cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #151 Napisano 4 lutego 2016 Cytat cholerka, własnie ściągnęłam do domu silnie pociągająca i z gorączką na dodatek, mam nadzieję, że się dziadostwo nie rozwinie... zdrówka życzę wszystkim potrzebującym Rozwiń Mnie wczoraj rano zaatakowało Taka mieszanka dolegliwości Dzielnie stawiam czoło, mam zamiar na jutro być w dobrej formie Link do komentarza
Baszka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #152 Napisano 4 lutego 2016 O rany, widzę, że zanosi się na konkretną wymianę bakterii i wirusów .A mówiłaś onegdaj, że nie chorujesz, wykrakałaś . Link do komentarza
Leszek4 Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #153 Napisano 4 lutego 2016 A ja sobie dzisiaj obciąłem rękę. Nożem!Znaczy się nie rękę, a dłoń!Krew się lała...No, może nie dłoń, a palec, a właściwie opuszek palca.Ale następstwem był krwotok, sikało jak z fontanny! Walczyłem jednak dzielnie o życie. Wszyscy w biurach się bali, że zejdę z tego padołu z upływu krwi.Bohatersko jednak przetrwałem. Nie wiem tylko jak taki ranny będę jutro prowadził auto. Może odzyskam przez noc siły, a za kierownicą zagryzę wargi z bólu.Leszek jest dzielny.Bądźcie jak Leszek, zdechlaki! Link do komentarza
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #154 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Leszek jest dzielny.Bądźcie jak Leszek, zdechlaki! Rozwiń Staramy się z całej siły Cytat O rany, widzę, że zanosi się na konkretną wymianę bakterii i wirusów .A mówiłaś onegdaj, że nie chorujesz, wykrakałaś . Rozwiń Ale już ogłaszam zmartwychwstanie Link do komentarza
Baszka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #155 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Staramy się z całej siły Rozwiń Niektórzy nawet już drugi tydzień się starają .Musiałam dziś wpaść do pracy. Zostałam przywitana słowami:"Boże, jak ty wyglądasz! " . Nie powiem, nie brzmiało to jak komplement . Cytat właściwie opuszek palca. Nie wiem tylko jak taki ranny będę jutro prowadził auto. Rozwiń Opuszki są bardzo unaczynione. Byś mógł jechać, musisz zrobić okłady. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #156 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Byś mógł jechać, musisz zrobić okłady. Rozwiń A co i czym ma obłożyć? Link do komentarza
Baszka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #157 Napisano 4 lutego 2016 Cytat A co i czym ma obłożyć? Rozwiń Jak to co? "obcięty" palec.Czym?No nie wiem, czy wypada napisać.W każdym razie koledzy mówią, że taki okład pomaga zawsze . Link do komentarza
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #158 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Jak to co? "obcięty" palec.Czym?No nie wiem, czy wypada napisać.W każdym razie koledzy mówią, że taki okład pomaga zawsze . Rozwiń Może właśnie jest w trakcie okładania, bo się nie odzywa Link do komentarza
Baszka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #159 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Może właśnie jest w trakcie okładania, bo się nie odzywa Rozwiń Bardzo prawdopodobne, znaczy zna ten sposób . Link do komentarza
Leszek4 Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #160 Napisano 4 lutego 2016 Człowiek walczy o życie, a im same pierdoły w głowach. Straciłem chyba ze 4 litry krwi, a te mi każą cyckami się obkładać. Erotomanki! Link do komentarza
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #161 Napisano 4 lutego 2016 Cytat Człowiek walczy o życie, a im same pierdoły w głowach. Straciłem chyba ze 4 litry krwi, a te mi każą cyckami się obkładać. Erotomanki! Rozwiń Ja myślałam o okładach lodem, a Ty tu o cyckach Link do komentarza
Baszka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #162 Napisano 4 lutego 2016 I chciej tu pomóc człowiekowi...to usłyszysz, że ho, ho . Link do komentarza
cieszynianka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #163 Napisano 4 lutego 2016 Hmmm, ewentualnie mogą być okłady bukowe W okolicy jakiegoś buka znajdziemy, gałązkę się ułamie i zamaszystymi ruchami pookłada kolegę Link do komentarza
Baszka Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #164 Napisano 4 lutego 2016 Chyba kiedyś Heniu podawał ten sposób. W każdym razie, jestem za . Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #165 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Cytat Leszek jest dzielny.Bądźcie jak Leszek, zdechlaki! Rozwiń No masakra Lechu,jesteś debeściak ;)SZACUN Ja tam zdechlak jestem Cytat No nie wiem, czy wypada napisać.W każdym razie koledzy mówią, że taki okład pomaga zawsze . Rozwiń No już żałuję,że mnie tam nie będzie...mam kuku w nogę,dokładnie to też paluszki ;) Edytowano 5 lutego 2016 przez arturo72 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
elutek Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #166 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Leszek jest dzielny.Bądźcie jak Leszek, zdechlaki! Rozwiń Cytat No już żałuję,że mnie tam nie będzie...mam kuku w nogę,dokładnie to też paluszki ;) Rozwiń paluszki to wymówka, coś tam kiedyś mówili ja jadę bez węchu i bez smaku, za to z czerwonym zagluciałym nosem, i z tego co wiem, to będzie nas więcej w takim stanie ech... Link do komentarza
smoaga Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #167 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Edytowano 5 lutego 2016 przez smoaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
solange63 Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #168 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Rozwiń Ja pozwalam. Nie mogę być jedyną swieżynką Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #169 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Rozwiń Pamiętaj.Wszystkie forumowe "Nowe" muszą na Zlocie:- zaśpiewać piosenkę (najlepiej świńską)- wyrecytować wierszyk (najlepiej świński)- i opowiedzieć świński i śmieszny (ale to taki bardzo śmieszny) dowcip.Idź ćwiczyć, bo masz mało czasu! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #170 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Dziś może być trudno z szybkimi odpowiedziami, bo niejadący mają focha z zazdrości, a jadący albo się akurat pakują albo śpią jeszcze by siłę mieć na nocną posiadówkę, względnie jadą akurat.Ale jak życie znam, to Oni - Ci co tam być będą - to strasznie lubią gdy ktoś "nowy" choć na chwile wpadnie i doceni ich wspaniałość .....Tak żeeee .... śmiało. Wpadaj i się poznać dawaj. Ago.EDIT:pierdółka Edytowano 5 lutego 2016 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #171 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Ja pozwalam. Nie mogę być jedyną swieżynką Rozwiń Ty to masz już wykute na beton Wystarczająco czasu miałaś. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #172 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Ja pozwalam. Nie mogę być jedyną swieżynką Rozwiń Coś mi dzwoni w uchu, że i tak nie będziesz. Cytat Pamiętaj.Wszystkie forumowe "Nowe" muszą na Zlocie:- zaśpiewać piosenkę (najlepiej świńską)- wyrecytować wierszyk (najlepiej świński)- i opowiedzieć świński i śmieszny (ale to taki bardzo śmieszny) dowcip.Idź ćwiczyć, bo masz mało czasu! Rozwiń Prezes, a nie wystarczy ze świńską grypą wpaść? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #173 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Rozwiń Wpadaj śmiało zapraszamy serdecznie ..! Link do komentarza
smoaga Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #174 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Ja pozwalam. Nie mogę być jedyną swieżynką Rozwiń Bardzo się cieszę i dziękuję za pozwolenie Link do komentarza
Baszka Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #175 Napisano 5 lutego 2016 Cytat czy mogę wpaść na kawę Rozwiń Ja to bym Cię chętnie zaprosiła, ale mnie nie bardzo wypada , . Link do komentarza
bobiczek Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #176 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Prezes, a nie wystarczy ze świńską grypą wpaść? Rozwiń Wszystkie wyprzedane.Zostało jeszcze tylko kilka rezerwacji, ale podejrzewam że też zostaną zrealizowane Link do komentarza
Baszka Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #177 Napisano 5 lutego 2016 Cytat z czerwonym nosem będzie nas więcej Rozwiń Proponuję założyć klub czerwonych . Link do komentarza
aaaa Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #178 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Cytat Ja to bym Cię chętnie zaprosiła, ale mnie nie bardzo wypada , . Rozwiń ciebie nie widziałem na liście obecnosci... Cytat Wpadaj śmiało zapraszamy serdecznie ..! Rozwiń ciebie też nie Edytowano 5 lutego 2016 przez aaaa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baszka Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #179 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Lechu,jesteś debeściak ;)No już żałuję,że mnie tam nie będzie...mam kuku Rozwiń Co się chwalisz? Wszyscy się zorientowali . Nie żałuj, tylko wbijaj.A Lesiowi nie cukruj, bo i tak podpadłeś . Cytat ciebie nie widziałem na liście obecnosci... Rozwiń Trudno by było, jak mnie na tej liście nie ma . Link do komentarza
Baszka Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #180 Napisano 5 lutego 2016 Jednak fakt, że mnie na liście nie ma, nie oznacza, że mnie nie będzie . Link do komentarza
daggulka Napisano 5 lutego 2016 Autor Udostępnij #181 Napisano 5 lutego 2016 Hahahaha .... a cóż tu sie podziało? Cytat Dzień doberek! Czytam wasze wypowiedzi i zazdroszczę poczucia humoru oraz pozytywnego nastawienia. Z uwagi na te fakty, będąc dzisiaj w podróży służbowej w Brennej zwracam się z zapytaniem czy mogę wpaść na kawę oczywiście z załącznikiem,żeby Was osobiście poznać? Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z wyrazami szacunkusmoaga Rozwiń Sztuka jest sztuka ... każda jedna mile i chętnie na zlotach widziana ... i tej wersji będę bronić zawsze piersiom własnom Zapraszamy Ja jeszcze muszę odwiedzić jednak lekarza .... mam nadzieję , że na zlot dotrę, ewentualnie będę pózniej niż miałam być Link do komentarza
Baszka Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #182 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Ja jeszcze muszę odwiedzić jednak lekarza .... mam nadzieję , że na zlot dotrę, ewentualnie będę pózniej niż miałam być Rozwiń Nawet tak nie żartuj, monopol na zarazy mam ja .A w temacie zlotuChora Baszka zwłok swoich z łoża zwlec nie chciała,a już w jej kierunku szybka kareta zmierzała.Pomyślała: wstać muszę, w końcu dzisiaj piąteki gatki założyła na dobry początek.Zewsząd już się zjeżdżała niezwykła ekipa cała . Link do komentarza
solange63 Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #183 Napisano 5 lutego 2016 Cytat Nawet tak nie żartuj, monopol na zarazy mam ja .A w temacie zlotuChora Baszka zwłok swoich z łoża zwlec nie chciała,a już w jej kierunku szybka kareta zmierzała.Pomyślała: wstać muszę, w końcu dzisiaj piąteki gatki założyła na dobry początek.Zewsząd już się zjeżdżała niezwykła ekipa cała . Rozwiń A ta kareta to czyja?Posłusznie melduje, że jestem już na lotnisku Czekam na swojego rumaka. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #184 Napisano 5 lutego 2016 Cytat A ta kareta to czyja? Rozwiń Strzelam - Ryśka. Link do komentarza
Baszka Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #185 Napisano 5 lutego 2016 Cytat A ta kareta to czyja?Posłusznie melduje, że jestem już na lotnisku . Rozwiń Tajemnica .Widząc Cię na pasku, byłam pewna obaw, że nie zdążysz, uff . Cytat Strzelam - Ryśka. Rozwiń I miej tu człowieku tajemnice .Pędzę się zbierać . Link do komentarza
solange63 Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #186 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Cytat Tajemnica .Widząc Cię na pasku, byłam pewna obaw, że nie zdążysz, uff . I miej tu człowieku tajemnice .Pędzę się zbierać . Rozwiń No I mi nic nie powiedzieli no! Randka jaka? Edytowano 5 lutego 2016 przez solange63 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #187 Napisano 5 lutego 2016 Niektórzy już są... 😀 Link do komentarza
Leszek4 Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #188 Napisano 5 lutego 2016 Inni jeszcze się nie spakowali... Link do komentarza
retrofood Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #189 Napisano 5 lutego 2016 Powodzenia! Link do komentarza
retrofood Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #190 Napisano 5 lutego 2016 (edytowany) Kupcie mi najmodniejsze teraz rękawiczki. Edytowano 5 lutego 2016 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #191 Napisano 5 lutego 2016 Retro!Taż my w Brennej, nie w Koniakowie! 😀 Link do komentarza
retrofood Napisano 5 lutego 2016 Udostępnij #192 Napisano 5 lutego 2016 To co, daleko nie jest! Link do komentarza
retrofood Napisano 6 lutego 2016 Udostępnij #193 Napisano 6 lutego 2016 Jeszcze nie wywietrzało? Link do komentarza
smoaga Napisano 6 lutego 2016 Udostępnij #194 Napisano 6 lutego 2016 (edytowany) Szanowni Państwo, chciałbym serdecznie podziękować za zaproszenie na spotkanie w Brennej. Była to dla mnie niebywała okazja poznania Was osobiście. Ludzi z niezwykłą charyzmą i poczuciem humoru , którzy znajdują czas żeby się spotkać. Dziękuję za bardzo ciepłe przyjęcie.Żałuje jedynie,że nie mogłam spędzić w tak wspaniałym gronie więcej czasu. Pragnę także pogratulować niezwykle sprawnej organizacji i wysokiego poziomu spotkania. Wypieki przygotowane własnoręcznie , smalczyk - hmm..same przysmaki. Mam nadzieję, że w przyszłości podobne ,,zloty" będą nadal organizowane.Oczywiście czuję się zaproszona :-) Wszystkim serdecznie dziękuję. Edytowano 6 lutego 2016 przez smoaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 6 lutego 2016 Udostępnij #195 Napisano 6 lutego 2016 Ciesz się, że mnie nie było. Nie byłabyś taka wesoła... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 6 lutego 2016 Udostępnij #196 Napisano 6 lutego 2016 Cytat Nie byłabyś taka wesoła... Rozwiń Była by bardzo, ale to bardzo wesoła Link do komentarza
retrofood Napisano 6 lutego 2016 Udostępnij #197 Napisano 6 lutego 2016 Coś załoga zmęczona niczym motyle zimą... Link do komentarza
PeZet Napisano 6 lutego 2016 Udostępnij #198 Napisano 6 lutego 2016 Cytat Coś załoga zmęczona niczym motyle zimą... Rozwiń Ooo, ilość decybeli dyskusyjnych zdecydowanie podniosłasie, mniemam. Retro, wspominam, jakeśmy banerem się zaopiekowywali. Link do komentarza
smoaga Napisano 6 lutego 2016 Udostępnij #199 Napisano 6 lutego 2016 Cytat Ciesz się, że mnie nie było. Nie byłabyś taka wesoła... Rozwiń Straszysz czy obiecujesz? Z taką super ekipą nie ma się czego bać Link do komentarza
retrofood Napisano 6 lutego 2016 Udostępnij #200 Napisano 6 lutego 2016 Cytat Straszysz czy obiecujesz? Z taką super ekipą nie ma się czego bać Rozwiń No... nie wiem... Cytat Retro, wspominam, jakeśmy banerem się zaopiekowywali. Rozwiń On wie, że ja spać nie lubię... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się