daggulka Napisano 19 czerwca 2010 Udostępnij #1 Napisano 19 czerwca 2010 Proszszsszszzzz....... Link do komentarza
ashantess Napisano 20 czerwca 2010 Udostępnij #2 Napisano 20 czerwca 2010 Tak się tylko zapytam...a moderator to nie człowiek? To, że może moderować, nie znaczy chyba, że zatracił zdolność myślenia i wyrażania własnych opinii...Moderowanie moderowaniem, to tylko czynność. Przecież forum jest po to, żeby pisać. Jak moderator to ma się ograniczyć do poprawiania błędów ortograficznych i przesuwania tematów? Dziękuję za uwagę Link do komentarza
daggulka Napisano 20 czerwca 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 20 czerwca 2010 Moje pytanie ukierunkowane było konkretnie na stronniczość moderatora - przede wszystkim w sytuacjach konfliktowych.I wykonałam ją po dyskusji na ten temat ponieważ ciekawa byłam poglądów innych forumowiczów - nie z zawiści jak niektórzy to odebrali.A już na pewno nie było moim celem urażenie kogokolwiek . Link do komentarza
ashantess Napisano 20 czerwca 2010 Udostępnij #4 Napisano 20 czerwca 2010 Cytat Moje pytanie ukierunkowane było konkretnie na stronniczość moderatora - przede wszystkim w sytuacjach konfliktowych.I wykonałam ją po dyskusji na ten temat ponieważ ciekawa byłam poglądów innych forumowiczów - nie z zawiści jak niektórzy to odebrali.A już na pewno nie było moim celem urażenie kogokolwiek . Jeśli chodzi o mnie, to moderator z jednej strony powinien wykonywać swoje funkcje, ale przeciez to nie znaczy, ze nie moze sie wypowiadac. A sytuacje konfliktowe trzeba po prostu ugodowo rozwiązywać Link do komentarza
coolibeer Napisano 20 czerwca 2010 Udostępnij #5 Napisano 20 czerwca 2010 moderator powinien dawać przykład a nie mieć sieczkę w głowie... Link do komentarza
animus Napisano 20 czerwca 2010 Udostępnij #6 Napisano 20 czerwca 2010 Cytat moderator powinien dawać przykład a nie mieć sieczkę w głowie... Moderator pilnuje regulaminu ,ale to taki sam człowiek jak my i rączki go swędzą czasem. A dyskusja często prowadzi do kłótni ,przecież nie można ciągle jeden drugiemu du ... lizać dopiero była by nuda . Link do komentarza
coolibeer Napisano 20 czerwca 2010 Udostępnij #7 Napisano 20 czerwca 2010 Cytat Moderator pilnuje regulaminu ,ale to taki sam człowiek jak my i rączki go swędzą czasem. A dyskusja często prowadzi do kłótni ,przecież nie można ciągle jeden drugiemu du ... lizać dopiero była by nuda . Masz rację ale dobre i to wpiszesz d**a w google i wyskoczy cała prawda Link do komentarza
Barbossa Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #8 Napisano 21 czerwca 2010 nie ma co się oburzać, często moderatorzy to despoci, tu tego raczej nie mamy więc nie ma o co kruszyć kopii,fakt, ze zachowuje się jak człowiek pozwala, jak człowiekowi, dowalić, w momencie kiedy się nie zgadzaszmyślę, że to fair Link do komentarza
Swierol Napisano 20 maja 2024 Udostępnij #9 Napisano 20 maja 2024 (edytowany) Dnia 20.06.2010 o 22:13, animus napisał: A dyskusja często prowadzi do kłótni ,przecież nie można ciągle jeden drugiemu du ... lizać dopiero była by nuda . Tylko źle się dzieje jak moderator i redakcja są z tej sami grupy i konta swoim oponentom usuwają. To nie jest nuda, to upadek tych że osób. Edytowano 20 maja 2024 przez Swierol (zobacz historię edycji) Link do komentarza
podczytywacz Napisano 20 maja 2024 Udostępnij #10 Napisano 20 maja 2024 Możesz dokładniej napisać co masz na myśli pisząc: 1 godzinę temu, Swierol napisał: moderator i redakcja są z tej sami grupy Co to jest ta GRUPA... Według mnie to grupa dbających o porządek NA SWOIM FORUM, czy też NA SWOIM WĄTKU... czyli wszystko OK!!! 1 godzinę temu, Swierol napisał: konta swoim oponentom usuwają Nie oponentom, tylko userom, którzy deklarację, że warunki narzucone regulaminem będą przestrzegać - podpisali z rozpędu i tak dla jaj... I mają te warunki... gdzieś tam... Poza tym przypominam, że te "dyskusje", najczęściej doprowadzające do banów i usuwania kont, zdarzają się w Hyde parku... czyli na zadoopiu właściwego, budowlanego forum Link do komentarza
Swierol Napisano 20 maja 2024 Udostępnij #11 Napisano 20 maja 2024 8 godzin temu, podczytywacz napisał: Poza tym przypominam, że te "dyskusje", najczęściej doprowadzające do banów i usuwania kont, zdarzają się w Hyde parku... czyli na zadoopiu właściwego, budowlanego forum Czyli 90% postów tego forum pojawia się na zadoopiu. Brawo:) Co ja tu robie..... Link do komentarza
podczytywacz Napisano 20 maja 2024 Udostępnij #12 Napisano 20 maja 2024 No właśnie... Co Ty tu robisz... 1 Link do komentarza
Swierol Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #13 Napisano 21 maja 2024 Lubię czasami popatrzeć lub sobie nawet wyobrazić jak komuś piana z pyska leci Link do komentarza
podczytywacz Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #14 Napisano 21 maja 2024 A komuś leci? Jakbyś lepiej widział, to zobaczyłbyś, jak Z POLITOWANIEM kiwamy głowami... 3 Link do komentarza
Swierol Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #15 Napisano 21 maja 2024 2 minuty temu, podczytywacz napisał: A komuś leci? Jakbyś lepiej widział, to zobaczyłbyś, jak Z POLITOWANIEM kiwamy głowami... Link do komentarza
Buster Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #16 Napisano 21 maja 2024 ".......ubrany był zaś w krótką marynarkę, Kruczek więc schwycił za nie osłoniony marynarką kort, przejął kort, chwycił za nankin, przejął nankin, chwycił za skórę, przejął skórę i dopiero poczuwszy pełno w pysku począł potrząsać wściekle łbem i targać." Nie wiem czemu przypomniały mi się "Szkice Węglem" H. Sienkiewicza. Link do komentarza
podczytywacz Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #17 Napisano 21 maja 2024 11 minut temu, Swierol napisał: Śmiej się... z siebie się śmiejesz... 1 Link do komentarza
Swierol Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #18 Napisano 21 maja 2024 49 minut temu, podczytywacz napisał: Śmiej się... z siebie się śmiejesz... Smieje się że już nawet Ty z politowaniem kiwasz nad NIĄ głową. To że ja od dawno to raczej jasne. Link do komentarza
podczytywacz Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #19 Napisano 21 maja 2024 Widzę, że nie rozumiesz pisanego Przeczytaj jeszcze raz mój post, zobacz do czego się odniosłem, POMYŚL przez chwilę - może dwie, przeczytaj to swoje i znowu zastanów się... No, i teraz jeszcze raz napisz to, co chciałeś napisać - tylko po polsku, ze znakami interpunkcyjnymi... Link do komentarza
Swierol Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #20 Napisano 21 maja 2024 7 minut temu, podczytywacz napisał: Widzę, że nie rozumiesz pisanego Przeczytaj jeszcze raz mój post, zobacz do czego się odniosłem, POMYŚL przez chwilę - może dwie, przeczytaj to swoje i znowu zastanów się... No, i teraz jeszcze raz napisz to, co chciałeś napisać - tylko po polsku, ze znakami interpunkcyjnymi... Słuchaj. Jak nie nadążasz to po prostu przestań pisać. Chciałeś wziąć udział w dyskusji a tylko trollujesz. Idź na herbatę. Link do komentarza
retrofood Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #21 Napisano 21 maja 2024 24 minuty temu, Swierol napisał: Smieje się że już nawet Ty z politowaniem kiwasz nad NIĄ głową. To że ja od dawno to raczej jasne. Kurna, wyobraźnię masz lepszą niż nawet Macierewicz... 1 Link do komentarza
podczytywacz Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #22 Napisano 21 maja 2024 46 minut temu, Swierol napisał: Słuchaj Słucham, czytam i nadal widzę Twoje ograniczenia w rozumieniu pisanego Nie trolluję, tylko skłaniam DO MYŚLENIA... o tym gdzie jesteś, co można, co wypada... 2 Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #23 Napisano 21 maja 2024 Czytam i zastanawiam się o co chodzi i do czego prowadzi ta sytuacja. @Swierol walczysz o lepsze jutro, aby była sprawiedliwość a winni ukarani. Pod takimi postulatami się podpisuję. Jeszcze nie wiem czy osiągniesz sukces, ale trzymam kciuki. Teraz o moim podejściu. Jestem daleki od banowania i robię to w ostateczności. Czy Gawel zasłużył na bana? Na podstawie jego wpisów oceniam, że tak. Proponuję wrócić do codzienności, gdzie forumowicze chętnie radzą w tematach związanych z budownictwem a jeśli nie mają wiedzy lub ochoty rozmawiają w przyjaznej atmosferze w Hyde Parku. Tu kilka nowych tematów, w których mógłbyś się wypowiedzieć i pomóc: https://forum.budujemydom.pl/topic/44865-szczelny-przepust-pe40/ https://forum.budujemydom.pl/topic/44873-problem-z-dokręceniem-misy-wc/ https://forum.budujemydom.pl/topic/44870-wieszanie-szafek-w-ceglanych-ścianach/ Miłego dnia 😎 Marcin Link do komentarza
Swierol Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #24 Napisano 21 maja 2024 (edytowany) 17 minut temu, Redakcja napisał: Dobrze prawisz. Nie chodzi o karanie winnych tylko o wprowadzenie zmian. Bardzo dobrze wiesz jakie zmiany mam na myśli. Jak ona przestanie być moderatorem to myślę, ze wiele się zmieni. Same zloty i spontaniczne odliczanie dni do nich nie rozkręci tego forum. Tylko, że nawet w sądach jest prokurator (prokuratorka) i adwokat. W tym przypadku zabrakło Ci jaj - takie jest moje zdanie, przykro mi. Edytowano 21 maja 2024 przez Swierol (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #25 Napisano 21 maja 2024 Czyli chodzi o osobiste pretensje do Onej. Tu nie pomogę, Ona ma pełne moje poparcie. Daj znać, jakbyś chciał usunąć konto z tego złego forum 🫡 Marcin 2 Link do komentarza
demo Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #26 Napisano 21 maja 2024 5 minut temu, Redakcja napisał: Czyli chodzi o osobiste pretensje do Onej. Tak się nieśmiało wtracę, czy Ona to Daga? A jeśli tak to gdzie znów narozrabiała?. Link do komentarza
bobiczek Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #27 Napisano 21 maja 2024 11 minut temu, demo napisał: Tak się nieśmiało wtracę, czy Ona to Daga? A jeśli tak to gdzie znów narozrabiała?. Panie złoty. Cię ominęła taka atrakcyjna awantura. Mnie zresztą też. A niby wszyscy koledzy, brawo, a jak przyjdzie coś atrakcyjnego, to nikt! Nikt nie powiadomił.... Ech .. Link do komentarza
retrofood Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #28 Napisano 21 maja 2024 7 minut temu, bobiczek napisał: , a jak przyjdzie coś atrakcyjnego, to nikt! Nikt nie powiadomił.... Ech .. sam widzisz, że zbyt długo na ogródku nie można przebywać. Bo panta rei... Link do komentarza
aru Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #29 Napisano 21 maja 2024 tudzież sobie odpuścić pisaninę, bo i tak uj z tego , a lepsze samopoczucie gwarantowane Link do komentarza
zenek Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #30 Napisano 21 maja 2024 3 godziny temu, Redakcja napisał: Ona ma pełne moje poparcie. Daj znać, jakbyś chciał usunąć konto z tego złego forum tak - żeby o jednego było mniej? widzę, że im mniej forumowiczów, tym lepiej ciekawe założenie w kontekście - ile pisze Dnia 20.06.2010 o 09:28, daggulka napisał: Moje pytanie ukierunkowane było konkretnie na stronniczość moderatora przecież wiadomo, że moderator forum powinien być obiektywny i beztronny ale Daga - jesteś mistrzynią subiektywnej obiektywności z zerem tolerancji - i nic z tym nie robisz twoje pytanie: czy moderator forum powinien być obiektywny i beztronny? to tak , jakby złodziej krzyczał: Łapaj, złodzieja!!! Link do komentarza
Swierol Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #31 Napisano 21 maja 2024 5 godzin temu, Redakcja napisał: Czyli chodzi o osobiste pretensje do Onej. Tu nie pomogę, Ona ma pełne moje poparcie. Daj znać, jakbyś chciał usunąć konto z tego złego forum 🫡 Marcin Próbowałem wzbudzić w Tobie iskrę samodzielności ale strach Cię opętał. Skąd to poparcie? Może podaj jakieś liczby? Może ta ja czegoś nie rozumiem, nie widzę, jestem w błędzie? Link do komentarza
aru Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #32 Napisano 21 maja 2024 3 minuty temu, Swierol napisał: .... Może podaj jakieś liczby? Może ta ja czegoś nie rozumiem, .... 7, 12, 19, 23, 34, 49, i tak - nie czegoś a nic nie rozumiesz 1 godzinę temu, zenek napisał: ..... czy moderator forum powinien być obiektywny i beztronny? to tak , jakby złodziej krzyczał: Łapaj, złodzieja!!! jeden dostanie po pysku i to w zupełności wystarczy, drugi po ryju, a niewiele to pomoże, ot i tyle 1 Link do komentarza
Swierol Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #33 Napisano 21 maja 2024 11 minut temu, aru napisał: 7, 12, 19, 23, 34, 49, i tak - nie czegoś a nic nie rozumiesz jeden dostanie po pysku i to w zupełności wystarczy, drugi po ryju, a niewiele to pomoże, ot i tyle Traktują Cię jako pożytecznego idiotę i dlatego tu jeszcze jesteś. Zrozum to. 2 Link do komentarza
aru Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #34 Napisano 21 maja 2024 i styknie, nie szukam nic więcej, dziś to wyjątek, bo podoba mi się tu i teraz, a jutro? kto wie... pewnie jak ostatnio Link do komentarza
retrofood Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #35 Napisano 21 maja 2024 40 minut temu, aru napisał: 7, 12, 19, 23, 34, 49, i tak - Czemu podajesz bez dodatkowej? Obstawiam. Link do komentarza
podczytywacz Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #36 Napisano 21 maja 2024 4 minuty temu, retrofood napisał: Obstawiam. Jak załapiesz kasę z jakiejś niezłej kumulacji to może zorganizujesz super zlot - w jakimś super ośrodku, z super SPA, z super dostawą (obowiązkową!!!) WSKAZANYCH userów... Nie będzie tłumaczenia że chory (pełna super opieka medyczna!!!), nie ma czasu, bo pracuje (super L44, a nawet L444!) - w sumie ; stawiennictwo obowiązkowe... Moderatorzy również będą obecni Tak bym to widział Link do komentarza
podczytywacz Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #38 Napisano 21 maja 2024 (edytowany) 49 minut temu, Swierol napisał: Traktują Cię jako pożytecznego idiotę i dlatego tu jeszcze jesteś. Zrozum to. Te słowa powinieneś powiedzieć do swojego lustra... Po tym co napisałeś tu i ówdzie - tylko to tłumaczy Twoją obecność... 2 minuty temu, aru napisał: jest to opcja To wrzuć ten dodatkowy, o którym pisał retro Edytowano 21 maja 2024 przez podczytywacz (zobacz historię edycji) Link do komentarza
zenek Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #39 Napisano 21 maja 2024 3 godziny temu, aru napisał: jeden dostanie po pysku i to w zupełności wystarczy, drugi po ryju, a niewiele to pomoże, ot i tyle rozumiem twoją codzienność w pobliskiej knajpie - ale po co ten prymityw ładujesz na forum? pozostań tam z tymi mordami i ryjami doproś tych, co im się to podoba Link do komentarza
aru Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #40 Napisano 21 maja 2024 no sam widzisz, masz po ryju, a nie rozumiesz Link do komentarza
zenek Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #41 Napisano 21 maja 2024 2 godziny temu, podczytywacz napisał: Te słowa powinieneś powiedzieć do swojego lustra... Stachu - daj spokój z tym lustrem co chwila komuś radzisz przeglądanie się ... sam tak wysiadujesz i pytasz?: Lustereczko, powiedz przecie, czy Stach jest najpiekniejszy i najmądrzejszy na świecie? - a lusterko taktownie milczy... Link do komentarza
zenek Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #43 Napisano 21 maja 2024 (edytowany) 41 minut temu, aru napisał: no sam widzisz, masz po ryju, a nie rozumiesz Może tacy jak ty - są lubiani przez @Redakcja i @daggulka bo tak jedziesz nisko, i nikt cię nie temperuje nie lubię prostactwa i prostaków oczywiście w dodatku w stanie wskazującym więc pogadaj z kim innym Edytowano 21 maja 2024 przez zenek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #44 Napisano 21 maja 2024 10 godzin temu, bobiczek napisał: Panie złoty. Cię ominęła taka atrakcyjna awantura. Mnie zresztą też. A niby wszyscy koledzy, brawo, a jak przyjdzie coś atrakcyjnego, to nikt! Nikt nie powiadomił.... Ech .. Telefon znowu zostawiłeś na noc w garażu to cię ominęła leć do garażu bo dzwonię Link do komentarza
demo Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #45 Napisano 21 maja 2024 Cytat czy moderator forum powinien być obiektywny i beztronny? Taki jest tytuł tego wątku. Odpowiadam. Tak Dagmaro, moderator powinien być obiektywny i tron też mu do niczego niepotrzebny. Jeszcze by tego brakowało, żeby nieobiektywna Daga siedziała na tronie i rozdzielała na lewo i prawo bany, jak ktoś napisał - jak caryca jakaś. 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 21 maja 2024 Autor Udostępnij #46 Napisano 21 maja 2024 10 minut temu, demo napisał: Taki jest tytuł tego wątku. Odpowiadam. Tak Dagmaro, moderator powinien być obiektywny i tron też mu do niczego niepotrzebny. Jeszcze by tego brakowało, żeby nieobiektywna Daga siedziała na tronie i rozdzielała na lewo i prawo bany, jak ktoś napisał - jak caryca jakaś. Weź Ty się czep kogoś innego Link do komentarza
aru Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #47 Napisano 21 maja 2024 1 godzinę temu, zenek napisał: .... nie lubię prostactwa i prostaków oczywiście w dodatku w stanie wskazującym więc pogadaj z kim innym to tak jak ja,, szczególnie takich z kórewskiego miasta Link do komentarza
aru Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #48 Napisano 21 maja 2024 ot chochlik,, oczywiście królewskiego, choć ta pomyłka nawet mi się podoba.... , szczególnie w przypadku takiego ku!#$!%, ot znowu chochlik, a chodziło o takiego kulturalnego krakusa :))) Link do komentarza
Swierol Napisano 21 maja 2024 Udostępnij #49 Napisano 21 maja 2024 10 godzin temu, aru napisał: to tak jak ja,, szczególnie takich z kórewskiego miasta 10 godzin temu, aru napisał: ot chochlik,, oczywiście królewskiego, choć ta pomyłka nawet mi się podoba.... , szczególnie w przypadku takiego ku!#$!%, ot znowu chochlik, a chodziło o takiego kulturalnego krakusa :))) I ja się pytam gdzie jest ... moderator? Link do komentarza
daggulka Napisano 21 maja 2024 Autor Udostępnij #50 Napisano 21 maja 2024 10 godzin temu, Swierol napisał: I ja się pytam gdzie jest ... moderator? A o co konkretnie chodzi? O tę k#%*, którą właśnie rzuciłeś? No przecież nie można za to banować. Chyba. Pewnie jutro Redakcja poczyta i zdecyduje Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się