daggulka Napisano 25 sierpnia 2020 Udostępnij #151 Napisano 25 sierpnia 2020 49 minut temu, zenek napisał: Luz jest wtedy, gdy atmosfera jest dobra. Kiedy ludzie dobrze czują się na forum. Ja się dobrze czuję na Forum. A Ty nie? Link do komentarza
zenek Napisano 25 sierpnia 2020 Udostępnij #152 Napisano 25 sierpnia 2020 Przed chwilą, daggulka napisał: A Ty nie? Ja rezonuję, jak pudło rezonansowe. Ostatnio dużo fałszów, zamiast harmonii. Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2020 Udostępnij #153 Napisano 25 sierpnia 2020 1 minutę temu, zenek napisał: Ja rezonuję, jak pudło rezonansowe. Ostatnio dużo fałszów, zamiast harmonii. Od początku tygodnia jest zdecydowanie spokojniej, ciszej, bardziej bezkonfliktowo, rzeczowo i tematycznie. Mnie się podoba Link do komentarza
animus Napisano 25 sierpnia 2020 Udostępnij #154 Napisano 25 sierpnia 2020 7 godzin temu, bobiczek napisał: Panie i Panowie. Zbliżenie. Stawiam na zbliżenie. Musi się coś stać, inaczej odejdą z tego forum kolejni tu piszący. Jestem za, a nawet przeciw. Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2020 Udostępnij #155 Napisano 25 sierpnia 2020 Wszyscy się ładnie wyciszyli. I pięknie Link do komentarza
samum Napisano 25 sierpnia 2020 Udostępnij #156 Napisano 25 sierpnia 2020 A tak własciwie to o co idzie spór? 1 godzinę temu, daggulka napisał: Trzeba chyba transfuzję jakąś Znaczy, trzeba zawołać 0,7 zgłoś się! I wykapać po kropelce. Link do komentarza
zenek Napisano 26 sierpnia 2020 Udostępnij #157 Napisano 26 sierpnia 2020 12 godzin temu, daggulka napisał: Wszyscy się ładnie wyciszyli. I pięknie Jak się tu wycina niewygodne posty, to jest cisza. Link do komentarza
animus Napisano 26 sierpnia 2020 Udostępnij #158 Napisano 26 sierpnia 2020 14 godzin temu, samum napisał: A tak własciwie to o co idzie spór? O trzy palce. Link do komentarza
aru Napisano 9 września 2020 Udostępnij #159 Napisano 9 września 2020 miałem kilka razy taki komunikat: u mnie, czy u Was (Redakcjo) problem? używam Firefox'a Link do komentarza
animus Napisano 9 września 2020 Udostępnij #160 Napisano 9 września 2020 Mam to samo od dwóch godzin na Chrome. Czyszczenie historii pomaga. Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 września 2020 Udostępnij #161 Napisano 10 września 2020 Dzięki za informację. To komunikat o błędach serwera, czyli problem po naszej stronie. Zgłoszę problem. Pozdrawiam Marcin Link do komentarza
zenek Napisano 10 września 2020 Udostępnij #162 Napisano 10 września 2020 Już prosiłem kilka razy, by - zanim się podważa brutalnie kompetencje radzącego (cel: ośmieszenie go), zastanowić się, czy jest to forma sensowna, zamiast spokojnej argumentacji - ale znowu taka sytuacja wynikła. Tego typu działanie obniża rangę forum i odstręcza nowych uczestników - czy dojdzie to wreszcie do świadomości zarządzających forum. To nie ja tracę - bo jestem anonimowy. Traci forum. Co trochę odżyje dyskusja - zaraz wpada ktoryś z nieradzących, za to kontrujących. Może tak zastąpić atak na czyjeś propozycje ( w dodatku nieprawdziwie interpretowane a nawet fałszywie imputowane, wymyślone) - swoimi własnymi alternatywnymi propozycjami. I odnościć się do prawdziwych cytatów, a nie wymyślonych - przypisywanych drugim. Chyba że o to chodzi, żeby to forum zdychało, kiedy tylko zaczyna być trochę więcej postów! Nie odnosze sie personalnie, bo nie chcę więcej kwasow , ale chyba wiesz, Marcin, o co chodzi! Link do komentarza
aru Napisano 10 września 2020 Udostępnij #163 Napisano 10 września 2020 manipulatorek Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 września 2020 Udostępnij #164 Napisano 10 września 2020 @zenek jeśli masz uwagi do merytoryki postów to zgłaszaj. Proszę dbaj też o zwięzłość własnych wypowiedzi, bo czasem się gubię i nie wiem o co Ci chodzi. Link do komentarza
zenek Napisano 10 września 2020 Udostępnij #165 Napisano 10 września 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, Redakcja napisał: @zenek jeśli masz uwagi do merytoryki postów to zgłaszaj. Proszę dbaj też o zwięzłość własnych wypowiedzi, bo czasem się gubię i nie wiem o co Ci chodzi. No to krótko: Chodzi o to, by wiedzieć, kto chlewi na forum, a kto nie. Bo co trochę forum ożyje, to ktoś musi przygnoić. I to nie moja rola - tylko moderatora. Zgłaszam posty nieetyczne, niezgodne z konstytucją, i chamskie. Bo tych nie zauważal dość często moderator. 1 godzinę temu, aru napisał: manipulatorek A ty, aru, jak odpowiadasz w tematach, to się zastanow, o co ci chodzi. Bo albo nie myślisz, albo pijesz - innego wytłumaczenia nie ma na bezsensy, jakie wymyślasz i wypisujesz. I skoro się chwalisz, żeś wybudował wieloklatkowy wielopiętrowy budynek w 17 m-cy, chyba tak pisałeś ? - to tyś tu powinien wszystkich zastąpić z poradami we wszystkich tematach od fundamentów po dach i wykończeniówkę - a przynajmniej mhtyla zastąpić - a tu ani me ani be ani kukuryku. Za to przypieprzasz się do moich postów fałszując ich sens. Edytowano 10 września 2020 przez zenek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
aru Napisano 10 września 2020 Udostępnij #166 Napisano 10 września 2020 może ja pomogę Redakcji, chodzi o to, że wskazywanie standardów wypowiedzi na forum, ferowanie wyroków w każdej materii, w każdym wymiarze należą do niego, tylko do niego, mega małego manipulatorka, takiego pełnego pogardy kieszonkowego imperatorka w swym mikrokosmosiku, któremu ktoś śmie zwrócić uwagę, ba zakwestionować jego słowa objawione, taki permanentny "on nigdy, oni zawsze", z dużej litery to można użyć określenia - Mega Projektor z ultrawrażliwym ego, wręcz narcystycznym, który będzie kręcił do samego końca, nie zważając ze zerwie gwint, że kot przezeń przekręcany od razu puszcza wielopawia, w końcu CH... pełną gębą, różniący się tylko od pewnej innej osoby, tym, że nie przeklina, co dla mnie nie powinno być tu żadnym kryterium rozdzielającym, taka to osoba czuje się lokalnym mesjaszem, który będzie nauczał kultury na forum to jest moje zdanie 27 minut temu, zenek napisał: ....... Zgłaszam posty nieetyczne, niezgodne z konstytucją, i chamskie. Bo tych nie zauważal dość często moderator. ...... tak od 6'39'' Link do komentarza
zenek Napisano 10 września 2020 Udostępnij #167 Napisano 10 września 2020 czy Redakcja znajduje wyżej chamstwo? czy muszę wskazać? dokładnie wyzywanie? 17 minut temu, aru napisał: czuje się lokalnym mesjaszem, który będzie nauczał kultury na forum I nie uczę tu nikogo kultury, bo taki jak ty nigdy jej nie zdobędzie. Jak atakujecie bez sensu - to się bronię. I to normalne, że zarzut można postawić w jednym słowie, na tym polega hejt, jego łatwość - a obronić się tak nie da. To też powinna Redakcja wiedzieć. 20 minut temu, aru napisał: końcu CH... pełną gębą, różniący się tylko od pewnej innej osoby, tym, że nie przeklina, co dla mnie nie powinno być tu żadnym kryterium rozdzielającym, Jak porównujesz tu do "zbanowanego dożywotnio", bo nie chcę mu robić przykrości używając w kontekście jego nicka - to masz 5% jego wiadomości, i chyba promile jego punktów - wieć milcz, skoro piszesz maksymy o oszczędności wypowiedzi! Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 września 2020 Udostępnij #168 Napisano 10 września 2020 I co ja mam zrobić? Ręce opadają. Link do komentarza
aru Napisano 10 września 2020 Udostępnij #169 Napisano 10 września 2020 12 minut temu, Redakcja napisał: I co ja mam zrobić? Ręce opadają. chyba spadają z klawiatury... co masz zrobić? banał: 1. złóż samokrytykę, że nie doceniasz poświecenia przyszłego klienta Powązek 2. uderz się w pierś, że moderatorem zrobiłeś @bajbaga, dołacz to do w/w samokrytyki 3. zrób Projektora SUPERMODRATOREM, żeby mógł uczciwie korygować wpisy każdego, nawet Szanownej Redakcji 4. dołóż możliwość banowania i uzdrawiania, moce przerobowe ma, nie zna tylko haseł dostępu 5. podążaj za naukami mesjasza 6. na koniec - usuń się w cień, cień Mega Projektora 7. w finale, zostań mnichem (czacha już od dawna gotowa, kwestia kiecki), a MP daj pełnię władzy godną mikroimperatora, rozważ, czy nie oddać mu całkowicie swojej pracy to tak na cito, potem możemy rozwijać to dalej... ..... ps spadam na zakupy (alkoholowe, a jakże) Link do komentarza
zenek Napisano 10 września 2020 Udostępnij #170 Napisano 10 września 2020 20 minut temu, Redakcja napisał: I co ja mam zrobić? Ręce opadają Dobra - współczuję. co zrobić? - sugeruję - prześledzić nowy temat : ... i zobaczyć cały spór jak na dłoni...zobaczysz, kto zatatakował i jak...i kto sie bronił i jak... tyle - i widać, jak morduje się tematy zamiast dyskutowania problemów - wg mnie, oczywiście - no i powiesz może, kto wg ciebie - i co zawalił - ja chętnie się dowiem, co tam głupio napisałem, jeśli napisałem.... Prawda wyzwala przecież... Wspołczuję - bo to 30 postów ... Link do komentarza
podczytywacz Napisano 10 września 2020 Udostępnij #171 Napisano 10 września 2020 2 godziny temu, Redakcja napisał: Proszę dbaj też o zwięzłość własnych wypowiedzi, bo czasem się gubię i nie wiem o co Ci chodzi. Myślałem, że TYLKO JA po reaktywacji zenka się gubię..., myślałem, że to nowi userzy, wpadający tu z problemami się gubią, że to kilka innych osób czuje się zagubiona... 40 minut temu, Redakcja napisał: I co ja mam zrobić? Teraz nic ... cierpieć dolę... był czas na reakcję... parę lat temu... aru! szacun!!! opis rzeczonego jest 1000/10!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2020 Udostępnij #172 Napisano 10 września 2020 1 godzinę temu, zenek napisał: Dobra - współczuję. co zrobić? - sugeruję - prześledzić nowy temat : Prześledziłam. Zacząłeś Ty głupimi insynuacjami o alkoholu w stosunku do aru. Link do komentarza
aru Napisano 10 września 2020 Udostępnij #173 Napisano 10 września 2020 1 godzinę temu, zenek napisał: Dobra - współczuję. co zrobić? - sugeruję - prześledzić nowy temat : ... i zobaczyć cały spór jak na dłoni...zobaczysz, kto zatatakował i jak...i kto sie bronił i jak... tyle - i widać, jak morduje się tematy zamiast dyskutowania problemów - wg mnie, oczywiście - no i powiesz może, kto wg ciebie - i co zawalił - ja chętnie się dowiem, co tam głupio napisałem, jeśli napisałem.... Prawda wyzwala przecież... Wspołczuję - bo to 30 postów ... tia już widzę jak Redakcja rzuca się w wir lektury, proponuję przed snem, to gotowy scenariusz na sequel filmu akcji Śmierć w Wenecji @zenek nie mazgaj się, nie becz, chłopaki nie płaczą ale zgłoś, zgłoś, ratuj Konstytucję i swoje prawa do inności, zgłaszaj... Link do komentarza
podczytywacz Napisano 10 września 2020 Udostępnij #174 Napisano 10 września 2020 43 minuty temu, daggulka napisał: Prześledziłam. Zacząłeś Ty głupimi insynuacjami o alkoholu w stosunku do aru. Nie jesteś logiczna i obiektywna ... oczywiście według rzeczonego... wcześniej nie jeden raz to wyartykułował... Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2020 Udostępnij #175 Napisano 10 września 2020 Przed chwilą, podczytywacz napisał: Nie jesteś logiczna i obiektywna ... oczywiście według rzeczonego... Według rzeczonego mogę być nawet Kubą Rozpruwaczem ... życie, nie dogodzisz każdemu Przed chwilą, podczytywacz napisał: wcześniej nie jeden raz to wyartykułował... Wiem, wiem ... tylko Zenobiusz nasz kochany ... Słońce Narodu ... wrrrróć (ten tytuł już zarezerwowany) ... Słońce Forum naszego jest w pełni obiektywny, logiczny i rzeczowy. Szkoda, że bezobjawowo Link do komentarza
podczytywacz Napisano 10 września 2020 Udostępnij #176 Napisano 10 września 2020 2 minuty temu, daggulka napisał: Szkoda, że bezobjawowo Nie za często się turlam, ale przeturlałaś mnie Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2020 Udostępnij #177 Napisano 10 września 2020 12 minut temu, podczytywacz napisał: Nie za często się turlam, ale przeturlałaś mnie Przepraszam Link do komentarza
zenek Napisano 10 września 2020 Udostępnij #178 Napisano 10 września 2020 1 godzinę temu, daggulka napisał: Prześledziłam. Zacząłeś Ty głupimi insynuacjami o alkoholu w stosunku do aru. No to wymień okulary - i jeszcze raz prześledź. Choć nie - przecież ty nie umiesz inaczej - sławetny subiektywny obiektywizm Zanim przeczytasz - już wiesz 1 godzinę temu, aru napisał: ale zgłoś, zgłoś, ratuj Konstytucję i swoje prawa do inności, zgłaszaj... 3 godziny temu, aru napisał: ps spadam na zakupy (alkoholowe, a jakże) widać już popiłeś - i piszesz 53 minuty temu, podczytywacz napisał: Nie jesteś logiczna i obiektywna tak 50 minut temu, daggulka napisał: Według rzeczonego mogę być nawet Kubą Rozpruwaczem No to by było COŚ - a tak to tylko mała uparta kłamczucha 48 minut temu, podczytywacz napisał: Nie za często się turlam, ale przeturlałaś mnie a pieluszkę zmieniła? 35 minut temu, daggulka napisał: Przepraszam No nie zmieniła Link do komentarza
podczytywacz Napisano 10 września 2020 Udostępnij #179 Napisano 10 września 2020 1 godzinę temu, zenek napisał: a pieluszkę zmieniła? Tobie po każdym turlaniu zmieniają pieluszkę?????? Niezły masz PRZERÓB... no, no, nooo.. cztery w powyższym poście... Link do komentarza
aru Napisano 10 września 2020 Udostępnij #180 Napisano 10 września 2020 jako, że to temat zapytanie do administratora to proszę nie śmiecić personalnie a że tu (też) można pisać co ma Redakcja robić (nie o to prosić, o nie, tu zgadzam się z @zenek) to ma postawić taki wirtualny mizbeach co by było gdzie czcić Wielkiego (wykluczonego) Ducha, legendę Forum, Wielkiego Bluzgacza, mentora Maga Projektora i pretorian, Posiadacza niezmierzonej wiedzy (poczułem się wyróżniony stwierdzeniem, że może mam z 5%teo co On), a o ilości punktów takiej, gdzie nieskończoność to zaledwie pierwszy krok małego człowieczka w jego 100letniej karierze chodziarza (nota bene zdobywcy 30 złotych medali olimpijskich i 120 mistrzostw, też złotych, świata); Tajnego Wielkiego Mistrza Horda Jurys to serio, bez jaj - Redakcja ma ostatnia szansę na rehabilitację, niech jej nie zmarnuje 120 mistrzostw świata dla precyzji... i ok 1000 krajowych, też złotych... Link do komentarza
zenek Napisano 10 września 2020 Udostępnij #181 Napisano 10 września 2020 29 minut temu, aru napisał: to serio, bez jaj No wiem, że serio.... ale... - o co, k...., chodzi ???????????? Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2020 Udostępnij #182 Napisano 10 września 2020 2 godziny temu, zenek napisał: Zanim przeczytasz - już wiesz W życiu. Czasem nawet jak Ciebie czytam, to nie wiem 32 minuty temu, aru napisał: jako, że to temat zapytanie do administratora to proszę nie śmiecić personalnie a że tu (też) można pisać co ma Redakcja robić (nie o to prosić, o nie, tu zgadzam się z @zenek) to ma postawić taki wirtualny mizbeach co by było gdzie czcić Wielkiego (wykluczonego) Ducha, legendę Forum, Wielkiego Bluzgacza, mentora Maga Projektora i pretorian, Posiadacza niezmierzonej wiedzy (poczułem się wyróżniony stwierdzeniem, że może mam z 5%teo co On), a o ilości punktów takiej, gdzie nieskończoność to zaledwie pierwszy krok małego człowieczka w jego 100letniej karierze chodziarza (nota bene zdobywcy 30 złotych medali olimpijskich i 120 mistrzostw, też złotych, świata); Tajnego Wielkiego Mistrza Horda Jurys to serio, bez jaj - Redakcja ma ostatnia szansę na rehabilitację, niech jej nie zmarnuje 120 mistrzostw świata dla precyzji... i ok 1000 krajowych, też złotych... Noż nie przy jedzeniu, cholerka ... zakrztusiłam się ogórkową A że nie wzięłam jeszcze wziewów na astmę wieczorem, to mi się wszystko pościskało i nie mogłam oddychać długą chwilę Chcesz mnie zabić!!!??? I nie podsuwaj Zenkowi takich pomysłów ... jeszcze weźmie serio i se postawi ołtarzyk w stołowym Link do komentarza
zenek Napisano 10 września 2020 Udostępnij #183 Napisano 10 września 2020 (edytowany) 11 minut temu, daggulka napisał: I nie podsuwaj Zenkowi takich pomysłów ... jeszcze weźmie serio i se postawi ołtarzyk w stołowym z aru jako Trollem?? może takim muzykalnym: ładny? Edytowano 10 września 2020 przez zenek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2020 Udostępnij #184 Napisano 10 września 2020 (edytowany) 9 minut temu, zenek napisał: z aru jako Trollem?? może takim muzykalnym: ładny? Nie wiem. Nie wkleiłeś jak człowiek. Nie widać. Skąd ja wiem, że mi jakiegoś trojanka nie chcesz zapodać? Tu powinna być emotka: [nieufna] ... ale nie ma Dobra Kochani. Pośmialiśmy się. I spać. Jutro mam nadzieję, będzie wyczyszczone, bo obciach. Prawda, Zenuś? Na drugi raz się nie użalaj i nie skarż jak idol Twój niegdyś, tylko mężczyzną bądź I będzie git Edytowano 10 września 2020 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
podczytywacz Napisano 10 września 2020 Udostępnij #185 Napisano 10 września 2020 9 minut temu, daggulka napisał: Skąd ja wiem, że mi jakiegoś trojanka nie chcesz zapodać? To tylko autoportret zenka-muzykanta... Link do komentarza
zenek Napisano 11 września 2020 Udostępnij #186 Napisano 11 września 2020 (edytowany) 13 godzin temu, daggulka napisał: Jutro mam nadzieję, będzie wyczyszczone, bo obciach. Prawda, Zenuś? Na drugi raz się nie użalaj i nie skarż jak idol Twój niegdyś, tylko mężczyzną bądź I będzie git obciach jest - postępowa zołza prawi seksistowskie morały nt. męskości. No to jeszcze powiedz - na którym numerze plci mam się wzorować - jest ich ponad 50 podobno. To nawet będzie ciekawe, ktorą to płeć uważasz za wzorcową, jeśli idzie o dopasowanie do: 13 godzin temu, daggulka napisał: mężczyzną bądź I będzie git I czy np profil budowlany forum ma tu jakieś znaczenie - no bo wtedy np. "zołza traktorzystka" też by była jakimś wzorem : dla bliższych twojemu numerowi płci Edytowano 11 września 2020 przez zenek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 11 września 2020 Udostępnij #187 Napisano 11 września 2020 Wygląda to na styl „moje musi być na wierzchu”. Zapewniam, że 99% ludzi nie wie o co Wam chodzi. Proponuję dystans do siebie, do Forum. Zbyt duże emocje nie są dobrym doradcą. Na koniec - TO JEST FORUM BUDOWLANE! I tego się trzymajmy. Link do komentarza
MrTomo Napisano 17 września 2020 Udostępnij #188 Napisano 17 września 2020 Dnia 11.09.2020 o 12:49, Redakcja napisał: Na koniec - TO JEST FORUM BUDOWLANE! Kiedyś było. Link do komentarza
daggulka Napisano 18 września 2020 Udostępnij #189 Napisano 18 września 2020 Forum się krzaczy ... errory jakieś wyskakują co chwilę Tak tylko ... zgłaszam Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2020 Udostępnij #190 Napisano 20 września 2020 Noż szlag mnie trafi. Napisałam post, klikam "zapisz" i ... errrory jakieś znowu. Foch .... nie piszę Naprawdę u was w porządku i tylko u mnie krzaczy? Jeśli tak, to byłby niewątpliwie zły znak ... dla mnie zły Link do komentarza
gawel Napisano 20 września 2020 Udostępnij #191 Napisano 20 września 2020 Też tak mam ale myślałem ze to wina mojego internetu Link do komentarza
joks Napisano 21 września 2020 Udostępnij #192 Napisano 21 września 2020 Też mam errory , coś się kiepści w nadawaniu . Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 września 2020 Udostępnij #193 Napisano 21 września 2020 Dzień dobry, mamy problemy z przepustowością serwerów. Zgłaszałem ten problem, ale widać nieskutecznie. Dziękuję za informacje. Pozdrawiam Marcin Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 września 2020 Udostępnij #194 Napisano 21 września 2020 Po przejrzeniu Forum przyznaję - jest źle Napiszę, jak będę wiedział, kiedy problem serwera zostanie rozwiązany. Link do komentarza
daggulka Napisano 7 października 2020 Udostępnij #195 Napisano 7 października 2020 Errory jakieś znowu Link do komentarza
joks Napisano 7 października 2020 Udostępnij #196 Napisano 7 października 2020 35 minut temu, daggulka napisał: Errory jakieś znowu A już myślałem że mi laptop siada.... Link do komentarza
bobiczek Napisano 25 października 2020 Udostępnij #197 Napisano 25 października 2020 Chciałem podpytać w temacie klubów. Co to jest "KOSZ". Czy to jest miejsce gdzie wywala się odpowiedzi z dyskusji z tematów, które zawierają treści niezgodne z regulaminem? Link do komentarza
animus Napisano 25 października 2020 Udostępnij #198 Napisano 25 października 2020 14 minut temu, bobiczek napisał: Chciałem podpytać w temacie klubów. Co to jest "KOSZ". To miejsce gdzie wpisy propagujące treści niezgodne z regulaminem np. wulgaryzmy są wyrzucane i są tam jeszcze przez chwilę, zanim nie zostaną usunięte całkowicie. Link do komentarza
bobiczek Napisano 25 października 2020 Udostępnij #199 Napisano 25 października 2020 9 minut temu, animus napisał: To miejsce gdzie wpisy propagujące treści niezgodne z regulaminem np. wulgaryzmy są wyrzucane i są tam jeszcze przez chwilę, zanim nie zostaną usunięte całkowicie. A kto je wywala i decyduje czy są wulgarne? Link do komentarza
animus Napisano 25 października 2020 Udostępnij #200 Napisano 25 października 2020 1 minutę temu, bobiczek napisał: A kto je wywala i decyduje czy są wulgarne? Wywalić może Administrator, moderator oraz założyciel klubu. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się