aaaa Napisano 9 października 2016 Udostępnij #1 Napisano 9 października 2016 ostatni chyba wyjechaliśmy, niecałą godzinę temu wróciliśmy......jak zawsze w takim momencie, nie wiem co napisać....tak zarąbiście było... Link do komentarza
cieszynianka Napisano 9 października 2016 Udostępnij #2 Napisano 9 października 2016 My już też w domu. Wielkie dzięki za przemiłe towarzystwo, wspólne pogaduchy, spacery i inne takie. To kiedy i gdzie kulka? Link do komentarza
ewiq0 Napisano 9 października 2016 Udostępnij #3 Napisano 9 października 2016 Cytat ostatni chyba wyjechaliśmy, niecałą godzinę temu wróciliśmy......jak zawsze w takim momencie, nie wiem co napisać....tak zarąbiście było... Rozwiń A ja wiem...że w takie weekendy nie mogę pogodzić się z faktem, że trwają tak krótko i że za szybko mijają....jeden dzionek więcej....tylko jeden.... Cytat To kiedy i gdzie kulka? Rozwiń No gdzieś koło Rysia Link do komentarza
retrofood Napisano 9 października 2016 Udostępnij #4 Napisano 9 października 2016 była policja albo chociaż pogotowie? Link do komentarza
ewiq0 Napisano 9 października 2016 Udostępnij #5 Napisano 9 października 2016 Cytat była policja albo chociaż pogotowie? Rozwiń No niestety nie Stasiu Cytat No niestety nie Stasiu Rozwiń Janusza nawet nie było.... Link do komentarza
cieszynianka Napisano 9 października 2016 Udostępnij #6 Napisano 9 października 2016 Cytat była policja albo chociaż pogotowie? Rozwiń Pilnowaliśmy, żeby nikt po drewno nie chodził Link do komentarza
retrofood Napisano 9 października 2016 Udostępnij #7 Napisano 9 października 2016 To średnio...Ja byłem na imprezie dwa tygodnie temu, to przynajmniej straż miejska zawitała.I to jeszcze przed świtaniem! Link do komentarza
Baru Napisano 9 października 2016 Udostępnij #8 Napisano 9 października 2016 Też dotarłam.I nie będę zbyt oryginalna, jak powiem, że fajosko było się z Wami wszystkimi spotkać.😆👍 Link do komentarza
daggulka Napisano 9 października 2016 Udostępnij #9 Napisano 9 października 2016 Dotarłam ... oczywiście podpisuję się wszystkimi kopytkami pod powyższymi wpisami, było super. Specjalne podziękowania dla Rysiaczka że znalazł nam tą fajną miejscówkę i zajął się organizacją Link do komentarza
Barbossa Napisano 9 października 2016 Udostępnij #10 Napisano 9 października 2016 wszystko wyżej napisanodzięki Link do komentarza
Moose Napisano 9 października 2016 Udostępnij #11 Napisano 9 października 2016 j.w. Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 października 2016 Udostępnij #12 Napisano 9 października 2016 Dotarłem Dziękuję Do zobaczenia Link do komentarza
solange63 Napisano 9 października 2016 Udostępnij #13 Napisano 9 października 2016 Dojechalim. Idę spać Podziękowania specjalne dla Rysia za organizację i śniadanie do łóżka. Całej reszcie za przybycie i towarzystwo. Link do komentarza
TINEK Napisano 9 października 2016 Udostępnij #14 Napisano 9 października 2016 I Tinek też dotarł, coś po 18dziękuję Wszystkim za spotkanie, miłą zabawę i towarzystwo Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 października 2016 Udostępnij #15 Napisano 10 października 2016 Dziękuję w imieniu jej, ich i swoim.Było superowo.Podróż spokojna i bezpieczna.Pozdrawiam. Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 października 2016 Udostępnij #16 Napisano 10 października 2016 Jak zwykle - była zajefajnie. Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 października 2016 Udostępnij #17 Napisano 10 października 2016 Dziękuję za spotkanie PozdrawiamMarcin Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 października 2016 Udostępnij #18 Napisano 11 października 2016 Ja się pytom kaj som zdjecia ;) Link do komentarza
Redakcja Napisano 11 października 2016 Udostępnij #19 Napisano 11 października 2016 Zdjęcia z Jeśki przysłane prze Cieszyniankę: https://goo.gl/photos/LDpqRY6BJFhPhSgy6Dodam je do zdjęć u nas, po uruchomieniu nowego Forum.PozdrawiamMarcin Link do komentarza
daggulka Napisano 11 października 2016 Udostępnij #20 Napisano 11 października 2016 Foty super Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 12 października 2016 Udostępnij #21 Napisano 12 października 2016 Kolejne spotkanie za Nami i kolejne podziękowania z mojej strony za Doborowe Towarzystwo, organizację na najwyższym poziomie i wspaniałą lokalizację.Pogoda nas nie zmogła i trudy podróży też nie. Tu podziękowania dla Marcina. Przywiózł, przewiózł, odwiózł i dowiózł Daga pewno jeszcze gdzieś ma sól z Wieliczki w kieszeni.Zatem do następnego razu, mam nadzieję, że w jeszcze większym Gronie.PS. chyba za głośno się darłem po strzelonej bramce bo aż mnie ten wielgaśny diabeł na czterech łapach, co miał chyba ze 100 w kłębie, skarcił i ukąsił w zada Ostatnia myśl z ostatniej chwili - ten mecz z rzutnika rewelacja - coliber niczym wytrawny DJ, głośnik Dagi marki j...l też zmylił me wytrawne ucho bo myślałem, że to przynajmniej teatralne nagłośnienie. Link do komentarza
daggulka Napisano 12 października 2016 Udostępnij #22 Napisano 12 października 2016 Cytat Daga pewno jeszcze gdzieś ma sól z Wieliczki w kieszeni. Rozwiń A myślisz, ze dlaczego często znajdowałam się na końcu? Stałam i drapałam A serio - fociłam ... było co Cytat PS. chyba za głośno się darłem po strzelonej bramce bo aż mnie ten wielgaśny diabeł na czterech łapach, co miał chyba ze 100 w kłębie, skarcił i ukąsił w zada Rozwiń Ty się ciesz, że tylko w zada - zapytaj Prezesa gdzie Jego pokarało Cytat Ostatnia myśl z ostatniej chwili - ten mecz z rzutnika rewelacja - coliber niczym wytrawny DJ, głośnik Dagi marki j...l też zmylił me wytrawne ucho bo myślałem, że to przynajmniej teatralne nagłośnienie. Rozwiń Głośnik daje radę, zawsze wożę na zloty - czasem się i muzykę puszczało do potaniania I za meczyk też dziękuję komu trza ... i Redakcji za gadżety i koszulki Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 13 października 2016 Udostępnij #23 Napisano 13 października 2016 Cytat Ty się ciesz, że tylko w zada - zapytaj Prezesa gdzie Jego pokarało Rozwiń Prezes się żalił/chwalił ale bez oględzin się obyło Link do komentarza
Baru Napisano 13 października 2016 Udostępnij #24 Napisano 13 października 2016 Cytat PS. chyba za głośno się darłem po strzelonej bramce bo aż mnie ten wielgaśny diabeł na czterech łapach, co miał chyba ze 100 w kłębie, skarcił i ukąsił w zada Rozwiń Na szczęście moja Mafia ma tylko 75cm...Jesteśmy poza podejrzeniami Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 października 2016 Udostępnij #25 Napisano 13 października 2016 Cytat Jesteśmy poza podejrzeniami Rozwiń Mafia i owszem Link do komentarza
aaaa Napisano 13 października 2016 Autor Udostępnij #26 Napisano 13 października 2016 Link do komentarza
Baru Napisano 14 października 2016 Udostępnij #27 Napisano 14 października 2016 Cytat Mafia i owszem Rozwiń Ryyysiuuuu!!Ja też! Mam więcej jak 100cm w kłębie!! Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 14 października 2016 Udostępnij #28 Napisano 14 października 2016 Cytat Ryyysiuuuu!!Ja też! Mam więcej jak 100cm w kłębie!! Rozwiń Tak czy siak - ja chociaż wiem, kto mnie dziabnął a tu widzę, że gubicie się w zeznaniach Link do komentarza
coolibeer Napisano 14 października 2016 Udostępnij #29 Napisano 14 października 2016 Kazdy pewnie by chcial zeby i jego tez pokasalo Link do komentarza
bobiczek Napisano 16 października 2016 Udostępnij #30 Napisano 16 października 2016 Wydawało misie że Trzy miał profesjonalny aparat i obiektyw nowy którym miał się bawić? Czy błądzę? Acha, Redakcja też coś wspominała (chyba) Jakby co to minął tydzień. I to od powrotu! (niektórym...) Link do komentarza
solange63 Napisano 16 października 2016 Udostępnij #31 Napisano 16 października 2016 Ja ze zlotu posiadam zdjęć 0, słownie zero... także ten... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 października 2016 Udostępnij #32 Napisano 17 października 2016 Siakoś tak wyszło, że aparatu nie wyjąłem z bagażnika. Tyż zdjęciów ni mam.Kilka ze spaceru zaporą, ale to się nie bardzo liczy. Link do komentarza
aaaa Napisano 17 października 2016 Autor Udostępnij #33 Napisano 17 października 2016 to ktoś w ogóle ma jakieś zdjęcia? Link do komentarza
daggulka Napisano 17 października 2016 Udostępnij #34 Napisano 17 października 2016 (edytowany) Ja mam tylko jakieś marne foty ze zwiedzania kopalni - nie brałam sprzętu, bo Trzy miał mieć Edytowano 17 października 2016 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 października 2016 Udostępnij #35 Napisano 17 października 2016 Cytat to ktoś w ogóle ma jakieś zdjęcia? Rozwiń Cytat Zdjęcia z Jeśki przysłane prze Cieszyniankę: https://goo.gl/photos/LDpqRY6BJFhPhSgy6Dodam je do zdjęć u nas, po uruchomieniu nowego Forum.PozdrawiamMarcin Rozwiń Link do komentarza
coolibeer Napisano 17 października 2016 Udostępnij #36 Napisano 17 października 2016 (edytowany) Cytat Siakoś tak wyszło, że aparatu nie wyjąłem z bagażnika. Tyż zdjęciów ni mam.Kilka ze spaceru zaporą, ale to się nie bardzo liczy. Rozwiń Ale ważne że w ostatni dzień niedziela od rana trzymałeś na szyi ;) i naprawdę wyglądało to tak że zdjęcia Trzy powinny być a nie ma Ja mam takie pijackie ale na ogólny się nie nadają hahah Edytowano 17 października 2016 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
aaaa Napisano 17 października 2016 Autor Udostępnij #37 Napisano 17 października 2016 dzięki Trzyjakoś w ferworze mi umknęło.... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się