bajbaga Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #501 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat ale teraz ognisko jest w planach, prawda? Ale oni i tam - ognisk nie palą.Ale nie ma problemu - jak będzie taka potrzeba, to dla Ciebie watrę postawimy i rozpalimy, że heeeej ! Cytat o kurde ... a nie ma większych? Bo ci, dbają o przyrode i nie przemęczają kuni.I na płozach, a nie na kołach. Link do komentarza
daggulka Napisano 26 stycznia 2011 Autor Udostępnij #502 Napisano 26 stycznia 2011 patrz , Rysiu ... stronkę trzasnąłeś ... ino nie ten wewontek , to gaci nie bedzie ... Cytat Bo ci, dbają o przyrode i nie przemęczają kuni.I na płozach, a nie na kołach. no tak , racja .... i tak biedne te zwierzątka ... ale cały czas mam w pamięci , że kiedyś chopaki się określili , że pomogą i za koniki robić mogą.... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #503 Napisano 26 stycznia 2011 Z tych co się oferowali, to na Kulce żadnego nie będzie. Link do komentarza
daggulka Napisano 26 stycznia 2011 Autor Udostępnij #504 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat Z tych co się oferowali, to na Kulce żadnego nie będzie. jaaaaassssne .... teraz to nie będzie ..... ale inni będą ... a poza tym - baba z wozu , koniom lżej ... poradzimy sobie .... Link do komentarza
molytek Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #505 Napisano 26 stycznia 2011 "-Kulig, przejazd saniami - 30zł/os-Ognisko z kiełbaską i herbatą góralską (kulig) - 20zł/os-Oscypek na gorąco - 5zł/osrazem za kulig - 55zł "no! za ognisko zapłacone przecie ja skikać nie chcę, ino się ugrzac, w razie draki Link do komentarza
Trzylwy Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #506 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat jaaaaassssne .... teraz to nie będzie ..... Słowo. Oferowali się Petrus_es, Tinek i retrofood.No i bajbaga ... co prawda będzie, ale on się zgłaszał tylko do strzelania batem. Link do komentarza
retrofood Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #507 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat Słowo. Oferowali się Petrus_es, Tinek i retrofood.No i bajbaga ... co prawda będzie, ale on się zgłaszał tylko do strzelania batem. Ja się nie oferowałem. Wiedziałem, że się mi coś popie..oli. No i słowo stało się ciałem. Link do komentarza
labas Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #508 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat Ale oni i tam - ognisk nie palą.Ale nie ma problemu - jak będzie taka potrzeba, to dla Ciebie watrę postawimy i rozpalimy, że heeeej ! Bo ci, dbają o przyrode i nie przemęczają kuni.I na płozach, a nie na kołach. No, no, góral z krwi i kości Cytat a poza tym - baba z wozu , koniom lżej ... I dlatego będziemy tak układać towarzystwo, coby na jedne sanki były trzy baby i jeden chop Link do komentarza
bobiczek Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #509 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat I dlatego będziemy tak układać towarzystwo, coby na jedne sanki były trzy baby i jeden chop i wtedy w Triki Traka będzie można zagrać - Link do komentarza
bajbaga Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #510 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat No, no, góral z krwi i kości Bo to prawda, z krwi - alpejskiej (retyckiej), a z kości - z samiuteńkiego centrum królestwa Liczyrzepy. Link do komentarza
daggulka Napisano 26 stycznia 2011 Autor Udostępnij #511 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat I dlatego będziemy tak układać towarzystwo, coby na jedne sanki były trzy baby i jeden chop cuś Ci to układanie nie wyjdzie patrząc na obsadę ... no, chyba że reszta chopów poleci za saniami ... Link do komentarza
labas Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #512 Napisano 26 stycznia 2011 Przed chwilą wróciłem z tego stokuTo ten obok ośrodka Trzech Koron.Niejeżdżacy na nartach też będą mogli pojeździć okok stoku na specialnych oponach tz. Daga, Barbossa, Siwy i labas .Aha, w karczmie na stoku robią dobrą herbatkę z śl.........ą. Link do komentarza
Moose Napisano 26 stycznia 2011 Udostępnij #513 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat I dlatego będziemy tak układać towarzystwo, coby na jedne sanki były trzy baby i jeden chop Wolałabym odewrotnie...Jo tyż niejeżdżąca... Link do komentarza
daggulka Napisano 26 stycznia 2011 Autor Udostępnij #514 Napisano 26 stycznia 2011 Cytat Niejeżdżacy na nartach też będą mogli pojeździć okok stoku na specialnych oponach tz. Daga, Barbossa, Siwy yhy .... zapewne .... Cytat i labas jasne , jasne .... Ty niejeżdżący .... takie kity to se możesz ... Cytat Aha, w karczmie na stoku robią dobrą herbatkę z śl.........ą. o , i to jest pierwsza dobra wiadomość a zarazem najważniejsza w tym wpisie ... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 stycznia 2011 Autor Udostępnij #515 Napisano 27 stycznia 2011 16 dni Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 stycznia 2011 Udostępnij #516 Napisano 27 stycznia 2011 Hu ha ... to już trzeba pomału garderobę szykować ... kto wie ... może i o kąpieli pomyśleć .... Link do komentarza
molytek Napisano 27 stycznia 2011 Udostępnij #517 Napisano 27 stycznia 2011 Cytat Hu ha ... to już trzeba pomału garderobę szykować ... kto wie ... może i o kąpieli pomyśleć .... weź chłopak nie szalej.. rozchorujesz się jeszcze i kto Nas z Kasią, na kulig powiezie?! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 27 stycznia 2011 Udostępnij #518 Napisano 27 stycznia 2011 Racja. Nie ma co szaleć. Link do komentarza
daggulka Napisano 27 stycznia 2011 Autor Udostępnij #519 Napisano 27 stycznia 2011 Cytat Racja. Nie ma co szaleć. Link do komentarza
daggulka Napisano 27 stycznia 2011 Autor Udostępnij #520 Napisano 27 stycznia 2011 Cytat Hu ha ... to już trzeba pomału garderobę szykować ... kto wie ... może i o kąpieli pomyśleć .... znowu się zagapiłam i już za mało czasu na lifting i odsysanie tłuszczu ... pozostaje przygotować jakieś ciuchy , make up na face .... i nic więcej niestety ... Link do komentarza
Baru Napisano 27 stycznia 2011 Udostępnij #521 Napisano 27 stycznia 2011 Cytat tam każdy coś miał rozgrzewającego na tych saniach ... ciężko spamietać .... Oooooo ja sobie wypraszam! Stanowczo zaprzeczam, jakobym miała jakoweś swoje napoje wyskokowe podczas kuligu!! Jak również z podczas jazdy nie spożywałam takowych Ale potwierdzam - flaszeczki krążyły w ruchu ciągłym.PS. Pozdrowienia z ferii - nareszcie zimowych!! Link do komentarza
daggulka Napisano 27 stycznia 2011 Autor Udostępnij #522 Napisano 27 stycznia 2011 no cześć , bara .... jak tam leberstwo przebiega? Link do komentarza
Baru Napisano 27 stycznia 2011 Udostępnij #523 Napisano 27 stycznia 2011 Cytat Wolałabym odewrotnie... Mosz racja Sister!! Cytat Jo tyż niejeżdżąca... No coś Tyyyy?? Cytat no cześć , bara .... jak tam leberstwo przebiega? Aaa dzięki, dzięki całkiem sympatycznie Dzisiaj laski se zażyczyły łyżwy do połednia, przed chwilą łobiadek beł i terozki sadło zawiązujem. A potem teoretycznie się na stok wybieramy od 18 do 22. Zobaczymy, czy leń w nas nie zwycięży naszej silnej woli . Link do komentarza
retrofood Napisano 27 stycznia 2011 Udostępnij #524 Napisano 27 stycznia 2011 Cytat Stanowczo zaprzeczam, jakobym miała jakoweś swoje napoje wyskokowe podczas kuligu! Znaczy, na kulig się nie nadajesz... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 stycznia 2011 Autor Udostępnij #525 Napisano 27 stycznia 2011 Cytat Znaczy, na kulig się nie nadajesz... popracujemy nad Nią na miejscu .... Link do komentarza
daggulka Napisano 27 stycznia 2011 Autor Udostępnij #526 Napisano 27 stycznia 2011 chciałam tylko powiedzieć, że za 2 tygodnie o tej porze będę już spakowana zbierała się do łózia coby mieć duuuuużo godzin snu na zapas ... Link do komentarza
molytek Napisano 27 stycznia 2011 Udostępnij #527 Napisano 27 stycznia 2011 a ja będę, albo wkur..zona porządnie, bo nie wiem, czy urlop dostanę na piątek, albo już zrelaksowana, spokojna i trochę spakowana Link do komentarza
daggulka Napisano 27 stycznia 2011 Autor Udostępnij #528 Napisano 27 stycznia 2011 Cytat a ja będę, albo wkur..zona porządnie, bo nie wiem, czy urlop dostanę na piątek, albo już zrelaksowana, spokojna i trochę spakowana nie kracz ... będzie ok .... Link do komentarza
molytek Napisano 27 stycznia 2011 Udostępnij #529 Napisano 27 stycznia 2011 no. bo przecież, na szczęście, istnieje coś takiego, jak urlop na żądanie. i tyle mnie widzieli Link do komentarza
daggulka Napisano 27 stycznia 2011 Autor Udostępnij #530 Napisano 27 stycznia 2011 Cytat no. bo przecież, na szczęście, istnieje coś takiego, jak urlop na żądanie. i tyle mnie widzieli bardzo podoba mi się Twój tok myślenia ... Link do komentarza
molytek Napisano 28 stycznia 2011 Udostępnij #531 Napisano 28 stycznia 2011 15 dni Link do komentarza
daggulka Napisano 28 stycznia 2011 Autor Udostępnij #532 Napisano 28 stycznia 2011 za 2 tygodnie o tej porze będę piła kawkę i czekała na Rysia z którym podróżować na KulKĘ będę ... Link do komentarza
Baru Napisano 28 stycznia 2011 Udostępnij #533 Napisano 28 stycznia 2011 Cytat Znaczy, na kulig się nie nadajesz... Taż ja nie mówiłam, że ja nie będę pić przed wyjazdem na kulig i po powrocie .Ja nie będę spożywać jeno w trakcie, bo mi się za często skraplanie uczuć włącza przy spożyciu, a przy mrozie wystawiać doopę... ojjj nieeee....A w ogóle, dlaczemu akurat Retro głos zabiera, jak łon nie jedzie???? Cytat za 2 tygodnie o tej porze będę piła kawkę i czekała na Rysia z którym podróżować na KulKĘ będę ... A ja już nartować będę z Labasem, Blondiną i Małoletnim Złośliwcem .Jak dobrze pójdzie - oczywiście... Link do komentarza
daggulka Napisano 28 stycznia 2011 Autor Udostępnij #534 Napisano 28 stycznia 2011 Cytat A ja już nartować będę z Labasem, Blondiną i Małoletnim Złośliwcem .Jak dobrze pójdzie - oczywiście... noż kurde ... zawsze musisz być lepsza , co ? Link do komentarza
daggulka Napisano 29 stycznia 2011 Autor Udostępnij #535 Napisano 29 stycznia 2011 14 dni Link do komentarza
retrofood Napisano 29 stycznia 2011 Udostępnij #536 Napisano 29 stycznia 2011 Cytat 14 dni A co ja mam powiedzieć? Za ile dni...? Link do komentarza
daggulka Napisano 29 stycznia 2011 Autor Udostępnij #537 Napisano 29 stycznia 2011 Cytat A co ja mam powiedzieć? Za ile dni...? bedziesz odliczał dopiero do letniego , trudno ... Link do komentarza
Piczman Napisano 29 stycznia 2011 Udostępnij #538 Napisano 29 stycznia 2011 Ja też Link do komentarza
daggulka Napisano 29 stycznia 2011 Autor Udostępnij #539 Napisano 29 stycznia 2011 Cytat Ja też nie smutaj się .... wystarczy że ja się smutam ... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 29 stycznia 2011 Udostępnij #540 Napisano 29 stycznia 2011 Cytat noż kurde ... zawsze musisz być lepsza , co ? Daga mu weźmiemy komplet nart , załozymy po 1 każdy potem weźmiemy sie pod rękę i eyzyk fizyk pojedziemy. w razie czego jakoś dojdziemy na tych 2 nogach co ty na to? Wiesz jak sie polamiemy to nas zagipsuja w pozycji ginekologicznej i wrucimy na bagazniku dachowym Link do komentarza
bobiczek Napisano 29 stycznia 2011 Udostępnij #541 Napisano 29 stycznia 2011 Cytat jak sie polamiemy to nas zagipsuja w pozycji ginekologicznej no, pewnie, jeszcze na wszelki wypadek "becikowe" wypłacą z góry...... -Ech Ty niepoprawny , optymistyczny marzycielu - Link do komentarza
daggulka Napisano 29 stycznia 2011 Autor Udostępnij #542 Napisano 29 stycznia 2011 Cytat Daga mu weźmiemy komplet nart , załozymy po 1 każdy potem weźmiemy sie pod rękę i eyzyk fizyk pojedziemy wiesz ... ja mimo wszystko jednak chciałabym bardzo dożyć tych wnuków.... Cytat no, pewnie, jeszcze na wszelki wypadek "becikowe" wypłacą z góry...... -Ech Ty niepoprawny , optymistyczny marzycielu - Link do komentarza
retrofood Napisano 29 stycznia 2011 Udostępnij #543 Napisano 29 stycznia 2011 Cytat T A w ogóle, dlaczemu akurat Retro głos zabiera, jak łon nie jedzie???? Co, chce mnie jeszcze głosu pozbawić? To mało mię jeszcze pozbawiły? Co za dzień! Same sadysty siem znęcajom nade mną... Link do komentarza
daggulka Napisano 29 stycznia 2011 Autor Udostępnij #544 Napisano 29 stycznia 2011 Cytat Co, chce mnie jeszcze głosu pozbawić? To mało mię jeszcze pozbawiły? Co za dzień! Same sadysty siem znęcajom nade mną... Ty się ciesz , że najważniejszego Cię nie pozbawili.... Link do komentarza
Ciril Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij #545 Napisano 30 stycznia 2011 Szykujemy się już i pakujemy... Ja wezmę troszkę cytrynowego szaleństwa Link do komentarza
daggulka Napisano 30 stycznia 2011 Autor Udostępnij #546 Napisano 30 stycznia 2011 Cytat Szykujemy się już i pakujemy... Ja wezmę troszkę cytrynowego szaleństwa Nooooo, Ulka ... kamień z serca ... już się bałam , bo sie nie odzywasz i na sms nie odpisujesz ... ale żeby nie było - wierzyłam w Ciebie .... Link do komentarza
daggulka Napisano 31 stycznia 2011 Autor Udostępnij #547 Napisano 31 stycznia 2011 12 dni Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lutego 2011 Autor Udostępnij #548 Napisano 1 lutego 2011 11 dni Link do komentarza
Piczman Napisano 1 lutego 2011 Udostępnij #549 Napisano 1 lutego 2011 Plakietki już wydrukowane i pocięte.Czyli wszystko "prawie" po staremu Link do komentarza
daggulka Napisano 1 lutego 2011 Autor Udostępnij #550 Napisano 1 lutego 2011 Cytat Plakietki już wydrukowane i pocięte. Dziękujemy bardzo za plakietki .... Cytat Czyli wszystko "prawie" po staremu na to nie mam wpływu ..... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się