bobiczek Napisano 10 września #51 Napisano 10 września 6 godzin temu, Swierol napisał: Kurcze, dlaczego? Dawaj. Będzie nas Żaboli dwóch. Damy radę
bobiczek Napisano 10 września #52 Napisano 10 września Opanujmy emocje. Proszę! Były do tej pory zloty forumowiczów w najróżniejszych miejscach. Często odległe, czasem bliżej. Nie pamiętam takich w okolicach Gdańska, ale często w Beskidzie zimowe, często pod Warszawą te letnie. Raz miałem bliżej raz dalej. Pamiętam jak daleko mieli niektórzy, pędzący pół Polski znad morza. To nie problem przecież. Zdarzają się tak rzadko ostatnio (chociażby przez pieprzoną pandemię) że nie warto się naparzać z chętnymi do wzięcia w nich udziału. Ja tam z przyjemnością spotkam się z wszystkimi starymi uczestnikami, a jeszcze bardziej z tymi którzy będą po raz pierwszy. Nie róbmy sobie wstrętnie. 2
Redakcja Napisano 12 września #53 Napisano 12 września Cześć, odrobinę oczyściłem temat. To jak widzimy się? Marcin
ewiq0 Napisano 12 września #54 Napisano 12 września Cześć, odrobinę oczyściłem temat. To jak widzimy się? MarcinNo jasne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
daggulka Napisano 15 września Autor #56 Napisano 15 września Czy wszyscy, którzy znajdują się na liście uczestników potwierdzają swoją obecność na zlocie w zapisanej przez Michała miejscówce? Proszę o potwierdzenie w wątku Osoby chętne, a dotąd niezapisane mogą się jeszcze wpisać
ewiq0 Napisano 17 września #58 Napisano 17 września Czyli rezerwować dla 5 osób?Nie no….10 nas będzie myślę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Redakcja Napisano 17 września #60 Napisano 17 września Dnia 15.09.2025 o 17:44, daggulka napisał: Czy wszyscy, którzy znajdują się na liście uczestników potwierdzają swoją obecność na zlocie w zapisanej przez Michała miejscówce? Proszę o potwierdzenie w wątku Osoby chętne, a dotąd niezapisane mogą się jeszcze wpisać Ja potwierdzam 🙂 Marcin
bajbaga Napisano 19 września #61 Napisano 19 września Dnia 17.09.2025 o 11:02, Redakcja napisał: Ja potwierdzam 🙂 Marcin Ja też + jedna osoba 1
coolibeer Napisano 22 września #62 Napisano 22 września Dnia 17.09.2025 o 11:02, Redakcja napisał: Ja potwierdzam 🙂 Marcin Z Okiem czy sam?
Redakcja Napisano 22 września #63 Napisano 22 września 45 minut temu, coolibeer napisał: Z Okiem czy sam? Z Olkiem oczywiście 👀. 1
ewiq0 Napisano 22 września #64 Napisano 22 września Z Olkiem oczywiście . No przecież Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
coolibeer Napisano 22 września #65 Napisano 22 września Czyli mamy 17 osób na chwilę obecną i tyle podaje do Ośrodka
daggulka Napisano 22 września Autor #66 Napisano 22 września Uaktualniłam listę przy Bajbadze o dodatkową osobę Nie wiem, co z ostatnim wpisem na liście - powinna potwierdzić obecność Bara, bo to Jej koleżanka.
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 22 września #67 Napisano 22 września Dnia 10.06.2025 o 14:25, daggulka napisał: Hej Jakoś się nie złożyło, żeby spotkać się w czerwcu, ale nic traconego, ponieważ możemy spotkać się przecież na początku października Dokładnie 3,4,5 października Wszyscy będą po-wakacyjnie wypoczęci i z nowym zapasem energii ... którą trzeba podzielić się z przyjaciółmi ZAPRASZAMY KAŻDEGO, KTO CHCE SIĘ SPOTKAĆ Z FAJNYMI LUDŹMI Gwarantowane przyjemne pogaduchy o budowlance i nie tylko, naładowanie baterii dobrą energią i beztroski odstres weekendowy Ważne - spotkanie odbędzie się w miejscu innym, niż przez ostatnie 2 lata. Może macie propozycje jakieś swoje, ale Colibeer też zapyta w poprzednich miejscówkach w swojej okolicy, czy zechcą nas przyjąć Może powrót do Czerwonego Młyna? Pięknie tam było P.S. Proszę o przekazanie innym naszym przyjaciołom spotkań ... żeby zajrzeli i się wypowiedzieli. Mam część kontaktów i wieczorem postaram się wysłać sms, ale będę wdzięczna za rozesłanie dobrej nowiny w świat Będę uzupełniać listę - będzie wiadomo, jakie jest zainteresowanie 1,2 Redakcja z (najpewniej) Olkiem 3,4. Colibeer z (najpewniej) połowicą własną osobistą 5,6. Daga z Dragonem 7,8. Ewiq + Adiq 9,10. Ciril z Malżem 11,12. Bajbaga + 1 osoba 13. Bobiczek 14. Baru 15,16. R-32 z Kasią 17 18. Karolina + chłop osobisty (znajomi Bary) 🙂 Potwierdzam, z najpewniej Olkiem
aru Napisano 23 września #69 Napisano 23 września Dnia 22.09.2025 o 13:05, daggulka napisał: Uaktualniłam listę przy Bajbadze o dodatkową osobę Nie wiem, co z ostatnim wpisem na liście - powinna potwierdzić obecność Bara, bo to Jej koleżanka. gajów nie musisz robić wpisz po ludzku
bobiczek Napisano Środa o 18:54 #70 Napisano Środa o 18:54 Rozliczamy pobyt na miejscu, czy trzeba jakąś zaliczkę wpłacać?
ewiq0 Napisano Środa o 18:58 #71 Napisano Środa o 18:58 Rozliczamy pobyt na miejscu, czy trzeba jakąś zaliczkę wpłacać?Na miejscu- pisałam z Coolibeer’emAle będzie pięknie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
coolibeer Napisano Środa o 19:51 #72 Napisano Środa o 19:51 56 minut temu, bobiczek napisał: Rozliczamy pobyt na miejscu, czy trzeba jakąś zaliczkę wpłacać? Umowę jakaś babka mi szykuje tak że zobaczę jak dostanę. Ja jej napisałem że wolę jak każdy sam zapłaci za noclegi. Jak dostanę umowę to dam znać 2
Ciril Napisano Piątek o 18:05 #73 Napisano Piątek o 18:05 To już w dniach trzeba liczyć... O której w piątek planujecie być???? Jako, że mam baaaaardzooooo daaaaleeekooo, zastanawiam się czy rowerem nie pojechać 😜
ewiq0 Napisano Piątek o 18:07 #74 Napisano Piątek o 18:07 To już w dniach trzeba liczyć... O której w piątek planujecie być???? Jako, że mam baaaaardzooooo daaaaleeekooo, zastanawiam się czy rowerem nie pojechać Cwaniaki my planujemy coś koło 17 bo mamy 3 godziny prawie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
daggulka Napisano Piątek o 19:36 Autor #75 Napisano Piątek o 19:36 Dopisałam MTW Orle z Żoną - dzwonił do mnie i prosił o dopisanie do listy. Michał, zadzwoń do Niego, numer podesłałam Ci SMS. 3
aaaa Napisano Piątek o 19:57 #76 Napisano Piątek o 19:57 super! Z naszej strony jeszcze - zamówione oscypki już dotarły, wino też już czeka na odebranie - zresztą zawsze mam jakieś zapasy, ale najwyżej dobiorę... jeszcze jakieś życzenia? 2
coolibeer Napisano 22 godziny temu #77 Napisano 22 godziny temu Dziś rozmawiałem z Markiem i nikt nie powiadomił Królika. Zajrzy tu i może się pojawi 1
ewiq0 Napisano 22 godziny temu #78 Napisano 22 godziny temu Dziś rozmawiałem z Markiem i nikt nie powiadomił Królika. Zajrzy tu i może się pojawiOooooo a też miałam pytać- tak to umyka czasem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
coolibeer Napisano 15 godzin temu #79 Napisano 15 godzin temu Czy w sobotę robimy jakieś kajaki, rafting albo paintball, ASG?
ewiq0 Napisano 14 godzin temu #80 Napisano 14 godzin temu Czy w sobotę robimy jakieś kajaki, rafting albo paintball, ASG?My chyba średnio Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bobiczek Napisano 1 godzinę temu #81 Napisano 1 godzinę temu 13 godzin temu, coolibeer napisał: Czy w sobotę robimy jakieś kajaki, rafting albo paintball, ASG? Podglądając prognozę pogody, nie wygląda to na razie jakoś zachęcająco. A jeszcze przed weekendem szczuła słoneczkiem i stabilizacją.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się