Baszka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #151 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Nie miałaś powodu.Ale dobrze, że mi się przypomniałaś. Zaraz Ci go dam! Quidquid agis, prudenter agas et respice finem .Nie wiedziałam, że tak szybko będę musiała Ci się przypomnieć . Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #152 Napisano 10 lutego 2016 Cytat czy to chodzi o priv z filmikiem solange63 droga, ten priv jet po to żeby był dalej privem A jaj nie wnikam, co Wy tam za filmiki nagrywaliście. A poza tym rozmawialiśmy o dziewczynach, które wyszły za mąż, o tych, ktore wyjdą za mąż itd itp.The End. Cytat Moich kilka zdjęć TU! O jaki ładny dresik mam i teraz już wiem, że nikt nie uwierzy w kryzys w naszym kraju. Trzeba chyba nad rozmiarówka popracować. Link do komentarza
solange63 Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #153 Napisano 10 lutego 2016 Oj Leszku... a mi to się przez krótką chwilę zdawało, że Cię nawet odrobinkę polubiłam... no i myślę sobie, że na tej wysokości to Daga faktycznie mogła jakieś jaja widzieć... i to chyba jest jedyna chmurka z prawdziwą treścią Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #154 Napisano 10 lutego 2016 Cytat no i myślę sobie, że na tej wysokości to Daga faktycznie mogła jakieś jaja widzieć... i to chyba jest jedyna chmurka z prawdziwą treścią Hmmmm ... nie przypominam sobie Link do komentarza
retrofood Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #155 Napisano 10 lutego 2016 Cytat Hmmmm ... nie przypominam sobie Znowu masz zaniki... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #156 Napisano 10 lutego 2016 No to ja dużo zdjęć nie mam ale kilka znalazłam... Cytat O jaki ładny dresik ... To spójrz na zdjęcie wyżej, jakie tam mamy gustowne ubranko Link do komentarza
jeea Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #157 Napisano 10 lutego 2016 (edytowany) Ja dwa znalazłem Edytowano 10 lutego 2016 przez jeea (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #158 Napisano 10 lutego 2016 strasznie owłosione to ciało.... Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #159 Napisano 10 lutego 2016 Leszek rozwala system jak zjade z trasy to jeszcze z telefona coś skrobne bo teraz sobie przypomnialem ze cosik robiłem Link do komentarza
jeea Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #160 Napisano 10 lutego 2016 O, takie jeszcze znalazłem Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #161 Napisano 10 lutego 2016 Cytat O, takie jeszcze znalazłem O, chociaż na dwóch mam normalny wyraz twarzy Link do komentarza
cieszynianka Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #162 Napisano 10 lutego 2016 Dziękujemy za foty Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2016 Udostępnij #163 Napisano 10 lutego 2016 (edytowany) Cytat O, takie jeszcze znalazłem Majstersztych ;)i jakie kurka zainteresowanie...15 Użytkowników czyta ten temat (14 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)Dodałem jeszcze kilka TUUUUUI jeszcze dodam jak zgram z telefonu takie nie wyraźne i lekko zamazane ;) Edytowano 10 lutego 2016 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Xavieer Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #164 Napisano 11 lutego 2016 ..dzięki ,że i ja mogę na siebie spojrzeć.. ...jakoś tym razem żaden aparat mnie się do ręki nie przykleił... Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #165 Napisano 11 lutego 2016 Muszę się z Wami moim snem podzielić ... taki był wyrazisty, że wypiłam kawę, śniadanie zjadłam i nadal go pamiętam - choć z reguły zapominam od razu jak oczy otworzę Zlot w górach, zimą . Niby nic szczególnego-mamy co rok ... ale to była prawdziwa zima, śniegu po zadek, czerwone od mrozu uszy i nosy, Cooli w czapce futrzance, Mandingo w kożuchu, Kosiarka w futrze, wszyscy pozostali grubo ubrani i chuchający w przestrzeń chmurkami No i pełna integracja ... zjeżdżanie z górki na tyłkach , rzucanie śnieżkami , tarzanie, orzełki ... rewelacja. No i tak wieczorem siedzimy sobie przed jakąś drewnianą chacinką w tym mrozie na ławach drewnianych i przy stole z bali - śmiechy, rozmowy, trunki . Nie wiedzieć czemu na zlocie była też moja koleżanka ze szkoły - Ula, która była harcerką , ale ogólnie nic więcej jej nie dolegało i całkiem spoko kobita.No więc siedzimy se przed tą chałupinką i jakaś nowa (nie znam człowieka- pulchna króciutko obcięta blondyna) mówi oburzona: Wyobrazcie sobie, ze dzisiaj w centrum byłam zakupy zrobić. No i już po - wsiadam w samochód , odpalam a tu Ulka w pośpiechu gramoli się do tego samochodu, wyciąga lutownicę, i zabiera się za lutowanie jakiegoś przedmiotu!Na co Kosiarka swoją gwarą: Jaaaaaaaaaaa .... nie przejmuj się , to się u nas zdarza, to normalne .... nie takie rzeczy się zdarzają na zlotach ! Wszyscy się śmieją i przytakują, że tak rzeczywiście jest.I się obudziłam Sen był piękny .... i ta zima wymarzona , taka prawdziwa sprzed lat. Chyba raz tylko - w Koniakowie nam się taka zdarzyła . Ech .... Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #166 Napisano 11 lutego 2016 W kwestii fot ... ta mnie rozłożyła na łopaty ... Bara, mistrz drugiego planu Link do komentarza
solange63 Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #167 Napisano 11 lutego 2016 Cytat strasznie owłosione to ciało.... szkoda Retro, że Cię nie było. Bardzo chciałam Cię poznać.I wiecie co... tak patrzę na te zdjęcia... Kłólik, ile tyś ciuchów nabrał?! Na każdym zdjęciu inna koszulka Link do komentarza
retrofood Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #168 Napisano 11 lutego 2016 Cytat szkoda Retro, że Cię nie było. Bardzo chciałam Cię poznać. Niewiele straciłaś, na każdym złomowisku pełno takich jak ja. Coś jak bohater tej piosenki Link do komentarza
Gość stach Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #169 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Niewiele straciłaś Nie bądź taki skromny, sam nam gdzie indziej podpowiadasz, że nawet taki "złom" może gdzieś w pociągu zauroczyć jakąś "Dorotkę" Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #170 Napisano 11 lutego 2016 Cytat I wiecie co... tak patrzę na te zdjęcia... Kłólik, ile tyś ciuchów nabrał?! Na każdym zdjęciu inna koszulka Malo znasz jeszcze królika Cytat I wiecie co... tak patrzę na te zdjęcia... Kłólik, ile tyś ciuchów nabrał?! Na każdym zdjęciu inna koszulka Malo znasz jeszcze królika Link do komentarza
Baszka Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #171 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Sen był piękny .... i ta zima wymarzona , taka prawdziwa sprzed lat. Sen rzeczywiście sympatyczny. A co do zimy. Jak czytam opinie ludzisków na jej temat, to mamwrażenie, że mało kto tu za taką tęskni. Link do komentarza
demo Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #172 Napisano 11 lutego 2016 Cytat [attachment=24182:IMG_2016...5_214636.jpg] Takie spodenki to gotowce czy indywidualna twórczość "krawiecka" ?. Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #173 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Takie spodenki to gotowce czy indywidualna twórczość "krawiecka" ?. Made in Denmark Link do komentarza
Baszka Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #174 Napisano 11 lutego 2016 Spodnie jak właścicielka, interesujące . Link do komentarza
Trzylwy Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #175 Napisano 11 lutego 2016 Idąc tym tropem ... ja miałem spodnie grube. I stare.I tak ogólnie ... głupie jakieś takie. Link do komentarza
Baszka Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #176 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Trzylew jest zawsze rozchwytywany Pomimo takich, a nie innych. Widzisz? Nie przeszkadzały . Link do komentarza
solange63 Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #177 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Takie spodenki to gotowce czy indywidualna twórczość "krawiecka" ?. kupione i "poprawione" Link do komentarza
demo Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #178 Napisano 11 lutego 2016 To bym na to nie wpadł że poprawione, nawet w cudzysłowiu. Link do komentarza
solange63 Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #179 Napisano 11 lutego 2016 Cytat To bym na to nie wpadł że poprawione, nawet w cudzysłowiu. To są całkiem zabawowe spodnie. Przyleciałam do Polski i pisiont osób orzekło: aaaaaaaaale bieda w tej Dunii, że w takim stroju cię puścili. Po wylądowaniu w Szwecji, podchodząc do busa, pan kierowca stwierdził: booooooooooooooziu co oni ci w tej Polsce zrobili dobrze, że wróciłaś Link do komentarza
bajbaga Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #180 Napisano 11 lutego 2016 Bo to ślepe ćwoki były. Prezentacja, zarówno opakowania jak i prezentu - znakomita. Link do komentarza
demo Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #181 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Po wylądowaniu w Szwecji, podchodząc do busa, pan kierowca stwierdził: booooooooooooooziu co oni ci w tej Polsce zrobili dobrze, że wróciłaś To żarty, ale na serio to myślę że za jakiś czas będziemy się śmieli z tej mody, tak samo jak z białych skarpetek u panów, czy chodzeniu bez skarpetek. Link do komentarza
bajbaga Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #182 Napisano 11 lutego 2016 Mnie się podobało - nawet bardzo. Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #183 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Przyleciałam do Polski i pisiont osób orzekło:... Pisiont groszy Cytat Idąc tym tropem ... ja miałem spodnie grube. I stare.I tak ogólnie ... głupie jakieś takie. i nikt ci zdjęć nie robił spodni nie? Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #184 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Idąc tym tropem ... ja miałem spodnie grube. I stare.I tak ogólnie ... głupie jakieś takie. Widać kluczem do sukcesu są spodnie nowe i od nowości podarte Link do komentarza
molytek Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #185 Napisano 11 lutego 2016 jeszcze ze 3 dni i mi się zdjęcia zgrają... Cytat Idąc tym tropem ... ja miałem spodnie grube. I stare.I tak ogólnie ... głupie jakieś takie. i się pruły.. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #187 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Sen był piękny .... i ta zima wymarzona , taka prawdziwa sprzed lat. Chyba raz tylko - w Koniakowie nam się taka zdarzyła . Ech .... Właśnie wtedy podchodziło pod -20, ognisko przy drewnianej chatce było, różne rzeczy się działy, ale lutowania nie pamiętam Link do komentarza
jeea Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #188 Napisano 11 lutego 2016 Cytat I wiecie co... tak patrzę na te zdjęcia... Kłólik, ile tyś ciuchów nabrał?! Na każdym zdjęciu inna koszulka Tylko tyle, że klapki już się nie zmieściły Link do komentarza
daggulka Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #189 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Właśnie wtedy podchodziło pod -20, ognisko przy drewnianej chatce było, różne rzeczy się działy, ale lutowania nie pamiętam Pamiętam ... i kulig był .... bosko było Link do komentarza
solange63 Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #190 Napisano 11 lutego 2016 Cytat Tylko tyle, że klapki już się nie zmieściły mam je, dbam, pielęgnuję... bardziej niż własne dzieci Link do komentarza
jeea Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #191 Napisano 11 lutego 2016 (edytowany) Cytat mam je, dbam, pielęgnuję... bardziej niż własne dzieci Dobra, dobra...żywię nadzieję, że je zwrócisz...na jakimś kolejnym zlocie P.S.A co na tą pielęgnację i dbanie, mąż i dzieci? Edytowano 11 lutego 2016 przez jeea (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #192 Napisano 11 lutego 2016 Cytat A jaj nie wnikam, co Wy tam za filmiki nagrywaliście. ten nowy od Królika co dostałem to: Cytat O jaki ładny dresik mam i teraz już wiem, że nikt nie uwierzy w kryzys w naszym kraju ja mam na nim ładniejszyFerdek Kiepski by pozazdrościł Cytat A Prezes jakiego se shota czasnął ....... Aż mi jakaś straszna próchnica wyskoczyła! Mogłeś photoshopem jakoś skorygować choć troszkę... Link do komentarza
coolibeer Napisano 11 lutego 2016 Udostępnij #193 Napisano 11 lutego 2016 Ja mam filmik jak muza napier.... z glosnikow i za 2 min wypada wtyczka z kontaktu hehe Link do komentarza
molytek Napisano 12 lutego 2016 Udostępnij #194 Napisano 12 lutego 2016 kur..ka... 3 dni się zgrywała garstka zdjęć... nie wiem zupełnie dlaczego, z drugiego dnia, nie ma ani jednego zrobionego ale tak sobie pomyślałam, że dobrze, iż to był ostatni raz w tym miejscu, bo te zielone ściany już mi się znudziły ZDJĘCIA TUTAJ Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 lutego 2016 Udostępnij #195 Napisano 12 lutego 2016 Z drugiego dnia są. Z pokojowej posiadówki. Arbert tam na gitarru gra. Link do komentarza
bobiczek Napisano 12 lutego 2016 Udostępnij #196 Napisano 12 lutego 2016 Cytat Arbert tam na gitarru gra. nareszcie ją poznałem - nie osobiście ale dobrze choć i na zdjęciu Cytat kur..ka... 3 dni się zgrywała garstka zdjęć... nie wiem zupełnie dlaczego, z drugiego dnia, nie ma ani jednego zrobionego Same głupie były. Wiem bo sprawdzałem.Same głupie byłyNie warte byłyNic nie warte były.Dobrze się stało - wierz mi że ich nie ma... PS:no nareszcie mom jakotako normalniejsze zdjęcie choć jedne zrobione Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 lutego 2016 Udostępnij #197 Napisano 12 lutego 2016 Cytat nareszcie ją poznałem - nie osobiście ale dobrze choć i na zdjęciu Przekażę Link do komentarza
solange63 Napisano 12 lutego 2016 Udostępnij #198 Napisano 12 lutego 2016 Cytat Dobra, dobra...żywię nadzieję, że je zwrócisz...na jakimś kolejnym zlocie P.S.A co na tą pielęgnację i dbanie, mąż i dzieci? ja wiedziałam, wiedziałam, że mi się czkawką te trzewiki odbijać będą... że to podstęp był najnormalniejszy w świecie... a ja głupia tak się dałam nabrać... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 lutego 2016 Udostępnij #199 Napisano 12 lutego 2016 Nie pękaj. Przyjmiemy Cię ozięble i się jakoś pozbierasz. Link do komentarza
bobiczek Napisano 12 lutego 2016 Udostępnij #200 Napisano 12 lutego 2016 Cytat a ja głupia tak się dałam nabrać... nieprawda Sola, nieprawda!Jesteś mądra! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się