-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Trzyma się parę lat już ładnie taki w piwnicy, planuje jeszcze trzy takie kupić. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Jak byłem młody to też miałem takie ambicje, a teraz do podobnych celów starcza mi zapału jedynie na kupno regału blaszanego za kilkadziesiąt złotych. O takich regałach kiedyś tu na forum dyskutowaliśmy. 82 złote i trochę montażu...
-
Tak dokładnie to regał do spiżarni z przeznaczeniem spożywczo - graciarskim jak to w spiżarniach bywa. Dzięki za komentarze.
-
a nie jest tak, że wpis jest jak najbardziej prawidłowy, tylko w międzyczasie zmieniły się nr działek? (np. po jakimś podziale) Do wpisu takiej służębności w KW z tego co pamiętam potrzebny jest załącznik - specjalna mapka od geodety - ale pewnie nie masz dostępu do takiego dokumentu ani do aktu norarialnego ustanawiającego służębność. Ale i tak możesz to sprawdzić w elektronicznej KW - widok zupełny, widać tam wszystkie historyczne wpisy, także ten dotyczący służebności. Sprawdź nie tylko w KW z twojej działki, ale także w KW sąsiednich działek przez które jest te prawo przejazdu i przechodu
-
Przez podczytywacz · Napisano
Jest ładny, ale mój drugi regał był mniej głęboki i z częścią półek o regulowanych wysokościach, dostosowywanych do wysokości słoików, pudeł i innych opakowań - przeważnie szklanych z konkretną zawartością... Pierwszy był bardzo podobny... tylko wtedy jeszcze youtuba nie było, ani smerfonów - dokumentacji brak
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts