

Napisano
  Dnia 16.10.2019 o 09:10, gawel napisał:

Gadam to co usłyszałem, a na narty upierasz się póki co, Ty i OK masz prawo. Może zrobić jakieś rozeznanie i założyć stosowny wątek jakie są priorytety, aby nie było unieszczęśliwiania na siłę jednych kosztem drugich. 

Rozwiń  

Czy ja upieram się na narty? Gdzie tak napisałem. Jak na razie to Ty zawsze byłeś tym nieszczesliwcem któremu zawsze coś nie pasowalo. Najlepiej weź sprawy w swoje ręce i czekamy na konkrety. 

Napisano
  Dnia 16.10.2019 o 19:32, cieszynianka napisał:

Ja też się za nartami nie upieram, nie jest to warunek konieczny.

Warunkiem koniecznym jest  nasze Forumowe Towarzystwo i odpowiednie warunki dla Leszka, żeby wreszcie mógł z nami się spotkać.

Rozwiń  

dokładnie :)

Napisano
  Dnia 16.10.2019 o 19:32, cieszynianka napisał:
Ja też się za nartami nie upieram, nie jest to warunek konieczny.
Warunkiem koniecznym jest  nasze Forumowe Towarzystwo i odpowiednie warunki dla Leszka, żeby wreszcie mógł z nami się spotkać.

Jeśli chodzi o mnie to górka ze śniegiem powinna być...Ignaś o takową pytał

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano

Z uwagi na termin przełom lutego i marca ze wskazaniem na marzec nie wiadomo czy to w ogóle będzie kulka czy raczej wieśka. Zerknij na ceny w okresie ferii  są bardzo wysokie pomijając że już zajęte to co tańsze. 

Napisano
  Dnia 16.10.2019 o 16:18, coolibeer napisał:

Czy ja upieram się na narty? Gdzie tak napisałem. Jak na razie to Ty zawsze byłeś tym nieszczesliwcem któremu zawsze coś nie pasowalo. Najlepiej weź sprawy w swoje ręce i czekamy na konkrety. 

Rozwiń  

Nie napisałeś, ale powiedziałeś w Zawierciu co nie z mienia faktu. Jedynie co mi nie pasuje to jak pouczają mnie osoby nieodpowiedzialne, egoistyczne, niedorosłe i żyjące na koszt innych w matriksie.

Napisano
  Dnia 17.10.2019 o 21:19, gawel napisał:

tak najłatwiej byle nic nie robić i się broń Boże nie spocić. Gratuluje!

Rozwiń  

Nie znam Ciebie (chyba) ale znam Michała.
Tak,masz absolutną rację pisząc że najłatwiej byle nic nie robić i się broń Boże nie spocić. I jeszcze "przygadać"
Czy wiesz że na ostatnią Letkę Michał jako jeden z organizatorów wyłożył własne pieniądze i nie chciał słyszeć o ich zwrocie od uczestników zlotu.

Napisano

Trochę prostując.

Ostatnie dwie Letki odbyły się tylko dzięki Michałowi.

Także ich "bezawaryjny" przebieg zawdzięczamy tylko Michałowi. 

Michał zawsze pomaga (od zawsze) przy organizacji każdej naszej imprezie - zawsze można na Niego liczyć.

Ps. Faktycznie był jeden "zgrzyt" - na ostatniej Letce Michał (najprawdopodobniej w zmowie i wspólnie)  z Busterem spalili opakowanie do kieliszków. :icon_rolleyes: :icon_biggrin:.

Napisano
  Dnia 23.10.2019 o 07:08, bajbaga napisał:

Ps. Faktycznie był jeden "zgrzyt" - na ostatniej Letce Michał (najprawdopodobniej w zmowie i wspólnie)  z Busterem spalili opakowanie do kieliszków. :icon_rolleyes: :icon_biggrin:.

Rozwiń  

Na szczęście mieli tyle przytomności aby nie palić samych kieliszków. Dlatego jest szansa jeszcze się kiedyś napić.

Napisano

Ps. Faktycznie był jeden "zgrzyt" - na ostatniej Letce Michał (najprawdopodobniej w zmowie i wspólnie)  z Busterem spalili opakowanie do kieliszków.

Rozwiń  

Muszę zasięgnąć informacji u zięcia bo nic nie pamiętam :icon_razz: :hahaha2:

Napisano
Trochę prostując.
Ostatnie dwie Letki odbyły się tylko dzięki Michałowi.
Także ich "bezawaryjny" przebieg zawdzięczamy tylko Michałowi. 
Michał zawsze pomaga (od zawsze) przy organizacji każdej naszej imprezie - zawsze można na Niego liczyć.

W punkt

Aaaa no i za to Michał teraz załatwił pojemniczek

Napisano
  Dnia 23.10.2019 o 22:26, cieszynianka napisał:

A miejscówki nadal nie mamy :zalamka:

Tak sobie myślę, że może Leszek ma jakieś miejsce, w którym by były odpowiednie warunki, a my się do tego dostosujemy.

Co Wy na to?

Rozwiń  

Myślę że Leszek to teraz jest tak zarobiony i brakuje mu czasu abyśmy zawracali mu gitarę z szukaniem odpowiedniego miejsca. W Zagroniu jest takie miejsce ale mamy problem bo nie ma żadnych terminów dla nas nawet w marcu. 

• 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
  Dnia 8.11.2019 o 11:46, retrofood napisał:

I co? Nie ma postępów czy już po zawodach?

Rozwiń  

No problem jest z lokalem dla Leszka. Niby wszystkie do których wysyłam zapytanie mają możliwość przyjęcia osoby niepełnosprawnej (jak jest podjazd i mieszkanie na parterze to nie ma łazienki przystosowanej czy łóżka) Na miejsca w hotelach w których takie udogodnienia są moim zdaniem nas jako grupa i duże rodziny nie stać. 

Może ktoś też coś poszuka to może coś znajdziemy? 

• 4 tygodnie temu...
Napisano

Tak sobie myślałam, że zostałam wykluczona, znielubiona i coś konspirują mi za plecami :icon_razz:

Ale nieeee ... Misiek mówi, że cisza w eterze :zalamka:

Naprawdę cisza? Nic się nie da zrobić?

Przecież resetu trza, takiego dokumentnego w dobrym towarzystwie :icon_cool:

Takiego ... zimowego resetu. W górach. Żebym se mogła przypomnieć, jak moja druga połowa starała się mnie jeszcze wciągnąć pod górę, a nie, jak teraz, zepchnąć :P. Choć w sumie ... takie ryzyko, jasssna dopa :zalamka:. No nie wiem, Najwyżej zostanę w pokoju  :icon_lol:

Ludziska ... organizujmy się jakoś :hug:

Napisano

Część, założenie było takie żeby były warunki aby Leszek mógł wziąć udział. Ale z miejscówkami jest problem trochę. Dla mnie to Brenna była pod każdym względem OK, może nas już nie pamiętają :icon_rolleyes:

Napisano
  Dnia 16.12.2019 o 22:37, gawel napisał:

Część, założenie było takie żeby były warunki aby Leszek mógł wziąć udział. Ale z miejscówkami jest problem trochę.

Rozwiń  

Wiem, wiem ... dałam posta na FB w tym temacie ... może jakaś dobra dusza się zlituje i da jakieś namiary :)

Dnia 16.12.2019 o 22:37, gawel napisał:

Dla mnie to Brenna była pod każdym względem OK, może nas już nie pamiętają :icon_rolleyes:

Rozwiń  

Hmmm .... nie sądzę ... nie sprawiali wrażenia, żeby zapominali  :zalamka:

Ale faktycznie Brenna Pod Świerkami była the best :)

Może coś znajdziemy jeszcze :icon_rolleyes:

Napisano

Ale przecież Michał już szukał...albo się spotykamy i niestety w tym kraju Leszek tylko kilka godzin bez spania albo się nie uda...nie ma spania dla nas wszystkich z Leszkiem....

Napisano
  Dnia 17.12.2019 o 18:55, ewiq0 napisał:

Ale przecież Michał już szukał...albo się spotykamy i niestety w tym kraju Leszek tylko kilka godzin bez spania albo się nie uda...nie ma spania dla nas wszystkich z Leszkiem....

Rozwiń  

Koszulki do wzięcia na zlot.

• 3 tygodnie temu...
Napisano
  Dnia 6.01.2020 o 20:50, gawel napisał:

czyli jeśka

Rozwiń  

A ZIMKA, LETKA - to co?

JEŚKA  w tym sezonie już była... tak mi się wydaje...

Napisano

W TYM ROKU to faktycznie za ładnych kilka miesięcy... ale SEZON to jest od LETKI, do LETKI... chyba... więc w tym sezonie jeśka już była :scratching:

Napisano

Jak są zdjęcia to była.

Ja tam nie sprawdzałem

A może jednak nie... zdjęć nie widzę...

Dnia 6.01.2020 o 20:50, gawel napisał:

Wątek będzie niedługo znów aktualny czyli jeśka :icon_rolleyes:

Rozwiń  

Coś jest na rzeczy

Tylko jak tu pogodzić z zimką?

Napisano

Widać marne zainteresowanie to po co się spotykać. Każdy se pojedzie we własnym zakresie pewnie. Zero zainteresowania...

Dnia 6.01.2020 o 22:50, MrTomo napisał:

Jak są zdjęcia to była.

Ja tam nie sprawdzałem

A może jednak nie... zdjęć nie widzę...

Coś jest na rzeczy

Tylko jak tu pogodzić z zimką?

Rozwiń  

Jeśka była udana ale pora na Zimke a tu nic nie słychać ani nie widać :) nawet tematu nie ma założonego a dawno o to prosiłem i żeby wszystkie posty przenieść w odpowiednie miejsce :)

Napisano

Ja tam bym jechała ... nawet mój Marcin pytał, czy się gdzieś zimą bawimy ;)

Jeśli nie udało się znaleźć lokum dla Leszka, to jeśli chcemy się spotkać, pozostaje wersja standardowa, a Leszek napije się z nami na Letce ;) . Tak mi się wydaje :icon_rolleyes:

Tylko - czy my o tej porze coś znajdziemy na luty? :zalamka:

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Zapraszam do zapoznania się z usługami firmy elektrycznej działającej na terenie Warszawa.  Szeroki zakres usług  wykonywanych przez elektryk warszawa, instalacja infrastruktury elektrycznej, montaż kamer CCTV, usuwanie awarii elektrycznych typu brak prądu.  Pogotowie działające 24 h na dobę. Firmę cechuję rzetelność profesjonalność i fachowość. Pomożemy każdemu potrzebującemu w jego awarii z prądem . Zapraszamy do kontaktu i dzwonienie w potrzebie o każdej porze.
    • Cześć wszystkim, dołączyliśmy do forum, aby przedstawić Wam naszą ofertę. Tworzymy dla Firm i Osób Prywatnych.     Szukasz sprawdzonego partnera do realizacji sufitów napinanych i innych elementów dekoracyjnych? Gładki Sufit to firma z 15-letnim doświadczeniem na rynku, która stawia na jakość, innowację i zadowolenie klienta. Działamy na terenie całego kraju, gwarantując szybką i sprawną realizację każdego projektu.   Dlaczego warto wybrać Gładki Sufit? Doświadczenie i profesjonalizm: - Nasze 15-letnie doświadczenie to gwarancja perfekcyjnego wykonania i dbałości o każdy szczegół. Znamy branżę od podszewki i wiemy, jak sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Najlepsze materiały w atrakcyjnych cenach: - Dzięki wynegocjowanym cenom z dostawcami, możemy zaoferować Ci najwyższej jakości podzespoły w konkurencyjnych cenach. Nie uznajemy kompromisów – nie montujemy tanich, śmierdzących folii ani wadliwych LED-ów czy zasilaczy. Stawiamy na trwałość i bezpieczeństwo. Indywidualne podejście: Często profile wykonujemy sami, aby idealnie dopasować je do specyfiki Twojego zlecenia. To pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych i skomplikowanych projektów. Szybkość realizacji: Montaż sufitu napinanego, np. w przedpokoju, zajmuje nam około 3 godzin. Szanujemy Twój czas i staramy się, aby prace przebiegały sprawnie i bez zakłóceń.   Co oferujemy? Nasze usługi to znacznie więcej niż tylko sufity napinane. Materiał, który wykorzystujemy do sufitów, z powodzeniem montujemy również na ścianach, tworząc unikalne i spójne aranżacje. Ponadto, specjalizujemy się w projektowaniu i tworzeniu: Nowoczesnych lamp: od subtelnych podświetleń po designerskie konstrukcje, które staną się ozdobą każdego pomieszczenia. Efektownych reklam: Nietypowy sufit podświetlany z Logo wyróżnią Twoją Firmę. Ścianek działowych: lekkich i estetycznych konstrukcji, które pozwolą Ci elastycznie zaaranżować przestrzeń. Elementów dekoracyjnych: trójwymiarowych form, półek – wszystko, co pozwoli Ci stworzyć wnętrze z charakterem. Akustycznych paneli: idealnych do biur, sal konferencyjnych czy domowych kin, poprawiających komfort akustyczny.   Naprawy i poprawki po innych wykonawcach Czy Twoja poprzednia ekipa zawiodła, a efekt końcowy jest daleki od oczekiwań? Oferujemy również kompleksowe naprawy i poprawki po źle wykonanych zleceniach.   Zaufaj naszemu doświadczeniu i daj nam szansę na przywrócenie blasku Twoim wnętrzom. Skontaktuj się z nami już dziś i pozwól nam zrealizować Twoje wizje! Gładki Sufit – jakość, na którą zasługujesz. https://gładki-sufit.pl
    • EQ Entrance to najnowsza propozycja renomowanej firmy Konsport, która łączy w sobie estetykę, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Jest to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych systemów ogrodzeniowych. Multifunkcyjny słupek furtkowy z zadaszeniem wyznacza nowe standardy w projektowaniu przestrzeni zewnętrznych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrodzenia/polecane/110363-zwieksz-bezpieczenstwo-swojego-domu-z-eq-entrance-funkcjonalnym-slupkiem-furtkowym
    • Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...