Skocz do zawartości

Likwidacja konta :)

Gość arturo72

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Znów muszę zaprotestować.

To nie jest ban, tylko spełnienie prośby Rzeczonego o likwidacje konta - dla przypomnienia:

Poniekąd tak, poniekąd nie, bo niby chciał zlikwidować ale nie chciał aż w końcu przegiął strunę tak że zostało jego życzenie spełnione icon_biggrin.gif
Napisano
To poniekąd też i nauczka dla Redakcji, żeby spełniać OD RAZU taką prośbę, bo ociąganie się podnosi ciśnienie u proszącego i ten robi wszystko, aby go zbanować icon_rolleyes.gif ...

Tak by opuścił forum ot, tak po prostu... teraz jest MĘCZENNIKIEM zbanowanym przez modów, pewnie głosujących na wiadomą rządzącą grupę i mszczących się za głoszenie przez rzeczonego jedynej prawdy o węglu w nowym domu...
I tak będzie mógł głosić na innych forach icon_confused.gif
Napisano
Cytat

Zawsze mnie coś ominie spektakularnego. Tak bardzo chciałem się dowiedzieć o przegięciu - a tu dupazbita. Niczego się już nie dowiem icon_smile.gif

Dowiesz się, zajrzyj w poniższe linki

https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...st&p=520581

https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...st&p=520583

https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...st&p=520585

https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...st&p=520587

miłej literatury icon_biggrin.gif
Napisano
Też się łączę w Twoim bólu.
To było ostatnie forum na którym mógł pisać i pisał.

Ps. A pozostałe forumy, z których go wyciepano, mimo tego żyją - to i może nasze przeżyje. icon_cool.gif

Np:
Cytat

Arturo72
Banned
Arturo72
Dzielnica
Przyszowice

Napisano
Przyszowice nie są dzielnicą Gliwic, to wioska należąca do większej wioski Ornontowic.
Nawet co do miejsca zamieszkania musiał pocyganić.
Napisano
Moim zdaniem chłopak był nieco zagubiony. Dużo pił. Był w gruncie rzeczy samotny. Nie radził sobie sam ze sobą.

Trzeźwy był rzeczowy.
Bezinteresownie pomagał Baśce.
A po pijaku upuszczał nagromadzonej żółci w necie. A że najchętniej pisał po pijaku...

No to pisał butne tekściory o swojej boskości i głupocie innych. Alkohol go niszczy. Szkoda mi go. Tak po ludzku.
Napisano
Cytat

Moim zdaniem chłopak był nieco zagubiony. Dużo pił. Był w gruncie rzeczy samotny. Nie radził sobie sam ze sobą.

Trzeźwy był rzeczowy.
A po pijaku upuszczał nagromadzonej żółci w necie. A że najchętniej pisał po pijaku...

No to pisał butne tekściory o swojej boskości i głupocie innych. Alkohol go niszczy. Szkoda mi go. Tak po ludzku.

Tiaaaaa , a jego frustracje to wynik trudnego dzieciństwa gdzie matka i ojczym chleli , ,,zły dotyk '' ojczyma , stres ze nikt go nie lubi i nawet ptaszki na niego sra...ją ,na forumie nikt go nie rozumie.....ehhhhh szkoda chłopa...
Napisano
Cytat

Tiaaaaa , a jego frustracje to wynik trudnego dzieciństwa gdzie matka i ojczym chleli , ,,zły dotyk '' ojczyma , stres ze nikt go nie lubi i nawet ptaszki na niego sra...ją ,na forumie nikt go nie rozumie.....ehhhhh szkoda chłopa...

Noooo.
Wzruszające. Jak brat o bracie. icon_lol.gif
Łza się kręci w oku. icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Która to już osoba zadziobana na tym forum przez wiadome grono osób. Bez takich akcji forum by umarło - prawda redakcjo?

Ot, tak sobie zadziobana ...
Tak sobie przyszła osoba, kulturalnie pisała, normalnie pisała, dzieliła się doświadczeniami, aż tu nagle... wiadome grono osób ot, tak sobie rzuciło się na rzeczonego i normalnie zadziobała - tak samo, jak ileś tam już osób...

Oj, kwiatuszku...
Napisano
Cytat

Ot, tak sobie zadziobana ...
Tak sobie przyszła osoba, kulturalnie pisała, normalnie pisała, dzieliła się doświadczeniami, aż tu nagle... wiadome grono osób ot, tak sobie rzuciło się na rzeczonego i normalnie zadziobała - tak samo, jak ileś tam już osób...

Oj, kwiatuszku...

tia , na forum same piranie ...
Napisano
Cytat

Trzeźwy był rzeczowy.

To prawda. Chciało się Arturkowi przyjechać , by mi pomóc.

Podzielam zdanie Lesia.
Napisano
Cytat

Która to już osoba zadziobana na tym forum przez wiadome grono osób. Bez takich akcji forum by umarło - prawda redakcjo?

Zadziobana na własne życzenie.
Ale Ty tego nie wiesz bo Ty zawsze wszędzie i wszystkich bronisz.
Ale jeżeli podzielasz jego zdanie i integrujesz się z tym co pisał to brawo TY icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

100krotka zeszła do podziemia, jest w opozycji icon_lol.gif

Jakby nie patrzał Urzeczony wniósł jakiś wkład tu na forum,troszkę monotematyczny.

I kto przejmie Jego pałeczkę? Bo w każdej klasie,w każdej wiosce....odmieniec icon_wink.gif
A u nas obecnie brak :bezradny:

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Gradu nie było. Szkodnika od zeszłego roku nie potrafię ustalić. Łażenie nocą z latarką niczego nie wyjaśniło. Inteligencja internetowa zasugerowała brak składników pokarmowych, powodujących mikropęknięcia, a kiedy liść się rozrasta, one się powiększają tworząc rozerwane dziury. Zaczynam się skłaniać ku tej sugestii.
    • @podczytywacz   Jest to salon z aneksem. Wentylacja jest grawitacyjna (czyli taka po prostu kratka). Południowa.  Ma wysoką klasę energetyczną, to pamiętam (A albo A+). Szczegóły doślę, jak będę w domu - ale chyba standardowe ocieplenie - napiszę potem to ocenicie. W tym salonie jest klimatyzacja - ale to pewnie od kilku lat. Nie, jest sypialnia.   @Budujemy Dom - działka i dom A jak mogę to potwierdzić? Czy takie plamy powinny się zmyć? Mam w szufladzie dwie płytki "kamienia", które zostały wymontowane prawdopodobnie na skutek instalacji telewizora podwieszanego. W każdym bądź razie jedną z nich mogę połamać i pozaglądać czy jest tam wyraźna struktura i wysłać tutaj zdjęcia. Mógłbym też wziąć ekspertka mykologa, ale to koszt. Jakie są jeszcze możliwości wykluczenia/potwierdzenia czy to pleśń ?
    • Niektóre miejsca wyglądają, jakby już malowane były strukturalną farbą   Powierzchnia sufitu jest bardzo nierówna i niejednorodna... Moim zdaniem żadna  nie pokryje satysfakcjonująco TEGO sufitu...  Może jakaś strukturalna da radę... może tynk japoński...   W żadne kasetony się nie pchaj, może tapeta strukturalna, ale jednobarwna - tylko umiejętnie położona - przy tym stanie wykończenia ścian byłaby najmniej "inwazyjna" i najmniej mogąca narobić szkód...      
    • Najlepiej doradzi doświadczony elektryk-praktyk, @retrofood już jutro, jak tylko wypocznie!     A moje uwagi? może się nie mylę...   Podwójny przełącznik A pozwoli załączać niezależnie oba punkty na suficie. B i C powinny być schodowe do włączania/wyłączanie kinkietu nad łóżkiem - niezależnie przez leżących po obu stronach łoża...        
    • Kurcze, raczej nie jest wykluczone, że masz rację na pierwszy rzut oka i po przeczytaniu opinii bobiczka, oraz spojrzeniu na pierwsze zdjęcie     - byłem przekonany, że to pleśń...   Ale teraz, jak powiększyłem drugie zdjęcie -      - widać przekrój  i strukturę  docinanego "kamienia"...   Jaka jest nauczka? Na ekranie telefonu zupełnie inaczej to widać, niż na dużym ekranie komputera...   Więc raczej    Ewentualnie można spróbować "zaretuszować" dobraną farbką i małym pędzelkiem tę "niby-pleśń"...     Ale o wentylację trzeba dbać...
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...