Skocz do zawartości

Aktualności LetKA 2011 – zlot forumowiczów budujemydom.pl

Recommended Posts

Napisano
Cytat

miss mokrego podkoszulka? icon_lol.gif

Cytat

I ja o balonach pomyślałem przez chwilkę ... ale ja facet jestem i podobno statystyki mówią, że myślę o nich co dwie minuty ...

No proszę...uderz w stół...

Daga, ale musi być ochotniczka, ew. ochotnik do mokrego podkoszulka...jakieś propozycje?

Kotek, chwilka, to jest 90 sekund. Biorąc pod uwagę statystyki, to faceci myślą o balonach na okrągło icon_wink.gif
Napisano
Cytat

ja jestem jak najbardziej za ogniskiem. i gitarami icon_biggrin.gif

Ja też. icon_biggrin.gif Tylko jakieś słowa by się przydały, bo gitara solo bez śpiewu, to na ognisko się nadaje...
Poratuje ktoś śpiewnikiem? Choćby ksero?

Cytat

Esperanto

Poważnie, czy jaja sobie robisz?
Napisano
Cytat

Ja też. icon_biggrin.gif Tylko jakieś słowa by się przydały, bo gitara solo bez śpiewu, to na ognisko się nadaje...
Poratuje ktoś śpiewnikiem? Choćby ksero?

nie wiem jeszcze co i jak gdzie i z czym , ale na pewno śpiewniki będą ... takie z chwytami i ze słowami .... i dla śpiewających i dla grających ... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

nie wiem jeszcze co i jak gdzie i z czym , ale na pewno śpiewniki będą ... takie z chwytami i ze słowami .... i dla śpiewających i dla grających ... icon_biggrin.gif

Aaa to inna sprawa...
Zresztą jak ja mogłam pomyśleć, że ich nie będzie icon_redface.gif
Tylko żebyście nie pouciekali jak bedę piać, bo do śpiewu to mi brakuje jak stąd do nieba icon_rolleyes.gif
Napisano
Cytat

Aaa to inna sprawa...
Zresztą jak ja mogłam pomyśleć, że ich nie będzie icon_redface.gif
Tylko żebyście nie pouciekali jak bedę piać, bo do śpiewu to mi brakuje jak stąd do nieba icon_rolleyes.gif

zaraz po sąsiedzku założę temat z piosenkami .... potem zrobimy listę przebojów i druknie się te najfajniejsze ... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

zaraz po sąsiedzku założę temat z piosenkami .... potem zrobimy listę przebojów i druknie się te najfajniejsze ... icon_biggrin.gif

Tak jak na LetKA 2010 również i w tym roku dostarczymy Państwu materiały konferencyjne* icon_wink.gif W Ruścu znajdą się one jeszcze w piątek.

Pozdrawiam
Marcin

*) materiały konferencyjne to w słowniku zlotowym śpiewnik z przebojami icon_smile.gif
Napisano
Cytat

Tak jak na LetKA 2010 również i w tym roku dostarczymy Państwu materiały konferencyjne* icon_wink.gif W Ruścu znajdą się one jeszcze w piątek.

Pozdrawiam
Marcin

*) materiały konferencyjne to w słowniku zlotowym śpiewnik z przebojami icon_smile.gif

Bardzo miły gest , dziękujemy icon_biggrin.gif
Mam tylko pytanko techniczne: mamy jeszcze zbierać materiały i informacje icon_wink.gif czy Redakcja sama sobie dobierze tematykę i treść materiałów konferencyjnych? icon_lol.gif
Napisano
Cytat

Cytat

Mam tylko pytanko techniczne: mamy jeszcze zbierać materiały i informacje icon_wink.gif czy Redakcja sama sobie dobierze tematykę i treść materiałów konferencyjnych? icon_lol.gif

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Blisko coraz bliżej .... ostatni dzwonek na liftingi i liposukcje icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

W dzień ubranie przykryje, icon_mrgreen.gif a w pozostałych przypadkach:

antyczny:

Cytat

Noc, zaciera usterek moc,
Zgodzicie się chyba ze mną.
Nocą nie ma brzydkich kobiet,
Zwłaszcza gdy jest bardzo ciemno.

współczesny:

Cytat

Nie ma brzydkich kobiet,
Tylko czasem wina brak.

Napisano
Korciło mnie ... ale nie znalazłem chętnych do pozowania.
Chyba, żeby coś z netu .... jest dość szeroki wachlarz stron gdzie liczbę "69" prezentuje się w wielu atrakcyjnych ujęciach... icon_biggrin.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• a jednak dam https://www.onet.pl/informacje/newsweek/przez-ponad-dwa-miesiace-stosowalam-post-przerywany-co-poszlo-nie-tak/vbsvfw7,452ad802   akurat dla mnie te argumenty nie są decydujące, bez problemu potrafię wytrzymać nawet kilka dni bez jedzenia... a intensywne życie towarzyskie? to też się da, wiem coś o tym  
    • Gdyby nie zaatakowane mini słoneczniki nigdy bym nie zaczął interesować się Skorkiem .            
    • witam forumowiczów, Załaczam foto zniszczonego zębem czasu dachu, który aktualnie przecieka. Szykuje się do szybkiej reparacji, jednak póki co, nie będzie to pokrycie całości , a jedynie - zabezpieczenie obszaru, który przepuszcza na poddasze wodę. Proszę o informacje jakiego materiał będzie najlepszy? papa wierzchnia termozgrz? izoplast b?  nie mam doświadczenia. jak przygotowac powierznie? dzięki
    • Witam Szukam pomocy przy malowaniem farbą ceramiczną. Malowałem pokój na dwie warstwy. Po wyschnięciu gdy słońce wpada do pokoju to ukazują się takie pasy bardziej matowe, widać to tylko gdy patrzy się na ścianę pod kątem, na wprost tego nie widać. rozprowadzałem farbę wałkiem na ścianie po czym dodatkowo na koniec robiłem ostatni tych wałkiem zawsze od góry do dołu przed namoczeniem wałka i rozpoczęciem dalszego malowania - tak jak było na instrukcji od producenta. Malowałem wałkiem Anza Titex - jednak gdy jechałem od góry do dołu to tak jakby wałek się "puszył" i dlatego jest pasek bardziej matowy.   Jakieś rady co do malowania farbą ceramiczną ? ewentualnie jakieś inne wałki polecacie do tej farby ? Dodam, że mieszkanie jest po słonecznej stronie przez co temperatury w mieszkaniu są wyższe niż zawsze ale to jakoś 25/26 stopni.  
    • Mam. Odkryłem tajemnicę. Jest 1.00 w nocy, wylazlem zbierać opuchlaki z latarką. I wiecie co?   Skorki!   Na moich mini slonecznikach ozdobnych małych dziury w liściach od kilku dni.   Wpadam - a te skorki żrą jak opętane! Pozbierałem, postrząsałem - armia tego - podchodzę do Katalpy - a jakże!. Są. Żrą!   Uzbierałem do słoika moc.   To skorek! Szkodnik pieprzony biega jak oszalały i wyżera dziury! Będę powtarzał zbieranie po nocach. Pozdrawiam.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...