Redakcja Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #1 Napisano 26 marca 2013 (edytowany) Termin zapisywania się na zlot "Letka 2013" do 31 maja 2013.Proszę przy zapisie podawać :- ilość osób , - pobyt z noclegiem czy bez , - pobyt od piątku czy od soboty.SZCZEGÓŁY: Można przyjechać na samą konferencję w sobotę 8 czerwca i wrócić do domu. Natomiast jeśli ktoś czuje, że jednodniowa integracja mu nie wystarczy ( i słusznie ) i chciałby więcej - można przyjechać już w piątek i zostać do niedzieli, lub w sobotę po konferencji skorzystać z noclegu i zostać do niedzieli. Zobaczcie, ile możliwości - SZCZERZE ZACHĘCAM DO UCZESTNICTWA - nikt to weźmie udział na pewno nie będzie żałował !!! Żałował natomiast na pewno będzie ten, kto udziału nie weźmie LISTA OBECNOŚCI :1. daggulka - 1 osoba, od piątku , z noclegiem2. bajbaga - 1 osoba, od piątku , z noclegiem3. retrofood - 1 osoba, od piątku , z noclegiem4. gawel + 2 osoby , bez noclegu5. Xavieer - 1 osoba , od piątku, z noclegiem6. coolibeer - 1 osoba , tylko sobota , bez nocloegu7. mandingo - 1 osoba , tylko sobota , bez noclegu8. PeZet - 1 osoba, bez noclegu9. Barbossa - 1 osoba , od piątku, z noclegiem10. Trzylwy - 1 osoba , tylko sobota , bez noclegu11. Trzylwowa + 3 lwiątek , tylko sobota, bez noclegu 12. Adiq + Franek - 1 osoba dorosła + dziecko - od piątku, z noclegiem- nie przyjedzie 13. Ewiq0+Ignacy - 1 osoba dorosła + dziecko - od piątku, z noclegiem- nie przyjedzie 14. Mama Ewiq - 1 osoba , od piątku, z noclegiem- nie przyjedzie 15. cieszynianka - 1 osoba , od piątku, z noclegiem16. Petrus_es - 1 osoba , od piątku, z noclegiem17. kalumet - 1 osoba + 2 osoby bez noclegu18. Mika - 1 osoba bez noclegu 19. Rom-Kon - 1 osoba , od piątku, z noclegiem - nie przyjedzie 20. Tinek - 1 osoba , od piątku, z noclegiem21. elutek - 1 osoba , od piątku, z noclegiem22. Baru - 1 osoba , od piątku, z noclegiem23. Moose - 1 osoba , od piątku, z noclegiem24. ciemiężycielka Retrofood'a - 1 osoba , od piątku, z noclegiem- nie przyjedzie 25. adam_mk - 1 osoba , od piątku, z noclegiem26. jeea - 1 osoba , od piątku, z noclegiem27. Piczman - 1 osoba , od piątku, z noclegiem28. Piczmanka +dziecko- 1 osoba dorosła + dziecko - od piątku, z noclegiem29. an-bud - 1 osoba , od piątku, z noclegiem30. autorushd - 2 osoby dorosłe i 3 dzieci , bez noclegu , tylko sobota31. bartek_s - w sumie 4 osoby , bez noclegu , tylko sobota32. Zygul - 1 osoba , piątek lub sobota bez noclegu33. r-32 - 2 osoby dorosłe + dziecko - od piątku, z noclegiem34. aklud - 2 osoby dorosłe i 3 dzieci , sobota , bez noclegu35. MTW Orle - tylko sobota , bez noclegu Edytowano 6 czerwca 2013 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #2 Napisano 26 marca 2013 Niniejszym, deklaruję swoją obecność, od piątku - 1 osoba. Link do komentarza
daggulka Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #3 Napisano 26 marca 2013 Cytat Niniejszym, deklaruję swoją obecność, od piątku - 1 osoba. extra Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #4 Napisano 26 marca 2013 (edytowany) a jaki termin??no nas(ten sam skład co zawsze ) można zapisać, ale istotny jest tutaj bardzo termin...raczej na pewno od piątku, ale to wymaga jeszcze doprecyzowania... Edytowano 26 marca 2013 przez adiqq (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Redakcja Napisano 26 marca 2013 Autor Udostępnij #5 Napisano 26 marca 2013 Cytat a jaki termin??no nas(ten sam skład co zawsze Array="" style="vertical-align:middle" Array alt="icon_razz.gif" border="0"> ) można zapisać, ale istotny jest tutaj bardzo termin...Array="" style="vertical-align:middle" Array alt="icon_smile.gif" border="0">raczej na pewno od piątku, ale to wymaga jeszcze doprecyzowania... Tutaj powinno być wszystko wyjaśnione https://forum.budujemydom.pl/LetKA-2013-spr...cje-t21003.htmlPozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #6 Napisano 26 marca 2013 nie zauważyłem tego wątku...to wiele tłumaczy Link do komentarza
retrofood Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #7 Napisano 26 marca 2013 Będę. Od piątku. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #8 Napisano 26 marca 2013 (edytowany) Ale bosko oczywiście Mła + 2 to na bank co do innych osób to się zdeklaruję jest bosko po prostu urywa Edytowano 26 marca 2013 przez gawel (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Xavieer Napisano 26 marca 2013 Udostępnij #9 Napisano 26 marca 2013 jedno łóżko od piątku Link do komentarza
coolibeer Napisano 27 marca 2013 Udostępnij #10 Napisano 27 marca 2013 Daga Wojtuś to nie dzidzius ;) proszę zmienić co by się nie obraził ;) jak przeczyta Link do komentarza
PeZet Napisano 27 marca 2013 Udostępnij #11 Napisano 27 marca 2013 Tym razem nie odpuszczę. Bez noclegu, bez spania, od piątku do niedzieli, non stop i bez wytchnienia. Beton, stal, styropian. I znowu beton, stal, styropian. Zaprawa. Fuga i centryfuga.PeZet - 1 os. Link do komentarza
daggulka Napisano 27 marca 2013 Udostępnij #12 Napisano 27 marca 2013 Cytat Daga Wojtuś to nie dzidzius ;) proszę zmienić co by się nie obraził ;) jak przeczyta no nie pomyślałam , już Cytat Tym razem nie odpuszczę. Bez noclegu, bez spania, od piątku do niedzieli, non stop i bez wytchnienia. Beton, stal, styropian. I znowu beton, stal, styropian. Zaprawa. Fuga i centryfuga.PeZet - 1 os. narrrreszcie , Piotruś Link do komentarza
Barbossa Napisano 29 marca 2013 Udostępnij #13 Napisano 29 marca 2013 to i mnie dopisza może Kolega z Beneluxu znajdzie okienko, wtedy może wzielbymy sie za łby kolejna atrakcja by była... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 29 marca 2013 Udostępnij #14 Napisano 29 marca 2013 Nas też by można, ale ... ja nie wiem ile sztuk jeszcze, bo istnieje ryzyko, że z całą progeniturą .. i wtedy .. łomatkobosko ..... Link do komentarza
Redakcja Napisano 29 marca 2013 Autor Udostępnij #15 Napisano 29 marca 2013 Cytat Nas też by można, ale ... ja nie wiem ile sztuk jeszcze, bo istnieje ryzyko, że z całą progeniturą .. i wtedy .. łomatkobosko ..... Liczymy na to, że przyjadą całe rodziny. Organizujemy atrakcje również dla dzieci PozdrawiamMarcin Link do komentarza
Trzylwy Napisano 29 marca 2013 Udostępnij #16 Napisano 29 marca 2013 Wy organizujecie atrakcje, a nam przypada cała reszta logistyki ..... Link do komentarza
Redakcja Napisano 29 marca 2013 Autor Udostępnij #17 Napisano 29 marca 2013 Cytat Wy organizujecie atrakcje, a nam przypada cała reszta logistyki ..... Może uznajmy, że mamy równie skomplikowane zadania Link do komentarza
Trzylwy Napisano 29 marca 2013 Udostępnij #18 Napisano 29 marca 2013 Dobra ... remis jest. Link do komentarza
retrofood Napisano 30 marca 2013 Udostępnij #19 Napisano 30 marca 2013 (edytowany) Adaś mk się czai, ale nie może się zdecydować co wybrać... Edytowano 30 marca 2013 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Baru Napisano 2 kwietnia 2013 Udostępnij #20 Napisano 2 kwietnia 2013 Cytat Liczymy na to, że przyjadą całe rodziny. Organizujemy atrakcje również dla dzieci PozdrawiamMarcin Obyście potem tego nie żałowali hehehehehehehe...Ale ja swojej Szarańczy brać nie zamierzam - matce też się należy chwila odmóżdżenia i niemyślenia, co które teraz robi i co wymyśli, żeby matce łeb był spuchł Czy!!Szarańczy nie brać!!!!!Szarańcza się wyszaleje miesiąc później!! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 3 kwietnia 2013 Udostępnij #21 Napisano 3 kwietnia 2013 (edytowany) Jesce sie wahom.A Tyś jus pewno, ze miesionc póżni jadziesz?EDIT:Trudna ortografia Edytowano 3 kwietnia 2013 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 3 kwietnia 2013 Udostępnij #22 Napisano 3 kwietnia 2013 Adiqq+Franek Ewiq0+IgnacyTeściowaczyli 3+2 osoby od piątku z noclegiem Link do komentarza
bobiczek Napisano 3 kwietnia 2013 Udostępnij #23 Napisano 3 kwietnia 2013 (edytowany) Cytat Adiqq+Franek Ewiq0+IgnacyTeściowaczyli 3+2 osoby od piątku z noclegiem ależ odważna decyzja Jak tak zrobimy wszyscy jak Adiq z Ewiq - to Redakcja musi załatwiać dodatkowe noclegi w okolicznych stodołach.Poniesie takie koszty, że kolejny Zlot zorganizuje dopiero w 2018tymSuper! Edytowano 3 kwietnia 2013 przez bobiczek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
cieszynianka Napisano 3 kwietnia 2013 Udostępnij #24 Napisano 3 kwietnia 2013 My też prosimy o zapisanie:cieszynianka + Petrus_es Link do komentarza
cieszynianka Napisano 3 kwietnia 2013 Udostępnij #26 Napisano 3 kwietnia 2013 Cytat Dzięki za info Link do komentarza
Baru Napisano 4 kwietnia 2013 Udostępnij #27 Napisano 4 kwietnia 2013 Cytat Jesce sie wahom.A Tyś jus pewno, ze miesionc póżni jadziesz?EDIT:Trudna ortografia Ja to bynde pewna, jak już będę spakowana i będziem jechać Link do komentarza
r-32 Napisano 4 kwietnia 2013 Udostępnij #28 Napisano 4 kwietnia 2013 Cytat Ja to bynde pewna, jak już będę spakowana i będziem jechać ...to tak jak my Link do komentarza
retrofood Napisano 5 kwietnia 2013 Udostępnij #29 Napisano 5 kwietnia 2013 Cytat Jesce sie wahom. Maryna na poprawiny posła sama... Link do komentarza
kalumet Napisano 11 kwietnia 2013 Udostępnij #30 Napisano 11 kwietnia 2013 kalumet + Mika +2 osoby od soboty bez noclegu Link do komentarza
Gość gawel Napisano 11 kwietnia 2013 Udostępnij #31 Napisano 11 kwietnia 2013 Cytat kalumet + Mika +2 osoby od soboty bez noclegu o jak sie bardzo ciesze na prawdę żeby osobiście Forumowicza i Familie poznać osobiście po prostu Link do komentarza
Moose Napisano 11 kwietnia 2013 Udostępnij #32 Napisano 11 kwietnia 2013 Cytat o jak sie bardzo ciesze na prawdę żeby osobiście Forumowicza i Familie poznać osobiście po prostu Przeca oni byli... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 11 kwietnia 2013 Udostępnij #33 Napisano 11 kwietnia 2013 Cytat Przeca oni byli... Mośka to mła chyba ni albo w tzw. nirvanie siem zajdowałem Link do komentarza
Moose Napisano 11 kwietnia 2013 Udostępnij #34 Napisano 11 kwietnia 2013 Cytat Mośka to młachyba ni albo w tzw. nirvanie siem zajdowałem Najwyraźniej... Osoba chyba wew tym czasie nie była ewą... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 11 kwietnia 2013 Udostępnij #35 Napisano 11 kwietnia 2013 Cytat Najwyraźniej... Osoba chyba wew tym czasie nie była ewą... o yes Link do komentarza
solange63 Napisano 12 kwietnia 2013 Udostępnij #36 Napisano 12 kwietnia 2013 zapisać to się zawsze można co? najwyżej jak mię jaki tajfun do Danii wywieje, to się odpiszę więc zgłaszam chęć przybycia moją, wraz z małżonkiem i czopkiem ewentualnie jeszcze z szatanem (ale to wyklaruje się później); 2 osoby dorosłe+ 2 dzieci, od piątku, z noclegiem.a można zwierza zabrać? czy mam szukać opieki dla mojej Rudej bestii? Link do komentarza
coolibeer Napisano 12 kwietnia 2013 Udostępnij #37 Napisano 12 kwietnia 2013 Cytat zapisać to się zawsze można co? najwyżej jak mię jaki tajfun do Danii wywieje, to się odpiszę więc zgłaszam chęć przybycia moją, wraz z małżonkiem i czopkiem ewentualnie jeszcze z szatanem (ale to wyklaruje się później); 2 osoby dorosłe+ 2 dzieci, od piątku, z noclegiem.a można zwierza zabrać? czy mam szukać opieki dla mojej Rudej bestii? z tego co wiem można Link do komentarza
Rom-Kon Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #38 Napisano 13 kwietnia 2013 Hejka! Są jeszcze miejsca? Może się zalapie? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #39 Napisano 13 kwietnia 2013 A ja w tym roku nie mogę co z głębokim żalem muszę wyznać Sprawy rodzinne i tym podobne się skumulowały. Link do komentarza
r-32 Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #40 Napisano 13 kwietnia 2013 Cytat Hejka! Są jeszcze miejsca? Może się zalapie? ŁŁaaaa!!! 'Wodzu' przeszedł na stronę mocy ! Witojcie Witojcie ! Miejsca Ci u nos dostatek Cytat A ja w tym roku nie mogę co z głębokim żalem muszę wyznać Sprawy rodzinne i tym podobne się skumulowały. Szkoda BTW. my raczej na 99% będziemy, od piątku masięrozumiećtradycyjnie Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #41 Napisano 13 kwietnia 2013 Cytat Hejka! Są jeszcze miejsca? Może się zalapie? ja cały czas mam wrażenie że wodza skądś znam Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #42 Napisano 13 kwietnia 2013 Cytat Szkoda Sam żałuję ,ale jeszcze jest trochę czasu to może się coś odmieni,mam taka cicha nadzieję. Link do komentarza
Barbossa Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #43 Napisano 13 kwietnia 2013 (edytowany) Cytat Hejka! Są jeszcze miejsca? Może się zalapie? Ty mi tu nie p..tylko wbijaj Edytowano 13 kwietnia 2013 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #44 Napisano 13 kwietnia 2013 Cytat ŁŁaaaa!!! 'Wodzu' przeszedł na stronę mocy ! Witojcie Witojcie ! Miejsca Ci u nos dostatek Grześ ... ty mnie tu nie ten tego ... zapisałeś się? he?! jak mam wpisywać ? z Kasią i młodą od piątku ? Cytat Ty mi tu nie p..tylko wbijaj następny gorliwy ? jak zapisywać ? jak zwykle od piątku ? Fajnie, że się ruszyło ... już nie mogę się doczekać , ale będzie super Link do komentarza
Rom-Kon Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #45 Napisano 13 kwietnia 2013 Cytat ja cały czas mam wrażenie że wodza skądś znam ....że jak? jednopostowca? No już dwupostowca Link do komentarza
Gość gawel Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #46 Napisano 13 kwietnia 2013 (edytowany) ja tez chyba z innego forum Wodza pamietam Edytowano 13 kwietnia 2013 przez gawel (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Rom-Kon Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #47 Napisano 13 kwietnia 2013 (edytowany) Smoczyco! Daj mi się ogarnąć i zorientować o co tu biega. Nie chcę nic mówić ale to mój trzeci post więc czuję się lekko nieogarnięty A swoją drogą... Smoczyco czym żeś se zasłużyła na taki przydomek - Zołza i to jeszcze z Naczelnych! ...fajne emoty tu macie! Edytowano 13 kwietnia 2013 przez Rom-Kon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #48 Napisano 13 kwietnia 2013 Tinek obserwuje a nic na razie w temacie - ja zresztą też.Jadymy?Kristoff? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #49 Napisano 13 kwietnia 2013 Cytat Smoczyco! Daj mi się ogarnąć i zorientować o co tu biega. Nie chcę nic mówić ale to mój trzeci post więc czuję się lekko nieogarnięty ...fajne emoty tu macie! Jak na trzeciego posta to Wódz poczyna sobie dość swobodnie tak jakby wieki przesiadywał na tym forum Przyznaj się zaglądałeś tu często jako "gość" Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 kwietnia 2013 Udostępnij #50 Napisano 13 kwietnia 2013 śgo wziął z lewej mańki.... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się