Skocz do zawartości

daggulka

Uczestnik
    22 093
  • Dni najlepszy

169

daggulka last won the day on października 14

daggulka had the most liked content!

3 obserwujących

Aktyw

• Punkty pozostałe
    2259

Ostatnio na profilu byli

61 412 wyświetleń profilu

daggulka's Achievements

Ostoja forum

Ostoja forum (4/4)

1,5k

Reputacja

1. My również ślicznie dziękujemy wszystkim za spotkanie i Michałowi za organizację 🙂 Fajnie było zobaczyć, pogadać o po prostu pobyć ❤️ Do zobaczenia w przyszłym roku 😘
  2. Super to wygląda I miejsce, i jedzonko Dobra robota. Michał - wybrałeś fajną miejscówkę
  3. To ja zapewnię jak zwykle wikt na słodko .... będzie jak zwykle blok czekoladowy i muffinki z czekoladą i brzoskwiniami A załapię się na grilla? Zrobimy też w sobotę? Bo nie wiem, czy brać kiełbachę
  4. Ja też przelałam Przelewajcie ludziska - nie zostawiajmy Michała na lodzie - niech wpłaci zaliczkę i będzie już klepnięte Z przyczyn niezależnych przyjadę dopiero w sobotę przed południem, ale i tak bardzo cieszę się, że Was wszystkich zobaczę
  5. Dopisałam MTW Orle z Żoną - dzwonił do mnie i prosił o dopisanie do listy. Michał, zadzwoń do Niego, numer podesłałam Ci SMS.
  6. Uaktualniłam listę przy Bajbadze o dodatkową osobę Nie wiem, co z ostatnim wpisem na liście - powinna potwierdzić obecność Bara, bo to Jej koleżanka.
  7. Czy wszyscy, którzy znajdują się na liście uczestników potwierdzają swoją obecność na zlocie w zapisanej przez Michała miejscówce? Proszę o potwierdzenie w wątku Osoby chętne, a dotąd niezapisane mogą się jeszcze wpisać
  8. Michał mi odpisał, że mamy się nie martwić, spotkanie na pewno się odbędzie Szuka dla nas fajnej miejscówki. Napisze tu kilka słów w wolnej chwili
  9. Jest, jest .... napisałam sms do Michała, czy ustalił miejscówkę, ale na razie jest cisza Zlot się odbędzie, tylko na miejscówkę czekamy Na pewno będzie to coś w znanej nam okolicy - czyli pobliże Jury Krakowsko-Częstochowskiej
  10. Hej ... wpadam z newsami Michał obiecał, że do połowy sierpnia ogarnie miejscówkę na spotkanie
  • Utwórz nowe...