Moose Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #52 Napisano 13 lutego 2013 Cytat wszystko będzie OK, a może nie... Na pewno będzie dobrze Stasiu, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz tegoż samego Daga, przewartościuj sobie Link do komentarza
daggulka Napisano 13 lutego 2013 Autor Udostępnij #53 Napisano 13 lutego 2013 Cytat Daga, przewartościuj sobie na rozum się da ... Link do komentarza
Gość stach Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #54 Napisano 13 lutego 2013 Da się!!! Zapewniam!!! Link do komentarza
bobiczek Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #55 Napisano 13 lutego 2013 kurcze...Stach!weź się w garść - i wykuruj się!Masz się wykurować skutecznie.I pamiętaj - że to nie jest życzenie, ale wydana dekretem decyzja forumowa.No!I wiesz - od decyzji możesz się odwołać, ale marne-szanse........ Link do komentarza
daggulka Napisano 13 lutego 2013 Autor Udostępnij #56 Napisano 13 lutego 2013 Cytat Da się!!! Zapewniam!!! jakby się dało jeszcze to samo sercu wytłumaczyć, to już byłoby nieźle Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #57 Napisano 13 lutego 2013 Cytat chyba muszę zacząć spać i coś jeść ... dzieciom jestem potrzebna ... no to terapia chyba zaczyna działaćjuż widzi kwiaty Stach się 3-m i się nie daj Link do komentarza
MrTomo Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #58 Napisano 13 lutego 2013 Wszystkim potrzebującym wiatru w żagle i wiary w siebie!Pozdrawiam. Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #59 Napisano 13 lutego 2013 Cytat Wszystkim potrzebującym wiatru w żagle i wiary w siebie!Pozdrawiam. wątek poważny a Ten tu zaraz z "dmuchaniem" wyjeżdża Link do komentarza
Gość stach Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #60 Napisano 13 lutego 2013 Ja się nie dam i bęędę walczył, a Ty, Daga, jesteś potrzebna nie tylko swoim dzieciom, ale też sobie samej, że nie wspomnę o naszej, forumowej społeczności - przecież Ciebie NIKT tutaj nie zastąpi Link do komentarza
r-32 Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #61 Napisano 13 lutego 2013 Stachu ja to se marzę , żeby uścisnąć tę dłoń co mi tu w awatarze 'świeci' ...sprawną dłoń !!! ...moja lewa też sie na mnie nie dawno obraziła , ale już jest lepiej Więc ...Wiesz co robić ! Czym Sie chopie i Wracaj do nas !! Link do komentarza
r-32 Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #62 Napisano 13 lutego 2013 Cytat kiedyś mi kumpel powiedział - że najlepszym lekarstwem na swoje depresje i problemy, jest wizyta w hospicjum.Najlepiej w takim dla małych dzieci.Działa tak wstrząsowo - że zapomina się o swoich smutkach w momencie.Nigdy nie próbowałem jeszcze, ale słuchając z jakim przekonaniem mi o tym opowiadał, wierzę.Nie żebym namawiał - ale zawsze to jakaś "pomocna porada", mam nadzieję..... ...albo na onkologii w Gliwicach Link do komentarza
Moose Napisano 13 lutego 2013 Udostępnij #63 Napisano 13 lutego 2013 Cytat ...albo na onkologii w Gliwicach Pozostawię bez komentarza...Trzymta się Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 14 lutego 2013 Udostępnij #64 Napisano 14 lutego 2013 Cytat jakby się dało jeszcze to samo sercu wytłumaczyć, to już byłoby nieźle Serce sercem, a ja czekam na Priva Link do komentarza
Gość stach Napisano 15 lutego 2013 Udostępnij #65 Napisano 15 lutego 2013 Cytat [...]ale wydana dekretem decyzja forumowa.[...] Zgodnie z decyzją forumową melduję się po powrocie do domu, za jakieś dwa tygodnie będę rehabilitowany na oddziale naszego szpitala, na razie sam ćwiczę zadane "prace domowe", trochę idzie się już "dogadać" z ręką, już trochę słucha Może wątek też się "odsmuci" Link do komentarza
Moose Napisano 15 lutego 2013 Udostępnij #66 Napisano 15 lutego 2013 Stasiu, super wieści Informuj o postępach Link do komentarza
retrofood Napisano 15 lutego 2013 Udostępnij #67 Napisano 15 lutego 2013 Cytat Zgodnie z decyzją forumową melduję się po powrocie do domu, za jakieś dwa tygodnie będę rehabilitowany na oddziale naszego szpitala, na razie sam ćwiczę zadane "prace domowe", trochę idzie się już "dogadać" z ręką, już trochę słucha Może wątek też się "odsmuci" I tak 3maj! Link do komentarza
retrofood Napisano 16 lutego 2013 Udostępnij #69 Napisano 16 lutego 2013 (edytowany) Lepiej posłuchaj tegohttp://www.moskva.fm/artist/ан...85;/song_654866Гори, гори, моя звезда,Гори, звезда приветная!Ты у меня одна заветная,Другой не будет никогда.Сойдет ли ночь на землю ясная –Звезд много блещет в небесах,Но ты одна, моя прекрасная,Горишь в отрадных мне лучах.Звезда надежды благодатная,Звезда любви волшебных дней,Ты будешь вечно незакатнаяВ душе тоскующей моей!Твоих лучей небесной силоюВся жизнь моя озарена.Умру ли я – ты над могилоюГори, гори, моя звезда! Edytowano 16 lutego 2013 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
joks Napisano 16 lutego 2013 Udostępnij #70 Napisano 16 lutego 2013 Cytat Aż tak ciężko ?? Link do komentarza
bobiczek Napisano 16 lutego 2013 Udostępnij #71 Napisano 16 lutego 2013 Cytat Lepiej posłuchaj tegohttp://www.moskva.fm/artist/ан...85;/song_654866Гори, гори, моя звезда,Гори, звезда приветная!Ты у меня одна заветная,Другой не будет никогда.Сойдет ли ночь на землю ясная –Звезд много блещет в небесах,Но ты одна, моя прекрасная,Горишь в отрадных мне лучах.Звезда надежды благодатная,Звезда любви волшебных дней,Ты будешь вечно незакатнаяВ душе тоскующей моей!Твоих лучей небесной силоюВся жизнь моя озарена.Умру ли я – ты над могилоюГори, гори, моя звезда! doczytałem tak:Płonie, płonie moja gwiazdaPłonie gwiazda jakaśtamTy u mnie jedna jakaś tamDrugiej takiej nie będzie nigdyZejdzie noc na ziemię jasnaDużo gwiazd błyszczących na niebieAle Ty moja najpiękniejszaГоришь в отрадных мне лучах.(tego za chiny nie zrozumiałem) Link do komentarza
daggulka Napisano 16 lutego 2013 Autor Udostępnij #72 Napisano 16 lutego 2013 Cytat Aż tak ciężko ?? staram się ogarnąć, ale lekko nie jest .... Link do komentarza
retrofood Napisano 16 lutego 2013 Udostępnij #73 Napisano 16 lutego 2013 Cytat Горишь в отрадных мне лучах.(tego za chiny nie zrozumiałem) Płoniesz radosnymi (przyjemnymi) promieniami Link do komentarza
daggulka Napisano 16 lutego 2013 Autor Udostępnij #74 Napisano 16 lutego 2013 taaaa.... mam wrażenie że moja gwiazda zgasła (ja) i została tylko czarna dziura Link do komentarza
joks Napisano 16 lutego 2013 Udostępnij #75 Napisano 16 lutego 2013 Cytat Płoniesz radosnymi (przyjemnymi) promieniami No to do weątku jak znalazł.. Link do komentarza
retrofood Napisano 16 lutego 2013 Udostępnij #76 Napisano 16 lutego 2013 Bo to jest pieśń o własnej gwieździe, która świeci tylko dla tej osoby (każdy ma swoją gwiazdę) Link do komentarza
joks Napisano 16 lutego 2013 Udostępnij #77 Napisano 16 lutego 2013 Daga , coś w muzycznym zostawiłem Link do komentarza
retrofood Napisano 16 lutego 2013 Udostępnij #78 Napisano 16 lutego 2013 Cytat taaaa.... mam wrażenie że moja gwiazda zgasła (ja) i została tylko czarna dziura Звезда надежды благодатная,Звезда любви волшебных дней,Ты будешь вечно незакатнаяВ душе тоскующей моейŚwieć, gwiazdo moich dobrych dni, Przyjazna dla mnie gwiazdo, świeć. Wiem, że już w życiu swym nie będę mieć, Nikogo, życzliwego mi. Opuści się na ziemię jasna noc, Na niebie znów zabłyśniesz ty, Nadając memu życiu sens i moc, Promienna gwiazdo dobrych dni. W pamięci wdzięcznej, wiecznie będziesz trwać, Rozświetlisz mrok pokrętnych dróg, Nadzieję zbawczą możesz także dać I wskazać mego domu próg. Twój płomień, towarzyszył mi od lat, Zachęcał do życiowych prób. Cudowny promień, gdy opuszczę świat, Z miłością ześlij na mój gróbŚwieć, gwiazdo moich dobrych dni Przekład: Tadeusz Rubnikowicz Link do komentarza
retrofood Napisano 16 lutego 2013 Udostępnij #79 Napisano 16 lutego 2013 Cytat doczytałem tak:Płonie, płonie moja gwiazdaPłonie gwiazda jakaśtamTy u mnie jedna jakaś tamDrugiej takiej nie będzie nigdyZejdzie noc na ziemię jasnaDużo gwiazd błyszczących na niebieAle Ty moja najpiękniejszaГоришь в отрадных мне лучах.(tego za chiny nie zrozumiałem) To masz tłumaczenie bardziej dosłowne:Płonie, płonie, moja gwiazda. Gwiazda miłości, pozdrowiona,Ty dla mnie jesteś najdroższa,Innej nie bedę miał nigdy.Czy zapada na ziemi jasna noc, Gwiazd Wiele świeci na niebie,Ale ty jesteś jedyna, moja najpiękniejsza,Płoniesz radosnymi dla mnie promieniami.Gwiazdo miłości, błogosławionaGwiazdo moich minionych dniTy bedziesz wiecznie niezachodzącąW mojej duszy wymęczonej.Niebiańską siłą twoich promieniCałe me życie jest rozświetloneGdy już umrę - ty nad mogiłąPłoń, rozpromieniaj się, moja gwiazdo! Link do komentarza
daggulka Napisano 16 lutego 2013 Autor Udostępnij #80 Napisano 16 lutego 2013 dziękuje wszystkim wspierającym i tu, i na priv ... to naprawdę ciężki dla mnie czas , jak przetrwam to będę żyć....póki co - proszę o wyrozumiałość w zapędach depresyjnych ... Link do komentarza
daggulka Napisano 17 lutego 2013 Autor Udostępnij #81 Napisano 17 lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8 Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 17 lutego 2013 Udostępnij #82 Napisano 17 lutego 2013 Cytat dziękuje wszystkim wspierającym i tu, i na priv ... to naprawdę ciężki dla mnie czas , jak przetrwam to będę żyć....póki co - proszę o wyrozumiałość w zapędach depresyjnych ... za przeproszeniem JAK CIĘ KOPNĘ to depresja zostanie wykopana ,nawet mi tu w te tony nie uderzaj .Proszę tak jak Stach przyjąć do wiadomości uchwałę społeczności forumowej i ją rzetelnie wykonać bez wymówekproblemy są po to by je pokonywać oglądając się za siebie do przodu nie pójdziesz bo nos rozbijesz Link do komentarza
daggulka Napisano 17 lutego 2013 Autor Udostępnij #83 Napisano 17 lutego 2013 Dziś jest troszkę lepiej .... będą jeszcze gorsze dni na pewno, ale dziś jest lepiej- bez nadmiernego optymizmu do tego podchodzę , ale jest jakieś światełko pozwalające dojrzeć coś poza tym wszystkim co złe .... i chwała, bo było naprawdę bardzo źle... Link do komentarza
Irbis Strzecharstwo Napisano 17 lutego 2013 Udostępnij #84 Napisano 17 lutego 2013 Hej, Daggulko!Ja Ci powiem tylko jedno - człowiek to taka istota, przed którą nawet rzeczywistość ustępuje - po prostu może być tak jak my zechcemy, kwestia zrozumieć, że chcieć to móc i tego się trzymajmyPozdrowienia Link do komentarza
daggulka Napisano 17 lutego 2013 Autor Udostępnij #85 Napisano 17 lutego 2013 Cytat Hej, Daggulko!Ja Ci powiem tylko jedno - człowiek to taka istota, przed którą nawet rzeczywistość ustępuje - po prostu może być tak jak my zechcemy, kwestia zrozumieć, że chcieć to móc i tego się trzymajmyPozdrowienia tak, ale ... Link do komentarza
Irbis Strzecharstwo Napisano 17 lutego 2013 Udostępnij #86 Napisano 17 lutego 2013 [quote name='daggulka' date='17.02.2013, 19:54 ' post='338908']tak, ale ...Nie ma ale - jest jak mówię, w naszych głowach mieści się nasz wszechświati możemy go kształtować - jest taki jakim chcemy aby był, chcesz aby był pogodny i jest :-)Trzeba wyglądać błękitu nieba z najgłębszego doła! I co z tego że wokół ciemność i beznadzieja - tam jest błękit, tam chcesz być i .......jesteś! Trzymam kciuki Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 17 lutego 2013 Udostępnij #87 Napisano 17 lutego 2013 Podpisuję się po tym. A na tym obrazku od Dagi ten człowiek unosił się nad skałą. Mozna??? No pewnie, że można. Link do komentarza
daggulka Napisano 18 lutego 2013 Autor Udostępnij #88 Napisano 18 lutego 2013 https://www.youtube.com/watch?v=0KjZ7ogkWiM Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 18 lutego 2013 Udostępnij #89 Napisano 18 lutego 2013 https://www.youtube.com/watch?v=RvtbYlS94F0https://www.youtube.com/watch?v=x2a-2Xy0ymY Link do komentarza
solange63 Napisano 19 lutego 2013 Udostępnij #90 Napisano 19 lutego 2013 czy do smutnego watku, mozna dorzucic jeki ciezarnej? a jak nie, to prosze o skierowanie do "narzekalni".Jestem zmeczona, ociezala, gruba, ledwo dysze i nie mam na nic ochoty (no moze ewentualnie, zeby usiasc i plakac).wszystko mnie boli, w krzyzu lupie, kamienne cycki mi sie zrobily i....... i chce zasnac i obudzic sie wiosna, ze swoim dawnym cialem Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 19 lutego 2013 Udostępnij #91 Napisano 19 lutego 2013 nic się nie przejmuj wlazłaś w krańcowy okres ciężarówkowania zwany kaczkowaniem czyli już niewiele Ci brak do PEŁNI szczęścia Link do komentarza
daggulka Napisano 19 lutego 2013 Autor Udostępnij #92 Napisano 19 lutego 2013 Cytat czy do smutnego watku, mozna dorzucic jeki ciezarnej? a jak nie, to prosze o skierowanie do "narzekalni".Jestem zmeczona, ociezala, gruba, ledwo dysze i nie mam na nic ochoty (no moze ewentualnie, zeby usiasc i plakac).wszystko mnie boli, w krzyzu lupie, kamienne cycki mi sie zrobily i....... i chce zasnac i obudzic sie wiosna, ze swoim dawnym cialem już niedługo ... wytrzymasz a ja się chyba wreszcie powoli , bardzo powoli ogarniam .... czas się skupić na ważnych zadaniach do wykonania ... Link do komentarza
Gość stach Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #93 Napisano 20 lutego 2013 Cytat już niedługo ... wytrzymasz a ja się chyba wreszcie powoli , bardzo powoli ogarniam .... czas się skupić na ważnych zadaniach do wykonania ... Jesteś na dobrej drodze - widzisz, że ktoś potrzebuje pomocy i próbujesz jej udzielić, to na pewno sama się ogarniesz powodzenia i buziaki Link do komentarza
coolibeer Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #94 Napisano 20 lutego 2013 Jestesmy z tobą daga Link do komentarza
bobiczek Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #95 Napisano 20 lutego 2013 Cytat a ja się chyba wreszcie powoli , bardzo powoli ogarniam .... czas się skupić na ważnych zadaniach do wykonania ... nonareszcie powiało lekkim optymizmemDobrze. Link do komentarza
daggulka Napisano 20 lutego 2013 Autor Udostępnij #96 Napisano 20 lutego 2013 https://www.youtube.com/watch?v=i-zoWVzvfWo Link do komentarza
retrofood Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #98 Napisano 20 lutego 2013 To się dołączę. Dzisiaj wszystko poszło mi w ch..j. To będzie dzień, z którym chyba będę umierał, bo podobnej, podłej daty nie umiem sobie wyobrazić. Żeby to wszystko szlag trafił! Od pierdolonej służby zdrowia, przez komunikację, po służby budowlane. Chce mi się pić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
daggulka Napisano 20 lutego 2013 Autor Udostępnij #99 Napisano 20 lutego 2013 Dziękuję wszystkim za dobre słowo. Do optymizmu jeszcze mi bardzo daleko , ale jest lepiej Cytat To się dołączę. Dzisiaj wszystko poszło mi w ch..j. To będzie dzień, z którym chyba będę umierał, bo podobnej, podłej daty nie umiem sobie wyobrazić. Żeby to wszystko szlag trafił! Od pierdolonej służby zdrowia, przez komunikację, po służby budowlane. Chce mi się pić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oszszszzzz ... ale Ci musiało dopiec... Link do komentarza
joks Napisano 20 lutego 2013 Udostępnij #100 Napisano 20 lutego 2013 Cytat To się dołączę. Dzisiaj wszystko poszło mi w ch..j. To będzie dzień, z którym chyba będę umierał, bo podobnej, podłej daty nie umiem sobie wyobrazić. Żeby to wszystko szlag trafił! Od pierdolonej służby zdrowia, przez komunikację, po służby budowlane. Chce mi się pić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam w aucie litra bolsa ....łapiesz się ???? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się