Redakcja Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 10 marca 2011 Miło mi zaprosić Państwa na niezwykłe spotkanie LetKA 2011 w gronie Forumowiczów już 11 czerwca w Ruścu k/ Nadarzyna. Głównym atutem naszego spotkania jest wspaniała atmosfera, a żeby ją jeszcze bardziej podgrzać i poczuć wiatr we włosach, polecimy balonem (tym razem nikt i nic nas nie powstrzyma). Kto woli niższe loty, będzie mieć możliwość poskakania na trampolinie. Redakcja Budujemy Dom zapewni Państwu catering i inne atrakcje Miejsce spotkania: Gospodarstwo agroturystyczne u Pani Teresy Osińskiej05-830 Nadarzyn, Rusiec, ul. Osiedlowa 48 http://www.noclegiagromazowieckie.efirma.fm/pl/kontakt.htmlJedynym warunkiem zapisania się na Zlot Forum LetKA 2011 jest wpłata 20 zł na cel charytatywny. Szczegóły poniżej:Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"ul. Łomiańska 5Warszawa 01-685nr konta: 41 1240 1037 1111 0010 1321 9362 z dopiskiem: Baran Mateusz- darowizna na pomoc i ochronę zdrowia.http://pomoz-zyc.blog.onet.pl/1,CT133514,index.htmlPotwierdzenia przelewu 20 zł można przesyłać do 30 maja 2011 na mail daggulka@interia.pl.Ewentualne noclegi są organizowane indywidualnie przez uczestników Zlotu.Trochę wspomnień: https://forum.budujemydom.pl/Fotoreportaz-z...010-t12302.htmlJeśli mieli by Państwo pytania proszę o kontakt bezpośrednio na Forum, mailem marcin@budujemydom.pl lub z Daggulką (https://forum.budujemydom.pl/daggulka-m22860.html).Pozdrawiam i zapraszamMarcin Szymanik Link do komentarza
bajbaga Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #2 Napisano 10 marca 2011 Najbardziej mnie cieszy to, że mam możliwość (znów) pomocy kierowanej bezpośrednio do konkretnej osoby – no zupełnie pomijając fakt spotkania w Realu tulu wspaniałych ludzi. Brawo Redakcja. Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 marca 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 10 marca 2011 Bym zapomniał. Lista obecności znajduje się tutaj: https://forum.budujemydom.pl/Lista-obecnosc...011-t14814.htmlPozdrawiamMarcin Link do komentarza
daggulka Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #5 Napisano 10 marca 2011 To może ..... ykhm....ykhm.... natenczas onegdaj w chwili tak uroczyjstej i podniosłej .... dobra , koniec oficjalnej części .... a teraz napiszę kilka słów od siebie :cieszę się jak niewiemco że znowu się wszyscy spotkamy .... mam nadzieję, że licznie i jak zwykle rozrywkowo Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #6 Napisano 10 marca 2011 Jupi aJ EJ hhhyyyhhhyyy Link do komentarza
retrofood Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #7 Napisano 10 marca 2011 Mówiłem, że ja się wtedy żenię... Link do komentarza
daggulka Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #8 Napisano 10 marca 2011 zaczynamy odliczankę !!! 93 dni Link do komentarza
daggulka Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #12 Napisano 14 marca 2011 89 dni a cóż tu tak cicho? nikt się nie cieszy, że za 89 dni zlot? Link do komentarza
Barbossa Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #13 Napisano 14 marca 2011 pewnie w szoku i zaniemówili... Link do komentarza
daggulka Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #14 Napisano 14 marca 2011 Cytat pewnie w szoku i zaniemówili... tiiiia .... szok szokiem - ja widzę jeden zasadniczy minus - dlaczego jeszcze aż 89 dni ? Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #15 Napisano 14 marca 2011 Cytat tiiiia .... szok szokiem - ja widzę jeden zasadniczy minus - dlaczego jeszcze aż 89 dni ? Bo mam czas na klaryzację sytuacj Link do komentarza
Yeti1 Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #16 Napisano 14 marca 2011 Qrcze, to już prawie rok minął?! Normalnie nie mogę się doliczyć przynajmniej ze 300 dni! Jeśli ta nadchodząca LetKa będzie choć w połowie tak fajna jak poprzednia, to nie mogę sobie pozwolić na nieobecność Link do komentarza
daggulka Napisano 14 marca 2011 Udostępnij #17 Napisano 14 marca 2011 Cytat Jeśli ta nadchodząca LetKa będzie choć w połowie tak fajna jak poprzednia, to nie mogę sobie pozwolić na nieobecność Darek .... no, ja myślę .... Link do komentarza
Baru Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #19 Napisano 15 marca 2011 Cytat On i wstręt zapomnij...Tobie po tych drinach z colą szybciej makófka puszcza Nooo... przesadziłeś To nie ja tańczyłam u Ciebie, to nie ja spałam z różową... Link do komentarza
daggulka Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #20 Napisano 15 marca 2011 Cytat Nooo... przesadziłeś To nie ja tańczyłam u Ciebie, to nie ja spałam z różową... mam dwa zasadnicze pytania : gdzie Ty tańczyłaś i dlaczego ja tego nie widziałam? Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #21 Napisano 15 marca 2011 Cytat Nooo... przesadziłeś To nie ja tańczyłam u Ciebie, to nie ja spałam z różową... To nie ja byłam Ewą He He He Cytat mam dwa zasadnicze pytania : gdzie Ty tańczyłaś i dlaczego ja tego nie widziałam? Bo już spałaś... To było po 19 Link do komentarza
Baru Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #22 Napisano 15 marca 2011 Cytat mam dwa zasadnicze pytania : gdzie Ty tańczyłaś i dlaczego ja tego nie widziałam? Taż cheba Cię zdarło, no!Przeca piszę, że to nie ja tańczyłam u Coolibeerka na parapetówie i nie ja spałam z różowym stworem. Link do komentarza
daggulka Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #23 Napisano 15 marca 2011 Cytat Taż cheba Cię zdarło, no!Przeca piszę, że to nie ja tańczyłam u Coolibeerka na parapetówie i nie ja spałam z różowym stworem. aaaaaaa ..... jaaaarzęęęęę ..... musisz mi wybaczyć ciężkojarzenie ... to przez to że mi łeb pęka i drukowanymi mi trza zapodawać.... Link do komentarza
Baru Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #24 Napisano 15 marca 2011 No już, dobrze, dobrze... Wybaczam Znaj moje chamskie serce!! Link do komentarza
daggulka Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #25 Napisano 15 marca 2011 Cytat No już, dobrze, dobrze... Wybaczam Znaj moje chamskie serce!! oj tam chamskie .... dobre masz serce , nie wyprzesz się.... Link do komentarza
cieszynianka Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #27 Napisano 17 marca 2011 Cześć Wszystkim Qurka, termin taki, że nie mogę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Znowu mi będzie żal Link do komentarza
daggulka Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #28 Napisano 17 marca 2011 szkoda , Cieszka .... Link do komentarza
cieszynianka Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #29 Napisano 17 marca 2011 Cytat szkoda , Cieszka .... Baaaaaaaaardzo mi szkoda.Mam tylko nadzieję, że w końcu sobie to kiedyś odbiję Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #30 Napisano 17 marca 2011 Cytat Baaaaaaaaardzo mi szkoda.Mam tylko nadzieję, że w końcu sobie to kiedyś odbiję Nam też baaardzo szkoda. Link do komentarza
molytek Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #31 Napisano 17 marca 2011 i mnie szkoda, że i tym razem Was nie poznam.. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #32 Napisano 17 marca 2011 Cytat i mnie szkoda, że i tym razem Was nie poznam.. Motylku, będziemy ich zza winkla podglądać. Może jakie zdjęcia wrzucą Link do komentarza
molytek Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #33 Napisano 18 marca 2011 Cytat Motylku, będziemy ich zza winkla podglądać. Może jakie zdjęcia wrzucą cieszko droga, ja miałam na myśli żal, że Ciebie i Twojej Większej Połowy nie poznam.. Bo ja będę... sorry za nieprecyzyjne wysłowienie się.. Link do komentarza
daggulka Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #34 Napisano 18 marca 2011 85 dni p.s. dlaczego tylko ja odliczam, hę? Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #35 Napisano 18 marca 2011 Cytat 85 dni p.s. dlaczego tylko ja odliczam, hę? Boś jest Głównodowodząca!I niech nikt nie waży się czytać bez "ł"!!! Link do komentarza
bajbaga Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #36 Napisano 18 marca 2011 Cytat Boś jest Gównodowodząca!I niech nikt nie waży się czytać bez "ł"!!! Jakiego „ł” – gdzie niby jest? Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #37 Napisano 18 marca 2011 Głodny byłeś paskudo jedna to zjadłeś!Wypluj i do Chefa na żarełko smaruj! Link do komentarza
abdom Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #38 Napisano 18 marca 2011 Tak sobie patrzę na te wyliczanki i aż mnie korci żeby się zapisać, ale póki co to nie, bo nie chcę zapeszyć... Na razie wyględa, że znowu będę mógł Was zobaczyć na "źywca" (no i może z Żywcem... ), ale to jeszcze tyle czasu - dużo się może wydarzyć do tej pory. Link do komentarza
Barbossa Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #39 Napisano 18 marca 2011 dawaj, nie pi... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #40 Napisano 18 marca 2011 Cytat Tak sobie patrzę na te wyliczanki i aż mnie korci żeby się zapisać nie marudź , zapisuj się ... chcieć to móc .... Link do komentarza
abdom Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #41 Napisano 18 marca 2011 Cytat dawaj, nie pi... Cytat nie marudź , zapisuj się ... chcieć to móc .... Dwie, takie same odpowiedzi a jakże inaczej wyrażone Przekonaliście mnie Ale zapiszę się później, bo właśnie dojeżdżam do swojej stacji i muszę kończyć.... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #43 Napisano 18 marca 2011 Cytat Boś jest Głównodowodząca!I niech nikt nie waży się czytać bez "ł"!!! tiiiia , jassssne ..... wcale że nie ..... głównodowodząca jest Redakcja a co do wyliczanki - zawsze wszyscy odliczali, często nawet był wyścig "kto pierwszy ten lepszy" ... więc mam nadzieję, że tak zostanie ... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 21 marca 2011 Udostępnij #47 Napisano 21 marca 2011 Cytat tiiiia , jassssne ..... wcale że nie ..... głównodowodząca jest Redakcja a co do wyliczanki - zawsze wszyscy odliczali, często nawet był wyścig "kto pierwszy ten lepszy" ... więc mam nadzieję, że tak zostanie ... Ty już Daga, nie bądź taka skromna. Redakcja, Redakcją, ale na Forum to Ty karty rozdajesz Oj, pamiętam jak każdy był w wyliczanie zaangażowany, pamiętam...Myślę, że większość ludzisków dobrze się zna ze spotkań i w domowych pieleszach organizują niespodzianki...Właśnie, może jakieś dodatkowe atrakcje? Nie wiem jak było wcześniej, ale może by cósik przygotować?Ktoś ma jakieś pomysły, czy to w ogóle jest kiepski pomysł? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 21 marca 2011 Udostępnij #48 Napisano 21 marca 2011 Wspomnij coś o przebieraniu ... i się zachwieje moja sympatia do Ciebie. Link do komentarza
daggulka Napisano 21 marca 2011 Udostępnij #49 Napisano 21 marca 2011 Cytat Ty już Daga, nie bądź taka skromna. Redakcja, Redakcją, ale na Forum to Ty karty rozdajesz Oj, pamiętam jak każdy był w wyliczanie zaangażowany, pamiętam...Myślę, że większość ludzisków dobrze się zna ze spotkań i w domowych pieleszach organizują niespodzianki...Właśnie, może jakieś dodatkowe atrakcje? Nie wiem jak było wcześniej, ale może by cósik przygotować?Ktoś ma jakieś pomysły, czy to w ogóle jest kiepski pomysł? to jest bardzo dobry pomysł .... na piątek , bo w sobotę to wiadomo - czas będzie dokładnie zagospodarowany ja proponowałam na piątkowy wieczór ognisko z gitarami - ale jak najbardziej proszę zapodawać inne propozycje Cytat Wspomnij coś o przebieraniu ... i się zachwieje moja sympatia do Ciebie. Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 21 marca 2011 Udostępnij #50 Napisano 21 marca 2011 Cytat Wspomnij coś o przebieraniu ... i się zachwieje moja sympatia do Ciebie. Skoro sam o tym wspomniałeś, widać masz ochotę...Mnie przeszły przez myśl balony z wodą... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się