daggulka Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #1 Napisano 25 marca 2024 (edytowany) Witam pięknie wszystkich ! Pisać, kto przybywa - będę dopisywać do listy Otóż Kochani .... lista lista mandaryna mandaryna !!!! 1. Redakcja + Olek 2. Daga + Dragon 3. Coolibeer + Beata 4. bobiczek plus gitara 5. Baru + kumpela 6. Bajbaga + 1 + wędka tudzież gitara 7. Ewiq + Adiq - pierwszy raz bez pociech .... ależ się będzie działo! 8. MTW Orle + Żona i + jeszcze 2 osoby ... to razem 4 9. Cieszynianka + Większa Połowa Edytowano 11 czerwca 2024 przez daggulka (zobacz historię edycji) 1 Link do komentarza
Ciril Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #2 Napisano 25 marca 2024 Wstępnie Ciril i Małż +2 na dzieci 1 Link do komentarza
bobiczek Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #3 Napisano 25 marca 2024 Nie wierzę! Jakieś szczegóły, daty, coś wiadomo więcej? Link do komentarza
daggulka Napisano 25 marca 2024 Autor Udostępnij #4 Napisano 25 marca 2024 2 minuty temu, bobiczek napisał: Nie wierzę! Jakieś szczegóły, daty, coś wiadomo więcej? W sąsiednim wątku są Link do komentarza
bobiczek Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #5 Napisano 25 marca 2024 (edytowany) 50 minut temu, daggulka napisał: Witam pięknie wszystkich ! Pisać, kto przybywa - będę dopisywać do listy Otóż Kochani .... lista lista mandaryna mandaryna !!!! 1. Redakcja 2. Daga + Dragon 3. Coolibeer 4. Ciril i Małż +2 na dzieci Na dzień dzisiejszy bobiczek plus gitara Jeszcze sprawdzę tylko mistrzostwa Europy w piłce nożnej i terminy. Oczywiście po jutrzejszej wygranej w Cardiff.. Bo jak wpierdziel, to zapisuję się od razu. Edytowano 25 marca 2024 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 25 marca 2024 Autor Udostępnij #6 Napisano 25 marca 2024 1 minutę temu, bobiczek napisał: Na dzień dzisiejszy bobiczek plus gitara Jeszcze sprawdzę tylko mistrzostwa Europy w piłce nożnej i terminy. Oczywiście po jutrzejszej wygranej w Cardiff.. Bo jak wpierdziel, to zapisuję się od razu. Boszszsz, co to się namarudzi !!! Link do komentarza
coolibeer Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #7 Napisano 25 marca 2024 Daga do mnie dopisz młodego i Beatę 1 Link do komentarza
bobiczek Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #8 Napisano 25 marca 2024 42 minuty temu, daggulka napisał: Boszszsz, co to się namarudzi !!! Sprawdziłem. Dokładnie zaczynają jak zlot Terminarz nieznany, ale nie podejrzewam że będziemy grali mecz otwarcia W razie czego proszę planować telebim. Inaczej nie jadę Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #9 Napisano 25 marca 2024 Proszę + 1 Opcjonalnie wędka (gdyby rybki nie brały) to z gitarą. Link do komentarza
daggulka Napisano 25 marca 2024 Autor Udostępnij #10 Napisano 25 marca 2024 8 minut temu, bajbaga napisał: Proszę + 1 Opcjonalnie wędka (gdyby rybki nie brały) to z gitarą. Czy dobrze zrozumiałam, że przyjedziesz w dwóch osobach? Link do komentarza
ewiq0 Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #11 Napisano 25 marca 2024 No to myyyy tym razem ewiq0 + ukochany i chyba koniec…..tak tak chyba nastał ten moment, ale jakby nastąpiły jakieś zmiany to dam znać Juuuuupiiiii ale się cieszę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czy dobrze zrozumiałam, że przyjedziesz w dwóch osobach? No oczywiście jak zawsze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Link do komentarza
bobiczek Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #12 Napisano 25 marca 2024 2 godziny temu, daggulka napisał: Witam pięknie wszystkich ! Pisać, kto przybywa - będę dopisywać do listy Otóż Kochani .... lista lista mandaryna mandaryna !!!! 1. Redakcja 2. Daga + Dragon 3. Coolibeer + młody + Beata 4. Ciril i Małż +2 na dzieci 5. bobiczek plus gitara 6. Baru 7. Bajbaga + 1 + wędka tudzież gitara 8. Ewiq + Adiq - pierwszy raz bez pociech .... ależ się będzie działo! Minęły trzy godziny i proszę! Jest moc, jest siła, jest napięcie i niesamowita energia! Super! Super forum Buduj Dom i redakcja miesięcznika! Będzie teraz kibicowsko, uwaga! Nigdy nie zginie! Periodyk nigdy nie zginie! Nigdy nie zgiiiiinie! To forum również nie zginie!!! Nie dziękujcie. Zaśpiewam jak się spotykamy Link do komentarza
ewiq0 Napisano 25 marca 2024 Udostępnij #13 Napisano 25 marca 2024 Minęły trzy godziny i proszę! Jest moc, jest siła, jest napięcie i niesamowita energia! Super! Super forum Buduj Dom i redakcja miesięcznika! Będzie teraz kibicowsko, uwaga! Nigdy nie zginie! Periodyk nigdy nie zginie! Nigdy nie zgiiiiinie! To forum również nie zginie!!! Nie dziękujcie. Zaśpiewam jak się spotykamy Już nucę…to razem będziemy śpiewać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza
daggulka Napisano 25 marca 2024 Autor Udostępnij #14 Napisano 25 marca 2024 Została jeszcze połowa miejsc ..... kto chce jechać, niech się nie ociąga Miejscówka pierwsza klasa i fajni ludzie Tylko brać ! Celem zachęty zamieszczam kilka fotek z ubiegłorocznego zlotu, który odbył się w tym samym miejscu Dla chętnych, którym mało wrażeń - w okolicy jest od groma zamków do zwiedzania i zalew Poraj, czyli możliwość wypożyczenia pojazdów pływających 1 Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 29 marca 2024 Udostępnij #15 Napisano 29 marca 2024 Cześć , co prawda Daga już mnie wpisała , ale dla porządku odnotuję 2 persony 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 29 marca 2024 Autor Udostępnij #16 Napisano 29 marca 2024 10 minut temu, MTW Orle - osuszanie budynków napisał: Cześć , co prawda Daga już mnie wpisała , ale dla porządku odnotuję 2 persony Wpisałam od razu po rozmowie Fajnie, że będziecie Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 29 marca 2024 Udostępnij #17 Napisano 29 marca 2024 (edytowany) 2 minuty temu, daggulka napisał: Wpisałam od razu po rozmowie Fajnie, że będziecie Wiem też się cieszę Edytowano 29 marca 2024 przez MTW Orle - osuszanie budynków (zobacz historię edycji) 1 Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 29 marca 2024 Udostępnij #18 Napisano 29 marca 2024 Dnia 25.03.2024 o 16:41, bobiczek napisał: Nie wierzę! Jakieś szczegóły, daty, coś wiadomo więcej? To nie kwestia wiary Bobik....coś taki zdziwiony? Przecież ostatni zlot przebimbałeś z owcami gdzieś tam.....w świecie dalekim 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 2 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #19 Napisano 2 kwietnia 2024 Przypominam, że termin rezerwacji miejsca na zlocie mija 5 kwietnia Kto się jeszcze nie zapisał - już czas Link do komentarza
cieszynianka Napisano 2 kwietnia 2024 Udostępnij #20 Napisano 2 kwietnia 2024 Hurrrrraaaa! Poproszę o wpisanie mnie i Mojej Większej Połowy. Fajnie będzie się z Wami zobaczyć 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 2 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #21 Napisano 2 kwietnia 2024 Ależ się cieszę... baaaardzo Link do komentarza
ewiq0 Napisano 3 kwietnia 2024 Udostępnij #22 Napisano 3 kwietnia 2024 Nooooo już się martwiłam gdzie Cieszki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 3 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #23 Napisano 3 kwietnia 2024 3 godziny temu, ewiq0 napisał: Nooooo już się martwiłam gdzie Cieszki Cieszki są .... a gdzie pozostali na liście obecności nieobecni? Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 kwietnia 2024 Udostępnij #24 Napisano 3 kwietnia 2024 Kjujika nie widzę ale odpisał na smsa Link do komentarza
daggulka Napisano 3 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #25 Napisano 3 kwietnia 2024 Przed chwilą, coolibeer napisał: Kjujika nie widzę ale odpisał na smsa Ja też do Niego pisałam, ale się dotąd nie zdeklarował Czekamy. Jeszcze sporo osób nie ma na liście A zawsze (lub przeważnie) byli Link do komentarza
Ciril Napisano 3 kwietnia 2024 Udostępnij #26 Napisano 3 kwietnia 2024 No to lipa.... My musimy odwołać Właśnie w weekend dostaliśmy zaproszenie na wydarzenie rodzinne na 15.06.2024 r. Link do komentarza
daggulka Napisano 3 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #27 Napisano 3 kwietnia 2024 4 minuty temu, Ciril napisał: No to lipa.... My musimy odwołać Właśnie w weekend dostaliśmy zaproszenie na wydarzenie rodzinne na 15.06.2024 r. Oj, kurcze ....fatalnie Ze smuteczkiem usuwam z listy Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #28 Napisano 5 kwietnia 2024 Dnia 3.04.2024 o 13:30, Ciril napisał: No to lipa.... My musimy odwołać Właśnie w weekend dostaliśmy zaproszenie na wydarzenie rodzinne na 15.06.2024 r. Jasne. Mecz grają nasi. Poza tym nie widzę wciąż Erków! Molytków i Tomkwasów również Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #29 Napisano 5 kwietnia 2024 Krzysztofy dwa. I ten Buster i ten Tinek! No co jest! No strasznie posmutniałem... Link do komentarza
daggulka Napisano 5 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #30 Napisano 5 kwietnia 2024 12 minut temu, bobiczek napisał: Krzysztofy dwa. I ten Buster i ten Tinek! No co jest! Też się zastanawiam .... wiedzą. 12 minut temu, bobiczek napisał: No strasznie posmutniałem... Smuteczek Dzwoń, namawiaj Masz dar przekonywania Lista jeszcze otwarta, Kochani ! Przedłużamy termin rezerwacji, gdyż jest jeszcze 10 wolnych miejsc Link do komentarza
Buster Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #31 Napisano 5 kwietnia 2024 bobiczkowi już odpisałem. Że jeśli będziemy (4-5 osób) to tylko jeden dnia bez noclegu. I taka ciekawostka. Pewnie sporo forumowiczów wie o moich kłopotach z odnóżami dolnymi. W zeszłym roku na zlocie obiecałem sobie że wypiję tylko jedno piwo żeby "nie paść na glebę" Wypiłem 4 mocne. I szło mi się do mojej kwatery nocnej znacznie lepiej niż na trzeźwo. Nie bujam. Może "iść" w tym kierunku. 2 Link do komentarza
daggulka Napisano 5 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #32 Napisano 5 kwietnia 2024 2 minuty temu, Buster napisał: bobiczkowi już odpisałem. Że jeśli będziemy (4-5 osób) to tylko jeden dnia bez noclegu. Hmmmm .... no spoko Tylko co to za "jeśli będziemy"? Link do komentarza
ewiq0 Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #33 Napisano 5 kwietnia 2024 bobiczkowi już odpisałem. Że jeśli będziemy (4-5 osób) to tylko jeden dnia bez noclegu. I taka ciekawostka. Pewnie sporo forumowiczów wie o moich kłopotach z odnóżami dolnymi. W zeszłym roku na zlocie obiecałem sobie że wypiję tylko jedno piwo żeby "nie paść na glebę" Wypiłem 4 mocne. I szło mi się do mojej kwatery nocnej znacznie lepiej niż na trzeźwo. Nie bujam. Może "iść" w tym kierunku. No to ja to zrozumiałam, że nie możecie na jeden dzień tylko z noclegiem i koniecznie 4 mocne piwa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #34 Napisano 5 kwietnia 2024 35 minut temu, daggulka napisał: Też się zastanawiam .... wiedzą. Smuteczek Dzwoń, namawiaj Masz dar przekonywania Lista jeszcze otwarta, Kochani ! Przedłużamy termin rezerwacji, gdyż jest jeszcze 10 wolnych miejsc A poszło, poszło... Namawiam i jest iskierka 28 minut temu, Buster napisał: bobiczkowi już odpisałem. Że jeśli będziemy (4-5 osób) to tylko jeden dnia bez noclegu. I taka ciekawostka. Pewnie sporo forumowiczów wie o moich kłopotach z odnóżami dolnymi. W zeszłym roku na zlocie obiecałem sobie że wypiję tylko jedno piwo żeby "nie paść na glebę" Wypiłem 4 mocne. I szło mi się do mojej kwatery nocnej znacznie lepiej niż na trzeźwo. Nie bujam. Może "iść" w tym kierunku. Poszło na priv 42 minuty temu, daggulka napisał: Smuteczek Dzwoń, namawiaj Masz dar przekonywania Lista jeszcze otwarta, Kochani ! Przedłużamy termin rezerwacji, gdyż jest jeszcze 10 wolnych miejsc A Molytek z Albertem i Antkiem nie wiedzieli! I co? No? Ale już wiedzą i deklaracje niezobowiązujące złożyli Link do komentarza
retrofood Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #35 Napisano 5 kwietnia 2024 36 minut temu, Buster napisał: Wypiłem 4 mocne. I szło mi się do mojej kwatery nocnej znacznie lepiej niż na trzeźwo. Nie bujam. Może "iść" w tym kierunku. A czemu "może" iść? Skąd wątpliwości? Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #36 Napisano 5 kwietnia 2024 Do Osiowej nie napiszę bo mnie nie lubi id dawna. Ewa po powrocie z emigracji podobnie. Kombinuj @daggulka Link do komentarza
daggulka Napisano 5 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #37 Napisano 5 kwietnia 2024 11 minut temu, bobiczek napisał: A Molytek z Albertem i Antkiem nie wiedzieli! I co? No? Ale już wiedzą i deklaracje niezobowiązujące złożyli Tak się zdarza, jak się wiadomości na messenger od Dagi nie czyta Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #38 Napisano 5 kwietnia 2024 1 minutę temu, retrofood napisał: A czemu "może" iść? Skąd wątpliwości? Nie mądruj. Ciebie również na liście mi brakuje Link do komentarza
daggulka Napisano 5 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #39 Napisano 5 kwietnia 2024 Przed chwilą, bobiczek napisał: Do Osiowej nie napiszę bo mnie nie lubi id dawna. Ewa po powrocie z emigracji podobnie. Kombinuj @daggulka Wszyscy dostali wiadomość tak naprawdę z dwóch źródeł .... ode mnie i Michała Kwestia tego, że ktoś mógł zmienić numer telefonu lub nie zagląda na messengera Dlatego już na początku wątku prosiłam ludzisków o dodatkowy kontakt, czyli każdy do każdego Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #40 Napisano 5 kwietnia 2024 Przed chwilą, daggulka napisał: Wszyscy dostali wiadomość tak naprawdę z dwóch źródeł .... ode mnie i Michała Kwestia tego, że ktoś mógł zmienić numer telefonu lub nie zagląda na messengera Dlatego już na początku wątku prosiłam ludzisków o dodatkowy kontakt, czyli każdy do każdego Widzisz. A mnie @TINEK w tym momencie pisze że być może, że ale ale, że kurcze.. Link do komentarza
daggulka Napisano 5 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #41 Napisano 5 kwietnia 2024 Mam wrażenie, że ludziska nasze kochane jakby odsunęli na plan dalszy przyjemność czerpania dobrej energii ze spotkań z forumowymi przyjaciółmi. A przecież to sama radość Kasa niewielka, miejscówa spoko, daleko większość z nas nie ma (Bajbaga ma najdalej, a zawsze jest). W pakiecie fajne pogaduchy, utrzymanie relacji (już prawie rodzinnych) ... po prostu bycie .... w dobrym towarzystwie z fajnymi ludźmi. Zapomnienie o pracy, przegadanie trosk i radości w bardzo bezpiecznym, dobrze znanym i swojskim gronie .... psychoterapia może się schować Wiecie, po czym poznać przyjaciela? Po tym, że nawet jeśli nie widzę go rok, to siadamy i gadamy, jakbyśmy się widzieli wczoraj. I tak właśnie jest na letnim zlocie. Za nic bym tego nie oddała i jest mi strasznie smutno, że ludziska nasze ..... zapomnieli i odsunęli te fajne emocje na dalszy plan 1 Link do komentarza
ewiq0 Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #42 Napisano 5 kwietnia 2024 Mam wrażenie, że ludziska nasze kochane jakby odsunęli na plan dalszy przyjemność czerpania dobrej energii ze spotkań z forumowymi przyjaciółmi. A przecież to sama radość Kasa niewielka, miejscówa spoko, daleko większość z nas nie ma (Bajbaga ma najdalej, a zawsze jest). W pakiecie fajne pogaduchy, utrzymanie relacji (już prawie rodzinnych) ... po prostu bycie .... w dobrym towarzystwie z fajnymi ludźmi. Zapomnienie o pracy, przegadanie trosk i radości w bardzo bezpiecznym, dobrze znanym i swojskim gronie .... psychoterapia może się schować Wiecie, po czym poznać przyjaciela? Po tym, że nawet jeśli nie widzę go rok, to siadamy i gadamy, jakbyśmy się widzieli wczoraj. I tak właśnie jest na letnim zlocie. Za nic bym tego nie oddała i jest mi strasznie smutno, że ludziska nasze ..... zapomnieli i odsunęli te fajne emocje na dalszy plan W punkt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #43 Napisano 5 kwietnia 2024 1 minutę temu, daggulka napisał: Kasa niewielka Chyba dla Ciebie. Cwaniara zarabiająca w internetach. 1 minutę temu, daggulka napisał: mi strasznie smutno, że ludziska nasze ..... zapomnieli i odsunęli te fajne emocje na dalszy plan Niczego nie odsunęli.. Wciąż są zawsze, tyle że czasem są nie powiadomieni. Albo na archipelagu pracują i nie mogą. Królik Marek. Wie? Link do komentarza
daggulka Napisano 5 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #44 Napisano 5 kwietnia 2024 1 minutę temu, bobiczek napisał: Chyba dla Ciebie. Cwaniara zarabiająca w internetach. Tiiiiaaaaaaa 1 minutę temu, bobiczek napisał: Niczego nie odsunęli.. Wciąż są zawsze, tyle że czasem są nie powiadomieni. Staraliśmy się z Michałem powiadomić wszystkich .... a nawet więcej 2 minuty temu, bobiczek napisał: Albo na archipelagu pracują i nie mogą. Królik Marek. Wie? Link do komentarza
retrofood Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #45 Napisano 5 kwietnia 2024 44 minuty temu, bobiczek napisał: Nie mądruj. Ciebie również na liście mi brakuje Bez szans. Do miasta już ciężko dojechać. Poza tym na odwyku jestem Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 kwietnia 2024 Udostępnij #46 Napisano 5 kwietnia 2024 54 minuty temu, daggulka napisał: Już pogadane. Co wadzi telefon, pyr, pyr, ... Ja nie jarze 38 minut temu, retrofood napisał: Bez szans. Do miasta już ciężko dojechać. Poza tym na odwyku jestem Nie pierdź. Wszystkim ciężej. @podczytywacz @joks Dawać. Będzie okazja się stuknąć kielonkiem 1 Link do komentarza
joks Napisano 8 kwietnia 2024 Udostępnij #47 Napisano 8 kwietnia 2024 Dnia 5.04.2024 o 21:11, bobiczek napisał: Dawać. Będzie okazja się stuknąć kielonkiem Ja jestem niekompatybilny .... Link do komentarza
Buster Napisano 8 kwietnia 2024 Udostępnij #48 Napisano 8 kwietnia 2024 1 godzinę temu, joks napisał: Ja jestem niekompatybilny .... Ale tylko do ukończenia pierwszej butelki, potem idzie jak z płatka Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 kwietnia 2024 Udostępnij #49 Napisano 8 kwietnia 2024 3 godziny temu, joks napisał: Ja jestem niekompatybilny .... Tam nie ma niekompatybilnych. Tam się wszyscy z wszystkimi zintegrują. Niewidomy zaczyna widzieć, kulawy biega . Ba Nawet nowe zęby wyrastają. Przysięgam się! Link do komentarza
daggulka Napisano 8 kwietnia 2024 Autor Udostępnij #50 Napisano 8 kwietnia 2024 Przed chwilą, bobiczek napisał: Ba Nawet nowe zęby wyrastają. Przysięgam się! Znaczy odrósł Ci To dobrze Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się