-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Dzieki wielkie za te wyrazy pocieszenia . Fakt, hustawka tym razem przetrwala, ale sezon wiatrowy wlasciwie dopiero sie zaczyna. Przygnebienie zastana sytuacja i perspektywami na najblizsza przyszlosc nie pozwolilo mi napawac sie bajronistycznym nastrojem . Zapach tych galezi tez byl jakis taki nienachalny . Najbardziej martwi mnie fakt, ze tym razem sie udalo, ale nie zawsze tak musi byc. W mysl dowcipu: Ja - juz gorzej byc nie moze... Zycie - a tu cie ku*va zaskocze
-
Ok, jak będę kiedyś budował nowy dom to będę wiedział. Choć i tak nie poszedłbym wtedy w papę na chudziaku z uwagi na emisyjność
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Choosen: Aaaaa tam takie pitolenie ,gó....o prawda -
Kiedy potrzebny jest bufor ciepła w instalacji c.o.? Dobór zbiornika buforowego jest zadaniem dla dobrego fachowca. Popełnione błędy mogą mieć poważne negatywne konsekwencje. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/kotly-i-podgrzewacze/a/113644-do-czego-sluzy-bufor-ciepla-w-instalacji-c-o
-
Powiem szczerze, jestem mocno zawiedziony tą podłogówką. Wypożyczyłem nawet kamerę termowizyjną. Widać ładnie, że podłoga niby grzeje, ale położenie podkładu i panela obniżyło temperaturę powierzchni podłogi o dodatkowe 3*C. Po położeniu całej podłogi efekt jest taki sam jak na 2 zdjęciu, przy czym musiałem oddać kamerkę, więc nie mam już jak tego pokazać, ale prosty pirometr pokazuje podobne temperatury: Nie wiem, co jest z tą podłogą nie tak, ale tak na gotowo... dziś 37*C na belce zasilającej i 24*C na podłodze to jest poprostu masakra.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się