coolibeer Napisano 6 lutego 2014 #201 Napisano 6 lutego 2014 Cytat Mam pytanie : będzie ktoś już na miejscu w okolicach godziny 13 ? bo nie wiem czy jest sens tak wcześnie jechać i siedzieć tam samej ... Będziem ja ruszam koło 9/10
daggulka Napisano 6 lutego 2014 Autor #202 Napisano 6 lutego 2014 Cytat Będziem ja ruszam koło 9/10 no ale Ty zjeżdżać bedziesz .... na stok się nie wybieram .... do karczmy też nie , bo Olek nie dopisał dobra, bede kole 13-14 na miejscu , odeśpię rankiem trochę
Gość adiqq Napisano 6 lutego 2014 #203 Napisano 6 lutego 2014 Cytat no ale Ty zjeżdżać bedziesz .... na stok się nie wybieram .... do karczmy też nie , bo Olek nie dopisał dobra, bede kole 13-14 na miejscu , odeśpię rankiem trochę Daga my o 11:30 z Rybnika, czyli będziemy pewnie około 13
coolibeer Napisano 6 lutego 2014 #204 Napisano 6 lutego 2014 Cytat no ale Ty zjeżdżać bedziesz .... na stok się nie wybieram .... do karczmy też nie , bo Olek nie dopisał dobra, bede kole 13-14 na miejscu , odeśpię rankiem trochę Ta z dzieckiem na stok Jutro piję w sobotę mykam na stok łeeeeeeeeeeeeeee
coolibeer Napisano 6 lutego 2014 #206 Napisano 6 lutego 2014 Cytat ok, to bede kole 13 Ma się ten dar przekonywania ;)
Gość adiqq Napisano 7 lutego 2014 #207 Napisano 7 lutego 2014 pogoda wybitnie dodatnia nam się szykuje....http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_...e=0u&id=737
Baru Napisano 7 lutego 2014 #208 Napisano 7 lutego 2014 Paweł ma być u mnie kole 9-tej...Twardo sprzęt do jeżdżenia bierzemy...
Gość gawel Napisano 7 lutego 2014 #210 Napisano 7 lutego 2014 (edytowany) Ja juz spakowany jestem czekam na Pezeta i startujemy , nie wiem czy uda się dojechac na 13 ale zobaczymy jak tam sie bahna przedstawia , póki co słoneczko i pięknie jest Edytowano 7 lutego 2014 przez gawel (zobacz historię edycji)
Gość adiqq Napisano 7 lutego 2014 #211 Napisano 7 lutego 2014 Cytat Paweł ma być u mnie kole 9-tej...Twardo sprzęt do jeżdżenia bierzemy... ja też mam sanki i jabłuszka przygotowane Cytat Ja juz spakowany jestem czekam na Pezeta i startujemy , nie wiem czy uda się dojechac na 13 ale zobaczymy jak tam sie bahna przedstawia , póki co słoneczko i pięknie jest Moczka też już gotowa do transportu
daggulka Napisano 7 lutego 2014 Autor #212 Napisano 7 lutego 2014 zwlekłam się łaskawie z wyrka poogarniam conieco, siebie .... powinnam się wyrobić na 13 , aczkolwiek nie obiecuję
bobiczek Napisano 7 lutego 2014 #214 Napisano 7 lutego 2014 (edytowany) Cytat ja też mam sanki i jabłuszka przygotowane żebyście mi sie tam czasami chłopy! nie zabawiali z podtekstami! Edytowano 7 lutego 2014 przez bobiczek (zobacz historię edycji)
cieszynianka Napisano 9 lutego 2014 #215 Napisano 9 lutego 2014 Cytat i? ... i już jesteśmy w domu Bardzo dziękujemy wszystkim za wspólnie spędzony czas (jak zwykle było go za mało), za wspaniałą atmosferę, po prostu wszystkim za wszystko Pozdrawiamy serdecznie Redaktorów Teraz czekamy na następne spotkanie, no i oczywiście na dokumentację fotograficzno-filmową Cytat i? ... i już jesteśmy w domu Bardzo dziękujemy wszystkim za wspólnie spędzony czas (jak zwykle było go za mało), za wspaniałą atmosferę, po prostu wszystkim za wszystko Pozdrawiamy serdecznie Redaktorów Teraz czekamy na następne spotkanie, no i oczywiście na dokumentację fotograficzno-filmową Cytat i? ... i już jesteśmy w domu Bardzo dziękujemy wszystkim za wspólnie spędzony czas (jak zwykle było go za mało), za wspaniałą atmosferę, po prostu wszystkim za wszystko Pozdrawiamy serdecznie Redaktorów Teraz czekamy na następne spotkanie, no i oczywiście na dokumentację fotograficzno-filmową
bobiczek Napisano 9 lutego 2014 #216 Napisano 9 lutego 2014 No Cieszka! sądząc po ilości wysyłania - musiało bogato być
cieszynianka Napisano 9 lutego 2014 #217 Napisano 9 lutego 2014 Cytat No Cieszka! sądząc po ilości wysyłania - musiało bogato być Było, było Coś mi nie chciało wysłać posta, to ponagliłam dwukrotnie i jak się okazuje skutecznie Przepraszam
Gość adiqq Napisano 9 lutego 2014 #218 Napisano 9 lutego 2014 Cytat Teraz czekamy na następne spotkanie, no i oczywiście na dokumentację fotograficzno-filmową ze wskazaniem na filmową właśnie wróciliśmy i chciałbym podziekować wszystkim za mile spędzony czas - niestety te 2 dni to niestety za krótko jest
ewiq0 Napisano 9 lutego 2014 #219 Napisano 9 lutego 2014 no właśnie...czemu to tak szybko mija....my już kawkę dobrą pijemy i pierzemy i tak do wieczora zejdzie....Dzięki wszystkim za super spędzony czas....ja bym była za tym żeby w każdym miesiącu się tak spotykać....
adam_mk Napisano 9 lutego 2014 #220 Napisano 9 lutego 2014 I mnie już dowlokło.Jak zawsze - było wspaniale, za co Wam dziękuję!Znowu będziem odliczać do zaś.Adam M.
ewiq0 Napisano 9 lutego 2014 #221 Napisano 9 lutego 2014 Cytat Znowu będziem odliczać do zaś. otóż to....byle do czerwca....mam nadzieję
coolibeer Napisano 9 lutego 2014 #222 Napisano 9 lutego 2014 Meldujemy się w domu. Droga szeroka. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas. A teraz grzecznie spadam tworzyć "to cuś" coście tam wymyślali ;) Trailer tego co było "może" już dziś późną nocą
Gość adiqq Napisano 9 lutego 2014 #223 Napisano 9 lutego 2014 Cytat Trailer tego co było "może" już dziś późną nocą no nie możemy się już doczekać
cieszynianka Napisano 9 lutego 2014 #224 Napisano 9 lutego 2014 Cytat no nie możemy się już doczekać My też, my też
daggulka Napisano 9 lutego 2014 Autor #225 Napisano 9 lutego 2014 Cytat ze wskazaniem na filmową Byłam pewna, że po "Mariolli" już nic mnie nie zdziwi .... ale i tym razem tak śśśśśssssie działo , że strach się bać .
coolibeer Napisano 9 lutego 2014 #226 Napisano 9 lutego 2014 Cytat Byłam pewna, że po "Mariolli" już nic mnie nie zdziwi .... ale i tym razem tak śśśśśssssie działo , że strach się bać . Oj Daga oglądam i spokojnie 3 nowe teksty kamera zarejestrowała więc bój się już
daggulka Napisano 9 lutego 2014 Autor #227 Napisano 9 lutego 2014 Cytat Oj Daga oglądam i spokojnie 3 nowe teksty kamera zarejestrowała więc bój się już jeeeeezzzzzzzzuuuuuu .... wiedziałam ..... pewnie coś palnęłam znowu od rzeczy
bajbaga Napisano 9 lutego 2014 #228 Napisano 9 lutego 2014 Jechałem, dojechałem, byłem, jechałem, wróciłem.Podziękować wypada - to dziękuję - sobie, że byłem A kiepem ten kto mógł, a nie byłfinito
daggulka Napisano 9 lutego 2014 Autor #229 Napisano 9 lutego 2014 Cytat Jechałem, dojechałem, byłem, jechałem, wróciłem. kiedy myślę o tym weekendzie , to mam podobne odczucia - czas nie biegł, on zapierniczał ... nie zdążyłam się nacieszyć - a teraz powrót do szarej rzeczywistości
retrofood Napisano 9 lutego 2014 #230 Napisano 9 lutego 2014 Możecie mi wysłać linki do schowanych rzeczy, ja tam na zjebuka niczego nie wyślę...
Gość adiqq Napisano 9 lutego 2014 #231 Napisano 9 lutego 2014 Cytat jeeeeezzzzzzzzuuuuuu .... wiedziałam ..... pewnie coś palnęłam znowu od rzeczy a tak przez przypadek kliknąłem coś gdzieś....jakieś znajome twarze są ;)
daggulka Napisano 9 lutego 2014 Autor #232 Napisano 9 lutego 2014 Cytat a tak przez przypadek kliknąłem coś gdzieś....jakieś znajome twarze są ;) ło matko, że też chciało Ci się grzebać
r-32 Napisano 9 lutego 2014 #233 Napisano 9 lutego 2014 My w chałpie kole 14stki już byli , ale parę niespodzianek było- dlatego nie meldowałem ...no i natychmiast po dotarciu - kawsko z Rychem obowiązko cza było trachnąć (BTW pozdrówki od dziołch )Wielkie Dzięki dla Wszystkich przybyłych.Kto nie był - niech żałuje (jak zwykle ) Szczególne podziękowania kieruję do przybyłych tylko na piątkowe 'powitalne' przyjęcie .To bardzo miło , że Wam się chciało ... Miło było pogadać .Serdecznie pozdrawiam. Cytat Meldujemy się w domu. Droga szeroka. Dzięki wszystkim za mile spędzony czas. A teraz grzecznie spadam tworzyć "to cuś" coście tam wymyślali ;) Trailer tego co było "może" już dziś późną nocą ...Ty się tam z tym nie spiesz ...Wiesz jak .Buduj napięcie
Gość adiqq Napisano 9 lutego 2014 #234 Napisano 9 lutego 2014 Cytat ło matko, że też chciało Ci się grzebać no to tak w ramach budowania napięcia
daggulka Napisano 9 lutego 2014 Autor #235 Napisano 9 lutego 2014 Cytat no to tak w ramach budowania napięcia ja zawsze w ramach rozluźnienia napięcia oglądam to :http://www.youtube.com/watch?v=XFsELepXEcczdecydowanie bardziej pozytywnie mi się kojarzy
PeZet Napisano 9 lutego 2014 #236 Napisano 9 lutego 2014 Tak też i ja pozdrowienia wszystkim Wam zasyłam i podziękowania za uciechę i wspaniałe spotkanie.
Gość gawel Napisano 9 lutego 2014 #237 Napisano 9 lutego 2014 Bardzo serdecznie dziękuję za wspólnie spędzony czas, jak zwykle było rewelacyjnie ale niestety za krótko. Moja córcia przed odjazdem zapytała dlaczego zlot nie trwa tydzień? Dobre pytanie
coolibeer Napisano 9 lutego 2014 #238 Napisano 9 lutego 2014 Cytat ...Ty się tam z tym nie spiesz ...Wiesz jak .Buduj napięcie No teraz świętuję złoto Stocha więc nie wiem kiedy coś będę wstanie poskładać
coolibeer Napisano 9 lutego 2014 #240 Napisano 9 lutego 2014 Cytat zawiodłeś mnie ;) Adik dobra zamieszczę dziś 3 minutowy film który stworzyła kamera SONY Wybrała z 2 dni po kilka sekund wydarzeń. Reszta już będzie ładnie złożona do kupy. Niestety za dużo dobrfego materiału jest aby coś przeoczyć i szybko to montować.
PeZet Napisano 9 lutego 2014 #241 Napisano 9 lutego 2014 A ja jestem zdania, że ja już pokazywać to tylko to co się chce pokazać, a nie to co wyszło przypadkiem. Nikt później nie będzie się zastanawiał. Pierwsze wrażenie się liczy.
coolibeer Napisano 9 lutego 2014 #242 Napisano 9 lutego 2014 Cytat A ja jestem zdania, że ja już pokazywać to tylko to co się chce pokazać, a nie to co wyszło przypadkiem. Nikt później nie będzie się zastanawiał. Pierwsze wrażenie się liczy. dobze panie lezyseże
coolibeer Napisano 10 lutego 2014 #245 Napisano 10 lutego 2014 Cytat No i nadal nic nie widać A ja czekam zaraz będą właśnie kopiuje z garnka adika na mój serwer cierpliwości
bajbaga Napisano 10 lutego 2014 #247 Napisano 10 lutego 2014 Cytat nooooo Co noooooooooo - jest, czy nie ma?Jakoś mnie ominęło - chyba (?)
daggulka Napisano 10 lutego 2014 Autor #248 Napisano 10 lutego 2014 Cytat Co noooooooooo - jest, czy nie ma?Jakoś mnie ominęło - chyba (?) uczucie pominięcia to chyba jedno z tych najbardziej frustrujących
coolibeer Napisano 10 lutego 2014 #249 Napisano 10 lutego 2014 (edytowany) będzie :P Edytowano 10 lutego 2014 przez coolibeer (zobacz historię edycji)
cieszynianka Napisano 10 lutego 2014 #250 Napisano 10 lutego 2014 Qurka, wdepłam między zajęciami z nadzieją, że zobaczę
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się