Draagon Napisano 4 czerwca 2016 Udostępnij #1 Napisano 4 czerwca 2016 (edytowany) Moc unoszenia ;) Edytowano 4 czerwca 2016 przez Draagon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 4 czerwca 2016 Udostępnij #2 Napisano 4 czerwca 2016 (edytowany) Cytat Moc unoszenia ;) Rozwiń No rewelka Ale widać że brakuje tam mnie byłego gracza Górnika Zabrze ;)Co prawda w juniorach ale Ruchowi Chorzów wpakowalem bramę ;)Nie mniej trzymam kciuki za obie drużyny Transferu nie wykluczam ;) Edytowano 4 czerwca 2016 przez arturo72 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 czerwca 2016 Udostępnij #3 Napisano 5 czerwca 2016 Cytat No rewelka Ale widać że brakuje tam mnie byłego gracza Górnika Zabrze ;)Co prawda w juniorach ale Ruchowi Chorzów wpakowalem bramę ;)Nie mniej trzymam kciuki za obie drużyny Transferu nie wykluczam ;) Rozwiń Reprezentant Górnika Zabrze był obecny i grał no nawet miał asystę przy bramce. A Iwan to jak rusałka po tym boisku się przemieszczał co widać na załączonym obrazku ;)Jak Beti wróci ze Stolycy to i nasze zdjęcia pokażemy ;) Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 czerwca 2016 Udostępnij #4 Napisano 5 czerwca 2016 Dziękuję wszystkim za spotkanie Czekam do następnego PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
retrofood Napisano 5 czerwca 2016 Udostępnij #5 Napisano 5 czerwca 2016 Wróciłem. Podróż bez przygód. Pasta do zębów na miejscu. Link do komentarza
Pit-4 Napisano 5 czerwca 2016 Udostępnij #6 Napisano 5 czerwca 2016 Cytat Wróciłem. Podróż bez przygód. Pasta do zębów na miejscu. Rozwiń Kamień z serca z tą pastą... Link do komentarza
coolibeer Napisano 5 czerwca 2016 Udostępnij #7 Napisano 5 czerwca 2016 Halo gdzie są zdjęcia? Link do komentarza
daggulka Napisano 5 czerwca 2016 Udostępnij #8 Napisano 5 czerwca 2016 Dotarlim .... dziękujemy Redakcji i uczestnikom za rewelacyjną imprezę Foty jakieś mam ... wrzucę jutro Link do komentarza
retrofood Napisano 5 czerwca 2016 Udostępnij #9 Napisano 5 czerwca 2016 Cytat Kamień z serca z tą pastą... Rozwiń Nie tylko u mnie. Zapytaj Prezesa. Link do komentarza
TINEK Napisano 5 czerwca 2016 Udostępnij #10 Napisano 5 czerwca 2016 Dziękuję Wszystkim za spotkanie, było miło i wesoło jak zwykleżona i sąsiadka też zadowolone i bardzo dziękują redakcji i forumowiczom za miłe przyjęcie Pozdrawiamy Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #11 Napisano 6 czerwca 2016 dla wszystkich. a to dodatkowo dla PeZet-a za logiczny reset w piątek i poprawienie w sobotę. Link do komentarza
Moose Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #12 Napisano 6 czerwca 2016 Fajnie było Was widzieć Do zobaczenia Link do komentarza
Xavieer Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #13 Napisano 6 czerwca 2016 Dziękuję Wszystkim za spotkanie redakcji za organizację wspaniałej imprezy .. czekam na zdjęcia i na film z lotu mechanicznego ptaka .. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #14 Napisano 6 czerwca 2016 Ja również dołączam się do podziękowań dla Szanownej Redakcji oraz Wszystkich Uczestników, jak zwykle było super i jak zwykle za szybko się skończyło. Tak jak w piosence ... niestety Link do komentarza
Baru Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #15 Napisano 6 czerwca 2016 Cytat Fajnie było Was widzieć Do zobaczenia Rozwiń Żeby się nie powtarzać... Link do komentarza
Barbossa Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #16 Napisano 6 czerwca 2016 j.w.oczywiście dzięki dla Redakcji za zorganizowanie Letki Link do komentarza
Draagon Napisano 6 czerwca 2016 Autor Udostępnij #17 Napisano 6 czerwca 2016 Ja z rodziną także bardzo dziękuję za miłe przywitanie, dyplom i wyśmienite towarzystwo. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #18 Napisano 6 czerwca 2016 Dziękuję w imieniu swoim i rodziny za znakomitą imprezę.Wszyscyśmy zadowoleni i niecierpliwie wyglądamy następnego spotkania. Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #19 Napisano 6 czerwca 2016 Dziękujemy Redakcji za piękne przygotowanie kolejnego spotkania.Dziękujemy Pogodzie że nie padałoDziękujemy miłej i pięknej obsłudze kateringowej ;)Na przedsmak tego co będzie jedno ujęcie z niepublikowanych materiałów filmu Matrix dalsze dzieje... Link do komentarza
PeZet Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #20 Napisano 6 czerwca 2016 (edytowany) Pozdrowienia dla wszystkich spotkanych i tych, z którymi się minąłem, pozdrowienia i podziękowania z powiąszowaniami dla redakcji za dyplom i szczególne...szczególne podziękowania dla Prezesa, któren roślinki w poprzek autostrad przez pół naszej Europy tej zielonej i tej motoryzacyjnej z takim poświęceniem taszczył, a ja je teraz mam. Dziękuję! Edytowano 6 czerwca 2016 przez PeZet (zobacz historię edycji) Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #21 Napisano 6 czerwca 2016 Cytat Pozdrowienia dla wszystkich spotkanych i tych, z którymi się minąłem, pozdrowienia i podziękowania z powiąszowaniami dla redakcji za dyplom i szczególne...szczególne podziękowania dla Prezesa, któren roślinki w poprzek autostrad przez pół naszej Europy tej zielonej i tej motoryzacyjnej z takim poświęceniem taszczył, a ja je teraz mam. Dziękuję! Rozwiń Ten Barszcz Sosnowskiego co wykarczował ze swej działki? ;) Link do komentarza
coolibeer Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #22 Napisano 6 czerwca 2016 Dobra to takie nie obrabiane prosto z karty. [ZDJĘCIA] Link do komentarza
molytek Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #23 Napisano 6 czerwca 2016 (edytowany) KILKA MOICH Edytowano 6 czerwca 2016 przez molytek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #24 Napisano 6 czerwca 2016 To i ja wrzucę swoje Link do komentarza
daggulka Napisano 8 czerwca 2016 Udostępnij #25 Napisano 8 czerwca 2016 Że tak zapytam ..... a gdzież foty Ivana? I Trzylwa ? Link do komentarza
Redakcja Napisano 9 czerwca 2016 Udostępnij #26 Napisano 9 czerwca 2016 FOTKI z LetKA 2016 Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 9 czerwca 2016 Udostępnij #27 Napisano 9 czerwca 2016 Cytat FOTKI z LetKA 2016 Rozwiń Następnym razem też będę na zdjęciach. Widzę, że zabawa była przednia Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 lipca 2016 Udostępnij #28 Napisano 4 lipca 2016 A czy filmik z drona już jest? ;) Link do komentarza
Redakcja Napisano 4 lipca 2016 Udostępnij #29 Napisano 4 lipca 2016 Cytat A czy filmik z drona już jest? ;) Rozwiń Poprosiłem Ludową Altanę o udostępnienie filmu. Czekam...PozdrawiamMarcin Link do komentarza
Redakcja Napisano 4 lipca 2016 Udostępnij #30 Napisano 4 lipca 2016 Mam odpowiedź od pana Damiana z Ludowej Altany: Cytat Jeszcze nie jest skończony. Jak tylko będę go rozpowszechniał to prześlę link do udostępnienia. Rozwiń Czekamy... Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 lipca 2016 Udostępnij #31 Napisano 4 lipca 2016 Cytat Mam odpowiedź od pana Damiana z Ludowej Altany:Czekamy... Rozwiń ok bo już myślałem że to ktoś z Ludowej Altany sobie filmik promocyjny robił. Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 lipca 2016 Udostępnij #32 Napisano 5 lipca 2016 Cytat ok bo już myślałem że to ktoś z Ludowej Altany sobie filmik promocyjny robił. Rozwiń To prawda, ale będziemy mogli go obejrzeć Link do komentarza
Redakcja Napisano 18 lipca 2016 Udostępnij #33 Napisano 18 lipca 2016 Otrzymałem link do filmu reklamującego Ludową Altanę. Kilka ujęć z naszej imprezy znajdziecie około 1,21.PozdrawiamMarcin Link do komentarza
Gość stach Napisano 18 lipca 2016 Udostępnij #34 Napisano 18 lipca 2016 Zachęcająca/zapraszająca reklama i przy okazji uwieczniająca kilka osób/osobistości forumowych Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się