daggulka Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #1 Napisano 10 marca 2011 Tutaj będą zawarte wszystkie aktualne informacje .W sprawie przelewów, noclegów i innych ważnych rzeczy - ten pierwszy wpis będę uaktualniała o bieżące ustalenia .--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------16.03.2011Jeśli zabraknie miejsc noclegowych u Pani Osińskiej lub nie odpowiadają warunki - podaję linki do stron internetowych dwóch najbliżej położonych Hoteli:Hotel Baron oddalony o ok. 2km od pensjonatu Pani Osińskiej:http://www.palacbaron.pl/Hotel George - oddalony o ok. 2,5km od pensjonatu Pani Osińskiej :http://www.hotel-george.com.pl/Można dzwonić , pytać o ceny i rezerwacje .-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------12.03.2011W SPRAWIE NOCLEGÓW: Nocleg piątek/sobota - koszt 40zł Nocleg sobota/niedziela - koszt 50zł.Śniadanie w niedzielę dla chętnych - 10zł (trzeba zadeklarować Pani Teresie przy regulowaniu płatności)Płatność za noclegi i śniadanie bezpośrednio do ręki Pani Teresy - od razu po przyjeździe.Pani Teresa Osińska zdecydowała, że każdy rezerwuje sobie nocleg sam dzwoniąc bezpośrednio do Niej, na numery:tel.: 22 729 90 60tel. kom.: 504 022 019tel. kom.: 693 531 356Poniżej rozeznanie Gawla w sprawie ilości i cen noclegów- bardzo dziękuję Piotrowi , że zechciał zająć się tą sprawą .Kilka osób już rezerwowało , dlatego proszę się nie przerażać zaniżoną ilością podanych miejscówek . Jeśli zabraknie miejsc noclegowych u Pani Teresy , to gawel obiecał rozeznać sprawę w pobliskim hotelu. Cytat Cześć !POZOSTAŁO:w pawilonie z tyłu pokoje z łazienkami3pokoje - 4-osobowe1pokój - 3 -osobowyw domku przy bramie (wspolna lazienka ale po remoncie duża)1pokój - 5 osobowy1pokój -2 osobowy w dużym domu (wspołna lazienka)1pokój - 2 osobowy1pokój - 5 osobowyWarunki finansowe:1 nocleg za osobę 40 zł , możliwe śniadanie w niedzielę dodatkowo płatne 10 zł ale trzeba się od razu zadeklarować.Pozdrawiam!Gawel -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Informacja: 10.03.2011Redakcja BD poinformowała : Letni Zlot Forumowiczów LETKA 2011 odbędzie się 11 czerwca 2011rw Ruścu pod Warszawą, czyli tutaj: http://www.noclegiagromazowieckie.efirma.fm/pl/kontakt.htmlPrzewidzianych jest sporo atrakcji - i oczywiście jak zwykle będzie rewelacyjnie - imprezę sponsoruje AVT - Korporacja Sp. z o. o. .... za co bardzo dziękujemy .... W praktyce wygląda to tak, że większość osób przyjedzie już w piątek - tak jest zawsze.Informacje związane z noclegami podamy niebawem -na pewno koszt noclegu każdy pokryje sobie sam - jak zwykle .Redakcja postanowiła , że warunkiem uczestnictwa w imprezie jest wpłata 20zł na cel charytatywny - termin wpłaty a co za tym idzie - potwierdzenie swojego uczestnictwa to termin zamknięcia listy zlotowej - czyli 23 maj 2011. Cytat Jedynym warunkiem zapisania się na Zlot Forum LetKA 2011[/b] jest wpłata 20 zł na cel charytatywny. Szczegóły poniżej:Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"ul. Łomiańska 5Warszawa 01-685nr konta: 41 1240 1037 1111 0010 1321 9362 z dopiskiem: Baran Mateusz- darowizna na pomoc i ochronę zdrowia.http://pomoz-zyc.blog.onet.pl/1,CT133514,index.htmlPotwierdzenia przelewu 20 zł proszę przesyłać na mail daggulka@interia.pl. Wszelkie pytania można zadawać w tym wątku , lub na priv do mnie lub do Redakcji - w miarę możliwości na bieżąco będziemy odpowiadać .Zachęcam do wzięcia udziału w imprezie - NAPRAWĘ WARTO !!! Link do komentarza
kalumet Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #2 Napisano 10 marca 2011 20 zł od osoby ?do której trwa ta imprezaw piątek pracuję do 22 więc pojawimy się w sobotę ranoi nie wiem czy brać nocleg sobota-niedzielaw sumie ja i tak nie piję więc z powrotem nie ma problemua mam nawet dość blisko Link do komentarza
Redakcja Napisano 10 marca 2011 Udostępnij #3 Napisano 10 marca 2011 Cytat 20 zł od osoby ? To jest kwestia indywidualna. Jeśli ktoś zechce wpłacić od osoby to będzie nam i obdarowywanemu miło, ale nie jest to wymagane. Cytat do której trwa ta impreza Z naszej strony zapraszamy w sobotę od godziny 14tej, ale myślę, że nikt sie nie obrazi jeśli ktoś przyjedzie wcześniej o godzinę... dzień... PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
daggulka Napisano 12 marca 2011 Autor Udostępnij #4 Napisano 12 marca 2011 Zapraszam tutaj po informacje o noclegach... każdy sobie sam rezerwuje u Pani Teresy dzwoniąc - info tutaj:https://forum.budujemydom.pl/index.php?s=&a...st&p=189109Trzeba podjąć decyzję czy reflektujemy na śniadanie w niedzielę , kawę lub/i herbatę - koszt 10zł . Ja jestem na TAK - czekam na opinie. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #5 Napisano 15 marca 2011 pokój zarezerwowany...a mam takie pytanie, ktoś jedzie może już w czwartek? bo właśnie tak się zastanawiamy...Ewunia jakoś Warszawę bardzo lubi Link do komentarza
Gość gawel Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #6 Napisano 15 marca 2011 Cytat pokój zarezerwowany...a mam takie pytanie, ktoś jedzie może już w czwartek? bo właśnie tak się zastanawiamy...Ewunia jakoś Warszawę bardzo lubi I umie co rzadkie dobrze śmigać po Warszawie autem Link do komentarza
adam_mk Napisano 15 marca 2011 Udostępnij #7 Napisano 15 marca 2011 Wewontek jezd informacyjny, to...To ja Was informuję, że serca nie macie!Żeby mnie nikt w doope nie szturchnoł i nie powiedział?!Dwie strony już się cieszą a ja nic nie wiem?!Oczywiście - wchodzę w ten interes!!!Od piątku.Dziś już późno, to dzwonił nie będę, ale jutro tamtędy przejeżdżam to se osobiście pozałatwiam.Adam M. Link do komentarza
daggulka Napisano 16 marca 2011 Autor Udostępnij #8 Napisano 16 marca 2011 Cytat Wewontek jezd informacyjny, to...To ja Was informuję, że serca nie macie!Żeby mnie nikt w doope nie szturchnoł i nie powiedział?!Dwie strony już się cieszą a ja nic nie wiem?!Adam M. Adaś .... toć jest na samej górze - kto wchodzi na forum to od razu widzi bo wątek daje po oczach - myślałam, że nie trza łopatologicznie na priv Link do komentarza
Gość gawel Napisano 16 marca 2011 Udostępnij #9 Napisano 16 marca 2011 Cytat Czytając co roku to samo co P. Osińska oferuje to robi mi się gorąco. A według ciebie w Częstochowie to nie było od roku podwyżek cen żywności? Owszem Pani Osińska sama stwierdziła że gdyby nie miała swojego gospodarstwa koło Warszawy to ceny byłyby calkiem inne czyli po prostu dużo niższe. Dlatego takie porównywanie nie ma sensu. Na marginesie katering w takiej ilości i jakości z obsługą kosztuje w Warszawie za taką imprezę w granicach od 150 zl. Z resztą redakcja płaci więc jeżeli komós nie odpowiadają warunki u Pani Teresy są 2 hotele nieopodal nocleg 120 za 2 osobowy pokój i 240 za 2 osobowy za drogą Serdecznie polecam. Nic na siłę . Daga trochę sie zapędziła sniadanie trzeba zadeklarować przy opłacie za nocleg ale nie wszyscy musza nie jest obowiązkowe. Link do komentarza
daggulka Napisano 16 marca 2011 Autor Udostępnij #10 Napisano 16 marca 2011 od 3 lat korzystamy z usług Pani Osińskiej - i od 3 lat mamy cenę 40 zł - nie podnosi choćby mogła usprawiedliwiając wzrostem cen choćby środków czystości których używa do doprowadzenia pokoi do porządku .... to jest Warszawa i ceny warszawskie - dla porównania - u mnie w pensjonacie w którym organizowałam z kumpelami imprezę z okazji dnia kobiet nocleg kosztuje 70zł od osoby w pokoju kilkuosobowym .... więc nie sądzę , żeby 40zł za nocleg w okolicach Warszawy to była cena do zarżnięcia że się tak wyrażę ... śniadanko to zimna płyta i pieczywo , kawa i herbata do woli ... według mnie za 10 zł - całkiem przyzwoicie .... w knajpie zapłaciłabym więcej ... Cytat Daga trochę sie zapędziła sniadanie trzeba zadeklarować przy opłacie za nocleg ale nie wszyscy musza nie jest obowiązkowe. acha - to tu się nie zrozumieliśmy .... sorki .... już poprawiam we wpisie informacyjnym .... to jeden problem mamy z głowy - problem śniadanka który wzbudzał duże emocje .... każdy może sam zdecydować .... Link do komentarza
daggulka Napisano 16 marca 2011 Autor Udostępnij #11 Napisano 16 marca 2011 tak siedzę i myślę.... przepraszam jeszcze raz wszystkich za zamieszanie ze śniadankami - postaram się dokładniej odbierać i przekazywać info następnym razem ... Link do komentarza
adam_mk Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #12 Napisano 17 marca 2011 Byłem!Zapisałem się na noclegi.Ufff!Adam M. Link do komentarza
daggulka Napisano 17 marca 2011 Autor Udostępnij #13 Napisano 17 marca 2011 super, Adaś ... Tak mi się jeszcze nasunęło ..... jeśli chodzi o pensjonat Pani Osińskiej . Bo wczoraj nieco emocje wszystkich poniosły .Podoba mi się najbardziej to, że możemy czuć się tam swobodnie ... nikt nam na ręce nie patrzy , mają tam do nas duże zaufanie - znają nas od 3 lat i witają jak starych znajomych . No i jeszcze to mi sie podoba , że możemy siedzieć i smęcić do białego rana - zrobić ognisko, krzyczeć , grać na gitarach i śpiewać , tańczyć i słuchać głośno muzyki i nikt na nas nie krzyczy że cisza nocna jest - do oporu zawsze siedzimy sami się po północy obsługując bez asysty personelu - i nigdy nie ma z niczym problemu.Różne rzeczy się tam działy , łącznie z wizytą policji i karetki - i nigdy nie usłyszeliśmy złego słowa ani wyrzutu .... i nadal witają nas życzliwie ... i ja biorąc pod uwagę całokształt - jestem w stanie zapłacić te 40zł za nocleg i mieć tą swobodę którą tam mamy .... a na ceny Warszawskie - kwota ta według mnie nie jest wygórowana . Link do komentarza
Gość gawel Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #14 Napisano 17 marca 2011 Cytat super, Adaś ... Tak mi się jeszcze nasunęło ..... jeśli chodzi o pensjonat Pani Osińskiej . Bo wczoraj nieco emocje wszystkich poniosły .Podoba mi się najbardziej to, że możemy czuć się tam swobodnie ... nikt nam na ręce nie patrzy , mają tam do nas duże zaufanie - znają nas od 3 lat i witają jak starych znajomych . No i jeszcze to mi sie podoba , że możemy siedzieć i smęcić do białego rana - zrobić ognisko, krzyczeć , grać na gitarach i śpiewać , tańczyć i słuchać głośno muzyki i nikt na nas nie krzyczy że cisza nocna jest - do oporu zawsze siedzimy sami się po północy obsługując bez asysty personelu - i nigdy nie ma z niczym problemu.Różne rzeczy się tam działy , łącznie z wizytą policji i karetki - i nigdy nie usłyszeliśmy złego słowa ani wyrzutu .... i nadal witają nas życzliwie ... i ja biorąc pod uwagę całokształt - jestem w stanie zapłacić te 40zł za nocleg i mieć tą swobodę którą tam mamy .... a na ceny Warszawskie - kwota ta według mnie nie jest wygórowana . Nic dodać nic ująć. Ja sie już dalej nie wypowiadam Link do komentarza
Barbossa Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #15 Napisano 17 marca 2011 mi to kalafioremjedno jest pewne - stały klient, to nie taki co raz w roku wpadnie i zostawi cztery czy tam pięć dych, z tego nie ma ŻADNEGO pożytkustąd też i załatwianie noclegu indywidualnie, żeby nie było problemówa i tak koorwa sąswoją drogą Ci, co chcą wpaść na imprę ot tak tylko sobie, pewnie się boją tego zapisywania i co tam jeszczeproponuję dla takich skarbonkę na miejscu - będą mieli możliwość symbolicznej wpłaty na wskazany prze Redakcję zbożny cel i niech po prostu przyjeżdżają, chyba, że Redakcja ma potrzeby wcześniejszego dokładnego zliczenia stadka Link do komentarza
daggulka Napisano 17 marca 2011 Autor Udostępnij #16 Napisano 17 marca 2011 Zostawmy jak jest ... zawsze taka była forma - więc nic nie zmieniajmy .... warunki są ustalone takie jakie są - każdy ma wybór : albo się godzi i przystaje , albo nie ... a teraz proponuję skupić się na temacie bardziej przyjemnym .... kogo wyślemy po drwa na ognisko? Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #17 Napisano 17 marca 2011 A ja się wypowiem, bo mnie z leksza podenerwował temat ceny noclegu.Moi Państwo, jestem z małego miasteczka, ceny u nas kosmiczne ino wypłaty jakoś gwiazd nie sięgają. Miałam w tym roku nieprzyjemność nocować w hotelu w Kaliszu...Tylko i wyłącznie w akcie totalnej desperacji tam nocowałam, bo szukanie noclegu w nocy, zimą, jakoś mi nie przypadło do gustu...Może dlatego, że 1-ka, że bez łazienki, o robalu w toalecie, którego widziałam rano nie wspomnę//nie skorzystałam już/...Za tę "przyjemność" zabuliłam 59zł. I nawet nie mogłam sobie komóry podładować, bo w pokoju nie było gniazdka, że o ciepłej herbacie,nie wspomnę.Więc niech nikt nie mówi, że 40zł to jest drogo! Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #18 Napisano 17 marca 2011 A po drewno będzie fikać Afrodytaa, bo po pierwsze nie wie jeszcze czym to może grozić, a po drugie ... przecież "młoda" jest ... Cytat Imrezy mi się mylą ... w Ruścu to już moja któraś z kolei , więc nie pamiętam - ale skoro nie jadłyśmy śniadania , to znaczy(...) Pożegnanie lata 2009 - śniadanie, termosy i kogoś uprzejmego piwo (nawet trzy piwa, bo Kasia powoziła) ... se zapamiętałem, bo mi życie ta trójca wróciła po potyczce z Petusem_es na pojemniki 25ml ... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #19 Napisano 17 marca 2011 Miałem już nic nie pisać ale, co mi tam Kiedy 3 lata temu Daga prosiła mnie o zorganizowanie Ap po zlocie FM to uczciwie zjeździłem całą okolicę, łącznie z centrum agroturystyczno-noclegowym w Daniewicach (nieopodal Ruśca) i NIKT nie był zainteresowany tą imprezą ani noclegami bo cytuję „nie opłaca mi się zmieniać i prać pościeli” jakby chociaż na 5 dni to może . Jedynie Pani Osińska nie odmówiła pomimo że miała pełna obsadę noclegową w ciągu tygodnia i w nocy w piątek musiała przygotować pokoje i catering. Poza tym przecież nie robi wszystkiego siłami Rodziny i własnymi musi wynająć pomoc. A wiadomo że nikt nie przyjdzie do pracy za 50 zł przynajmniej nie na tym terenie. Obecnie jak już wspomniałem cenę mamy stałą od 3 lat, Redakcja sponsoruje przyjęcie i ponosi znaczne koszty za co niemniejszym Dziękuję .Pytam się więc komu jest żal i czego i o jakich upustach mówi ? Może trochę realizmu i rozeznania rynku zanim ktoś zgłosi krytykę?W tym roku też przed naszą imprezą jest inna, 4 dniowa i znowu Pani Osińska będzie miała 1 dzień na przygotowanie nam noclegu. Więc naprawdę proszę o trochę wyrozumiałości i o powstrzymanie się od złośliwości pod Jej adresem gdyż mam nadzieje że nie trafi na ten wątek i nie przeczyta tego co jej się przypisuje. Link do komentarza
molytek Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #20 Napisano 17 marca 2011 i koniec tematu! jak się komuś nie podoba, nie pasują warunki.. to niech nie nocuje! wolna wola.. brrr... się atmosfera popsuła jednymi dyrdymałami. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #21 Napisano 17 marca 2011 Wrrrr .... nie lubię jak mi się wycina wypowiedzi ... ale widać taka karma .... Link do komentarza
vega1 Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #22 Napisano 17 marca 2011 dopiszę tylko skromnie, że ceny macie naprawdę dobre. NAPRAWDĘ. Nawet w moim końcu świata (prawie Ukraina) jest drożej. Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #23 Napisano 17 marca 2011 Cytat Co roku ma te same ceny. Z tego co wiem jeśli jesteśmy stałymi klientami to powinna być jakaś zniżka. Im więcej osób tym taniej lub coś w tym stylu. Dostajemy gotową ofertę i nic się nie targujemy czy uzgadniamy? Jest tylko jedno ale;W tym przypadku , nie ma „my” (dotyczy noclegów). Nikt nie zamawia „hurtem”, nikt nie wpłaca zaliczki, która przepada w przypadku niewykorzystanych miejsc. To kto i w czyim imieniu ma negocjować ?Dość często tłukę się po różnych dziwnych miejscach i moim zdaniem, ceny za nocleg, są mocno (nisko) umiarkowane – a mając na uwadze panujące tam warunki i atmosferę są wręcz bardzo przyzwoite. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #24 Napisano 17 marca 2011 Vega1 .... ja się z Tobą zgadzam. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #25 Napisano 17 marca 2011 Cytat Jest tylko jedno ale;W tym przypadku , nie ma „my” (dotyczy noclegów). Nikt nie zamawia „hurtem”, nikt nie wpłaca zaliczki, która przepada w przypadku niewykorzystanych miejsc. To kto i w czyim imieniu ma negocjować ?Dość często tłukę się po różnych dziwnych miejscach i moim zdaniem, ceny za nocleg, są mocno (nisko) umiarkowane – a mając na uwadze panujące tam warunki i atmosferę są wręcz bardzo przyzwoite. No dzięki Siwy bo wiesz jakoś było tyle czasu och i ach i nagle zrobił się problem przykro mi sie zrobiło i tyle. Wiesz jak to jest mnie sie nawet głupio było targować zresztą to jest jej normalna cana i wydaje się do przyjęcia Link do komentarza
daggulka Napisano 17 marca 2011 Autor Udostępnij #26 Napisano 17 marca 2011 dobra , to kto po te drwa leci? skoro Kotek wrabia Afrodyte , to mam taką propozycję nieśmiałą , że oboje polecą... natomiast wiemy kogo na pewno nie wysyłać ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #27 Napisano 17 marca 2011 Lepiej „zaplanujcie” kogoś innego – Ona będzie potrzebowała czasu (wszak rodowód ma „pianowy”), aby dojść do siebie po podróży w nieklimatyzowanym autku. Link do komentarza
daggulka Napisano 17 marca 2011 Autor Udostępnij #28 Napisano 17 marca 2011 Cytat Lepiej „zaplanujcie” kogoś innego – Ona będzie potrzebowała czasu (wszak rodowód ma „pianowy”), aby dojść do siebie po podróży w nieklimatyzowanym autku. poleci od razu jak przyjedzie ... po co ma dwa razy brać prysznic? Link do komentarza
daggulka Napisano 17 marca 2011 Autor Udostępnij #29 Napisano 17 marca 2011 Cytat dopiszę tylko skromnie, że ceny macie naprawdę dobre. NAPRAWDĘ. Nawet w moim końcu świata (prawie Ukraina) jest drożej. eeeee ..... w związku z tym ..... wpisywać Link do komentarza
bobiczek Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #30 Napisano 17 marca 2011 Kiedyś była opcja - materac na trawniku i śpiwor....Jest jeszcze?Bo ja komunię mam w maju....... i kule bele nie wiem jak będzie jeszcze - po.... - Link do komentarza
daggulka Napisano 17 marca 2011 Autor Udostępnij #31 Napisano 17 marca 2011 Cytat Kiedyś była opcja - materac na trawniku i śpiwor....Jest jeszcze?Bo ja komunię mam w maju....... i kule bele nie wiem jak będzie jeszcze - po.... - ja też mam w maju komunię ... chrześniaka , a potem wesele - kuzynki ... masakra a co do Twojej opcji - można sobie spokojnie nawet namiot rozstawić za małą opłatą , miejsca pod dostatkiem ... na tyłach , kameralnie ... wszystko do zrobienia ... Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #32 Napisano 17 marca 2011 Cytat A po drewno będzie fikać Afrodytaa, bo po pierwsze nie wie jeszcze czym to może grozić, a po drugie ... przecież "młoda" jest ... Te "młoda" to nie musiało być a cudzysłowiu, wszak 18 latek ledwo mam A co, już mam się zacząć bać tego drewna? Cytat dobra , to kto po te drwa leci? skoro Kotek wrabia Afrodyte , to mam taką propozycję nieśmiałą , że oboje polecą... natomiast wiemy kogo na pewno nie wysyłać ... W tej wersji nawet nie mam nic na przeciw Ale Ty idziesz jako nadzór...he he he Cytat Lepiej „zaplanujcie” kogoś innego – Ona będzie potrzebowała czasu (wszak rodowód ma „pianowy”), aby dojść do siebie po podróży w nieklimatyzowanym autku. Ja zawsze wiedziałam, że masz dobre serducho i nic mi przy Tobie nie grozi Cytat poleci od razu jak przyjedzie ... po co ma dwa razy brać prysznic? Zawsze jakaś oszczędność...i czasu i wody Cytat Bo ja komunię mam w maju....... Cytat ja też mam w maju komunię ... A ja mam komunię w czerwcu...19-go...własnej córki...Aż się boję jak zapodam rodzince, że wybywam tydzień wcześniej na 3-dniową balangę...Reakcja... i jeszcze $&%@*%$%&#$%*&#%&*@%*#&%$&%#^&$#%&Może im nie powiem.... Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #33 Napisano 17 marca 2011 Cytat Ja zawsze wiedziałam, że masz dobre serducho i nic mi przy Tobie nie grozi Sam nie wiem – śmiać się, czy płakać ? Link do komentarza
daggulka Napisano 17 marca 2011 Autor Udostępnij #34 Napisano 17 marca 2011 Cytat W tej wersji nawet nie mam nic na przeciw Ale Ty idziesz jako nadzór...he he he nie widzę żadnego problemu .... Cytat Sam nie wiem – śmiać się, czy płakać ? ja wiem, że Ty bardzo lubisz łapać ...... za słówka .... Link do komentarza
bajbaga Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #35 Napisano 17 marca 2011 Cytat za słówka .... To teraz tak sie nazywa Ale te nazwy (określenia) szybko się zmieniają - tej nie znałem Link do komentarza
retrofood Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #36 Napisano 17 marca 2011 Cytat nie widzę żadnego problemu .... ja wiem, że Ty bardzo lubisz łapać ...... za słówka .... A niby za co Cię łapać? Link do komentarza
Baru Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #37 Napisano 17 marca 2011 No i przeze mnie to wyjszło... Link do komentarza
retrofood Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #38 Napisano 17 marca 2011 Cytat No i przeze mnie to wyjszło... Odszczekaj! Link do komentarza
Baru Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #39 Napisano 17 marca 2011 Cytat Odszczekaj! Ale czemu?! Taż to przca przez mojego focha i dupny nastrój wszyćko wycieny... Link do komentarza
daggulka Napisano 17 marca 2011 Autor Udostępnij #40 Napisano 17 marca 2011 nie masz większych problemów ? wszystko jest już ustalone , jasne ..... teraz dopuszczam tu już tylko pozytywne emocje .... ja mam bardzo ważne pytanie ..... czy jeśli gacie co je mam przekazać będą nieco bardziej .... nie , sorki ... dużo bardziej .... też nie to .... zdecydowanie bardziej .... o , to jest dobre słowo : zdecydowanie bardziej skąpe i koronkowe .... to czy Moose mi nakopie ? Link do komentarza
retrofood Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #41 Napisano 17 marca 2011 Cytat Ale czemu?! Taż to przca przez mojego focha i dupny nastrój wszyćko wycieny... Dla jaj. Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #42 Napisano 17 marca 2011 Cytat Sam nie wiem – śmiać się, czy płakać ? 2w1, płakać ze śmiechu! Link do komentarza
Moose Napisano 17 marca 2011 Udostępnij #43 Napisano 17 marca 2011 Cytat nie masz większych problemów ? wszystko jest już ustalone , jasne ..... teraz dopuszczam tu już tylko pozytywne emocje .... ja mam bardzo ważne pytanie ..... czy jeśli gacie co je mam przekazać będą nieco bardziej .... nie , sorki ... dużo bardziej .... też nie to .... zdecydowanie bardziej .... o , to jest dobre słowo : zdecydowanie bardziej skąpe i koronkowe .... to czy Moose mi nakopie ? Niniejszym ustosunkowywuję siem : NAKOPIE A WIERZAJTA MI, ŻE JĄ ZNAM DOBRZE Link do komentarza
coolibeer Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #44 Napisano 18 marca 2011 Cytat i koniec tematu! jak się komuś nie podoba, nie pasują warunki.. to niech nie nocuje! wolna wola.. brrr... się atmosfera popsuła jednymi dyrdymałami. Nikt nic nie popsuł i nic się nie popsuło. ikt nie narzeka na warunki. ogólnie się mówi bo ma się do tego prawo. Po drugie jak nie jedziesz to się nie odzywaj i nie podkręcaj atmosfery jeszcze... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 marca 2011 Autor Udostępnij #45 Napisano 18 marca 2011 Cytat Niniejszym ustosunkowywuję siem : NAKOPIE A WIERZAJTA MI, ŻE JĄ ZNAM DOBRZE Cytat Po drugie jak nie jedziesz to się nie odzywaj i nie podkręcaj atmosfery jeszcze... a dlaczego molytek ma nie jechać? przecież osobiście ją na listę wpisywałam oczywiście , że jedzie ... i bardo dobrze - bo teraz już wyszła z szoku po Krościenku i wie na co się gotować, to się będzie dobrze bawić Link do komentarza
Trzylwy Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #46 Napisano 18 marca 2011 Hmmmm ... (prosze nie wycinac, kląć nie będę )...... hmmmmPrzeczytałem: Cytat ogólnie się mówi bo ma się do tego prawo. Święte słowa. Pełna zgodność z ogólnie przyjętym obyczajem, zasadami forum i moim skromnym zdaniem.Contra Cytat Po drugie jak nie jedziesz to się nie odzywaj i nie podkręcaj atmosfery jeszcze... Trzeci stopień prawdy góralskiej, brak rozeznania i chyba chęci zdobycia tegoż, lekki brak taktu i atak personalny.Jeśli tak to ma wyglądać ... to ja serdecznie dziękuję ...A jeszcze mnie naszło .... dziś jest 18.03 ... rok temu też miałem dość .... Link do komentarza
daggulka Napisano 18 marca 2011 Autor Udostępnij #47 Napisano 18 marca 2011 Cytat Święte słowa. Pełna zgodność z ogólnie przyjętym obyczajem, zasadami forum i moim skromnym zdaniem. w sumie generalnie tak .... masz rację .... takie jest forum ....ale - jakoś tak mi źle na sumieniu i miejscu gdzie każdy normalny człowiek ma serce kiedy w tym dziale powstają kłótnie i anse- dziale który przecież powinien być raczej miejscem radosnym - a atmosfera powinna być przyjazna , bo mówcie co chcecie , ale jesteśmy grupą znajomych tudzież przyjaciół którzy CHCĄ się spotykać .... Link do komentarza
bajbaga Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #48 Napisano 18 marca 2011 Przeca to nawet nie incydent. Ktoś się wq…., ktoś ma inne zdanie – normalka.A atmosfera, była, jest i będzie fajna . Link do komentarza
daggulka Napisano 18 marca 2011 Autor Udostępnij #49 Napisano 18 marca 2011 Cytat A atmosfera, była, jest i będzie fajna . i tego się trzymajmy ..... finito .... a co myślicie o koronkowych stringach dla Moose? dobra , dobra ... żartowałam Link do komentarza
Moose Napisano 18 marca 2011 Udostępnij #50 Napisano 18 marca 2011 Smoku, grab se dalej... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się