daggulka Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #1 Napisano 10 lutego 2013 Ja już w domu , chyba jako pierwsza Kochani - bardzo, bardzo dziękuję za ten czas - przy Was zapomina się o całym świecie. Te nasze spotkania, to taki magiczny czas kiedy zapomina się o problemach i bezczelnie kradnie od innych pozytywną energię Było jak zwykle super ... i jak zwykle - za krótko . Ponieważ aparat miałam , ale w torebce - więc fot u mnie z imprezy niet , dlatego niecierpliwie czekam aż się ulitują Ci co nie zapomnieli zdjęć robić . Wklejajcie , powspominać będzie fajnie. P.s. przepraszam tych , którzy nie potrafili dopchać się do bilarda , a szczególne kondolencje składam tym nieszczęśnikom którzy musieli mnie przy tym bilardzie znosić Link do komentarza
adam_mk Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #2 Napisano 10 lutego 2013 I mnie już dowlokło do pieleszy...Zrelaksowanym jest, akumulatorki mam podładowane...Jak zawsze - było wspaniale, za co Wam wszystkim dziękuję!Adam M. Link do komentarza
cieszynianka Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #3 Napisano 10 lutego 2013 Ooooooo, dopiero teraz zauważyłam stosowny wewątek My też szczęśliwie w domu.Bardzo dziękuję Wam za ten wspaniale spędzony czas, będzie co wspominać i tradycyjnie na co czekać Mam nadzieję, że łaskawi użytkownicy aparatów bardzo fotograficznych podzielą się z nami ich zawartością (ku naszej uciesze, albo i nie). Czekam na to niecierpliwie i to nic, że będę straszyć jak z portretu pamięciowego, a co mi tam Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #4 Napisano 10 lutego 2013 Dziękuję Kochani jak zwykle za wszystko i same pozytywy jakich mogłem doświadczyć. Przepraszam że tak wyprulismy że nie ze Wszystkimi udało mi sie pożegnać , ale odjazd był o 10 a zostać w Brennej pomimo szczerych chęci nie mógłbym niestety. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #5 Napisano 10 lutego 2013 my też już od dawna w domu - z przygodami - mondeo nie chciał odpalić, na szczęście zawsze wożę ze sobą kable rozruchowe.... Link do komentarza
r-32 Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #6 Napisano 10 lutego 2013 (edytowany) Podziękowanie ogromne pragnę przekazać Wszystkim uczestnikom konferencji za przybycie i owocne obrady. Panele tematyczne prześcigały się ilością nowinek - i o to chyba chodzi w takich spotkaniach . Osobiście miałem zaszczyt w kilku uczestniczyć - nie żałuję . W tym widać sens i przyszłość dla Naszych spotkań. Z niecierpliwieniem oczekuję kolejnych obrad i jestem pewien , że większość kolektywu podziela moje zdanie. Edytowano 10 lutego 2013 przez r-32 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #7 Napisano 10 lutego 2013 Som i my doma.Jechaliśmy bardzo ostrożnie i długo. I dużo zakupów po drodze wykonaliśmy ...Zlot tradycyjnie nam się podobał, chociaż nieco irytowała nieobecność kilku poważnych prelegentów, ale i Ci co dotarli zapewnili solidną porcję wiedzy, którą przyswajaliśmy w trudzie i znoju do późnych nocnych godzin ...Niektórym nadmiar nauki nieco był nawet zaszkodził, ale nie wpłynęło to na ogólny odbiór imprezy.Dziękujemy bardzoTrzylwowa i ten jej co się bardzo zapuścił... Link do komentarza
cieszynianka Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #8 Napisano 10 lutego 2013 Cytat Z niecierpliwieniem oczekuję kolejnych obrad i jestem pewien , że większość kolektywu podziela moje zdanie. Rozwiń Jak najbardziej Cytat ... solidną porcję wiedzy, którą przyswajaliśmy w trudzie i znoju do późnych nocnych godzin ... Rozwiń ... do wczesnych porannych - powinno być Link do komentarza
elutek Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #9 Napisano 10 lutego 2013 Cytat i ten jej co się bardzo zapuścił... Rozwiń a dokąd łoncisiezapuścił? ale wrócił i to najważniejsze czekam na foooooooootyyyyyyyyy... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #10 Napisano 10 lutego 2013 (edytowany) Cytat ... do wczesnych porannych - powinno być Rozwiń A nie nie. Porannych to Wy .. ja w nocy kończyłem. Pierwszej nocy przytłoczony wiedzą, drugiej przestając z wolna rozumieć wykładających ... W domu chłodne przyjęcie nasz czekało. Pompka od podłogówki zastrajkowała a że u nas na dole nie ma kaloryferów i tylko podłogą się grzeje .. to teges .. trza było biegusiem w kominku rozbuchać. Edytowano 10 lutego 2013 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
cieszynianka Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #11 Napisano 10 lutego 2013 Cytat W domu chłodne przyjęcie nasz czekało. Pompka od podłogówki zastrajkowała a że u nas na dole nie ma kaloryferów i tylko podłogą się grzeje .. to teges .. trza było biegusiem w kominku rozbuchać. Rozwiń A to świnia jedna Link do komentarza
jeea Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #12 Napisano 10 lutego 2013 Do domku na obiadek dotarłem. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie. Dzięki za szusowanie i za wieczorne panele dyskusyjne. Chciałem jednak zwrócić uwagę, że dyskusja o nafcie nie została zakończona,nad czym niespecjalnie boleję... wiem jestem wredny. Jeszcze raz dzięki wszystkim Link do komentarza
SRX Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #13 Napisano 10 lutego 2013 Również serdeczne podziękowania składam wszystkim uczestnikom, było jak zawsze czyli extra!A oto i pierwsze fotki, tym razem w ilości o wiele większej niż z Jeśki :Phttp://s822.beta.photobucket.com/user/Rasa...ry/Kulka%202013? Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2013 Autor Udostępnij #14 Napisano 10 lutego 2013 super fotki Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #15 Napisano 10 lutego 2013 Dzięki za wspaniałe spotkanie ale powrót nie był zbyt miły i dopiero wróciłem...Pozdro Link do komentarza
Baru Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #16 Napisano 10 lutego 2013 Cytat Dzięki za wspaniałe spotkanie ale powrót nie był zbyt miły i dopiero wróciłem...Pozdro Rozwiń Ło masz? A co się podziało???Ja już dawno dotarłam do chałpy.JAk zwykle twierdzę, że te nasze łikendy stanowczo za krótkie są. I zawsze sobie obiecuję, że ze wszystkimi pogadam... No jak zwykle - doopa blada z tego wychodzi :-(Dzięki za spotkanie!!! Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #17 Napisano 10 lutego 2013 Cytat Ło masz? A co się podziało??? Rozwiń auto się rozsypało Link do komentarza
Moose Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #18 Napisano 10 lutego 2013 Cytat Dzięki za spotkanie!!! Rozwiń Nic dodać nic ująć wredoto Cytat auto się rozsypało Rozwiń Na amen??? Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #19 Napisano 10 lutego 2013 Cytat Na amen??? Rozwiń jutro się oszacuje koszty naprawy jeśli duże to sprzedam go w takim stanie a jak naprawa będzie w normalnych pieniądzach to się go zrobi i pójdzie do jakiegoś nowego gospodarza Link do komentarza
cieszynianka Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #20 Napisano 10 lutego 2013 Cytat A oto i pierwsze fotki, tym razem w ilości o wiele większej niż z Jeśki :Phttp://s822.beta.photobucket.com/user/Rasa...ry/Kulka%202013? Rozwiń Dziękujemy Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #21 Napisano 10 lutego 2013 Aha bym zapomniał...Specjalne podziękowania dla Bobiczka za pojawienie się w Brennej Link do komentarza
Moose Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #22 Napisano 10 lutego 2013 Cytat jutro się oszacuje koszty naprawy jeśli duże to sprzedam go w takim stanie a jak naprawa będzie w normalnych pieniądzach to się go zrobi i pójdzie do jakiegoś nowego gospodarza Rozwiń Współczuję... szczęście w nieszczęściu, że mały w domy został, nie...??? Link do komentarza
coolibeer Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #23 Napisano 10 lutego 2013 Cytat Współczuję... szczęście w nieszczęściu, że mały w domy został, nie...??? Rozwiń no ale jak młody by jechał to pojechalibyśmy mazdą rodzinną a że jechaliśmy tylko my to poszli golfem i pupa wyszła z tego. Link do komentarza
daggulka Napisano 10 lutego 2013 Autor Udostępnij #24 Napisano 10 lutego 2013 Ja mam tylko kilka fotek ze spaceru z Redakcyją Szanowną po górkach ( notabene w butach na 10-centymetrowych obcasach i koturnie przystosowanych specjalnie do takich ekscesów ) ... ale było bardzo fajnie ... jeszcze raz Im dziękuję za to że mnie wyciągnęli i jakoś doszłam do siebie zamiast dogorywać w pokoju po piątkowych nocnych debatach ogólnoforumowych widok z okna pokoju takie tam ... z górką.... kole tirów w Karczmie - pycha wino grzane było - tak dobrze , że dwa razy tam zagościliśmy Link do komentarza
Moose Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #25 Napisano 10 lutego 2013 Specjalne dzięksy dla moich 2 rzeczywistych szoferów oraz 1 potencjalnego Major po kąpieli... , gaweł senkju Link do komentarza
jeea Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #26 Napisano 10 lutego 2013 (edytowany) takie szybkie...Świniorka i piękne widoki i tłok na talerzyku dla Bobiczka i dwóch niewyraźnych... Edytowano 10 lutego 2013 przez jeea (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Trzylwy Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #27 Napisano 11 lutego 2013 Cytat i dwóch niewyraźnych... Rozwiń Tak. To był ten moment, w którym zaczynałem odczuwać ciężar przyjętej wiedzy. To i taki trochę niewyraźny byłem ...Z fryzury to przypominam tu odrobinę Bajbagę ... :-) Link do komentarza
elutek Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #28 Napisano 11 lutego 2013 Marku - Ty jesteś autorem?świetny rysunek, podobieństwo uderzające... SRX - wielkie dzięki za fotki Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #29 Napisano 11 lutego 2013 Cytat Ja mam tylko kilka fotek ze spaceru z Redakcyją Szanowną po górkach ( notabene w butach na 10-centymetrowych obcasach i koturnie przystosowanych specjalnie do takich ekscesów ) ... ale było bardzo fajnie ... jeszcze raz Im dziękuję za to że mnie wyciągnęli i jakoś doszłam do siebie zamiast dogorywać w pokoju po piątkowych nocnych debatach ogólnoforumowych Rozwiń Tak i to jest ten moment - trzeba chyba pomyślec o diecie - i mówię o sobie, bo ta Niewiasta w mych ramionach ma już ten czyn za sobą. Widać - z powodzeniem. Nie cytowałem materiału zdjęciowego, odsyłam do postu autorki Tak tak - widoki piękne, powietrze świeże, organizacja na najwyższym poziomie, towarzystwo wyborne. Dziękuję Link do komentarza
Redakcja Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #30 Napisano 11 lutego 2013 Witam Dziękuję za spotkanie. Zamieszczam zdjęcia, które wykonaliśmy z SRX w tej samej chwili PozdrawiamMarcin Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #31 Napisano 11 lutego 2013 Cytat Witam Dziękuję za spotkanie. Zamieszczam zdjęcia, które wykonaliśmy z SRX w tej samej chwili PozdrawiamMarcin Rozwiń SRX była w żywiole niczym PAPARAZZI Ten Szanowny Biesiadnik z mojej lewej strony zna chyba wszystkie kawały tego Świata i opowiada je z prawdziwym talentem. Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #32 Napisano 11 lutego 2013 Cytat Aha bym zapomniał...Specjalne podziękowania dla Bobiczka za pojawienie się w Brennej Rozwiń no tak, ale to nie tak miało być, nie tak.......................Przywitałem się tylko z Piczmanem, z Tobą chwilę, poznałem Beatę, pokurzyłem trochę z Jea i Baru - i tyle.......... Wracałem wcześnie - ale nikogo już w ośrodku nie było (i to przed obiadem) - dlatego nie było mi już dane.Ale czułem Was wszystkich.Naprawdę!Było czuć uczestnikami Kulki - w każdym zakątku Brennej Pozdrawiam Cytat Trzylwowa i ten jej co się bardzo zapuścił... Rozwiń trudności miałem z rozpoznaniem.Ależ Ty to masz - a mnie zazdrość momentalna zeżarła i już........ Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #33 Napisano 11 lutego 2013 A gdzie się Lwy ze swoim aparatem podziewają Link do komentarza
SRX Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #34 Napisano 11 lutego 2013 Cytat Dziękuję za spotkanie. Zamieszczam zdjęcia, które wykonaliśmy z SRX w tej samej chwili Rozwiń Widać kto ma lepszy sprzęt. Link do komentarza
elutek Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #35 Napisano 11 lutego 2013 to więcej fotów już nie będzie? stało się coś na tym zlocie czy jak... Link do komentarza
r-32 Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #36 Napisano 11 lutego 2013 Cytat to więcej fotów już nie będzie? stało się coś na tym zlocie czy jak... Rozwiń .bedo bedo ..sie nie martw Elu Link do komentarza
elutek Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #37 Napisano 11 lutego 2013 Cytat .bedo bedo ..sie nie martw Elu Rozwiń aha... a teraz to jest takie budowanie napięcia... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #38 Napisano 11 lutego 2013 Moje zara bedom.A pytanie zadam w międzyczasie:Hto je to? Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #39 Napisano 11 lutego 2013 Cytat Moje zara bedom.A pytanie zadam w międzyczasie:Hto je to? Rozwiń Toż to Łoś we własnej osobie Link do komentarza
Trzylwy Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #40 Napisano 11 lutego 2013 (edytowany) Oszywiście.W nagrodę masz linkę... TĘ Edytowano 12 lutego 2013 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
jeea Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #41 Napisano 11 lutego 2013 Cytat Tak. To był ten moment, w którym zaczynałem odczuwać ciężar przyjętej wiedzy. To i taki trochę niewyraźny byłem ...Z fryzury to przypominam tu odrobinę Bajbagę ... :-) Rozwiń Mnie o obraz chodziło co do fryzury...siem zgadzam (muszę poszukać ale mam gdzieś takiego Siwego) P.S.Link nie działa Link do komentarza
cieszynianka Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #42 Napisano 11 lutego 2013 Cytat Oszywiście.W nagrodę masz linkę... TĘ Rozwiń Napisało mi, że strona nie została znaleziona Link do komentarza
elutek Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #43 Napisano 12 lutego 2013 Cytat Napisało mi, że strona nie została znaleziona Rozwiń mi też to samo napisało... powtarza się, ono... zamiast dobrze poszukać Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #44 Napisano 12 lutego 2013 Cytat Moje zara bedom.A pytanie zadam w międzyczasie:Hto je to? Rozwiń Jak to kto Merlin Monroł Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #45 Napisano 12 lutego 2013 (edytowany) Działa jak złoto. Tylko Google się nieco zbiesiło nocą .....Bierzta i paczta z tego wszyskie: Cytat Oszywiście.W nagrodę masz linkę... TĘ Rozwiń Edytowano 12 lutego 2013 przez Trzylwy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #46 Napisano 12 lutego 2013 i tak nie działa Cytat Specjalne dzięksy dla moich 2 rzeczywistych szoferów oraz 1 potencjalnego Major po kąpieli... , gaweł senkju Rozwiń Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #47 Napisano 12 lutego 2013 Piotrek pstryknij teraz. Musi chodzić. Jak ty próbowałeś to ja jeszcze w albumie grzebałem i się blokowało, teraz jest OK. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #48 Napisano 12 lutego 2013 teraz tak fajne zdjęcia jak zwykle Link do komentarza
Trzylwy Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #49 Napisano 12 lutego 2013 I gra muzyka ... Link do komentarza
molytek Napisano 12 lutego 2013 Udostępnij #50 Napisano 12 lutego 2013 zara zdjęcia oblukam, a póki co, dziękuję wszystkim, którzy wypili na Zlocie, zdrowie moje i Juniora Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się