Gość gawel Napisano 12 lutego 2015 Udostępnij #401 Napisano 12 lutego 2015 8 dni zostało przespałem 9 dzień tak czy inaczej The Final Countdown już trwa Link do komentarza
PeZet Napisano 12 lutego 2015 Udostępnij #402 Napisano 12 lutego 2015 Cytat 8 dni zostało przespałem 9 dzień To jeden dzień masz do przodu. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 lutego 2015 Udostępnij #403 Napisano 12 lutego 2015 Cytat To jeden dzień masz do przodu. O której Piotrze startujecie? Link do komentarza
PeZet Napisano 12 lutego 2015 Udostępnij #404 Napisano 12 lutego 2015 Po południu, bo M. ma jeszcze obowiązki zawodowe. A ja psa muszę oddelegować.A ty, Piterku, o której wyruszasz? Pewnie wcześniej? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 lutego 2015 Udostępnij #405 Napisano 12 lutego 2015 Cytat Po południu, bo M. ma jeszcze obowiązki zawodowe. A ja psa muszę oddelegować.A ty, Piterku, o której wyruszasz? Pewnie wcześniej? Jak zgarnę Pirata to startujemy myślę żeby nie zwlekać Link do komentarza
PeZet Napisano 12 lutego 2015 Udostępnij #406 Napisano 12 lutego 2015 Jednym słowem płyniecie Wesołym Rogerem. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 lutego 2015 Udostępnij #407 Napisano 12 lutego 2015 Coś w tym rodzaju Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 lutego 2015 Udostępnij #408 Napisano 13 lutego 2015 NO i mamy 7 dni czyli tydzień i do tego 13 lutego i na szczęście piątek bo jest wekend I taka siódemka w kwestii przypomnienia Link do komentarza
Gość gawel Napisano 14 lutego 2015 Udostępnij #409 Napisano 14 lutego 2015 No to już nie przelewki trzeba dziś smalczyk zrobić chyba,żeby sie nieco przegryzł Link do komentarza
bajbaga Napisano 14 lutego 2015 Udostępnij #410 Napisano 14 lutego 2015 Nooooooooooooooo - czyli już mam co jeść Link do komentarza
Gość gawel Napisano 14 lutego 2015 Udostępnij #411 Napisano 14 lutego 2015 Cytat Nooooooooooooooo - czyli już mam co jeść I pić muszę zlać wino i nastawić nowe. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 14 lutego 2015 Udostępnij #412 Napisano 14 lutego 2015 Cześć!!!!!!!!! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 14 lutego 2015 Udostępnij #413 Napisano 14 lutego 2015 Bożenko any way, milky way and never way but i t is the final count down Link do komentarza
Leszek4 Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #417 Napisano 16 lutego 2015 Byłem w piątek na siłowni, znaczy się w knajpie, żeby co nieco poćwiczyć. Zestaw przyrządów urozmaicony.Wniosek: brak treningów powoduje, że szybko wiotczejemy. I nie jest to OT, bo ma duży związek z tym wątkiem... Link do komentarza
bajbaga Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #418 Napisano 16 lutego 2015 Cytat I nie jest to OT, bo ma duży związek z tym wątkiem... Mocno dyskusyjna teza - bardzo mocno dyskusyjna. Link do komentarza
elutek Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #419 Napisano 16 lutego 2015 Cytat brak treningów powoduje, że szybko wiotczejemy. I nie jest to OT, bo ma duży związek z tym wątkiem... nieee, TO ma duży związek z tym wątkiem:https://forum.budujemydom.pl/gdzie-ci-mezcz...t=0&start=0 a tak w ogóle to życzę wszystkim uczestnikom super zabawy, z nadzieją, że się nie pozabijacie Link do komentarza
Leszek4 Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #420 Napisano 16 lutego 2015 Cytat nieee, TO ma duży związek z tym wątkiem:https://forum.budujemydom.pl/gdzie-ci-mezcz...t=0&start=0 Do jasnej @?&^%$#@ !!!!Ja nie po takim wiotczeniu! Ja o zasłabnięciu pod wpływem zbyt dużej ilości podniesionych ciężarów! Link do komentarza
bajbaga Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #421 Napisano 16 lutego 2015 Cytat Ja nie po takim wiotczeniu! No chyba, że "ktoś" Ci zepsuł (czasowo) i wiaderka z wodą już nie podniesiesz. Link do komentarza
Leszek4 Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #422 Napisano 16 lutego 2015 Cytat No chyba, że "ktoś" Ci zepsuł (czasowo) i wiaderka z wodą już nie podniesiesz. Odpowiem Ci anegdotą.W szpitalu pielęgniarka ma ogolić pacjenta przed operacją. Konkretnie chodzi o pachwiny. Rozbiera go i widzi ogromny interes. Nie może powstrzymać się od uwagi:- Panie Leszku, ależ to prawdziwy młot!A on dumnie:- Jeszcze 10 lat temu wieszałem na nim wiadro z wodą i przenosiłem 100 metrów od studni do domu bez pomocy rąk!- A teraz się to już nie udaje?- Ano nie, kolana po drodze wysiadają... Link do komentarza
bajbaga Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #423 Napisano 16 lutego 2015 Też anegdotka, odnośnie: Cytat Byłem w piątek na siłowni, znaczy się w knajpie, żeby co nieco poćwiczyć. Zestaw przyrządów urozmaicony.Wniosek: brak treningów powoduje, że szybko wiotczejemy. Siedzi pijany facet w knajpie i myśli sobie:- Mam już dość, idę do domu.Próbuje wstać, ale upada.Myśli:- Ok, doczołgam się do drzwi i spróbuję wstać na ulicy. Wychodzi na ulicę, próbuje wspiąć się na parkometr, ale znów gleba!. Myśli: - Doczołgam się do tamtego murku i spróbuję. Wspina się na murek, ale znowu pierdut i leży. W ten sposób, ciągle bezskutecznie próbując wstać, doczołguje się do domu. Starając się nie budzić żony, wślizguje się do łóżka i zasypia.Rano żona budzi go wymówkami:- Piłeś?!- Ależ co ty, skarbie! Ja, piłem?- Właśnie dzwonili z knajpy, żeby ktoś odebrał twój wózek. Link do komentarza
retrofood Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #424 Napisano 16 lutego 2015 Cytat - Panie Leszku, ależ to prawdziwy młot! Rozumiem Twój smutek... Link do komentarza
Leszek4 Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #425 Napisano 16 lutego 2015 Cytat - Właśnie dzwonili z knajpy, żeby ktoś odebrał twój wózek. Kiedyś, po imprezie w pobliskiej knajpie, zadzwoniłem rano do znajomej, która prowadzi tę knajpę:- Ty, rozejrzyj się, czy nie ma gdzieś tam mojego wózka.- OK – padło w odpowiedzi.I odłożyłem słuchawkę. Oddzwoniła po jakichś 2 min., kiedy zrozumiała, że ją wkręciłem. Retro, to prawda - nie jest łatwo z tym żyć, a dzisiaj ciężko znaleźć osobę z podobnym problemem... Ale wreszcie widzę bratnią duszę. PS Ale nas ten Elutek wkręcił w temat! Link do komentarza
Jani_63 Napisano 16 lutego 2015 Udostępnij #426 Napisano 16 lutego 2015 Cytat Odpowiem Ci anegdotą.W szpitalu pielęgniarka ma ogolić pacjenta przed operacją. Konkretnie chodzi o pachwiny. Rozbiera go i widzi ogromny interes. Nie może powstrzymać się od uwagi:- Panie Leszku, ależ to prawdziwy młot!A on dumnie:- Jeszcze 10 lat temu wieszałem na nim wiadro z wodą i przenosiłem 100 metrów od studni do domu bez pomocy rąk!- A teraz się to już nie udaje?- Ano nie, kolana po drodze wysiadają... Ta przypadłość spotyka niestety wielu. A jak jeszcze delikwent jest po flaszce to i stawy rzekome przeszkadzają. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 17 lutego 2015 Udostępnij #427 Napisano 17 lutego 2015 O kurde już tylko 3 dni , aż się trochę boję Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 lutego 2015 Udostępnij #428 Napisano 17 lutego 2015 Cytat Ta przypadłość spotyka niestety wielu. A jak jeszcze delikwent jest po flaszce to i stawy rzekome przeszkadzają. ni ma w tym wątku - "pomocna porada" - a szkoda Link do komentarza
daggulka Napisano 18 lutego 2015 Autor Udostępnij #430 Napisano 18 lutego 2015 Cytat O kurde już tylko 3 dni , aż się trochę boję Ja to się najbardziej boję, że mnie nie poznacie ... pamiętajcie : Fiona co zeżarła królewne A serio .... bedzie super jak zwykle .... juz nie mogę się doczekać Link do komentarza
Gość gawel Napisano 18 lutego 2015 Udostępnij #431 Napisano 18 lutego 2015 No co TY? mówiłaś że nic Ci nie robili plastycznego. Link do komentarza
daggulka Napisano 18 lutego 2015 Autor Udostępnij #432 Napisano 18 lutego 2015 Cytat No co TY? mówiłaś że nic Ci nie robili plastycznego. No właśnie , nie robili niestety ... a powinni - liposukcję O tuszę mi chodzi , Piotr .... o tuszę Link do komentarza
Gość gawel Napisano 18 lutego 2015 Udostępnij #433 Napisano 18 lutego 2015 Cytat No właśnie , nie robili niestety ... a powinni - liposukcję O tuszę mi chodzi , Piotr .... o tuszę E tam myślałem że o frontpage , tuszą się nie przejmuj grubsza ode mnie nie jesteś na 110% Link do komentarza
bajbaga Napisano 18 lutego 2015 Udostępnij #434 Napisano 18 lutego 2015 Cytat O tuszę mi chodzi , Piotr .... o tuszę a w zasadzie na co masz nadzieję ? Bo to dość obiecujące oczekiwanie. Link do komentarza
daggulka Napisano 18 lutego 2015 Autor Udostępnij #435 Napisano 18 lutego 2015 Cytat E tam myślałem że o frontpage , tuszą się nie przejmuj grubsza ode mnie nie jesteś na 110% No nie wiem, nie wiem ... Cytat a w zasadzie na co masz nadzieję ? Bo to dość obiecujące oczekiwanie. Obiecujące by było gdyby chodziło o tuszę wieprzową najchętniej pieczoną bezpośrednio na ogniu Aleśmy świniaka nie zamawiali z tego co pamiętam Link do komentarza
daggulka Napisano 19 lutego 2015 Autor Udostępnij #438 Napisano 19 lutego 2015 To już jutro Spakowani? 😉 Link do komentarza
Gość gawel Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #439 Napisano 19 lutego 2015 Jeszcze nie ale smalec zrobiony Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #440 Napisano 19 lutego 2015 Cytat Jeszcze nie ale smalec zrobiony Czyli ostatni powód dla którego należy jechać - spełniony Link do komentarza
Gość gawel Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #441 Napisano 19 lutego 2015 Cytat Czyli ostatni powód dla którego należy jechać - spełniony Dzięki Rysiu, mam nadzieję że wyszedł tym razem dobry. jest wersja classic bez zbędnych dodatków tą razą Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #442 Napisano 19 lutego 2015 Cytat Dzięki Rysiu, mam nadzieję że wyszedł tym razem dobry. jest wersja classic bez zbędnych dodatków tą razą jaki tymrazem Jakoś nie przypominam sobie aby zalegał na stole - wręcz odwrotnie Link do komentarza
Gość gawel Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #443 Napisano 19 lutego 2015 Cytat jaki tymrazem Jakoś nie przypominam sobie aby zalegał na stole - wręcz odwrotnie No zawsze może się spindolić pierwszy raz Link do komentarza
daggulka Napisano 19 lutego 2015 Autor Udostępnij #444 Napisano 19 lutego 2015 Cytat Jeszcze nie ale smalec zrobiony To bardzo dobra nowina dla wszystkich 😉 Cytat No zawsze może się spindolić pierwszy raz Nie kracz 😜 . Poza tym jestem pewna ze nawet jesli wyjdzie inaczej to i tak zostanie jak zwykle zmieciony w tempie ekspresowym 😉Stwierdzenie techniczne wywołane zerknieciem na listę obecności: moze niech kazdy wezmie chociaż z pół bochenka bo ludu dość sporo będzie do tego smalczyku :-D Link do komentarza
Gość gawel Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #445 Napisano 19 lutego 2015 Cytat To bardzo dobra nowina dla wszystkich 😉Nie kracz 😜 . Poza tym jestem pewna ze nawet jesli wyjdzie inaczej to i tak zostanie jak zwykle zmieciony w tempie ekspresowym 😉Stwierdzenie techniczne wywołane zerknieciem na listę obecności: moze niech kazdy wezmie chociaż z pół bochenka bo ludu dość sporo będzie do tego smalczyku :-D To fakt z tym chlebem, trochę będę miał ale od przybytku głowa nie boli najwyżej upiecze się na ognisku w dniu następnym Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #446 Napisano 19 lutego 2015 (edytowany) To to będę sępił na maksa (a może nawet więcej) Ps. Zrobiłem symulację i wyszło mi, że chyba po raz pierwszy będziemy na miejscu dobrze przed 14Baszka - transport masz ? (już wszystko wiem). Szkoda, szkoda @#$#@^%& szkoda. Edytowano 19 lutego 2015 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #447 Napisano 19 lutego 2015 Cytat To to będę sępił na maksa (a może nawet więcej) Ps. Zrobiłem symulację i wyszło mi, że chyba po raz pierwszy będziemy na miejscu dobrze przed 14Baszka - transport masz ? (już wszystko wiem). Szkoda, szkoda @#$#@^%& szkoda. Ja Rysiu cyrkluje że się zjedziemy razem że tak powiem.Właśnie czy jest na Sali Baszka? Bo jakby były problemy transportowe to służę ewentualnie. Link do komentarza
Baszka Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #448 Napisano 19 lutego 2015 Cytat mam nadzieję że wyszedł tym razem dobry. jest wersja classic bez zbędnych dodatków tą razą Też mam taką nadzieję, będę się cieszyć Waszym szczęściem . Cytat ludu dość sporo będzie do tego smalczyku :-D O jednego ludka (smalczykosmakosza ) mniej . To znaczy płaczę ja, Wy się cieszcie z powodu mniejszej kolejki do słoika . Link do komentarza
Gość gawel Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #449 Napisano 19 lutego 2015 Cytat Też mam taką nadzieję, będę się cieszyć Waszym szczęściem .O jednego ludka (smalczykosmakosza ) mniej . To znaczy płaczę ja, Wy się cieszcie z powodu mniejszej kolejki do słoika . Może się skusisz jednak? Ja też tego smalcu nie jadam bo nie bardzo moge, ale zawsze próbuje na zlocie bo robie na pamięc bez próbowania Link do komentarza
Baszka Napisano 19 lutego 2015 Udostępnij #450 Napisano 19 lutego 2015 Cytat Właśnie czy jest na Sali Baszka? Bo jakby były problemy transportowe to służę ewentualnie. Jestem, jestem i dziękuję . Problemy są, ale akurat nie transportowe . Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się