Skocz do zawartości

Czego baliście się w dzieciństwie?

Recommended Posts

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Takie strachy to nie żarty. Potem jak człowiek dorosły, to nie wiadomo z czego ma jakieś kretyńskie fobie. Ja np. boję się wszelkich owadów i niestety przez to nie mogę latem wyjechać nigdzie na wieś, bo tam tego pełno. Prawda jest taka, że moi starsi bracia, jak byłam mała, bardzo lubili mnie straszyć. No i co? Teraz chodzę do psychologa, bo przecież trzeba z tym zrobić porządek. Jak się czegoś boicie to tez polecam z tym walczyć.
Napisano
To masz dużo szczęścia że nie zamknęli Cię jeszcze w zakładzie zamkniętym.
Bo w sumie jak uniknąć ciągle atakujących much, komarów i innych muszek jak nie przez pełne odizolowanie.
Ale jakby się sytuacja zaogniła to Twój psycholog zawsze może Ci takie skierowanie załatwić, prawda? icon_biggrin.gif
Napisano
Ale reklama przychodni musiała być icon_biggrin.gif samo napisanie ,że się chodzi do psychologa nie wystarczyło.
Napisano
Cytat

Teraz chodzę do psychologa, bo przecież trzeba z tym zrobić porządek. Jak się czegoś boicie to tez polecam z tym walczyć.

Ja walczę! Dwie pięćdziesiątki i żadnej muchy się nie boję!
Napisano
Cytat

Takie strachy to nie żarty. Potem jak człowiek dorosły, to nie wiadomo z czego ma jakieś kretyńskie fobie. Ja np. boję się wszelkich owadów i niestety przez to nie mogę latem wyjechać nigdzie na wieś, bo tam tego pełno. Prawda jest taka, że moi starsi bracia, jak byłam mała, bardzo lubili mnie straszyć. No i co? Teraz chodzę do psychologa, bo przecież trzeba z tym zrobić porządek. Jak się czegoś boicie to tez polecam z tym walczyć.

Ja boje się "dużej wody" - ocean i pływanie? Nie.
  • 8 miesiące temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 7 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Nigdy nie bałam się pająków i innych tego typu zwierzakow, ale problemem byly przede wszystkim osy, ktorych zreszta boje sie do dzis. Raz wleciala mi w dekold i nie bylo to przyjemne przezycie. :/
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Ja mam lęk wysokości oraz boję się wody głębszej niż sięgająca po brodę. A w dzieciństwie po kilku głupich filmach bałem się, że mnie klaun przez kratkę ściekową wciągnie icon_smile.gif
  • 4 tygodnie temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 rok temu...
Napisano

Czego się dało :D :lęk wysokości, nie umiem pływać więc woda, ognia chyba najmniej :D pająków, węży, śmierci, wojny, porywaczy :P dużo tego było na pewno....

• 2 tygodnie temu...
Napisano
1 godzinę temu, SkyWalker napisał:

Pająków to chyba każdy się bał i z pewnością pozostało to wielu osobom do dnia dzisiejszego. :P

Nie każdy. Ja swego czasu nawet hodowlę małą ptaszników miałem :)

Napisano

Też się nie bałam pająków. I córki szwagra widzę też się nie boją.

Najbardziej mnie przerażało, że coś się stanie rodzicom. Nie umiałam być sama w domu. 

• 4 tygodnie temu...
  • 3 miesiące temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...