Draagon Napisano 23 lipca 2012 #51 Napisano 23 lipca 2012 Mi się przyplątał na budowę jakiś przetrącony kundelek cały bok zryty i łapka w górze... ale siedzi już trzeci dzień i się cieszy na mój widok, a odejść nie ma zamiaru...
Julka12 Napisano 25 lipca 2012 #52 Napisano 25 lipca 2012 Szczerze mówiąc to ja wolę psy . Moim zdaniem są fajniejsze . Ale do kotów nic nie mam . Mam kundelka , ma śmieszne uszka i dużo dużo futra .
Cytryna Napisano 20 sierpnia 2012 #53 Napisano 20 sierpnia 2012 (edytowany) Oczywiście że pies! Koty to zdradzieckie stworzenia! ;3 Edytowano 20 sierpnia 2012 przez Cytryna (zobacz historię edycji)
r-32 Napisano 20 sierpnia 2012 #54 Napisano 20 sierpnia 2012 Cytat Mi się przyplątał na budowę jakiś przetrącony kundelek cały bok zryty i łapka w górze... ale siedzi już trzeci dzień i się cieszy na mój widok, a odejść nie ma zamiaru... Łyżew już wie ? ... Łyżwa ...łotewer
bernus Napisano 6 września 2012 #55 Napisano 6 września 2012 Mam kota i psa, wybieram... pieska Więcej radości
Magdakowacz Napisano 2 października 2012 #56 Napisano 2 października 2012 Nie musze wybierać: mam jedno i drugie - cudnie się ze sobą bawią
Kasia555 Napisano 11 listopada 2012 #57 Napisano 11 listopada 2012 Cytat Oczywiście że pies! Koty to zdradzieckie stworzenia! ;3 Nie znasz kotów i piszesz bzdury-kot jest bardzo inteligentnym stworzeniem bardziej niż pies. Kot bardzo przywiazuje sie do człowieka i na jego miłosc trzeba zasłuzyc. A i podobnie znajdzie jedna osobe, ktorej słucha. Ale jak wychowasz tak masz-tak samo jak z dziecmi....
retrofood Napisano 11 listopada 2012 #58 Napisano 11 listopada 2012 Cytat Nie znasz kotów i piszesz bzdury-kot jest bardzo inteligentnym stworzeniem bardziej niż pies. Jasne! Zawsze wie do czyich butów naszczać...
solange63 Napisano 11 listopada 2012 #59 Napisano 11 listopada 2012 Cytat Nie znasz kotów i piszesz bzdury-kot jest bardzo inteligentnym stworzeniem bardziej niż pies. nie pozostaje mi nic innego, jak uderzyc w ten sam ton; nie znasz psow i piszesz bzdury. prosze o linki do potwierdzonych naukowo artykulow, o tym jakoby koty byly inteligetniejsze od psow. wyrozniamy wiele ras i kazda z nich ma rozna srednia IQ. co w zasadzie i tak nam nic nie daje, bo nalezy kazdy przypadek rozpatrywac indywidualnie. Ponoc Doda tez ma wysokie IQ no i na koniec: jesli komus zalezy na "inteligentniejszym" zwierzeciu, to niech sobie kupi szczura- te to dopiero maja IQ
Jani_63 Napisano 11 listopada 2012 #60 Napisano 11 listopada 2012 Cytat Ponoc Doda tez ma wysokie IQ I podobno tez fajne mruczy, ale potwierdzonych naukowo na to dowodów nie mam
solange63 Napisano 11 listopada 2012 #61 Napisano 11 listopada 2012 Cytat I podobno tez fajne mruczy, ale potwierdzonych naukowo na to dowodów nie mam mysle, ze one nie istnieja
retrofood Napisano 12 listopada 2012 #62 Napisano 12 listopada 2012 Cytat mysle, ze one nie istnieja Radek wie, czy ona mruczy, czy nie. A on jest obiektywnie istniejący.
solange63 Napisano 12 listopada 2012 #63 Napisano 12 listopada 2012 Cytat Jasne! Zawsze wie do czyich butów naszczać... hihi, specjalnie dla Ciebie (nie moglam sie oprzec)
Kasia555 Napisano 13 listopada 2012 #65 Napisano 13 listopada 2012 Kazdy bedzie za tym zwierzakiem, ktore posiada. Ale z tym,ze zdradzieckie to bzdura bo tak samo mozna powiedziec o psach-ja sie z tym spotkalam. ale to temat rzeka a jak ktos napisał pozostaje nam stwierdzenie,ze to zalezy od przypadków kazdy jest inny.
retrofood Napisano 13 listopada 2012 #66 Napisano 13 listopada 2012 Cytat Kazdy bedzie za tym zwierzakiem, ktore posiada. Co Ty opowiadasz, ja tam mam tylko kota, ale tego faszysty nie cierpię jak psa. Albo śpi, albo łazi mi wiecznie po klawiaturze i biurku; nie da spokojnie zjeść, bo zaraz woła swoją część, w kuchni pląta się pod nogami, a z drogi nie usunie się nigdy.Wprawdzie do moich butów nigdy się nie załatwił (wie kto w domu rządzi), ale jak przyjdzie ktoś obcy, to trzeba zamykać w szafce, bo już niejedne uszlachcił...A jak syn przyjeżdża z psem, to siedzi na środku stołu, albo na szafie i wpatruje się w bydlaka (pies to wyżeł), jakby chciał go zadusić.
Kasia555 Napisano 13 listopada 2012 #67 Napisano 13 listopada 2012 zapomnialam dodac i do ktorego nie jest uprzedzony. I tak jak pisałam zalezy od wychowania-ja tez mam kota i jak wszyscy zasiadali do stołu to oczywiscie kotka tez-ale szybko zostala oduczona -nie dostala ni razu wiec siedzi i pilnuje swych misek:)
Jani_63 Napisano 13 listopada 2012 #68 Napisano 13 listopada 2012 A już myślałem że taka mądra i przynosi miskę do stołu żeby jej nałożyć
solange63 Napisano 13 listopada 2012 #70 Napisano 13 listopada 2012 Cytat Co Ty opowiadasz, ja tam mam tylko kota, ale tego faszysty nie cierpię jak psa. Albo śpi, albo łazi mi wiecznie po klawiaturze i biurku; nie da spokojnie zjeść, bo zaraz woła swoją część, w kuchni pląta się pod nogami, a z drogi nie usunie się nigdy.Wprawdzie do moich butów nigdy się nie załatwił (wie kto w domu rządzi), ale jak przyjdzie ktoś obcy, to trzeba zamykać w szafce, bo już niejedne uszlachcił...A jak syn przyjeżdża z psem, to siedzi na środku stołu, albo na szafie i wpatruje się w bydlaka (pies to wyżeł), jakby chciał go zadusić. jak ostatnio skarzylam sie kolezance na moja ruda bestie (psa), to uslyszalam od niej: jaki pan, taki kram prosze oto dowod. ksieciunio sie wyleguje, obowiazkowo na 2 podusiach
rybniczak Napisano 13 listopada 2012 #71 Napisano 13 listopada 2012 (edytowany) Cytat Ja mam psy, koty, papugi a nawet Ana-konde . Twój post @r-32 jest całą puentą tej dyskusji co lepsze. Edytowano 13 listopada 2012 przez rybniczak (zobacz historię edycji)
Kasia555 Napisano 14 listopada 2012 #72 Napisano 14 listopada 2012 w kwestii złoscliwosci to znajoma zostawila psa bo wyjechala pod opieka na szczescie nie moja i co robil zlosliwiec -zalatwial sie w calym domu. A niby takie madre stworzenie. Nie dam sobie nic powiedziec na koty-nie tylko mam jednego bo zajmuje sie rowniez bezdomniakami.. wiec znam nie jeden charakterek kocurzy. Fakt sa uparte, ale osiol tez jest uparty ale nie głupiw kwestii złoscliwosci to znajoma zostawila psa bo wyjechala pod opieka na szczescie nie moja i co robil zlosliwiec -zalatwial sie w calym domu. A niby takie madre stworzenie. Nie dam sobie nic powiedziec na koty-nie tylko mam jednego bo zajmuje sie rowniez bezdomniakami.. wiec znam nie jeden charakterek kocurzy. Fakt sa uparte, ale osiol tez jest uparty ale nie głupi
grzegory Napisano 16 listopada 2012 #73 Napisano 16 listopada 2012 mam kota i psa, ale gdybym miał wybrać to chyba jednak wolę psy.
daggulka Napisano 19 listopada 2012 #74 Napisano 19 listopada 2012 Chyba nie ma co za dużo dywagować jak nad wyższością świąt wielkanocnych i bożego narodzenia .... każde z tych zwierzaków jest po prostu inne ( mam kota i psy) .... każde z mojej czwórki daje siebie , pełne zaufanie do człowieka i miłość ... doceniam i przyjmuję z wdzięcznością
bajbaga Napisano 3 grudnia 2012 #75 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat Przypominam o zapomnianym Menelu Linka Do głosowania, ale już. Menel przegrywa tylko 6 głosami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nawet jak mnie sympatyczny admin "zaciuka" to i tak umieszczam na stronie ogólnie dostępnej.Zatem Drodzy Forumowicze do dzieła, każdy z Was ma 5 głosów (kliknięć). Klikajcie na Menela (piękny jest i taka ksywa).
bajbaga Napisano 3 grudnia 2012 #76 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat Przypominam o zapomnianym Menelu Linka Parafrazując Wielkiego Mistrza Konstantego:Menel to duża psina,Menel istota arystokratyczna,On dumnie z fotki spoziera,Lecz nikt nie popiera Menela.Więc wołam: Czyz nikt nie pamięta,Że Menel jest druh szczery?Głosujcie na Menela chłopcy i dziewczęta,Głosujcie do jasnej cholery !Do głosowania, ale już. Menel jest Nasz, a swoich należy popierać !!!!Zatem Drodzy Forumowicze do dzieła, każdy z Was ma 5 głosów (kliknięć). Klikajcie na Menela (piękny jest i taka ksywa).Linka
bajbaga Napisano 3 grudnia 2012 #79 Napisano 3 grudnia 2012 (edytowany) Jakie dzięki Nic moje starania nie dają, bo mimo, że na forum ponad 1.600 duszyczek, to apel o poparcie poszedł w .... niczym śpiew łabędzi.Drodzy czytelnicy - wstyd mi za Was . Edytowano 3 grudnia 2012 przez bajbaga (zobacz historię edycji)
Gość mhtyl Napisano 3 grudnia 2012 #80 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat Drodzy czytelnicy - wstyd mi za Was (a może dużą litera na wyrost?). Za mnie nie musisz się Rysiu wstydzić
bajbaga Napisano 3 grudnia 2012 #81 Napisano 3 grudnia 2012 Przypominam i proszę Cytat Parafrazując Wielkiego Mistrza Konstantego:Menel to duża psina,Menel istota arystokratyczna,On dumnie z fotki spoziera,Lecz nikt nie popiera Menela.Więc wołam: Czyz nikt nie pamięta,Że Menel jest druh szczery?Głosujcie na Menela chłopcy i dziewczęta,Głosujcie do jasnej cholery !Do głosowania, ale już. Menel jest Nasz, a swoich należy popierać !!!!Zatem Drodzy Forumowicze do dzieła, każdy z Was ma 5 głosów (kliknięć). Klikajcie na Menela (piękny jest i taka ksywa).Linka Dacie radę - to do tych niezalogowanych
bobiczek Napisano 3 grudnia 2012 #82 Napisano 3 grudnia 2012 mi sie od razu przypomniał pomocnik - jak olej sprawdzałemwylazł od dołu - i jak rasowy mechanik przegląd pierdyknął......nie mój jakby co - sąsiadkima ich więcejnie lubię go - bo to typowy "kociorób"naprodukował mi znowu nowych kumpli trzech.............ten się strasznie spoufala i mi na chatę włazi bez pytania
bajbaga Napisano 3 grudnia 2012 #83 Napisano 3 grudnia 2012 (edytowany) Ślicznota, a przy okazji Linka Edytowano 3 grudnia 2012 przez bajbaga (zobacz historię edycji)
bobiczek Napisano 3 grudnia 2012 #85 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat Ślicznota, a przy okazji Linka magazynek wystrzelany dzisiaj już..............
bobiczek Napisano 3 grudnia 2012 #87 Napisano 3 grudnia 2012 Cytat Dzięks Prezesu Ty to pewnie będziesz swatać Menela - przyznaj się...Coś w tym musiało być
molytek Napisano 4 grudnia 2012 #88 Napisano 4 grudnia 2012 Cytat ten się strasznie spoufala i mi na chatę włazi bez pytania Prezesu, ale to kocię chore jest koci katar pewnikiem.. trza, by jego i resztę towarzystwa wet obejrzał..
bobiczek Napisano 4 grudnia 2012 #89 Napisano 4 grudnia 2012 wiem - widzę po oczach.....Ale one na razie z mamą latają.
Moose Napisano 4 grudnia 2012 #90 Napisano 4 grudnia 2012 Cytat Ty to pewnie będziesz swatać Menela - przyznaj się...Coś w tym musiało być Ale, że z kim...??? Z Greydułą???
bajbaga Napisano 5 grudnia 2012 #91 Napisano 5 grudnia 2012 Przeca, nie jest ważna płeć, tylko uczucie
Moose Napisano 5 grudnia 2012 #92 Napisano 5 grudnia 2012 Cytat Przeca, nie jest ważna płeć, tylko uczucie No fakt... Grey ostro dojrzewa więc chyba mu wszystko jedno....
bobiczek Napisano 5 grudnia 2012 #93 Napisano 5 grudnia 2012 Cytat No fakt... Grey ostro dojrzewa więc chyba mu wszystko jedno.... byle się do nogi nie dobierał.tego w psach nie tolerowałem nigdydobieranie się do nogi właściciela i właścicielki
Moose Napisano 5 grudnia 2012 #94 Napisano 5 grudnia 2012 Cytat byle się do nogi nie dobierał.tego w psach nie tolerowałem nigdydobieranie się do nogi właściciela i właścicielki Ludzi nie tyka, oprócz jednej naszej przyjaciółki ale za nią to wszyskie chopy się oglądają... Za to przedstawicieli swojego gatunku i pci a i owszem...
solange63 Napisano 5 grudnia 2012 #95 Napisano 5 grudnia 2012 Cytat byle się do nogi nie dobierał.tego w psach nie tolerowałem nigdydobieranie się do nogi właściciela i właścicielki moj Rudy do naszych nog sie nie dobieral, ale do gosci i innych zwierzat (w tym do rodzonego brata) owszem. z tego i kilku innych powodow zostal skutecznie pozbawiony swej meskosci i teraz jest potulny jak baranek
Jani_63 Napisano 5 grudnia 2012 #96 Napisano 5 grudnia 2012 A Fe,... tak traktować braci mniejszych Cytat byle się do nogi nie dobierał.tego w psach nie tolerowałem nigdydobieranie się do nogi właściciela i właścicielki W przypadku doga to raczej uważaj na okolice które zwyczajowo proktolog a nie ortopeda obsługuje
Moose Napisano 5 grudnia 2012 #97 Napisano 5 grudnia 2012 Cytat A Fe,... tak traktować braci mniejszych W przypadku doga to raczej uważaj na okolice które zwyczajowo proktolog a nie ortopeda obsługuje A to chyba, żeby komuś coś wypadło na podłogę...
solange63 Napisano 8 stycznia 2013 #100 Napisano 8 stycznia 2013 kurcze, to chyba moj pies jest kotem (albo kotu z ogloszenia wydaje sie, ze jest psem). Moj Rudolf wykonuje wszystkie przytoczone czynnosci, oprocz sypiania w umywalce a juz zaleganie na szlakach komunikacyjnych i przepychanie sie do powitania gosci, sa nagminne.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się