daggulka Napisano 3 października 2013 Autor Udostępnij #151 Napisano 3 października 2013 (edytowany) No cóż , kochani . Ja się wahałam jeszcze do wczoraj , mój wyjazd na zlot był pod dużym , rzekłabym nawet ogromnym znakiem zapytania. Ja też nie mam łatwej sytuacji tym razem : ani w pracy , ani finansowej , ani ogólnej .Przyjaźń , tak wieloletnia jak nasza , forumowa jest wymagająca . Tak ma , ale cóż - warto . Edytowano 3 października 2013 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 października 2013 Udostępnij #152 Napisano 3 października 2013 no co ty nie powiesz..... Link do komentarza
daggulka Napisano 3 października 2013 Autor Udostępnij #153 Napisano 3 października 2013 Cytat no co ty nie powiesz..... a tak mi się nasunęło , takie mondrości życiowe ale rozumiem też , każdy ma jakieś swoje priorytety ... mnie się do tej pory udawało na zloty jeździć , dalej nie wiem jak będzie .... zobaczymy , mnie też się priorytety pozmieniały - matką samotnie wychowującą obecnie jestem Link do komentarza
Moose Napisano 3 października 2013 Udostępnij #154 Napisano 3 października 2013 (edytowany) Nie rób scen...Jak miałam 12 lat to zostawałam z trzyletnią na ówczas siostrą moją na 2-3 dni, a jak miałam lat 11 to jeździłam z nią pociągiem do Łodzi z przesiadką...Teraz te dzieci takie niesamodzielne Edytowano 3 października 2013 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 października 2013 Udostępnij #155 Napisano 3 października 2013 nie tu widzę problem, że niesamodzielne...problem maja inni, że dzieci bez opieki zostawione są...i konsekwencje za to grozą straszliwe.... Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 października 2013 Udostępnij #156 Napisano 3 października 2013 Jest jeszcze coś takiego jak "serce matki".Pamiętam, jak jedna z moich koleżanek mówiła, że nie pojedzie na wyjazdową imprezę, bo nie chce zostawiać dziecka samego. I gra - tyle, że to dziecko miało 17 lat (normalne). Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 października 2013 Udostępnij #157 Napisano 3 października 2013 skąd ja to znam.... Link do komentarza
solange63 Napisano 3 października 2013 Udostępnij #158 Napisano 3 października 2013 Cytat Jest jeszcze coś takiego jak "serce matki".Pamiętam, jak jedna z moich koleżanek mówiła, że nie pojedzie na wyjazdową imprezę, bo nie chce zostawiać dziecka samego. I gra - tyle, że to dziecko miało 17 lat (normalne). Haha... Tu raczej o pilnowanie chodziło... No weź zostaw 17latka w domu na weekend. To strach wracać; chata zdemolowana, smrodek po alkoholowych wywarach, a to i tak wersja optymistyczna Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 października 2013 Udostępnij #159 Napisano 3 października 2013 (edytowany) To na 1.000.000.000.000.000.000 (%) do potęgi n-tej, chodziło tylko i wyłącznie o "serce matki" Edytowano 3 października 2013 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 3 października 2013 Autor Udostępnij #160 Napisano 3 października 2013 (edytowany) Cytat To na 1.000.000.000.000.000.000 (%) do potęgi n-tej, chodziło tylko i wyłącznie o "serce matki" nie no kurcze - patrząc na wiek nastolatka - 17 lat , to już nadmierna nadopiekuńczość mamy choć ja , zostawiając dziecko w wieku lat 17 bałabym się właśnie nadmiernego imprezowania i demolki w domu .... aczkolwiek jakimś cudem jak imprezowała w ten sposób moja starsza podczas nieobecności , to po powrocie porządek był większy niż przed pozostawieniem pociechy , łącznie z pomytymi podłogami - znaczy impreza była bardzo udana Edytowano 3 października 2013 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 3 października 2013 Udostępnij #161 Napisano 3 października 2013 Daga zabierz Kasię na zlot, z moją Gabrysia pohasają. Najgorzej co z psem ... Link do komentarza
daggulka Napisano 3 października 2013 Autor Udostępnij #162 Napisano 3 października 2013 Cytat Daga zabierz Kasię na zlot, z moją Gabrysia pohasają. Najgorzej co z psem ... właśnie ... to transakcja wiązana , nie ma opcji rozdzielić no nic, jakoś to załatwię żeby być Link do komentarza
bajbaga Napisano 3 października 2013 Udostępnij #163 Napisano 3 października 2013 Cytat nie no kurcze - patrząc na wiek nastolatka - 17 lat , to już nadmierna nadopiekuńczość mamy To córcia była, a mama - fakt, wyjątkowy "egzemplarz". Ale jako okoliczność łagodząca - to nauczycielka była (mama) i na dodatek, polonistka. Link do komentarza
TINEK Napisano 3 października 2013 Udostępnij #164 Napisano 3 października 2013 dobrze, że zajrzałem, to jutro trza mi jechać (nie za tydzień);) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 3 października 2013 Udostępnij #165 Napisano 3 października 2013 @##$%*@##@@!!!Qrrrrra ..... nie jadymy .......... nie jadymy kole połednia, jak planowalimy. Mus mnie jutro do roboty ... do piętnastej ... znów - kurza dusza - na noc zalecimy.Wciórności!!!!!! Link do komentarza
Barbossa Napisano 3 października 2013 Udostępnij #166 Napisano 3 października 2013 fck! Link do komentarza
Moose Napisano 3 października 2013 Udostępnij #167 Napisano 3 października 2013 (edytowany) TY KOcie, przeca takie miasto na R miałeś jutro wizytować... Edytowano 3 października 2013 przez Moose (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 3 października 2013 Udostępnij #168 Napisano 3 października 2013 Dooooopa tam.Berbeć kuleżanki chory i mnie mus w robocie siedzieć .......... taka karma jakaś ..... po ..... s ..... rana ....Ale Baru mnie tu dzwoniła przed chwilą i posłużyła się takim argumentem - "za 24 godziny ...." ... i jakoś się tak .. mniej przejmuję. Link do komentarza
daggulka Napisano 3 października 2013 Autor Udostępnij #169 Napisano 3 października 2013 Cytat dobrze, że zajrzałem, to jutro trza mi jechać (nie za tydzień);) no weź nie stresuj Cytat @##$%*@##@@!!!Qrrrrra ..... nie jadymy ...... Cytat .... nie jadymy kole połednia, jak planowalimy. Mus mnie jutro do roboty ... do piętnastej ... znów - kurza dusza - na noc zalecimy.Wciórności!!!!!! żesz mało na zawał nie zeszłam nie przejmuj się .... ja też będę wieczorkiem z cieszkami , kole 19, 20 ... Link do komentarza
Baru Napisano 3 października 2013 Udostępnij #170 Napisano 3 października 2013 Cytat Ale Baru mnie tu dzwoniła przed chwilą i posłużyła się takim argumentem - "za 24 godziny ...." ... i jakoś się tak .. mniej przejmuję. Hehehehehehe... Czasem jednak się przydaję Ja do 16-stej w robocie, potem szybkie zakupy, coś zjeść, wpakować zadek do auta i wiooo! Sprawdziłam na mapie googlowej i mię powiedziała, że do Ulanowa łode mojej wiesi jest jeno 60km.Do zobaczenia!! Link do komentarza
bobiczek Napisano 3 października 2013 Udostępnij #171 Napisano 3 października 2013 Cytat Sprawdziłam na mapie googlowej i mię powiedziała, że do Ulanowa łode mojej wiesi jest jeno 60km.Do zobaczenia!! nie powinnaś tak pisać.Powinnaś się zastanowić czasamiNo nie wypada!Wierz mi! Link do komentarza
Baru Napisano 3 października 2013 Udostępnij #172 Napisano 3 października 2013 (edytowany) Cytat nie powinnaś tak pisać.Powinnaś się zastanowić czasamiNo nie wypada!Wierz mi! No cóż, Prezes... Są tacy, którzy mają jeszcze bliżej...I są też tacy, którzy na złot nie przyjadą :(. Edytowano 3 października 2013 przez Baru (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 3 października 2013 Udostępnij #173 Napisano 3 października 2013 Cytat No cóż, Prezes... Są tacy, którzy mają jeszcze bliżej...I są też tacy, którzy na złot nie przyjadą :(. nie mądruj się - dobra - i nie dyskredytuj! Link do komentarza
cieszynianka Napisano 3 października 2013 Udostępnij #174 Napisano 3 października 2013 Cytat TO JUŻ JUTRO !!! Nie, nie, to już dzisiaj Link do komentarza
Baru Napisano 3 października 2013 Udostępnij #175 Napisano 3 października 2013 Cytat nie mądruj się - dobra - i nie dyskredytuj! Bo co?? Pogadamy w sześć, albo i osiem ócz jak się spotkamy... Link do komentarza
retrofood Napisano 4 października 2013 Udostępnij #176 Napisano 4 października 2013 Przyjedzie kto po mię? Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2013 Autor Udostępnij #177 Napisano 4 października 2013 Cytat No cóż, Prezes... Są tacy, którzy mają jeszcze bliżej...I są też tacy, którzy na złot nie przyjadą :(. Cytat nie mądruj się - dobra - i nie dyskredytuj! ależ prawda w oczka kole , ależ kole tak myślę .... niech kto może zabierze jakieś płyty z muzyką - coś tam mam na płytach , ale nie wiem czy do gustów przypadnie Cytat Przyjedzie kto po mię? chyba .... Rysiu? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 4 października 2013 Udostępnij #178 Napisano 4 października 2013 Po myself startuje ze Ursynowa Piratu taż że zaraz zaczynam włajaz włajaż tak że trzymka ogólna i do zobaczyska Link do komentarza
daggulka Napisano 4 października 2013 Autor Udostępnij #179 Napisano 4 października 2013 Cytat Po myself startuje ze Ursynowa Piratu taż że zaraz zaczynam włajaz włajaż tak że trzymka ogólna i do zobaczyska bezpiecznej drogi , wyjeżdżamy kole 14 Link do komentarza
Gość gawel Napisano 4 października 2013 Udostępnij #180 Napisano 4 października 2013 Dzieki do zobaczyska Link do komentarza
Baru Napisano 4 października 2013 Udostępnij #181 Napisano 4 października 2013 A ja jeszcze w pracy :-(...Do 16-stej... Link do komentarza
retrofood Napisano 4 października 2013 Udostępnij #182 Napisano 4 października 2013 To i drugą zmianę bierzesz? Link do komentarza
Baru Napisano 4 października 2013 Udostępnij #183 Napisano 4 października 2013 Jestem już w domu, jeszcze Maluchy ze szkoły muzycznej odebrać i wiooooooooo!!Chleb, sól i inksze tam takie na me powitanie rychtujcie! Link do komentarza
acia Napisano 5 października 2013 Udostępnij #184 Napisano 5 października 2013 JAK JA WAM ZAZDROSZCZĘ !!!!!!Boże czemu mnie z Wami nie ma??????????????????????????????????????????????? Link do komentarza
angelikaw Napisano 5 października 2013 Udostępnij #185 Napisano 5 października 2013 Ale Wam dobrze!! Tez bym chciała z Wami być... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 5 października 2013 Udostępnij #186 Napisano 5 października 2013 Nie przesadzajmy - mnie, dla przykładu, było przez chwilę niedobrze ..... ogórek mi chyba zaszkodzić musiał ..... Link do komentarza
r-32 Napisano 5 października 2013 Udostępnij #187 Napisano 5 października 2013 Cytat Nie przesadzajmy - mnie, dla przykładu, było przez chwilę niedobrze ..... ogórek mi chyba zaszkodzić musiał ..... Link do komentarza
solange63 Napisano 5 października 2013 Udostępnij #188 Napisano 5 października 2013 Cytat Nie przesadzajmy - mnie, dla przykładu, było przez chwilę niedobrze ..... ogórek mi chyba zaszkodzić musiał ..... ja mysle, ze chyba bardziej zalewa tego ogorka Link do komentarza
Trzylwy Napisano 6 października 2013 Udostępnij #189 Napisano 6 października 2013 Cytat ja mysle, ze chyba bardziej zalewa tego ogorka Niemożliwe to jest. Link do komentarza
retrofood Napisano 6 października 2013 Udostępnij #190 Napisano 6 października 2013 Cytat Nie przesadzajmy - mnie, dla przykładu, było przez chwilę niedobrze ..... ogórek mi chyba zaszkodzić musiał ..... Przecież to był banan... Jezdem w domu. Ale było fajnie...Podziękowania dla wszystkich za niezapomniane chwile, a specjalne dla Artura. Link do komentarza
solange63 Napisano 6 października 2013 Udostępnij #191 Napisano 6 października 2013 Cytat Przecież to był banan... Jezdem w domu. Ale było fajnie...Podziękowania dla wszystkich za niezapomniane chwile, a specjalne dla Artura. ale czy dla wszystkich niezapomniane? Link do komentarza
retrofood Napisano 6 października 2013 Udostępnij #192 Napisano 6 października 2013 Cytat ale czy dla wszystkich niezapomniane? małej wiary jesteś... Link do komentarza
Barbossa Napisano 6 października 2013 Udostępnij #193 Napisano 6 października 2013 ja już domaz sił opadłem całkowiciei język coś mnie piecze, pewnie ktoś mnie przekląłjak kogoś obraziłem, to mam nadzieję, że nie śmiertelnie, bo język mi się jeszcze by przydał Link do komentarza
Moose Napisano 6 października 2013 Udostępnij #194 Napisano 6 października 2013 Cytat ja już domaz sił opadłem całkowiciei język coś mnie piecze, pewnie ktoś mnie przekląłjak kogoś obraziłem, to mam nadzieję, że nie śmiertelnie, bo język mi się jeszcze by przydał Czarownic było sporo Dzięki Piratu Link do komentarza
ewiq0 Napisano 6 października 2013 Udostępnij #195 Napisano 6 października 2013 no to i my doma.....Rysiu ruszył co ino.....dzięki wszystkim za super zabawę....a Arturowi szczególnie "giń dz...giń" :D:DAha i jeśli chodzi o ten zimowy, to żeby w Brennej nie było ferii najlepszym terminem byłby jednak 7-9 luty....oczywiście pod warunkiem że to będzie Brenna.... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 6 października 2013 Udostępnij #196 Napisano 6 października 2013 no ja też przyłączam się do podziękowań Link do komentarza
petrus es Napisano 6 października 2013 Udostępnij #197 Napisano 6 października 2013 My też doma (już od jakiegoś czasu).Dziękujemy i pozdrawiamy wszystkich. I DO ZOBACZENIA Link do komentarza
Trzylwy Napisano 6 października 2013 Udostępnij #198 Napisano 6 października 2013 Śmyśmy zajechali w 3 godziny. Szybko i bez problemów.W Ulanowie było miło i się piszemy na następne okazje.Dziękujemy i pozdrawiamy.Dobranoc. Link do komentarza
daggulka Napisano 6 października 2013 Autor Udostępnij #199 Napisano 6 października 2013 I ja dotarłam już jakiś czas temu ... dziękuję wszystkim za super zabawę , Bożence i Piotrowi extra podziękowania za transport .FOTY CHCEM !!!!!Aparatu niet u mnie tym razem , ale inni robili foty , chętnie pooglądam Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 6 października 2013 Udostępnij #200 Napisano 6 października 2013 Cytat I ja dotarłam już jakiś czas temu ... dziękuję wszystkim za super zabawę , Bożence i Piotrowi extra podziękowania za transport .FOTY CHCEM !!!!!Aparatu niet u mnie tym razem , ale inni robili foty , chętnie pooglądam indywidualnie dziękować nie będę, bo zaraz opierdziel dostanę ale foty...hmmmmm Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się