Skocz do zawartości

Forum wolno działa

Recommended Posts

Napisano
Śpieszę (to dobre słowo) poinformować Państwa, że pracujemy nad poprawieniem wydajności forum, bo (przykro to stwierdzić) działa baaardzo wolno.

Pozdrawiam
Marcin Szymanik
Napisano
Cytat

PS czy forum to normalnie u was chodzi? Bo u mnie jakby ktos mieszał lepik na zimno bez ognia icon_evil.gif

no jak widać nie tylko ja tak miałam icon_razz.gif

ale najważniejsze, że już jest o.k.
  • 2 miesiące temu...
Napisano (edytowany)
Znów ćwiczenia wojskowe ? :bandit:
Forum czołga się jak, rekrut pod zasiekami ! icon_evil.gif

Co jest grane – strony „zaskakują” po 20sek. :wallbash:

Dopisałem:

Teraz to już minuta zbyt mało. zalamka.jpg

Użytkowników na dole około 1.200, a na górze około 8.500 – czyli nic to, to nie tłok powodem. :yellowcard1:
Edytowano przez bajbaga (zobacz historię edycji)
Napisano
A ja wcale nie mogłem wejść wczoraj popołudniu ani wieczorem. Po usilnych staraniach wyskoczyła informacja o przerwie technicznej, ów ale dzisiaj jest OK icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

naprawiono. Za usterkę bardzo przepraszamy icon_smile.gif

Oooo nieładnie, to moja kwestia icon_smile.gif

Przepraszamy i postaramy się więcej nie dopuścić do takich przerw.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Cytat

Oooo nieładnie, to moja kwestia Array="" style="vertical-align:middle" Array alt="icon_smile.gif" border="0">

Przepraszamy i postaramy się więcej nie dopuścić do takich przerw.

Pozdrawiam
Marcin

staram się panu ulżyć nieco, przecież musimy sobie pomagać icon_smile.gif
  • 8 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Redakcjo kochana icon_smile.gif
bardzo wolniutko dziś strony na forum się ładują... icon_rolleyes.gif
/zasięg internetowy super, inne strony super, tylko forum nie super/

Sprawdziliśmy. Rzeczywiście jeden z serwerów był bardziej obciążony. Teraz forum powinno pracować, jak zwykle szybko icon_smile.gif

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Cytat

Sprawdziliśmy. Rzeczywiście jeden z serwerów był bardziej obciążony. Teraz forum powinno pracować, jak zwykle szybko icon_smile.gif

Pozdrawiam
Marcin

niestety, u mnie bez zmian... icon_neutral.gif
  • 4 miesiące temu...
Gość mhtyl
Napisano
Dobrze ,że zajrzałem na wątek Dagi bo myślałem ,że komp mi siadł,normalnie trzy tematy otwierałem pół godziny!
Chyba duże natężenie jest na forum i przeładowane są łącza icon_biggrin.gif i z stąd to mulenie.
Gość adiqq
Napisano
było bardzo źle, ale już chyba jest lepiej...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Napisano
Cytat

I to aż do zerwania połączenia zalamka.jpg
:foch:

Witam,
w ciągu dwóch tygodni będziemy przenosić forum na nowe, wydajniejsze serwery, co pozwoli na bezproblemowe działanie.

Pozdrawiam
Marcin Szymanik
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Pomijam dzisiejszą rychlost forum,
ale miałem przyjemność załapać się na komunikat treści
"The Service is not available at the moment due to a temporary overloading or maintenance of the server. Please try again later."
z pięknym numerem błędu 503.
Czyżby już się rozpoczęła przeprowadzka, bo z komunikatem tej treści miałem przyjemność po raz pierwszy i to nie raz dzisiaj.
Napisano
Cytat

Pomijam dzisiejszą rychlost forum,
ale miałem przyjemność załapać się na komunikat treści
"The Service is not available at the moment due to a temporary overloading or maintenance of the server. Please try again later."
z pięknym numerem błędu 503.
Czyżby już się rozpoczęła przeprowadzka, bo z komunikatem tej treści miałem przyjemność po raz pierwszy i to nie raz dzisiaj.

Dziękuję za informację. Przekazałem informatykowi.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
"Działamy na nowych serwerach... wolno gratulować" już za godzinę icon_smile.gif

Oznacza to, że na krótką chwilę (w skali działalności Forum) zniknie nasza społeczność icon_smile.gif

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Cytat

Forum przeniesione icon_smile.gif Jeśli ten temat umrze śmiercią naturalną znaczy, że jest doskonale icon_biggrin.gif

Świeć panie nad.... tym wątkiem

Cytat

"Działamy na nowych serwerach... wolno gratulować" już za godzinę icon_smile.gif

Pozdrawiam
Marcin

GRATULUJĘ icon_biggrin.gif
Napisano

Dalej cos nie teges.
Przedtem jeżeli chciałem przeglądnąć posty danego użytkownika to wystarczyło jak w oknie z nickiem kliknąłem i pojawiła się historia

Cytat

Dodaj jako znajomego
Wyślij wiadomość
Znajdź tematy użytkownika
Znajdź posty użytkownika

Kursorem najeżdżałem na
Cytat

Znajdź posty użytkownika

i zaraz pojawiała sie lista postów danego użytkownika forum.

Teraz jeżeli takie coś chcę zrobić wyświetla się komunikat o takiej treści

Cytat

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.
Napotkano ograniczenia
Przepraszamy, administrator włączył zabezpieczenie przed floodowaniem. Odczekaj 5 sekund, pomiędzy kolejnymi próbami szukania.

Aby zobaczyć posty użytkownika muszę wejść na jego profil. Jak dla mnie to jest troch kłopotliwe.
Napisano
Może masz za niski poziom dostępu.
Ja klikając na Ciebie dostaję wszystko podane jak na talerzu icon_biggrin.gif

PS
Do Redakcji pod rozwagę
Mam taką sugestię, aby pozycjonowanie kursora w przypadku korzystania z opcji -
Cytat

- było od razu w miejscu wstawiania cytatu, a nie na końcu BB Code
Drobna zmiana, a bardzo ułatwi życie.

Pozdrawiam

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Zapraszam do zapoznania się z usługami firmy elektrycznej działającej na terenie Warszawa.  Szeroki zakres usług  wykonywanych przez elektryk warszawa, instalacja infrastruktury elektrycznej, montaż kamer CCTV, usuwanie awarii elektrycznych typu brak prądu.  Pogotowie działające 24 h na dobę. Firmę cechuję rzetelność profesjonalność i fachowość. Pomożemy każdemu potrzebującemu w jego awarii z prądem . Zapraszamy do kontaktu i dzwonienie w potrzebie o każdej porze.
    • Cześć wszystkim, dołączyliśmy do forum, aby przedstawić Wam naszą ofertę. Tworzymy dla Firm i Osób Prywatnych.     Szukasz sprawdzonego partnera do realizacji sufitów napinanych i innych elementów dekoracyjnych? Gładki Sufit to firma z 15-letnim doświadczeniem na rynku, która stawia na jakość, innowację i zadowolenie klienta. Działamy na terenie całego kraju, gwarantując szybką i sprawną realizację każdego projektu.   Dlaczego warto wybrać Gładki Sufit? Doświadczenie i profesjonalizm: - Nasze 15-letnie doświadczenie to gwarancja perfekcyjnego wykonania i dbałości o każdy szczegół. Znamy branżę od podszewki i wiemy, jak sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Najlepsze materiały w atrakcyjnych cenach: - Dzięki wynegocjowanym cenom z dostawcami, możemy zaoferować Ci najwyższej jakości podzespoły w konkurencyjnych cenach. Nie uznajemy kompromisów – nie montujemy tanich, śmierdzących folii ani wadliwych LED-ów czy zasilaczy. Stawiamy na trwałość i bezpieczeństwo. Indywidualne podejście: Często profile wykonujemy sami, aby idealnie dopasować je do specyfiki Twojego zlecenia. To pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych i skomplikowanych projektów. Szybkość realizacji: Montaż sufitu napinanego, np. w przedpokoju, zajmuje nam około 3 godzin. Szanujemy Twój czas i staramy się, aby prace przebiegały sprawnie i bez zakłóceń.   Co oferujemy? Nasze usługi to znacznie więcej niż tylko sufity napinane. Materiał, który wykorzystujemy do sufitów, z powodzeniem montujemy również na ścianach, tworząc unikalne i spójne aranżacje. Ponadto, specjalizujemy się w projektowaniu i tworzeniu: Nowoczesnych lamp: od subtelnych podświetleń po designerskie konstrukcje, które staną się ozdobą każdego pomieszczenia. Efektownych reklam: Nietypowy sufit podświetlany z Logo wyróżnią Twoją Firmę. Ścianek działowych: lekkich i estetycznych konstrukcji, które pozwolą Ci elastycznie zaaranżować przestrzeń. Elementów dekoracyjnych: trójwymiarowych form, półek – wszystko, co pozwoli Ci stworzyć wnętrze z charakterem. Akustycznych paneli: idealnych do biur, sal konferencyjnych czy domowych kin, poprawiających komfort akustyczny.   Naprawy i poprawki po innych wykonawcach Czy Twoja poprzednia ekipa zawiodła, a efekt końcowy jest daleki od oczekiwań? Oferujemy również kompleksowe naprawy i poprawki po źle wykonanych zleceniach.   Zaufaj naszemu doświadczeniu i daj nam szansę na przywrócenie blasku Twoim wnętrzom. Skontaktuj się z nami już dziś i pozwól nam zrealizować Twoje wizje! Gładki Sufit – jakość, na którą zasługujesz. https://gładki-sufit.pl
    • EQ Entrance to najnowsza propozycja renomowanej firmy Konsport, która łączy w sobie estetykę, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Jest to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych systemów ogrodzeniowych. Multifunkcyjny słupek furtkowy z zadaszeniem wyznacza nowe standardy w projektowaniu przestrzeni zewnętrznych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrodzenia/polecane/110363-zwieksz-bezpieczenstwo-swojego-domu-z-eq-entrance-funkcjonalnym-slupkiem-furtkowym
    • Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...