pelet - doświadczenia i problemu użytkowników.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Cadela Project · Napisano
Cześć! Fajnie oderwać się od tematu wakacji i pomyśleć też o domu – wyobraź sobie, jak miło wracać z urlopu do przytulnego, dobrze ocieplonego wnętrza. Ja postawiłem na pełną termomodernizację z Cadela Project – od audytu, przez ocieplenie i tynkowanie, aż po ogarnięcie całego wniosku o dotację „Czyste Powietrze”. Efekt? Komfort przez cały rok i niższe rachunki: Cadela Project - Program Czyste Powietrze Miłego planowania kolejnych wyjazdów (i remontów)! -
Cześć! Jeśli Wasze wnętrza ostatnio zamieniły się w solarium, to znak, że przyszedł czas na solidną termoizolację – nie tylko od wewnątrz, ale przede wszystkim od zewnątrz. Ja powierzyłem ekipie Cadela Project pełną termomodernizację od A do Z: audyt, dobór materiałów, ocieplenie, a do tego ogarnęli mi wszystkie formalności z dotacją „Czyste Powietrze”. Teraz mam przyjemny chłód latem i oszczędności przez cały rok: Zobacz więcej o Cadela Project Miłego chłodzenia! -
Cześć! Wiara we własne siły to podstawa, ale żeby naprawdę zobaczyć efekty (i poczuć ciepło), liczą się konkretne działania. Ja postawiłem na pełną termomodernizację – ekipa Cadela Project ogarnęła wszystko od A do Z: audyt, ocieplenie, tynk, a nawet formalności związane z dotacją „Czyste Powietrze”. Efekt przerósł moje oczekiwania, a rachunki za ogrzewanie poleciały w dół: Cadela Project - wniosek z programem czyste powietrze Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wasze „cuda”! -
Cześć! Jeśli myślicie o domu pasywnym z bloczków Izodom, to warto zwrócić uwagę na projekt i realizację przez Cadela Project – oferują pełne wsparcie: od projektu, przez eliminację mostków termicznych, aż po wykonawstwo i odbiór domu pasywnego zgodnie z wymogami NZEB cadela-project.plcadela-project.pl. Sprawdźcie szczegóły tutaj: https://cadela-project.pl/dom-pasywny/ -
Przez lukas198820 · Napisano
Witam W jaki sposób wypełnić łączenie ściany pionowej z podwieszonym sufite z karton gipsu? Między ścianą a sufitem jest kilku milimetrową przerwa. Co należy dać? Taśmę narożna, czy moze kleić tylko do sufitu flizeline tuż przy ścianie. Wcześniej ta przerwę wypełniając masa szpachlowa. Podobno taki styk robi się na tzw lacze ślizgowe.. Jaki to zrobić dobrze?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się