daggulka Napisano 14 października 2015 Udostępnij #1 Napisano 14 października 2015 (edytowany) Lista obecności Czas zapisów do 29 stycznia!!! 1. Daga2. bajbaga3,4. Bara z osobą 5. coolibeer6-8. aaaa+ 2 osoby towarzyszace9. Piczman10-14. Wycieczka z Wadowic , osób 5 15. Leszek416-17. Redakcja w dwóch osobach 18. solange6319. jeea20. cieszynianka21. Tinek22. Mandingo z Wojtkiem23. Krzysiek - kolega Coolibra24. Osoba towarzysząca coolibra25. Elutek26. bobiczek+gitara towarzysząca27. Xavieer Edytowano 29 stycznia 2016 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 14 października 2015 Udostępnij #2 Napisano 14 października 2015 Rozumiem, że w uzgodnionym terminie tzn. 5 - 7 luty 2016r.Wstępnie "akcesuję" - no chyba, że bojówki ISIS zablokują drogi. Link do komentarza
daggulka Napisano 14 października 2015 Autor Udostępnij #3 Napisano 14 października 2015 Cytat Rozumiem, że w uzgodnionym terminie tzn. 5 - 7 luty 2016r.Wstępnie "akcesuję" - no chyba, że bojówki ISIS zablokują drogi. Rozwiń Tak, ten termin ... jeśli w Brennej nie spasuje to poszukamy innych rozwiązań, bo ten termin najbardziej wszystkim pasuje wg. ustaleń Jeśkowych. Link do komentarza
coolibeer Napisano 15 października 2015 Udostępnij #4 Napisano 15 października 2015 też proszę mnie zapisać Link do komentarza
Baru Napisano 16 października 2015 Udostępnij #5 Napisano 16 października 2015 (edytowany) Daga!A pisałaś już do nich? Mają wolne wtedy?Edit: Odpisali? Edytowano 16 października 2015 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
aaaa Napisano 21 października 2015 Udostępnij #6 Napisano 21 października 2015 skoro termin pewny, to proszę wstępnie zapisać...będą też pewnie osoby towarzyszące, doprecyzuje później Link do komentarza
daggulka Napisano 21 października 2015 Autor Udostępnij #7 Napisano 21 października 2015 Jak tylko Redakcja wyczaruje, żebym mogła edytować wpisy - dopiszę zaległych chętnych Cytat Daga!A pisałaś już do nich? Mają wolne wtedy?Edit: Odpisali? Rozwiń https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...st&p=483178 Link do komentarza
Redakcja Napisano 22 października 2015 Udostępnij #8 Napisano 22 października 2015 Cytat Jak tylko Redakcja wyczaruje, żebym mogła edytować wpisy - dopiszę zaległych chętnych Rozwiń Zrobione Link do komentarza
Baru Napisano 22 października 2015 Udostępnij #9 Napisano 22 października 2015 Pani pisze Link do komentarza
bajbaga Napisano 22 października 2015 Udostępnij #10 Napisano 22 października 2015 Z osobą ? Link do komentarza
daggulka Napisano 22 października 2015 Autor Udostępnij #12 Napisano 22 października 2015 Cytat Zrobione Rozwiń Dziękuję bardzo Cytat Pani pisze Rozwiń Różowa nabazgrała Cytat Z osobą ? Rozwiń No nie wiem ... byli tacy co występowali w trzech osobach Cytat Rozwiń Zapisałam ... teraz już można się cieszyć Link do komentarza
Piczman Napisano 29 października 2015 Udostępnij #13 Napisano 29 października 2015 Ja też będę Link do komentarza
Baru Napisano 19 listopada 2015 Udostępnij #14 Napisano 19 listopada 2015 Cytat Z osobą ? Rozwiń Ależ oczywizda! Link do komentarza
daggulka Napisano 4 stycznia 2016 Autor Udostępnij #15 Napisano 4 stycznia 2016 Nastał styczeń miesiąc do zlotu , lista nam się wydłuża . Zapisałam dziś całą wycieczkę Jeśli kto zdecydowany - pisać Póki co - na dniach jak tylko będę miała chwile oddechu to napiszę do Ośrodka do Brennej z prośba o dokładna wycenę i opcje cateringu sobotniego Link do komentarza
bobiczek Napisano 4 stycznia 2016 Udostępnij #16 Napisano 4 stycznia 2016 Cytat Lista obecności 8-13. Wycieczka z Wadowic , osób 6 Rozwiń Link do komentarza
PeZet Napisano 4 stycznia 2016 Udostępnij #17 Napisano 4 stycznia 2016 Cytat Lista obecności 8-13. Wycieczka z Wadowic , osób 6 Rozwiń Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 stycznia 2016 Udostępnij #18 Napisano 4 stycznia 2016 (edytowany) no co nie wiecie? Podobno 6 zakonnic z klasztoru to źle? Młode i jeszcze nie wybrały kierunku Jadą się zabawić Edytowano 4 stycznia 2016 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 5 stycznia 2016 Autor Udostępnij #19 Napisano 5 stycznia 2016 Hahaha.....ależ sensację wzbudziłam Dodam, że cała wycieczka dobrze znana i lubiana Link do komentarza
daggulka Napisano 6 stycznia 2016 Autor Udostępnij #20 Napisano 6 stycznia 2016 Zapisujemy, Kochani .... zapisujemy się szybciutko ... niecały miesiąc do Zlotu Link do komentarza
Leszek4 Napisano 6 stycznia 2016 Udostępnij #21 Napisano 6 stycznia 2016 Grzecznie proszę o dopisanie mnie na listę od piątku do końca.O pokoik prosiłbym ten sam, co rok temu i tak samo przemeblowany.Impreza na górnej sali?! Gitarrra! Nie będę musiał jeździć dookoła, ani bujać się po podjazdach w tej piwnicy. Zdaje się, że podjazdy ostatnio zjeżdżały razem ze mną po schodach... Link do komentarza
daggulka Napisano 6 stycznia 2016 Autor Udostępnij #22 Napisano 6 stycznia 2016 Cytat Grzecznie proszę o dopisanie mnie na listę od piątku do końca.O pokoik prosiłbym ten sam, co rok temu i tak samo przemeblowany.Impreza na górnej sali?! Gitarrra! Nie będę musiał jeździć dookoła, ani bujać się po podjazdach w tej piwnicy. Zdaje się, że podjazdy ostatnio zjeżdżały razem ze mną po schodach... Rozwiń Przekażę gdzie trza Zapisane Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 stycznia 2016 Udostępnij #23 Napisano 7 stycznia 2016 (edytowany) Ja mam przecieki że pontniczka pokutująca ze Świebodzina też się waha ;) I rozgrzeszam ją z win więc czekamy na rozwój sprawy ;)Leszek super wiadomość. Miło będzie poznać Edytowano 7 stycznia 2016 przez coolibeer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
solange63 Napisano 7 stycznia 2016 Udostępnij #24 Napisano 7 stycznia 2016 No to ja zapytanko mam, bo od tego jest uzależniony mój przyjazd:czy w niedzielę będzie ktoś wracał wcześnie rano i przejeżdżał w okolicach Katowic, a dokładniej lotniska? bo gdybym przyfrunęła, to wylot mam z Katowic o 11.00, czyli o 10.00 musiałabym już być na lotnisku ewentualnie czy kursuje jakiś PKS, PKP, bus, transport bydła... lub inny sprawdzony środek, który mnie dostarczy na czas na miejsce? Link do komentarza
Baru Napisano 7 stycznia 2016 Udostępnij #25 Napisano 7 stycznia 2016 Cytat Zdaje się, że podjazdy ostatnio zjeżdżały razem ze mną po schodach... Rozwiń Oj tam oj tam! Trochę adrenaliny jest wskazane Link do komentarza
bobiczek Napisano 7 stycznia 2016 Udostępnij #26 Napisano 7 stycznia 2016 Cytat czy w niedzielę będzie ktoś wracał wcześnie rano i przejeżdżał w okolicach Katowic, a dokładniej lotniska? bo gdybym przyfrunęła, to wylot mam z Katowic o 11.00, czyli o 10.00 musiałabym już być na lotnisku Rozwiń Ostatnio to o 11.00 w niedzielę na śniadanie się schodzili dopiero...Hmmmm.... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 stycznia 2016 Autor Udostępnij #27 Napisano 7 stycznia 2016 Mamy na liście 15 osób, jakże znamienitych i lubianych .... koooogo, kooooogo jeszcze zapisać ? Link do komentarza
coolibeer Napisano 7 stycznia 2016 Udostępnij #28 Napisano 7 stycznia 2016 Cytat No to ja zapytanko mam, bo od tego jest uzależniony mój przyjazd:czy w niedzielę będzie ktoś wracał wcześnie rano i przejeżdżał w okolicach Katowic, a dokładniej lotniska? bo gdybym przyfrunęła, to wylot mam z Katowic o 11.00, czyli o 10.00 musiałabym już być na lotnisku ewentualnie czy kursuje jakiś PKS, PKP, bus, transport bydła... lub inny sprawdzony środek, który mnie dostarczy na czas na miejsce? Rozwiń Ostatecznie..."Przedsiębiorstwo Transkom na swojej stronie internetowej informuje o obowiązujących połączeniach:1. Autobus relacji Brenna Bukowa – Cieszyn o godz. 04.45 D (w Skoczowie o godz. 05.17) zintegrowany z pociągiem relacji Wisła – Skoczów – Katowice (odjazd pociągu ze Skoczowa do Katowic o godz. 05.43);" Link do komentarza
bobiczek Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #29 Napisano 8 stycznia 2016 (edytowany) Jeszcze jest ten.7.00 ranoWisła - Ustroń - Skoczów - Pawłowice - Żory - Katowice.http://www.drabas.pl/rozklad-jazdy-wisla-katowice.html Edytowano 8 stycznia 2016 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
aaaa Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #30 Napisano 8 stycznia 2016 bobiczek, ale tak czy siak trzeba się dostać do Skoczowa...a tego pociągu ze skoczowa do katowic o 5:43 mi wyszukiwarka nie znajduje...(pewnie nie kursuje w niedziele, bo jak dałem na inny dzien tygodnia, to go widać) Link do komentarza
solange63 Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #31 Napisano 8 stycznia 2016 Dzięki chłopaki, ale chyba będę musiała odpuścić...Za często podróżowałam PKP i innymi środkami transportu publicznego. To jest Niedziela; nawet jeśli coś jest w planie jazdy (i to pewnie tak okrężną drogą, że zwiedzę pół Polski i będę musiała wyjechać w piątek wieczorem, żeby dojechać do niedzieli), to nie wiadomo czy pociąg przyjedzie na czas, ba! czy się w ogóle pojawi... zbyt wiele niewiadomych... bujać się zimą po PKP... wątpliwa przyjemnośćno i wisienka na torcie; jeśli nie zdążę na samolot w niedzielę o 11.00 następny jest w środę także ten... Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #32 Napisano 8 stycznia 2016 Ta wisienka, to obietnica ? Jak masz chęć bycia, to ja mam też chęć .......... Blulewik da radę. Link do komentarza
solange63 Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #33 Napisano 8 stycznia 2016 Cytat Mamy na liście 15 osób, jakże znamienitych i lubianych .... koooogo, kooooogo jeszcze zapisać ? Rozwiń no to uwaga, ogłaszam wszem i wobec, iż zgłaszam swój akces.Sola, sztuk jedna, na 95% Cytat Ta wisienka, to obietnica ? Rozwiń groźba raczej Cytat Jak masz chęć bycia, to ja mam też chęć .......... Rozwiń takie obietnice, jeszcze przed oficjalnym zapoznaniem Szczegóły dogramy na miejscu, bo może uda mi się zmaltretować Cooliego swą osobą, przez kilka godzin dłużej.Aha i Prezesa, ale on chyba jeszcze o tym nie wie Link do komentarza
daggulka Napisano 8 stycznia 2016 Autor Udostępnij #34 Napisano 8 stycznia 2016 Cytat no to uwaga, ogłaszam wszem i wobec, iż zgłaszam swój akces.Sola, sztuk jedna, na 95% Rozwiń Tadaaaaaammmm .... no i super Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #35 Napisano 8 stycznia 2016 Nadejszla wiekopomna chwila ;)Jako,że jestem człowiek honoru a że obiecałem coś tam komuś tam to na 70% zgreda z piękniejsza połową proszę brać pod uwagę ;)Potwierdzenie na 100% nadejdzie do końca weekendu bo przy kominku z winkiem w ręku,bez odwiedzania kotłowni oczywiście,muszę piękniejsza połowę przekonać jak wspaniale towarzystwo jest na FBD ;) Link do komentarza
Leszek4 Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #36 Napisano 8 stycznia 2016 Wspomnij tam ino jednym słowem o PCi i/lub o ludziach niesłuchających Cię ze zrozumieniem, a na 100% jedyna Twoja piękna połowa zostanie wdową! Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #37 Napisano 8 stycznia 2016 (edytowany) Cytat Wspomnij tam ino jednym słowem o PCi i/lub o ludziach niesłuchających Cię ze zrozumieniem, a na 100% jedyna Twoja piękna połowa zostanie wdową! Rozwiń Wbrew pozorom jestem normalnym ludkiem ;)Forum rządzi się innymi prawami od życia a ja to rozróżniam i mam dystans do tego Edytowano 8 stycznia 2016 przez arturo72 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Leszek4 Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #38 Napisano 8 stycznia 2016 Cytat Wbrew pozorom jestem normalnym ludkiem ;)Forum rządzi się innymi prawami od życia a ja to rozróżniam i mam dystans do tego Rozwiń Uffff! Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #39 Napisano 8 stycznia 2016 (edytowany) Cytat Uffff! Rozwiń A tam ufff...To ja będę miał przerabane u żony jak będę stawiał forumowym lasencjom obiecane kawki ;)Solange widzę jedzie a jedna kawka była dla niej między innymi ;) Stokrotka obowiązkowo,jak czytasz to zapraszam,bez dwóch zdań Rozwód po powrocie do domu Edytowano 8 stycznia 2016 przez arturo72 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #40 Napisano 8 stycznia 2016 (edytowany) I jako swierzakowi powiedzcie co i za ile i gdzie i komu płacić bo co wziąść ze sobą to wiem ;) Edytowano 8 stycznia 2016 przez arturo72 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
TINEK Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #41 Napisano 8 stycznia 2016 no tak za bardzo co wziąć z sobą to nie wiesz, a właściwie kogo nie brać ze sobą.Żonę to się w domu zostawia, niech pilnuje żeby w piecu nie zgasło, a i wtedy obiecane kawki smakować lepiej będą, zapewniam(z tym piecem to poleciałem ;) ) Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij #42 Napisano 8 stycznia 2016 (edytowany) Cytat no tak za bardzo co wziąć z sobą to nie wiesz, a właściwie kogo nie brać ze sobą.Żonę to się w domu zostawia, niech pilnuje żeby w piecu nie zgasło, a i wtedy obiecane kawki smakować lepiej będą, zapewniam(z tym piecem to poleciałem ;) ) Rozwiń Witaj Krzysiu Zapraszam,może się poznamy ;)Tyko ciiiiii ;)A z tym kogo nie brać może masz rację,toż nie na darmo zdjęcie swoje zapodalem ;)No z piecem to poleciales Edytowano 9 stycznia 2016 przez arturo72 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
elutek Napisano 9 stycznia 2016 Udostępnij #43 Napisano 9 stycznia 2016 teraz tylko czekać, aż się skrzykną ci, którzy zostali pieców pilnować... Link do komentarza
bobiczek Napisano 9 stycznia 2016 Udostępnij #44 Napisano 9 stycznia 2016 Cytat na 70% zgreda z piękniejsza połową proszę brać pod uwagę ;) Rozwiń Zgredów prawdziwych to dopiero poznasz. Jak dojedziesz ! Link do komentarza
daggulka Napisano 9 stycznia 2016 Autor Udostępnij #45 Napisano 9 stycznia 2016 Cytat Nadejszla wiekopomna chwila ;)......proszę brać pod uwagę ;) Rozwiń Cóż, Arturo ... pamiętasz co Ci napisałam w ramach przywitania? No to się .... dzieje Nie pierwszy i nie ostatni raz zresztą na tym forum I dobrze - byłoby nudno gdyby nic się nie działo Cytat Potwierdzenie na 100% nadejdzie do końca weekendu Rozwiń Jak dasz mi zielone światło, wpiszę na listę Link do komentarza
daggulka Napisano 9 stycznia 2016 Autor Udostępnij #46 Napisano 9 stycznia 2016 Cytat I jako swierzakowi powiedzcie co i za ile i gdzie i komu płacić bo co wziąść ze sobą to wiem ;) Rozwiń Weżmiemy pod uwagę najpewniej najtańszą opcję, czyli dwa dni noclegu ze śniadaniami plus sobotnia wyżerka, czyli w sumie 180zł od osoby- płatne do rąk moich na miejscu. Znają nas tam, i ufają nam , dlatego nie ma przedpłat - ale to nas zobowiązuje do konkretów, czyli jeśli zapewnisz że pojedziesz a się nie stawisz , to w Ośrodku się wkurzą i ktoś bedzie musiał ponieść koszty, na tydzień wcześniej podajemy konkretną ilość osób. Co zabrać ... coś do żarcia na piątkowe posiedzenie wieczorne - lokalne specjały w ilości nie hurtowej bynajmniej, jeno "na smak" tudzież coś kupnego. No i oczywiście to co lubisz pić (jeno nie wodę jak zwierzęta) ... najlepiej książki, opasłe grube tomy coby się nie nudzilo ... Pan Tadeusz ... myślę, że wiesz o co chodzi. Jeśli nie wiesz osssochozzziiii to pisz na priv Link do komentarza
daggulka Napisano 9 stycznia 2016 Autor Udostępnij #47 Napisano 9 stycznia 2016 Informacyjnie .... listę zamykam i przekazuję do Ośrodka 29 stycznia Link do komentarza
PeZet Napisano 9 stycznia 2016 Udostępnij #48 Napisano 9 stycznia 2016 Jest więc jeszcze chwila, to dobrze. Link do komentarza
daggulka Napisano 11 stycznia 2016 Autor Udostępnij #49 Napisano 11 stycznia 2016 Mam prośbę ... ponieważ teraz trochę mało dyspozycyjna jestem i mam ograniczone możliwości - proszę Was o poinformowanie kogo się da o zlocie sms/tel. Być może ktoś jeszcze nie wie ... Adam_mk, Cieszka, r-32, Xawieer, Jeea, Prezes Najjaśniejszy , Adiq'i ... i wielu więcej. Jednym słowem ... jeśli ktoś może podzwonić, ewentualnie sesesmana wysłać o zlocie ... byłoby super. Dajcie mi znać, bo jeśli nikt się nie podejmie - jakoś to powiadamianie zorganizuję Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 stycznia 2016 Udostępnij #50 Napisano 11 stycznia 2016 Cytat Mam prośbę ... ponieważ teraz trochę mało dyspozycyjna jestem i mam ograniczone możliwości - proszę Was o poinformowanie kogo się da o zlocie Prezes Najjaśniejszy , Adiq'i ... Rozwiń Prezes wie, Adiq też wie, Erka nie odebrał i nie oddzwonił, za to Tinek odebrał i prawie sie zdeklarował! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się